Şimdi Ara

ALCATEL OT-995 ROOT, ROM, TWEAK (ANA KONU - RESİMLİ) (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.487
Cevap
21
Favori
136.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cumuk1

aldığım bilgilere göre 2 hafta varmış

ALCATEL - Le Tour en ONE TOUCH
    Hello,

I just received a mail from the engineering team, ICS should be available in 2 weeks !

Have a good day !

ONE TOUCH

7 saat önce attılar bu mesajı

güya eylül ayının başında gelecekti, şimdi 2 hafta sonra mı? kasım ay geldi

bu kadar beklediğimize değecek mi acaba
  • ben resmi siteden Q 2.5.7 guncellemesini yaptim hicbir problem cikmadi arkadaslar...internetin hizi ve kesintisiz olursa problem cikacagini zannetmiyorum....benim telefonum yaklasik 25 dakikada guncellendi ve simdi cok memnunum bilmiyorum belki de psikolojik olarak daha iyi,ama radyosu var,daha onceki surumlerde varmiydi bilmiyorum ama simdiki surum'de radyo var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: levis_mk

ben resmi siteden Q 2.5.7 guncellemesini yaptim hicbir problem cikmadi arkadaslar...internetin hizi ve kesintisiz olursa problem cikacagini zannetmiyorum....benim telefonum yaklasik 25 dakikada guncellendi ve simdi cok memnunum bilmiyorum belki de psikolojik olarak daha iyi,ama radyosu var,daha onceki surumlerde varmiydi bilmiyorum ama simdiki surum'de radyo var.

ilk güncellemede radyo geliyordu zaten..
    ben usb ile güncelleyim dedim kendi programı ile yüzde 70 de takıldım kaldım :( sonra kendi kendine kapandı ve açılmsı baya sürmüştü.bu yüzden tırstım tekrar denemedim :( güncellemeyi yüklemeye çalışırken şarjım yüzde 98 di.ve şarj oluyordu..gözüm teli servise göndermeyi yemedigi için yeniden denemedim...
    inşallah ısc yükklerken sorun çıkmaz.

• Bence çıkacak ics beta olacak ben huawei de çok bekledim 2.3 gingerbread'i hep beta geldi halende beta ucuz telefonlar üzerinde durulmuyo malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcheveslisi

Bence çıkacak ics beta olacak ben huawei de çok bekledim 2.3 gingerbread'i hep beta geldi halende beta ucuz telefonlar üzerinde durulmuyo malesef.

rusyaya geldi güncelleme, beta değil.
  • quote:

Bence çıkacak ics beta olacak ben huawei de çok bekledim 2.3 gingerbread'i hep beta geldi halende beta ucuz telefonlar üzerinde durulmuyo malesef.

ucuz ama alcatelin su anki amiral gemisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AliAytaçBey

quote:

Evet şu an için öyle, OT-986 çıkınca ne yapacağız bilmiyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARAnCUDA85

quote:

quote:

Evet şu an için öyle, OT-986 çıkınca ne yapacağız bilmiyorum?

ciksa ne olacak? s3 cikinca s2 leri copemi attilar?takmayin kafaniza.bize ics gelsin gerisi muhim degil.

• Arkadaşlar ben telefonla fota dan güncelleme arattığımda güncelleme yok diyor. Ancak alcatel sitesindeki bu 2.5.7 numaralı güncelleme neyin nesi ? yukarıdaki yazılanları okudum ama anlayamadım daha önceki radyo yu getrien güncellemeyi fotadan hiç bir problem yaşamadan 15 dk da yapmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gold_man

Arkadaşlar ben telefonla fota dan güncelleme arattığımda güncelleme yok diyor. Ancak alcatel sitesindeki bu 2.5.7 numaralı güncelleme neyin nesi ? yukarıdaki yazılanları okudum ama anlayamadım daha önceki radyo yu getrien güncellemeyi fotadan hiç bir problem yaşamadan 15 dk da yapmıştım.

Şu konuya tam anlamıyla bir açıklık getirelim; çünkü yanlış anlaşılmalar vs. kafalar çok karıştı. Umarım yardımcı olurum;

1- ALCATEL'in sitesinde bulunan ONE TOUCH Upgrade Q 2.5.7 programı cihaza ait yeni bir firmware değil, sadece ota (yani kablo ve pc aracılığı ile) online yazılım yükleme programıdır.

2- Eğer cihazınızda Radyo programı varsa bu son yazılımdır (yani v60J-0 versiyon) . ANCAAAAAK....Gelelim asıl püf noktasına ;

3- Eğer hala radyolu yazılımı ( yani v60j-0 veya v616 ne şekilde adlandırıyorsunuz bilemem) kullanıyorsanız ICS nin gelip gelmediğini FOTA dan (yani kablosuz bağlantı ile) kontrol ettiğinizde sürekli " yeni yazılım bulunamadı" uyarısı verir. Çünkü serverden tam anlamı ile kontrol yapamaz.

