Şimdi Ara

ALCATEL OT-995 ROOT, ROM, TWEAK (ANA KONU - RESİMLİ) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.487
Cevap
21
Favori
136.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler iyi akşamlar, öncelikle kamyoncu şakir benim, bir karışıklık sonucu bilgisayarımda açık kalan arkdaşımın hesabından yorum yapmışım

Bir nevi flood oldu ama, yaşadığım şehir samsunda 4 adet cihaz varmış, yarın yeni cihaz da alabilirim, para iadesi alıp üstüne ekleyip başka bir cihaz da alabilirim, çok karasız kaldım siz olsanız ne yaparsanız? yalnız para sadece teknosa da geçerli olacak çünkü mersinden servise yolladım ve nakit parayı sadece o şubeden alabilirmişim o yüzden çek verecekler.
  • ONE TOUCH Upgrade Q 2.5.4 yayınlanmış. Yazılım yükleme yaptım ics4 değil ama updateli 2.3.6 yükledi telefon ilk aldığım gibi tertemiz. . iki kez üst üste denedim 2.3.6 aynı versiyon yüklendi. ics geliyor galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: adenz

ONE TOUCH Upgrade Q 2.5.4 yayınlanmış. Yazılım yükleme yaptım ics4 değil ama updateli 2.3.6 yükledi telefon ilk aldığım gibi tertemiz. . iki kez üst üste denedim 2.3.6 aynı versiyon yüklendi. ics geliyor galiba

2.3.6 sürümünden farklı mı yüklemeye gerek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: +18

Beyler iyi akşamlar, öncelikle kamyoncu şakir benim, bir karışıklık sonucu bilgisayarımda açık kalan arkdaşımın hesabından yorum yapmışım

Bir nevi flood oldu ama, yaşadığım şehir samsunda 4 adet cihaz varmış, yarın yeni cihaz da alabilirim, para iadesi alıp üstüne ekleyip başka bir cihaz da alabilirim, çok karasız kaldım siz olsanız ne yaparsanız? yalnız para sadece teknosa da geçerli olacak çünkü mersinden servise yolladım ve nakit parayı sadece o şubeden alabilirmişim o yüzden çek verecekler.

ben olsam telefonu alirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ONE TOUCH Upgrade Q 2.5.4 yayınlanmış. Yazılım yükleme yaptım ics4 değil ama updateli 2.3.6 yükledi telefon ilk aldığım gibi tertemiz. . iki kez üst üste denedim 2.3.6 aynı versiyon yüklendi. ics geliyor galiba

ayni uptadeyse neden koysunlarkiayrica ics ile alakasi nerden

• quote:

Orijinalden alıntı: AliAytaçBey

quote:

Beyler iyi akşamlar, öncelikle kamyoncu şakir benim, bir karışıklık sonucu bilgisayarımda açık kalan arkdaşımın hesabından yorum yapmışım

Baktım da kesinlikle 600 tl ye daha güçlü bir telefon yok, 600 tl htc desire c var işlemci 600 mhz, şaka gibi. Sanırım telefon alacağım ama arıza vermesinden çok korkuyorum. Ben tuş takımını titreşimli kullanıyordum tam da tuş takımının olduğu yerden bozuldu ekrranım, acaba siz de tuş takımını titreşimli kullanıyorsunuz? Denk telefon almam için en az 200 tl eklemem gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kamyoncu Şakir

quote:

quote:

Baktım da kesinlikle 600 tl ye daha güçlü bir telefon yok, 600 tl htc desire c var işlemci 600 mhz, şaka gibi. Sanırım telefon alacağım ama arıza vermesinden çok korkuyorum. Ben tuş takımını titreşimli kullanıyordum tam da tuş takımının olduğu yerden bozuldu ekrranım, acaba siz de tuş takımını titreşimli kullanıyorsunuz? Denk telefon almam için en az 200 tl eklemem gerekiyor.

yine flood yapiyorsun banlarlar hesabi.titresimli kullanmiyorum.

• quote:

]
    yine flood yapiyorsun banlarlar hesabi.titresimli kullanmiyorum.

