Şimdi Ara

ALCATEL OT-995 ROOT, ROM, TWEAK (ANA KONU - RESİMLİ) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.487
Cevap
21
Favori
136.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eresist

Merhaba arkadaslar

Bende telefondan cok memnunum. Fakat gorusme esnasinda sesin karsiya az gitmesi gibi bir sorun var. Eski telefonum (n78) yukari dogru ters tutmama rsgmen sesim gayet iyi gidiyodu.bunda biraz uzaklastirsam insanlar sezin gelmiyor diye uyarmaya basliyor.sizdede boyle bir sorunvarmi? İllaki yanagima yapisik olucak

Telefonun mikrofonu dediğiniz gibi hocam.Ben omzuma sıkıstırıp konusamıyorum malesef.Soranlara bu telefonu kesinlikle tavsiye ediyorum.Ben daha önce lg kullanıcısıydım.Alcatel OT 995'i tavsiye ediyorum.Bilmeyenler olabilir yaşları yetmediği için ama 97de filan alcatel Türkiye pazarında mevcuttu.Sanıldıgı kadar yeni fos bir marka değil içinizi rahat tutun.
  • cihazın 2. elini Nerede bulabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: harock

cihazın 2. elini Nerede bulabilirim

hepsiburada, gittigidiyor ve sanalpazar.com.

• quote:

Orijinalden alıntı: gezegenci

quote:

Orijinalden alıntı: lunique

quote:

Orijinalden alıntı: gezegenci

Bu telefon hala alimir mi tavsiye eder misiniz hala ?

(sonunda telefon bozulmaya basladi :D )

gayet memnunum telden.hattasu anda telden forumu okuyorum..memnun olunmayacak bir seyi yok.soylenen yasanan problemleri yasamadim.bir program kurdum tel goctu.buda kullanici hatasi.ankaradan ist e gitmesi onarilmasi 6 gun surdu.cokta hizli yapildi yani..telde sıkıntı yok yani.su ana kadar tum sorunlar biz kullanicilardan kaynaklaniyor diyebilirim..tek sorun insanlarin on yargisi.
    arkadaslarla iftar yemegindeyken one ya markaya bak tirt tir bu diye dalga gecilen tel im galatasaray fenerbahce macini duzgun sekildekoca ekrani ile izletince gecenin en populeri oldu onyargilari kirdi.

Marka takintim yok, zaten alcatel de iyidir. Yillar once babamin vardi :)

BBuna htc sense tarzi biseylr yuklenebiliyor mu ? Kendi arayuzu hic guzel degil..

valla arayüz takıntım yok..go launcher yükledim yetiyor..sıkılırsam ss launcer yüklerim.oda kasmıyormuş..
    fazla şey kurma taraftarı degilim zaten..benim için pc den uzakta oldugumda net baglantımın olması.arada küçük oyunlar foto mak. yoksa yanımda arada bir foto çekmek.işimi fazlasıyla görüyor.tv uygulamalarıda yükledim ve gayet iyi şekilde tv izliyorum.ekranın büyük olmasıda bu konuda artısı :)
    ama dedigim gibi millet hemen haaa alcatelmi aman ne olacak dandik bir şey deyip geçiyor :) çokda tın yani..neticede bin liradan fazla olan teller ile aynı şeyi yapıyor..oyun zaten telden degil ya pc den yada konsoldan oynayacan.teldeki oyunlardan ne zevk alınır bilmiyorum :) oyun oynayacaksam açıyorum x box ımı oynuyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Falatbar

quote:

Orijinalden alıntı: eresist

Merhaba arkadaslar

Bende telefondan cok memnunum. Fakat gorusme esnasinda sesin karsiya az gitmesi gibi bir sorun var. Eski telefonum (n78) yukari dogru ters tutmama rsgmen sesim gayet iyi gidiyodu.bunda biraz uzaklastirsam insanlar sezin gelmiyor diye uyarmaya basliyor.sizdede boyle bir sorunvarmi? İllaki yanagima yapisik olucak

Telefonun mikrofonu dediğiniz gibi hocam.Ben omzuma sıkıstırıp konusamıyorum malesef.Soranlara bu telefonu kesinlikle tavsiye ediyorum.Ben daha önce lg kullanıcısıydım.Alcatel OT 995'i tavsiye ediyorum.Bilmeyenler olabilir yaşları yetmediği için ama 97de filan alcatel Türkiye pazarında mevcuttu.Sanıldıgı kadar yeni fos bir marka değil içinizi rahat tutun.