4- Bu kontrolun yapılabilmesi için her firmware nin başında bulunan loader kısmında ufak bir değişikliğe gidildi , yazılım aynı olmasına rağmen bu v61J-0 olarak adlandırıldı.

5- ICS nin serverlarda var olup olmadığını , cihaz ancak bu v61j-0 firmware yüklenince algılayabilecek.

6- Bu v61j-0 , versiyonunu ise ancak Alcatel in sitesinden indirebileceğimiz http://www.alcatelonetouch.com/global-en/downloads/otu/one-touch-upgrade-q-2-5-7-setup.exe programı ve data kablosu ile online interneti bulunan bir PC ile yapabileceksiniz. (yani kısaca ota ile)

7- Bazı arkadaşların bu programla sorun yaşadıkları belli; şunlara dikkat edersiniz bir sorun yaşamayacağınıza eminim;

- Cihazınızın şarjı full olsun ( usb ile pc ye bağladığınızda şarjın %100 olması için biraz bekleyin)
    - PC nizde bulunan tüm antivirüs programlarını ve buna bağlı çalışan firewall uygulamalarını kapatın.
    - Cihazı usb ile bağladığınızda tüm sürücülerin yüklendiğinden emin olun ( pc nin sağ alt köşesinde "BiLİNMEYEN AYGIT " vs. gibi uyarılar çıkarsa driverlerden bazıları yüklenmemiş demektir.
    - SD kartınız muhakkak takılı olsun.
    - Cihazı bağladıktan sonra program üzerinde bulunan cihaz seçeneklerinden OT-995 değil One Touch 995 seçili olsun.
    Tüm bunları yaptıktan sonra yazılımı yükleyebilirsiniz, yükleme süresi yaklaşık 14 ile 35 dk. arasındadır. Sizin internet bağlantı hızınıza bağlıdır. ONE TOUCH Upgrade Q 2.5.7 proramında ingilizce olarak yüksetme tamamlandı uyası çıkana kadar cihaza kesinlikle müdahale etmeyin. Üstte bulunan açma tuşuna kesinlikle basmaya çalışmayın. Yükleme esnasında kabloya müdahale ederseniz , elektrik kesintisi v.s. nedeniyle cihazınız servislik olur, tüm sorumluluk size aittir. Yükleme bittikten sonra kabloyu ve BATARYA yı çıkarıp yaklaşık 10-15 sn sonra takıp cihazı açın. Biraz bekleyip yeni ayarlamalarınızı yapın.

Yazılım kontrolu için ise GOOGLE PLAY den "Android System Info" programını indirin. Bu program ile system/buildinfos kısmından cihazın yeni durumunu görebilirsiniz.

Cihazınız ICS yi almaya hazırdır. Hayırlı olsun. Şimdi tek yapacağınız beklemek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hookman -- 6 Ekim 2012; 10:40:11 >

• Alcatel Türkiye ile iletişime geçen oldu mu? Yerelleştirmelerle ilgileniyor olmalılar. Durum neymiş?

Eğer Türkiye için ICS gecikecekse bilelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: blindness

Alcatel Türkiye ile iletişime geçen oldu mu? Yerelleştirmelerle ilgileniyor olmalılar. Durum neymiş?

ben maillesiyorum.ne tur mail atarsam atayim ics ile alakali ayni cevabi veriyorlar gunu belli degil diyorlar

• oleyyyy sabahın beşine kısmetmiş güncellenmesi.sonunda başarmanın gururunu yaşıyorum ve sizlerle paylaşıyorum.yardımı dokunan herkese ama özellikle son mesajda yaptıgı açıklamalarla firewall kapatmamı söleyen ve updateti halletmemi salayan hookman hocama teşekürü borç bilirim..neredesin ıcs gözlerim yollarda bekliyorumm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erden72

oleyyyy sabahın beşine kısmetmiş güncellenmesi.sonunda başarmanın gururunu yaşıyorum ve sizlerle paylaşıyorum.yardımı dokunan herkese ama özellikle son mesajda yaptıgı açıklamalarla firewall kapatmamı söleyen ve updateti halletmemi salayan hookman hocama teşekürü borç bilirim..neredesin ıcs gözlerim yollarda bekliyorumm.

tebrikler benim pc de antivirus tarzi hicbir program yok acaba ben ondan dolayimi sikinti yasamiyorum guncelleme yaparken

• quote:

Orijinalden alıntı: erden72

oleyyyy sabahın beşine kısmetmiş güncellenmesi.sonunda başarmanın gururunu yaşıyorum ve sizlerle paylaşıyorum.yardımı dokunan herkese ama özellikle son mesajda yaptıgı açıklamalarla firewall kapatmamı söleyen ve updateti halletmemi salayan hookman hocama teşekürü borç bilirim..neredesin ıcs gözlerim yollarda bekliyorumm.

