Şimdi Ara

ALCATEL OT-995 ROOT, ROM, TWEAK (ANA KONU - RESİMLİ) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.487
Cevap
21
Favori
136.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam dün Ankamall Teknosa'da ürün vardı.Bir de oraya bak istersen.
  • Evet bimeksin yanındaki teknosada ürünü gördüm fiyat 699 dediler herhangi bir indirim yada bonus olayı yok. galaxy w nin fiyatı da 729 tl idi gerçi galaxy w daha uygun fiyatlara bulunabiliyor. Neyse telefona gelecek olursam şarzı olmadığı için açamadım dış yapı olaraksa çok kalite hissi vermesede çok basit bir ürün olmadığını gösteriyor. özellikle arka kapakta kullanılan malzeme bence galaxy w den daha iyi. Fiyat olara cazip gelmediği için ben şu an almadım 600 lira civarına gelirse alınır diye düşünüyorum.
  • Arkadaşlar,

Build.prob içindeki
    Def.shuttersound.enable=true

"False" yaptığımızda shutter sesi neden kapanmıyor yada foto çekiminde shutter sesini kapatabilen varmı?

ikincisi
    lpa.decode=false

(low power amplifier) true yaptığımızda ses bence eskisinden daha iyi olmakta eğer psikolojik yada artık kulak alışkanlığı olmadıysa

deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adenz

Arkadaşlar,

Build.prob içindeki

"False" yaptığımızda shutter sesi neden kapanmıyor yada foto çekiminde shutter sesini kapatabilen varmı?

ikincisi
    lpa.decode=false

(low power amplifier) true yaptığımızda ses bence eskisinden daha iyi olmakta eğer psikolojik yada artık kulak alışkanlığı olmadıysa

Lpa.decode:true yapinca ses duzeliyor ve yukseliyor gercekten.kardes oyle birsey soyledinki arasam bulamam cok isime yaradi sahiden super oldu sagol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu alcatel ot 995 galaxy w kadar
    sağlam mı ? Yani şimdi alsam galaxy w'nun yaptığı herşeyi yapar mı ? Sorun çıkar mı ? Bu alcatel markasını bilmediğim için endişeliyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: maybe4you

Arkadaşlar bu alcatel ot 995 galaxy w kadar
    sağlam mı ? Yani şimdi alsam galaxy w'nun yaptığı herşeyi yapar mı ? Sorun çıkar mı ? Bu alcatel markasını bilmediğim için endişeliyim.

Glaxy w den fazlası var, eksiği yok; herşeyden önce ekranı daha büyük ve daha ince bir telefon.
  • quote:

Galaxy nin yapamicaklarini yapar.suphen olmasinsaglamlik olarak ikisinide yere atmak lazim heralde blnmez

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk_th1903

http://www.teknosa.com/kategori/telekom/cep_telefonu/218/125070830/alcatel_ot995_black_akilli_telefon

600 Tl olmuş

Vay anasini

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk_th1903

http://www.teknosa.com/kategori/telekom/cep_telefonu/218/125070830/alcatel_ot995_black_akilli_telefon

600 Tl olmuş

evet ama internet üzerinden şu an alamıyorsunuz mağza fiyatı da 699 tl bakalım bir sonraki fırsatı yakalaybilecekmiyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: AliAytaçBey

quote:

Arkadaşlar,

Build.prob içindeki

ikincisi
    lpa.decode=false

Lpa.decode:true yapinca ses duzeliyor ve yukseliyor gercekten.kardes oyle birsey soyledinki arasam bulamam cok isime yaradi sahiden super oldu sagol

hangi ses bu bahsedilen?

• quote:

Arkadaşlar,

Build.prob içindeki

ikincisi
    lpa.decode=false

* def.shutter enabled yetmiyor. ben çözümü system klasörlerini karıştırıp shutter sound dosyasını silmekte buldum. tam path'ini hatırlamıyorum. sen de öyle yapıp path'i de paylaşabilirsin!

* lpa konusunda ise ortak görüş sesin iyileştiği yönünde ise ilk gönderiye eklemeliyim!