Ben bir teknoloji mağazasında müşteri hizmetlerindeyim. Gittim rakip firma Teknosa'dan bu teli aldım :) hiç pişman değilim. İnsanlar hatta cep telefonu satan kişiler cihazı ilk bakışta anlayamadılar.Dandik çin malı birşey sanıyorlar. Kbul ediyorum öle çok kaliteli bir ürün değil ancak verdiğiniz parayı tamamen hak ediyor.ekranı 4.3'' muazzam ve bu paraya hiç bir markada yok. Ekranı çok kaliteli değil.Ama bir sorun yaratmıyor.Mikroon ve hoparlörde çok iyi değil ama alışıyosdunuz cihaza. 1.4 Ghz işlemci 512 mb. Ram 480x800 çözünürlükte 219 ppi 4.3'' ekran daha ne olsun. :)Yaşadığım mikrofon problemi dışında ben bir sorun ile karşılaşmadım. Kasmadan dead treigger oynuyorum.asfalt 5-6 oynuyorum.Hiçbir takılma vs. yok.insallahta olmaz. :) Herkeze hayırlısı ile kullanmayı nasip etsin allah.

• Arkadaşlar internette gezerken,phot bakarken ekrana dokununca ekranın zoom olmamasını nasıl engelleyebilirim.
  • Arkadaslar soyle bir sorunlar karsilastim bugunlerde. Bir iki gun once gps i actigimda navigonla uydulara baglanmam acik havada bir ka cdk yerine bes ila on dk surdu. Bugun ise navigonu actigimda gps i acmami istiyor, actigimda ise gps simgesi ust barda gozukmuyor. Bir bakima gps yokmus gibi davraniyor cihaz. Acaba bu donanimsal mi. Yolculukta 9 saat gps cok rahatlikla kullandim ama simdi bu sorun cikti basima. Ayni sorunu yasayan ya da yardimci olabilecek birisi var mi acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaDRuLe

Arkadaslar soyle bir sorunlar karsilastim bugunlerde. Bir iki gun once gps i actigimda navigonla uydulara baglanmam acik havada bir ka cdk yerine bes ila on dk surdu. Bugun ise navigonu actigimda gps i acmami istiyor, actigimda ise gps simgesi ust barda gozukmuyor. Bir bakima gps yokmus gibi davraniyor cihaz. Acaba bu donanimsal mi. Yolculukta 9 saat gps cok rahatlikla kullandim ama simdi bu sorun cikti basima. Ayni sorunu yasayan ya da yardimci olabilecek birisi var mi acaba?

Bende navigasyonda nedense reset atıyor

• 1 aydır kullaniyorum fiyatina göre çok gzel bi telefon.konuşma sırasında karşı tarafın sesi az ve boğuk geliyor bu sorun halledilebilirmi yoksa en son hali bumu birde kamera ön izlemede cok iyi ama resmi cekince görüntüyü boguyor ve kalitesi 5mp ye göre daha düşük gibi bu konuda yardım edreseniz cok sevinirim

• root işlemi yapmak istiyorum ama çekiniyorum. çünkü telefonu usb den bilgisayara bağladığımda sürücüleri tanımıyor. ilk sayfadaki usb sürücülerini indirdim, ona rağmen donanımları yüklemiyor.Bilgisayarımda windows xp yüklü. bu halde ilk sayfadaki programla root yapsam sıkıntı olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narec -- 18 Ağustos 2012; 2:03:49 >
  • Merhaba arkadaşlar konuyu sessizce takip ediyordum 2 aydır, telefonda var elimde rootladım güncelledim birşeyler yaptım bu sıralar telefonun işletim sistemi iyi çalışmıyor gibi yeni bir işletim sistemi yüklemek istiyorum fakat, bu telefona göre ics daha çıkmamış sanırım, Başka bir ics sürümü yüklenemez mi ? bunu birisi açıklayabilirmi yani başka markaların İCS sürümünü yüklesek telefon bozulur mu ? birde bu işemi clockworkmod tan mı yapacağız recovery gibi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cevat_Genc