Hay ben böyle işin, ortak pc kullanmakan nefret ediyorum.
  • quote:

quote:

bugune kadar telefonunuz son versiyon yüklemeye gerek yok uyarısı alıyordum . Bu Q 2.5.4 ile aynı versiyon tekrar yüklendi tek fark sonradan yaptığımız radyo update bu versiyonun içine gömülmüş. eğer şu anda bu q ile update açıldıysa sunucu deneniyor diye düşünüyorum yada tamamen oyalama taktiği.

• quote:

quote:

quote:

bugune kadar telefonunuz son versiyon yüklemeye gerek yok uyarısı alıyordum . Bu Q 2.5.4 ile aynı versiyon tekrar yüklendi tek fark sonradan yaptığımız radyo update bu versiyonun içine gömülmüş. eğer şu anda bu q ile update açıldıysa sunucu deneniyor diye düşünüyorum yada tamamen oyalama taktiği.

daha oncede 2.5.1 koyup geri almislardi.simdide bu bence.ics gelmicek ve sacmaliyorlar ics gelmezse kirarim bu telefonu yakarim gemileri gider s2 alirim

• Güncellemeyi simdi yükledim beyler. Bariz dokunmatikde gelisme var ve xda dan okudugum kadariyla bu güncelleme ics icin yayınlanmış.15dk sürüyor ve cihaz en basa donuyor. Ozellikle benim gibi root lu arkadaslar unroot edip güncelleme yaparsa ics icin içleri rahat etmis olur.

• ALCATEL ONE TOUCH FR Bonsoir Raphael,
    Nous procédons actuellement à la faz de testi réseau Afin que toutes les aza à jour se passent correctement tous les possesseurs de ONE TOUCH 995 acheté hors paketi opérateur dökün. Cela peut prendre un peu de temps, mais nous souhaitons etre sûr que tout le monde soit satisfait dès LA Premiere mise à jour il ya 12 heures Alcatel herkesin erişebileceği emin olmak için ICS indirme test doğrulayan 12 saat önce Onu almadan önce son adım olduğunu görünüyor ---------- Mesaj 01:46 eklenir ---------- Önceki mesaj 13:06 idi ------ ---- Sana 2 model var aslında yükseltme 2.5.4 deneyin 995 OT ve One Touch 995 sadece bir saniye çalışır yeni bir sürümünü detecs ama hala 2.3.6 belki bazı hatalar düzeltildi ben olmadığını kontrol edeceğiz

kaynak:xda
  • Güncellemeyi wifiden mi usb ile PC den mi yapacağız?

• Ben güncelleyemedim, yanlış model seçtiniz diyor.

@aliayteçbey siz nasıl güncellediniz tam olarak tarif ederseniz memnun olurum.
  • quote:

Güncellemeyi simdi yükledim beyler. Bariz dokunmatikde gelisme var ve xda dan okudugum kadariyla bu güncelleme ics icin yayınlanmış.15dk sürüyor ve cihaz en basa donuyor. Ozellikle benim gibi root lu arkadaslar unroot edip güncelleme yaparsa ics icin içleri rahat etmis olur.

ben fota dan baktığımda güncelleme yok diyor.acaba nereden yaptınız güncellemeyi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: attractiveman7

Buradan yükleyebilirsiniz.http://www.alcatelonetouch.com/global-en/products/smartphones/ot-995.html

@attractiveman7 siteyi gördüm ancak ben hep fotadan yüklemiştim.tam olarak ne yapmam gerkyor.sadece indirip telefona mı atacağım.
  • güncellemeyi arkadaşın verdiği linkdeki siteye girip yapacaksınız.ordaki 2.5.4 upgradeyi pc ye indirip cihazı usb ile pc ye bağlayın daha sonra masa üstünde oluşan upgrade kısayolunu takip edin.ordan seçeceğiniz cihaz one touch 995.o-t 995 i seçerseniz yanlış der.kolay gelsin.
  • Arkadaşlar Merhaba

Cihazı açık güncellemeye çalışıyorum okunmadı diyor kapalı yapıyom okunmadı diyor. Nasıl yapıcam bunu :)

Bir yardım rica etsem.
  • Kamera menüsüne deklanşör sesi ac kapa gelmis.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.