Şimdi Ara

ALCATEL OT-995 ROOT, ROM, TWEAK (ANA KONU - RESİMLİ) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.487
Cevap
21
Favori
136.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu arka planda çalışan uygulamalar çok canımı sıkıyor. Kullanılan Ram oranı bakıyorum sürekli düşüyor... Facebook, dropbox, mail gibi uygulamaları nasıl arka plandan komple silebilirim ??? Freeze ediyorum uygulama komple gidiyor tekrar enfreeze etmek gerekiyor başka bir yolu yokmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasit019

Arkadaşlar bu arka planda çalışan uygulamalar çok canımı sıkıyor. Kullanılan Ram oranı bakıyorum sürekli düşüyor... Facebook, dropbox, mail gibi uygulamaları nasıl arka plandan komple silebilirim ??? Freeze ediyorum uygulama komple gidiyor tekrar enfreeze etmek gerekiyor başka bir yolu yokmu ?

uygulamayi dondurmadikca veya silmedikce surekli arka planda calisir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ali aytaç kardeş bu 179mb costom romla sildigim tum programları yukledim ama bu apk lar telefon uptade edilmeden onceki uygulamalrmi oyleyse ice cream icin olay yaparmi benim tlf update lide

• yanlis koymusum yanlis anlama

• stock romu yuklediysen sikinti olacagini sanmam.

• ics ile ilgili bir gelişme var mı?
  • valla be telefondan her yönüyle memnunum ics de gelseydi iyi olurdu ama olmasada olur. ics de flash sorunu varmış diyorlar???
  • konu günceldir.
  • Merak ediyorum bu telefon piyasada hiç yok, acaba ics geleceği için mi çektiler ics gelince tekrar staış taktiği olarak piyasaya mı sürecekler yoksa gerçekten Türkiyede stoklar tükendi mi diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kamyoncu Şakir

Merak ediyorum bu telefon piyasada hiç yok, acaba ics geleceği için mi çektiler ics gelince tekrar staış taktiği olarak piyasaya mı sürecekler yoksa gerçekten Türkiyede stoklar tükendi mi diye.

teknosa daki çalışanın söylediğine göre çok geri dönüş olmuş o yüzden satışları durdurmuşlar.ben çok memnunum telefonumdan ancak geri dönüşler neden oldu bilmiyorum ama teknosa çalışanı bu şekide bir bilgi verdi.
  • hiç yok değil teknosanın sitesinde şu an satılıyor. Birçok teknosa şubesinde de var. Geri dönüşlerden dolayı stoğu eritiyorlardır, yeni üretim yoktur belkide.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omaTR

hiç yok değil teknosanın sitesinde şu an satılıyor. Birçok teknosa şubesinde de var. Geri dönüşlerden dolayı stoğu eritiyorlardır, yeni üretim yoktur belkide.

Malesef teknosanın sitesinde "bu ürünü bulabileceğiniz mağazalar" kısmında türkiye genelinde sadece 11 şubede var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gazellewish

quote:

Merak ediyorum bu telefon piyasada hiç yok, acaba ics geleceği için mi çektiler ics gelince tekrar staış taktiği olarak piyasaya mı sürecekler yoksa gerçekten Türkiyede stoklar tükendi mi diye.

teknosa daki çalışanın söylediğine göre çok geri dönüş olmuş o yüzden satışları durdurmuşlar.ben çok memnunum telefonumdan ancak geri dönüşler neden oldu bilmiyorum ama teknosa çalışanı bu şekide bir bilgi verdi.

O geri dönüş yapanlardan birisi de malesef benim, çünkü ekran bozuldu alt kısmı çizgi çizgi oldu. Bugun 20. iş günü, yarın gidip sanırım stokta cihaz olmadığı içinde paramı iade alacağım.

• biz 5 kişi aldık hiçde iade yada cihazdan dolayı servislik durum olmadı.iikinci serilermi dandik oldu acabaayrıca teknosa çalışanlarına hiç güvenmeyin.onlar kendi isimlerini bile bilmiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: AliAytaçBey

biz 5 kişi aldık hiçde iade yada cihazdan dolayı servislik durum olmadı.iikinci serilermi dandik oldu acabaayrıca teknosa çalışanlarına hiç güvenmeyin.onlar kendi isimlerini bile bilmiyorlar

+1, teknosa çalışanlarına kesinlikle hiçbir zaman güvenmeyin.
  • quote:

quote:

quote:

O geri dönüş yapanlardan birisi de malesef benim, çünkü ekran bozuldu alt kısmı çizgi çizgi oldu. Bugun 20. iş günü, yarın gidip sanırım stokta cihaz olmadığı içinde paramı iade alacağım.

geçmiş olsun ekranda bir sorun duymamıştım ama genelde sesten sıkıntılı yazıyordu buraya yazan arkadaşlar.neyse en azından paranızı alabileceksiniz.çok mu belirgin olmuştu çizgilikler merakımdan soruyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: AliAytaçBey

biz 5 kişi aldık hiçde iade yada cihazdan dolayı servislik durum olmadı.iikinci serilermi dandik oldu acabaayrıca teknosa çalışanlarına hiç güvenmeyin.onlar kendi isimlerini bile bilmiyorlar

bizde bir arakdaşa arıyoruz teknosalara sorarken oradaki eleman böyle söyledi.açıkcası bende güvenmiyorum onlara ama söylediği şeyi yazdım buraya.yoksa dediğim gibi nerdeyse 3 ay oldu ben çok memnunum telefondan.
  • Herkese merhabalar sonunda telefonu ROOT yaptım.
    Ardından da kalıcı CWM(clockwordmod) yükledim.
    Şimdi de birde güncelleme deniycem.Bakalım telefon 43.1mb güncellemeyi indirdi. Yükleme yapıcam yine buraya yazarım olumlu ya da olumsuz sonuçlarını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahin456

Herkese merhabalar sonunda telefonu ROOT yaptım.
    Ardından da kalıcı CWM(clockwordmod) yükledim.
    Şimdi de birde güncelleme deniycem.Bakalım telefon 43.1mb güncellemeyi indirdi. Yükleme yapıcam yine buraya yazarım olumlu ya da olumsuz sonuçlarını.

bekliyoruz.

• quote:

geçmiş olsun ekranda bir sorun duymamıştım ama genelde sesten sıkıntılı yazıyordu buraya yazan arkadaşlar.neyse en azından paranızı alabileceksiniz.çok mu belirgin olmuştu çizgilikler merakımdan soruyorum.

Evet çok belirgindi, şöyleki ekranın 3 te 1 lik bir kısmında birerer satır ve birer sütun piksel arayla kafes şeklinde görüntü bir var bir yoktu.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.