Şimdi Ara

ALCATEL OT-995 ROOT, ROM, TWEAK (ANA KONU - RESİMLİ) (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.487
Cevap
21
Favori
136.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 61j guncellemesinde saat ne olucak gelen mesajlar yanlış tarih ve saatte görünüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blindness

quote:

Orijinalden alıntı: AliAytaçBey

quote:

Orijinalden alıntı: blindness

Alcatel Türkiye ile iletişime geçen oldu mu? Yerelleştirmelerle ilgileniyor olmalılar. Durum neymiş?

Eğer Türkiye için ICS gecikecekse bilelim.

ben maillesiyorum.ne tur mail atarsam atayim ics ile alakali ayni cevabi veriyorlar gunu belli degil diyorlar

Rusya'daki OT-995 kullanıcılarına ICS güncellemesinin Ekim 04'de geldiğini,
    Hollanda Alcatel'in ise Ekim sonunda ICS geleceğini bildirdiğini ilettikten sonra,
    Türkiye için hazırlıkların ne aşamada olduğunu ve yaklaşık ya da kesin bir tarihten bahsedip edemeyeceklerini...

Sorarsan iyi olur.

ne sorarsam sorayim.otomatik olarak gecenin 3 unde 4 unde ayni maili yolluyorlar

• hookman, Yardımınız için çok teşekkür ederim.

Titreşimi ayarardan "her zaman" diye yapmıştım zaten ama olmamıştı.

Başka bir yöntemi mi var diye merak etmiştim. Neyse titreşimsiz kullanacağız galiba...
  • merhabalar arkadaslar kendi kamera app ini yedeklemeden kaldirdim ama dger uygulamalarin video kaydi hic iyi deil kendi kamerasi hd kaydediyor. acaba bana biri apk dosyasini upload edebilir mi?

• @Blindnes dediğin gibi Alcatele tekrar mail attım.cevabı gelince yine paylaşacağım.
  • Ben batarya almak istiyorum. Bu ürünün bataryasına eş batarya kullanan herhangi bir marka model telefon biliyor musunuz? nereden bataraya buluruz?
  • Arkadaşlar merhaba sizden yardım isteyeceğim telefonu OneTouchUpgrade ile bi güncelleme için sorgulatıyım dedim. Telefonu USB ile PC ye bağladım. Bildiğiniz gibi güncelle deyice telf. kapanıp beyaz işik yanıyor telefon usb bellek olarak görünüyor. Hem hafıza kartı hemde telefonun kendi belleği olmak üzere Bilgisayarım'ın içinde iki adet çıkarılabilir disk çıkıyor. Telefonun kendi hafızasını gösteren diskin içinde "image" adında bir klasör ve o klasörün içinde de "AMSS.MBN" adında bir dosya var ben yanlışlıkla bu dosyayı sildim (silmeden önce yedek almıştım. elimde telefonun içindeki o dosya var). telefonu program "yeni güncelleme yok,telefonu çıkarın" deyince usb yi söktüm. pili çıkarıp tekrar taktım. telefonu açmatuşuna basınca "alcatel one touch" logosu geliyor ancak o logoda takılı kalıyor. devam etmiyor android gelmiyor. sadece logoda kalıyor. tuş kombinasyonları ile (yukarı ok + power yada aşağı ok + power) cihazı sıfırlamayı denedim ancak yine cihaz alcatel logosunda kalıyor. Android'in sıfırlama logosu gelmiyor.

Sizden yardım istiyorum. "AMSS.MBN" dosyasını cihaza nasıl tekrar yüklerim. Cihazı tekrar nasıl çalışır hale getiririm cihazı usb'ye bağlayınca PC görmüyor(logoda kalıyor). Bataryayı çıkarıp usb den takınca da bilgisayar telefonu "USB insan arayüz aygıtı (Qualcomm CDMA Technologies MSM) olarak görüyor. (deknosman@mynet.com)

• quote:

Orijinalden alıntı: BARAnCUDA85

quote:

Orijinalden alıntı: Y.Sarıyıldız

http://www.kulaklikburada.com/philips-she2675bg-kulaklik-ici-kulaklik-urun1092.html

bu kulaklık alcatele olurmu acaba

3.5mm girişli her kulaklık (bu kulaklık da dahil) Alcatel Ot-995'e olur. Ama bu fiyatlara bir kulaklık alacaksanız, aşağıdaki ilandaki kulaklığı alın diyorum! Ben de hem SONY MDR-EX300SL hem de SONY MDR-EX082 var. 2'sini de sürekli kullanıyorum. Performans/fiyat anlamında rakibi yok

http://forum.donanimhaber.com/m_66348180/mpage_1/f_/key_//tm.htm#66348180

mikrofonlu kulaklık yukardaki ayrıca bu kulaklık radyoya anten niyetini görürmü?