Bir anlık ics geldi sandım ya :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: hak_anm

Deneyimli Arkadaşlar;

1) Telefonu PC'ye USB ile bağladığımda ne And.Manageri açabiliyor ne de SD karta bağlanabiliyorum. Ekrana bağlan diye bir menü geliyor ama dokunmatik işe yaramıyor. Bas bas hikaye, kafasına göre biryerlere gidip geliyor menü...
    SD karta program atmak istediğimde her seferinde kartı çıkarıp programı yükleyebiliyorum. Resimlerime ulaşamıyorum.

2) Bu telefonda titreşim yok mu? Zil ile birlikte titreşimi de kullanmak istiyorum ama bir türlü beceremedim.

Lütfen yardımcı olabilir misiniz?

İlgi ve bilgi paylaşımınıza şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşlar, yardımınıza ihtiyaç duydum, cehalet veya acemilik, adı her ne ise...

Bana belirttiğim problemim ile ilgili bilgi verebilecek bir arkadaş yok mu acaba?

• quote:

quote:

Deneyimli Arkadaşlar;

1) Telefonu PC'ye USB ile bağladığımda ne And.Manageri açabiliyor ne de SD karta bağlanabiliyorum. Ekrana bağlan diye bir menü geliyor ama dokunmatik işe yaramıyor. Bas bas hikaye, kafasına göre biryerlere gidip geliyor menü...
    SD karta program atmak istediğimde her seferinde kartı çıkarıp programı yükleyebiliyorum. Resimlerime ulaşamıyorum.

2) Bu telefonda titreşim yok mu? Zil ile birlikte titreşimi de kullanmak istiyorum ama bir türlü beceremedim.

Lütfen yardımcı olabilir misiniz?

İlgi ve bilgi paylaşımınıza şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşlar, yardımınıza ihtiyaç duydum, cehalet veya acemilik, adı her ne ise...

Bana belirttiğim problemim ile ilgili bilgi verebilecek bir arkadaş yok mu acaba?

1- ANDROID MANAGER HK.;
    İlk önce yapmanız gereken ; AYARLAR/UYGULAMALAR/GELİŞTİRME AYARLARI/ USB HATA AYIKLAMA ve YAPAY KONUMLARA İZİN VER seçili olsun daha sonra ise telefonunuzun programlar menüsünde en üstte 1 veya 2. sırada bulunan android manager programını tıklayın. ekrana "USB bağlantısı olduğunda Android Manager Agent i başlat" uyarısı gelecek, burada TAMAM'ı tıklayarak kabul edin. Daha sonra altta sağda görünen "ÇIKIŞ" kısmına tıklayarak programdan çıkın.
    eğr driverlarının hatasız yüklenmişse usb yi bağladığınızda biraz bekleyin mutlaka çalışır. Eğer yine bağlanmassa antivirüs ve firewall ı kapayıp öyle deneyin.

2- TİTREŞİM HK.;
    ayarlar/ses/telefonu titret/ "her zaman" seçeneğini seçerek titreşimi sürekli yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hookman -- 6 Ekim 2012; 12:28:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Y.Sarıyıldız

http://www.kulaklikburada.com/philips-she2675bg-kulaklik-ici-kulaklik-urun1092.html

bu kulaklık alcatele olurmu acaba

3.5mm girişli her kulaklık (bu kulaklık da dahil) Alcatel Ot-995'e olur. Ama bu fiyatlara bir kulaklık alacaksanız, aşağıdaki ilandaki kulaklığı alın diyorum! Ben de hem SONY MDR-EX300SL hem de SONY MDR-EX082 var. 2'sini de sürekli kullanıyorum. Performans/fiyat anlamında rakibi yok

http://forum.donanimhaber.com/m_66348180/mpage_1/f_/key_//tm.htm#66348180

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blindness

Alcatel Türkiye ile iletişime geçen oldu mu? Yerelleştirmelerle ilgileniyor olmalılar. Durum neymiş?

ben maillesiyorum.ne tur mail atarsam atayim ics ile alakali ayni cevabi veriyorlar gunu belli degil diyorlar

Rusya'daki OT-995 kullanıcılarına ICS güncellemesinin Ekim 04'de geldiğini,
    Hollanda Alcatel'in ise Ekim sonunda ICS geleceğini bildirdiğini ilettikten sonra,
    Türkiye için hazırlıkların ne aşamada olduğunu ve yaklaşık ya da kesin bir tarihten bahsedip edemeyeceklerini...

Sorarsan iyi olur.

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.