Şimdi Ara

ALCATEL OT-995 ROOT, ROM, TWEAK (ANA KONU - RESİMLİ) (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.487
Cevap
21
Favori
136.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eresist

Arkadaşlar Merhaba

Cihazı açık güncellemeye çalışıyorum okunmadı diyor kapalı yapıyom okunmadı diyor. Nasıl yapıcam bunu :)

Bir yardım rica etsem.

cihaz rootluysa olmuyor, unroot edin.
  • Ben cihazı bozmayı başardım. Güncellerken 17 mb lık bir dosya oluşturuyor kendi hafızasında sanal sürücü oluşturup oraya atıyor silme gafletinde bulundum, şuan cihaz açılmıyor bootloader veya recovery menüsüne de giremiyorum.
    Cihazı yeniden başlatmadan sakın o dosyayı silmeyin.

Servis yolu göründü
  • bu güncellemeyi neden fota ile yayınlamıyorlar anlamadım ya.bir sürü program indirmiştim ben şimdi hepsi silinecek pek hoş olmamış bu bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gazellewish -- 13 Eylül 2012; 15:21:21 >
  • pek bi getirisi yok bu güncellemenin, boşuna programlarınızdan olmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: attractiveman7

pek bi getirisi yok bu güncellemenin, boşuna programlarınızdan olmayın.

çok teşşekkürler öneriniz için ancak benim şahsi görüşüm ve 3 yıllık android kullanımımdan edindiğim bir şey varsa biz anlamasakta her güncellemede birşeyler değişiyor.görüntü olarak değil belki ama stabillik açısından.zaten burada konuştuğumuz ics de gelince telefonun kenarlarından kanatlar çıkıp uçmaya başlamıcak :))
  • quote:

quote:

Arkadaşlar Merhaba

Cihazı açık güncellemeye çalışıyorum okunmadı diyor kapalı yapıyom okunmadı diyor. Nasıl yapıcam bunu :)

Bir yardım rica etsem.

cihaz rootluysa olmuyor, unroot edin.

benim cihaz rootluydu. freez edilmis uygulamar vardi. sorun yasamadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gazellewish

bu güncellemeyi neden fota ile yayınlamıyorlar anlamadım ya.bir sürü program indirmiştim ben şimdi hepsi silinecek pek hoş olmamış bu bence.

ben bacup almıştım güncellemeden sonra ne var ne yok sd kartdan geri yükledim.5dk icinde güncellenmemis gibi oldu cihaz.boyle durumlar icin birebir. tavsiye ederim.

• quote:

quote:

pek bi getirisi yok bu güncellemenin, boşuna programlarınızdan olmayın.

çok teşşekkürler öneriniz için ancak benim şahsi görüşüm ve 3 yıllık android kullanımımdan edindiğim bir şey varsa biz anlamasakta her güncellemede birşeyler değişiyor.görüntü olarak değil belki ama stabillik açısından.zaten burada konuştuğumuz ics de gelince telefonun kenarlarından kanatlar çıkıp uçmaya başlamıcak :))

• ben nasıl unroot edicem simdi bunu diğer sayfada yazıyordu ama çok kısa anlatabilirmisiniz?
  • quote:

ben nasıl unroot edicem simdi bunu diğer sayfada yazıyordu ama çok kısa anlatabilirmisiniz?

root ettiğin yere gel orda unroot düğmesine bas. alcawn i seçmeyi unutma.

• quote:

bu güncellemeyi neden fota ile yayınlamıyorlar anlamadım ya.bir sürü program indirmiştim ben şimdi hepsi silinecek pek hoş olmamış bu bence.

amac zaten ics ye hazirlik.onun icin fote degil ota

• Kusura bakmayın mesaj gönderirken hata veriyor bir iki kezs gidiyor aynı mesaj.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eresist -- 13 Eylül 2012; 17:16:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adenz

Kamera menüsüne deklanşör sesi ac kapa gelmis.

ama video çekimine flas gelmemis

• Arkadaşlar

Telefonu unroot ettim. Hata ayıklama hem açık hem kapalı denedim. Cihaz açıkken ve kapalı iken denedim. Usb kablo takıldıktan sonra çıkan bağlantıyı hem yaparak hemde yapmayarak denedim fakat yinede telefonun belleğini göremediğine dair bir mesaj geliyor ve işlem yapmıyor. Siz nasıl yaptınız biraz açık anlatabilirmisiniz?

Yardım için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Arkadaşlar

Telefonu unroot ettim. Hata ayıklama hem açık hem kapalı denedim. Cihaz açıkken ve kapalı iken denedim. Usb kablo takıldıktan sonra çıkan bağlantıyı hem yaparak hemde yapmayarak denedim fakat yinede telefonun belleğini göremediğine dair bir mesaj geliyor ve işlem yapmıyor. Siz nasıl yaptınız biraz açık anlatabilirmisiniz?

Sorun hafıza kartında olabilir. Çevrenizde varsa başka kart ile deneyin, ya da hafıza kartınıza format atarak deneyin. Sanırsam format türü fat 32 olmalı ama emin değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi +18 -- 13 Eylül 2012; 17:54:08 >
  • upgrade etmeye çalıştım ama %25te cant find the disk diye bir uyarı verdi. dondu kaldı bu şekilde. telefonu disk olarak donanım bulundu ve yüklendi dedi. exit mı yapayım bekleyeyim mi?
  • quote:

Arkadaşlar

rootluyken gomulu gelen programlardan sildigin olmusmuydu ?

• Arkadaşlar bir kaç mesaj önce bahsetmiştim ekranda çizgiler oluştu garantiye yolladım vs diye hatırlarsanız. Tam 1 ay boyunca ne için beklemişim biliyor musunuz...? YAZILIM HATASI. Ekrandaki çigilerin nedeni yazılım hatasıymış yani 5dk da halledebileceğim iş. Ama aklıma gelmezdi hiç yazılım hatası olduğu neyse bir hayır vardır diyorum 3-4 güne mersinden samsuna gelip elimde olacak inşallah.

Edit: Hay kamyonunu şakirini...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Usta Splinter -- 13 Eylül 2012; 18:20:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: narec

upgrade etmeye çalıştım ama %25te cant find the disk diye bir uyarı verdi. dondu kaldı bu şekilde. telefonu disk olarak donanım bulundu ve yüklendi dedi. exit mı yapayım bekleyeyim mi?

cihazınız basariyla güncellenmiştir dedimi demedimi

• quote:

Orijinalden alıntı: Kamyoncu Şakir

Arkadaşlar bir kaç mesaj önce bahsetmiştim ekranda çizgiler oluştu garantiye yolladım vs diye hatırlarsanız. Tam 1 ay boyunca ne için beklemişim biliyor musunuz...? YAZILIM HATASI. Ekrandaki çigilerin nedeni yazılım hatasıymış yani 5dk da halledebileceğim iş. Ama aklıma gelmezdi hiç yazılım hatası olduğu neyse bir hayır vardır diyorum 3-4 güne mersinden samsuna gelip elimde olacak inşallah.

Edit: Hay kamyonunu şakirini...

hay ben tele-servisin o zaman. şakire yazilim yok demisler heralde

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.