• quote:

quote:

quote:

http://www.kulaklikburada.com/philips-she2675bg-kulaklik-ici-kulaklik-urun1092.html

3.5mm girişli her kulaklık (bu kulaklık da dahil) Alcatel Ot-995'e olur. Ama bu fiyatlara bir kulaklık alacaksanız, aşağıdaki ilandaki kulaklığı alın diyorum! Ben de hem SONY MDR-EX300SL hem de SONY MDR-EX082 var. 2'sini de sürekli kullanıyorum. Performans/fiyat anlamında rakibi yok

mikrofonlu kulaklık yukardaki ayrıca bu kulaklık radyoya anten niyetini görürmü?

telefonu pc ye bağlayıp cwm yükle (ilk sayfada nasıl yükleneceği yazıyor)
    sonra ilk sayfadaki temiz backupu indirip cwm üzerinden kur

• arkadaşlar güncellemeyi yaptım ama bir kaç sorunum var..
    güncelleme yapmadan önce tel çekiyordu hat vardı.tarih saat normaldi..avastı kapattım 2.5.7 programını çalıştırdım ve sorunsuzca 9 dakika içinde kurdum.pili çıkarttım.biraz bekledim yeniden takıp açtım..tel tertemizdi hiç bir şey kalmamıştı..kendi back up programı ile yedekledigim yedegi geri yükledim.ama bir çok program gelmedi :S.neyse onlar önemli degil.
    şu an telim çekmiyor.hat acil çagrı durumunda.ayarlara giriyorum hat seçecegim yeri bulamıyorum :S saat sürekli geri kalıyor takvimle birlikte.otomatik ayarını kapattım kendim günün saat ve tarihini girdim.ama yine bir süre sonra tarih falan yine gitti :Sbu konuda yardım lazım..şu an güncelleme dediginiz gibi son sürümde bulunuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: attractiveman7

quote:

quote:

quote:

telefonu pc ye bağlayıp cwm yükle (ilk sayfada nasıl yükleneceği yazıyor)
    sonra ilk sayfadaki temiz backupu indirip cwm üzerinden kur

hocam galiba cevabı bana yazdın. pc telefonu hiç görmüyor,görmeden saıl olacak..

• quote:

Orijinalden alıntı: +18

Ben batarya almak istiyorum. Bu ürünün bataryasına eş batarya kullanan herhangi bir marka model telefon biliyor musunuz? nereden bataraya buluruz?

hocam ben bataryayı ebay dan aldım 14$'a. Yurtdışından ortalama 20-22 günde geliyor kargo mesafesinden dolayı. kalite olarak pek orjinalinden den bi fark göremedim. ikiside 1500maH ortalama ikisi de bana telefonu kurcalamazsam ortalama 2 gün falan gidiyor.. Türkiye'de sormadım araştırmadım. Belki vadır ama bulmak zor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deknosman -- 7 Ekim 2012; 10:51:00 >
  • telefon ile konusurken sanki hat gidiyormus yada uykuya geciyormus gibi oluyor ne benim ses karsiya gidiuor nede karsinin sesi geliyor. telefonu kulagimdan alinca ekran isigi acilir acilmaz ses geliyor. her zaman olmuuor bu ama cok sık olmaya basladi servise yollamayi dusunuyorum ?

• quote:

Orijinalden alıntı: deknosman

quote:

Ben batarya almak istiyorum. Bu ürünün bataryasına eş batarya kullanan herhangi bir marka model telefon biliyor musunuz? nereden bataraya buluruz?

hocam ben bataryayı ebay dan aldım 14$'a. Yurtdışından ortalama 20-22 günde geliyor kargo mesafesinden dolayı. kalite olarak pek orjinalinden den bi fark göremedim. ikiside 1500maH ortalama ikisi de bana telefonu kurcalamazsam ortalama 2 gün falan gidiyor.. Türkiye'de sormadım araştırmadım. Belki vadır ama bulmak zor...

