Şimdi Ara

ALCATEL OT-995 ROOT, ROM, TWEAK (ANA KONU - RESİMLİ) (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.487
Cevap
21
Favori
136.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: harock

4pda da adam 4.0.4 yuklendi yuklenmesinede aram ile ev tusu calısmıyor diyor 1-2 gune ics hallolur gibi göreceğiz öte yandan tr icin ics bence uzun zaman alacak Hollanda guncelemesi ay sonunda cıacakmıs tr yi takmaz lar bile bence

Yok. acilsekirlet'in yöntemini dene vaktin varsa.

Home/Search probleminden dert yanan elemanın problemi münferit bir vaka gibi geliyor bana. FOTA ile aldığı roma neden master reset çekmiş bir söylesin de bilelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blindness -- 4 Ekim 2012; 2:17:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O yöntemi ben burada daha öncede söyledim inmiş halde o backup var ne yapsam onu mu yükleyip denesem
    birde ruslar fotadan ics ye gecebilmişler mi fota görmüşse bi deneyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: harock

O yöntemi ben burada daha öncede söyledim inmiş halde o backup var ne yapsam onu mu yükleyip denesem
    birde ruslar fotadan ics ye gecebilmişler mi fota görmüşse bi deneyeceğim

FOTA ile geçtiklerini söylüyorlar. Daha önce söylenmiş miydi bilmiyorum. Ancak bir diğer söylenti de OTU 2.5.7'nin düzgün olduğu.

RUS GB romunu yedeğe attım. WiFi ile FOTA üzerinden cebelleşebileceğim ortamda deneyeceğim. Ancak şimdi gitme vakti :)

Hayırlı haberlerini bekler, iyi geceler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blindness -- 4 Ekim 2012; 2:26:27 >
  • Son durum nedir

• 2.3 te işimizi görüyor bence. gelirse gelir ben otadan bulanmıcam daha. 10 gün bekledim servisten gelsin die.hiç gerek yok. gelirse gelir gelmezse hayırlısı. xda foruma falan bakıyorum güzel bir rom çıksa onu denicem garanti maranti sallayıp ama ne yazıkki rom da yok. yapcak bişide yok. alcatel upgrade programı rezil dahada buluaşmam ona.fotadan gönderirlerse olur.
  • backupı cwm ile yüklemeyi deneyen oldu mu?
  • rezil dediginiz ota cihazmi seciyor ben anlamadim.bugune kadar otayla defalarca guncelleme yatim sirf son 2.5.7 yi 5 defa yaptim takir takir sorunsuz guncelledi.sorunu olmayan bir bende degilim ayrica.ya bazi cihazlar sorunlu ota da takiliyor ya baska birsey var

• şu rus ics yi deneyen var mı, yabancı sitelerde falan yükleyen olmuş mu, nasıl yüklüycez?
  • rusların verdiği ics backupı yükledim ancak telefon alcatelonetocuh yazısında kaldı, bekliyorum belki açılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: AliAytaçBey

rezil dediginiz ota cihazmi seciyor ben anlamadim.bugune kadar otayla defalarca guncelleme yatim sirf son 2.5.7 yi 5 defa yaptim takir takir sorunsuz guncelledi.sorunu olmayan bir bende degilim ayrica.ya bazi cihazlar sorunlu ota da takiliyor ya baska birsey var

valla o işi alcatelin yapması lazım şu seride telefonlar şöle yüklenir yada bilgisayar özellikleriniz şöle olmalı gibi.deneme yanılma yöntemiyle olmaz yani. o yüzden ota ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: attractiveman7

rusların verdiği ics backupı yükledim ancak telefon alcatelonetocuh yazısında kaldı, bekliyorum belki açılır

geçmiş olsun çok geçen ota güncellemesi ile yaptığımda benimde o ekranda takılı kalmıştı 30 dk bekledim açılmadı sonuçta servise gitti.
  • quote:

rusların verdiği ics backupı yükledim ancak telefon alcatelonetocuh yazısında kaldı, bekliyorum belki açılır

Pili cikarip açmayı denediniz mi

• sorun yok, eski backpıma geri dönüyorum ;) rusların backupını bizdeki telefonlar çalıştırmıyor mecburen beklicez :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: onyxmustafa

İş günlerine cumartesi ve pazar günleri dahil değildir hocam

Ben çok araştırdım bu konuyu
    Sanayi ve Ticaret Bakanlığının genelgesine göre İŞ GÜNÜ hesabına C.Tesi günleri DAHİL.
    Resmi ve Dini bayramlar ile 1 Mayıs harici tüm günler İŞ GÜNÜ olarak kabul ediyor.
    (Bkz: San. ve Tic. Bakanlığının sitesindeki genelge...)
  • quote:

sorun yok, eski backpıma geri dönüyorum ;) rusların backupını bizdeki telefonlar çalıştırmıyor mecburen beklicez :(

Hadi ya olmadi mi

• Deneyimli Arkadaşlar;

Benim OT-995 ile güncelleme yapmaya korkuyorum. Çünkü kilitledi ve açılmadı. Servise gitti geldi.
    Ama yine de mevcut Q 2.5.7 yüklemesini indirdim.
    Bu yüklemeyi yapan arkadaşlardan ricam bu gerekli bir şey mi?
    Yükseltme yapmalı mıyım yoksa mevcut (orijinal yazılımı) ile devam mı etmeliyim.

Dahası ve en benim için en önemli soruna yardımcı olabilirseniz sevinirim:

1) Telefonu PC'ye USB ile bağladığımda ne And.Manageri açabiliyor ne de SD karta bağlanabiliyorum. Ekrana bağlan diye bir menü geliyor ama dokunmatik işe yaramıyor. Bas bas hikaye, kafasına göre biryerlere gidip geliyor menü...
    SD karta program atmak istediğimde her seferinde kartı çıkarıp programı yükleyebiliyorum. Resimlerime ulaşamıyorum.

2) Bu telefonda titreşim yok mu? Zil ile birlikte titreşimi de kullanmak istiyorum ama bir türlü beceremedim.

Lütfen yardımcı olabilir misiniz?

İlgi ve bilgi paylaşımınıza şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hak_anm -- 4 Ekim 2012; 11:50:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: narec

quote:

sorun yok, eski backpıma geri dönüyorum ;) rusların backupını bizdeki telefonlar çalıştırmıyor mecburen beklicez :(

Hadi ya olmadi mi

Malesef backupı yüklüyor ancak telefon açılırken takılıyor, belki yabancı sitedekiler sorunu çözerler olmazsa mecbur bekliycez.
  • Cwm rec ile mi denedin, ayrica telefonda 2.5.7 güncellemesi var miydi

• günccellemeyle ilgisi yok, cwm ile direk restore ettim, xda forumdada yapmışlar sonuç aynı
  • aldığım bilgilere göre 2 hafta varmış

ALCATEL - Le Tour en ONE TOUCH
    Hello,

I just received a mail from the engineering team, ICS should be available in 2 weeks !

Have a good day !

ONE TOUCH

7 saat önce attılar bu mesajı
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.