Şimdi Ara

ALCATEL OT-995 ROOT, ROM, TWEAK (ANA KONU - RESİMLİ) (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.487
Cevap
21
Favori
136.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aliaytaçbeyin 1700 aldığı program qudrant 2373
  • antutu 3733 quandtrant 1760 kullanılan program versiyonları etkiliyor ben marketteki son sürümle yeptım quandtrant 2,1,1 versiyonu
  • dünkü hat sorunu tarih sorunu bu gün düzeldi :S öglen bataryayı takıp çıkarttım..
    yeni güncellemenin artısı wifi si çok daha iyi çekiyor.eksisi ise daha fazlla pil tüketiyor..
  • 2.5.7 güncellemeden sonra pil ömrü felaket azalmış durumda. başıma gelmeyen alışık olmadıgım şekilde pazar günü dışarda iken batarya beni yarı yolda bıraktı.norlmalde edindigim kullanma tecrübeme göre o saatlerde bitmemesi gerekiyordu.boş bulundum en gerekli anda hemde dışarda telefonsuz kaldım.
    ama bugünde full şarjla çıktıgım evden .bu satlerde pilin ömrünün normalden çok daha az kalması karşısında yuhh dedim bir güncelleme bukadarmı pil ömrünü iflas ettirir .sorun bu son gülcellemeden sonra ortak mı acaba ? evet wifi güçlenmiş ama pil ömrüde yarı yarıya azalmış .pil olmadıktan sonra ne yapayım güçlenmiş wifiyi kardeşim..off yaaa birde pil sorunu çıktı iyimi
  • sanirim ics gelmeden 61j surumune gecmek mantikli degil. hala ilk update ile kullaniyorun cihazi, ics geldiginde iki update i birden yapicam.

bu arada arkadaslar pil surelerimzi yazsak fena olmaz

data yok, wifi yok 3 gun ve gece
    wifi acik, data yok 2 gun ve gece
    wifi yok ve 3g acikken sabahtan aksama kadar,
    wifi ve 3g kapali, gsm modunda edge ile sabahtan gece yarisina kadar kullanabiliyorum.

bu sureler sizdekiler ile ayni mi ya da yakin sureler mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de tam tersi pil inanılmaz fazla gitmeye başladı, normalde hergün şarj ettiğim alet şuan 3. gününde.

Sanıyorum serviste batarya da değişmiş fikrim doğru. Yazılımla bu kadar fark etmesi imkansız hele ki diğer kullanıcılar bu yazılımda şarj yönünden şikayetçi iken...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaDRuLe

sanirim ics gelmeden 61j surumune gecmek mantikli degil. hala ilk update ile kullaniyorun cihazi, ics geldiginde iki update i birden yapicam.

wifi ve 3g kapali, gsm modunda edge ile sabahtan gece yarisina kadar kullanabiliyorum.

tamami ile aynı oranlar söz konusu bende sadece 3g ile az kullanımda gece yarısı çok kullanımda akşam saat 9 gibi.tabi sabah 7 de şarjdan çekerek.diğer durumlar hemen hemen aynı.
  • quote:

sanirim ics gelmeden 61j surumune gecmek mantikli degil. hala ilk update ile kullaniyorun cihazi, ics geldiginde iki update i birden yapicam.

bende yazsam aynisini yazardim.birebir ayni.

• quote:

Valla acayip kıskandım nerde 3 gün 3 gece 2 gün iki gece. wifi yok data yok.3g kapalı olmasına ragmen 24 saati hiç görmedim.en fazla gece yarısına kadar bu yazdıgım koşullarda .bir yerde bir teslik var ama ne ? anlamadım.ya ben çok şansızım yada tam tersi siz çok şanslı.halimi düşünün.bu son günellemeden sonra akşamı bile göremedim of yaa.off ,ben nerde yanlış yaptımm?

• Bu telefonlar özellik olarak iyi ama kalite sıfır oyuzden böyle şeyler normal

• Telefonda yazilimdan cok donanim hatasi var

• quote:

Orijinalden alıntı: acagiran

Telefonda yazilimdan cok donanim hatasi var

bilgilendirme icin tesekkur ederiz arkadasim.sayende ilim irfan sahibi olduk.

• quote:

Bu telefonlar özellik olarak iyi ama kalite sıfır oyuzden böyle şeyler normal

kalite sifir mi? su ana kadar kalitesiz bir ozelligine rastlamadim bu telefonun. ayrica donanimsal olarak ta bana hic sorun cikartmadi. bosu bosuna camur atmayin bence.

• Arkadaşlar telefon dün gece sabaha kadar sarjda takılı kaldı.sabah 07:00 de işe çıkarken full şarj olarak teli aldım.ve inanınki şu saat itibarı14:56 telefon açılmıyor.malesef batarya bitti.sanırım benim telefonda bir sorun var bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim .neden kaynaklanır ne yapmam gerekli
  • quote:

Orijinalden alıntı: erden72

Arkadaşlar telefon dün gece sabaha kadar sarjda takılı kaldı.sabah 07:00 de işe çıkarken full şarj olarak teli aldım.ve inanınki şu saat itibarı14:56 telefon açılmıyor.malesef batarya bitti.sanırım benim telefonda bir sorun var bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim .neden kaynaklanır ne yapmam gerekli

Battery calibration programı ile bataryayı kalibre et düzelir. rom yenilemesi yaptığından olabilir. Benimde başıma gelmişti. Bu kalibrasyon programı ile düzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AliAytaçBey

quote:

İrfan sahibi neden cevap vermiyorsun adam telefonum titremiyo diyor. Telefonun altina kenarlarına bak ne demek İstrdigimi anlarsın

• quote:

quote:

quote:

İrfan sahibi neden cevap vermiyorsun adam telefonum titremiyo diyor. Telefonun altina kenarlarına bak ne demek İstrdigimi anlarsın

sen niye trolluk yapiyorsun onu soylesene.birsuru telefondan birtanesi titremiyormus verir servise yaptirir sanane. s3 icin one x icin ayfon 5 icin bile dunyanin sorunu mevcut sen alcatele niye takildin onu soylesene.

• quote:

quote:

quote:

quote:

sen niye trolluk yapiyorsun onu soylesene.birsuru telefondan birtanesi titremiyormus verir servise yaptirir sanane. s3 icin one x icin ayfon 5 icin bile dunyanin sorunu mevcut sen alcatele niye takildin onu soylesene.

ya hocam birak sunu yahu, 2009 uyesi 5 mesaji var gelmis trolluk yapiyor akli sira piyasa kiracak.... kesin sahte hesaptan da yaziyordur, kendini belli etmeye korktugu icin....

• arkadaslar benim geri zekali yegen az one alcatelin usb kablosunu kemirmis. su anda sarj edemiyorum cihazi. bu kablo ve girisin tipini bilen var mi acaba? nerden bulurum? umarim alcatele ozel bir kablo tipi degildir :'(

• quote:

arkadaslar benim geri zekali yegen az one alcatelin usb kablosunu kemirmis. su anda sarj edemiyorum cihazi. bu kablo ve girisin tipini bilen var mi acaba? nerden bulurum? umarim alcatele ozel bir kablo tipi degildir :'(

S2' nin girişi ile aynı.
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.