Hocam hangi siteden ve kullanıcıdan aldın? Link atar mısın* Önceki mesajlarımda belirttiğim ebay'deki didi84ego isimli satıcıdan mı? Daha da açıkçası, şu mu:

http://www.ebay.com/itm/2-Battery-1-Charger-Alcatel-One-Touch-ULTRA-995-OT-995-Onetouch-Batterie-AKKU-/221048269443?ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123

• quote:

quote:

quote:

Hocam hangi siteden ve kullanıcıdan aldın? Link atar mısın* Önceki mesajlarımda belirttiğim ebay'deki didi84ego isimli satıcıdan mı? Daha da açıkçası, şu mu:

http://www.ebay.com/itm/2-Battery-1-Charger-Alcatel-One-Touch-ULTRA-995-OT-995-Onetouch-Batterie-AKKU-/221048269443?ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123

EVET. 19$ DOLAR YAZACAĞIMA YANLIŞLIKLA 14$ YAZMIŞIM. SİPARİŞ VERDİM ORTALAMA 20-22 GÜNDE GELDİ. KARGO FALAN DA ÖDEMEDİM. SATICI SORUNSUZ BİRİNE BENZİYOR. EBAY'DAKİ PROFİLİ %99 OLUMLU.

• Banada lazım kim alabilir arkadaşlar Birde ekran filmi

• quote:

Arkadaşlar merhaba sizden yardım isteyeceğim telefonu OneTouchUpgrade ile bi güncelleme için sorgulatıyım dedim. Telefonu USB ile PC ye bağladım. Bildiğiniz gibi güncelle deyice telf. kapanıp beyaz işik yanıyor telefon usb bellek olarak görünüyor. Hem hafıza kartı hemde telefonun kendi belleği olmak üzere Bilgisayarım'ın içinde iki adet çıkarılabilir disk çıkıyor. Telefonun kendi hafızasını gösteren diskin içinde "image" adında bir klasör ve o klasörün içinde de "AMSS.MBN" adında bir dosya var ben yanlışlıkla bu dosyayı sildim (silmeden önce yedek almıştım. elimde telefonun içindeki o dosya var). telefonu program "yeni güncelleme yok,telefonu çıkarın" deyince usb yi söktüm. pili çıkarıp tekrar taktım. telefonu açmatuşuna basınca "alcatel one touch" logosu geliyor ancak o logoda takılı kalıyor. devam etmiyor android gelmiyor. sadece logoda kalıyor. tuş kombinasyonları ile (yukarı ok + power yada aşağı ok + power) cihazı sıfırlamayı denedim ancak yine cihaz alcatel logosunda kalıyor. Android'in sıfırlama logosu gelmiyor.

Sizden yardım istiyorum. "AMSS.MBN" dosyasını cihaza nasıl tekrar yüklerim. Cihazı tekrar nasıl çalışır hale getiririm cihazı usb'ye bağlayınca PC görmüyor(logoda kalıyor). Bataryayı çıkarıp usb den takınca da bilgisayar telefonu "USB insan arayüz aygıtı (Qualcomm CDMA Technologies MSM) olarak görüyor. (deknosman@mynet.com)

Arkadaşlar Lütfen yardım ediniz. Telefon hala ölü durumda. Açma tuşuna basınca "alcatel one touch" logosunda takılı kalıyor. telefonu pc görmüyor. OTU ile gücelleme yapıyım derken telefonun içindeki image klasör ve AMSS.MBN sildim.(silmeden yedeğini almıştım. elimde mevcut.) Bunu telefona nasıl geri yüklerim. L Ü T F E N A C İ L Y A R D I M

• Cihazda recovery yuklumu

• quote:

Orijinalden alıntı: harock

Banada lazım kim alabilir arkadaşlar Birde ekran filmi

kredi kartı ile ebay dan PAYPAL üzerinden ödeme ile güvenli bir şekilde satın alabilirsin. Ben arkadaşın kredi kartı ile satın adım. Herhangi bir sorun çıkmadı yine ebay' dan 9 -10 'a sert kılıf ve ve ekran koruma filmi satılıyor. Ben NILLKIN marka aldım çok şık duruyor...
  • Hocam bende de aynı kılıf var daha doğrusu cihazı aldigim arkadaş ekran koruyucu Film ve kılıf ile kullaniyordu

Kılıf da 2 şeyi sevmedim
    1 cisi tam koruma yok üst ve altta açık yanlar gibi kapalı değil ebay da tam kapalı kiliflar var 2 cisi artık kılıf sikistiriyor 0.3 mm soyuluyor

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.