Merhaba arkadaşlar konuyu sessizce takip ediyordum 2 aydır, telefonda var elimde rootladım güncelledim birşeyler yaptım bu sıralar telefonun işletim sistemi iyi çalışmıyor gibi yeni bir işletim sistemi yüklemek istiyorum fakat, bu telefona göre ics daha çıkmamış sanırım, Başka bir ics sürümü yüklenemez mi ? bunu birisi açıklayabilirmi yani başka markaların İCS sürümünü yüklesek telefon bozulur mu ? birde bu işemi clockworkmod tan mı yapacağız recovery gibi ?

kendi ics si daha cikmadi.baska telefonunkini yukleyemezsin yuklemeyede kalkma.custom ics var fakat kullanisli degil onun icin bekleyecez biraz daha.eylul ayinda cikacakmis

• İnşallah En kısa sürede çıkar arkadaşıım ya gerçekten güzel makine ama yazılımına fazla özen göstermemişler hdmi çıkışı 720p ve görüntü kalitesi kötü templerun oynuyorum 10dk sonra telefon ateş gibi oluyor ve donmalar takılmalar oluyor, türkcel maxiplus telefonda bile çok rahat oynanıyor oyun :/ ve 5mp kameraya göre kamerası net çekmiyor ama bunların hepsi yazılımla alakalı diye düşünüyorum. iyi bir işletim sistemi çıkartılırsa gerçekten telefonun hakkını verir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaDRuLe

Arkadaslar soyle bir sorunlar karsilastim bugunlerde. Bir iki gun once gps i actigimda navigonla uydulara baglanmam acik havada bir ka cdk yerine bes ila on dk surdu. Bugun ise navigonu actigimda gps i acmami istiyor, actigimda ise gps simgesi ust barda gozukmuyor. Bir bakima gps yokmus gibi davraniyor cihaz. Acaba bu donanimsal mi. Yolculukta 9 saat gps cok rahatlikla kullandim ama simdi bu sorun cikti basima. Ayni sorunu yasayan ya da yardimci olabilecek birisi var mi acaba?

şu ana kadar gps sorunu yaşamadım.gayette iyi çalışıyor.hatta yandex panoramik görüntüleri bile gayet hızlı yüklüyor..üstüne ankara ego programını yükledim.otobüs güzergahlarını otobüslerin nerede olduklarını harita üzerinden çok rahat izliyorum..
  • arkadaslar artik delirme noktasina geldim. telefonda 3g yi kullanamiyorum. en son update ve root etmeden once rahatca kullaniyordum. update ve root sonrasinda hic denememistim. sorunum su, cihazda 3g simgesi gozukuyor ama bir turlu market, mail, steam, msn, market hic birisine ulasamiyorum. sadece tarayicidan 3g yi kullanabiliyorum onda da eskisi gibi 3g simgesi yesile donmuyor. hattim vodafone ayarlari otomatik yapti. yukari ses tusu ile acma tusuna basili tutarak format bile attim cihaza ama hala ayni. bu sorunu yasayan baska arkadaslar var mi acaba? cozen varsa nasil cozdugunu anlatirsa cok sevinirim. simdiden tesekkurler

edit: sorunu hallettim. vodafone live yerine interneti sectim vd sadece gsm modunu kullandim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaDRuLe -- 20 Ağustos 2012; 16:07:54 >
  • Bu telefonun custom rom olayı ne oldu ? Ne durumda acaba ?

Bu arada teknosada 600 TL
  • Telefonda boşta ne kadar ram kalıyor 512 denilen rom 364 mb görünüyor çünkü

• arama menüsünde görüntülü görüşmeyi bulamadım.
    hdmı kablosu ile bağlandığım tv görmüyor yardımcı olursanız sevinirim
  • telefonda görüntülü konuşma yok sadece bunda değil birçok android telefonda yok hdmı dan görüntü alman için sistem ayarlarından aktifleştirmen lazım.
  • Arkadaslar cihazi en uygun nereden alabiliriz?

Genel anlamda sikinti yaratan bir cihazmi ? Ilk 5 sayfada sadece guncelleme hatasi tartisilmis...
    Konuyu tamamen okuyamiyorum, surekli guncelleme olaylari aorulmus...

Donanimsal olarak tavsiyebedermisiniz?

Cihaz stabilmidir?

Anladigim kadariyla samsung galaxy s gibi cihazlarin islemcisini kullaniyor , normalde qghz islemciyi bunlar 1.4 yapmislar? V7 ispemciydi sanirim?

Genel olarak bir yorum , ve en uygun mereden alabilirim bilgi verirseniz sevinirim...
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.