• quote:

bu telefon ile şebeke üzerinden video görüşme yapamazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: newbie1

Güncellenmemiş dump dosyası için linkhttp://www.mediafire.com/?oohi9s48frdnfsb
    fotaupdated yazsa da yanlış yüklemişim diğerini de daha sonra eklemeye çalışacağım.

telefon sahiplerine 10 numara fayda! eline sağlık! ilk posta aktarıyorum!

• quote:

Orijinalden alıntı: kopuq61

Arkadaşlar birtürlü rootlayamadım cihazı. Windows 7 32 bit kullanıyorum. Pc ye ilk bağladığımda bazı driverları yüklemedi. Superoneclick te hata verdi. Verilen siteden driver indirdim setup dosyası falan yoktu direk c windows sytem 32 driver içine attım. Ama yine hata veriyor root edemiyorum.

export TEMPRANDOM=89419;export PS1=END:$TEMPRANDOM;./zergRush

./zergRush: not found

END:89419export PS1="" bu hatayı veriyor.

lütfen rehberi tekrar okuyun. atladığınız en az bir adım var.

• Orijinalden alıntı: blindness

Kardeş sen nerdesin?? Ne zamandır yoksun ortada
    Aletin ICS custom romu çıktı seni bekliyorduk uygun bir dille bize aktar diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: AliAytaçBey
    kardeş sen nerdesin?? Ne zamandır yoksun ortada
    Aletin ICS custom romu çıktı seni bekliyorduk uygun bir dille bize aktar diye

Merhaba, teşekkürler!

Mevcut ICS Custom kullanışlı değil. Kullanabilir olmayan rom ile kimsenin vaktini harcamamalıyız diye sessiz bir şekilde takip ediyorum gelişmeleri.

Telefondan oldukça memnunum. Maşallahı var.

Alcatel / TCL'den beklentim şu zamandan sonra Android 4.1, nam-ı diğer, Jelly Bean'i çıkartmaları. Custom komünitesi de JB üzerine yoğunlaşıyor. İlk postta ilgili başlıkları ekledim ama henüz içerik koymadım.

Yine de ilgili arkadaşlar az çok ilk posttaki standartı takip ederek hazırladıkları rehberleri kimseden onay beklemeden gönül rahatlığı içinde paylaşsınlar, zaman zaman ilk postu uygun atıflar vererek güncellerim.

Adez ve newbie1 arkadaşlarımızın üstte alıntıladığım postlarını ilk posta aktardım. Sağolsunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blindness -- 6 Temmuz 2012; 18:21:33 >

• @blindness
    Benim yüklediğim dosya fota update edilmemiş ve rootlanmamıştır, Teknosa'dan alınmış halidir. İlk mesajda görünce düzeltme ihtiyacı duydum.
    @iuss cwm recovery için yeni ekleme yapmış artık her istediğimizde cwm recovery ile boot edebiliyoruz, bilgisayara gerek kalmadan heryerde romlarla oynama imkanı doğdu, sanki 100 tane custom rom varmış gibi konuştum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newbie1 -- 6 Temmuz 2012; 10:40:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: newbie1

@blindness
    Benim yüklediğim dosya fota update edilmemiş ve rootlanmamıştır, Teknosa'dan alınmış halidir. İlk mesajda görünce düzeltme ihtiyacı duydum.
    @iuss cwm recovery için yeni ekleme yapmış artık her istediğimizde cwm recovery ile boot edebiliyoruz, bilgisayara gerek kalmadan heryerde romlarla oynama imkanı doğdu, sanki 100 tane custom rom varmış gibi konuştum :)

Düzelttim. Pardom. İmajı aldığın telefon illa ki rootludur diye düşünmüştüm :)

Sana zahmet olmazsa persistent ve temp recovery yüklemelerine dair bir rehber hazırlayabilir misin?

Alcatel'in major güncellemeyi çıkartmasını bekliyorlar anladığım kadarıyla. İspanya'da bir cep operatörü 30 Haziran'da ICS gelecek diye söz vermiş. O açıdan biraz durağanlaştılar sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blindness -- 6 Temmuz 2012; 18:20:41 >

• @blindness

quote:

5.1.2 Daha yüksek ses!

Def.shuttersound.enable=true yapıldığında ses kalitesinde iyileşme olabilir! adenz arkadaşımız sağolsun!

Demişsin de sanırım bu parametrede bir yanlışlık var çünkü shuutersound dediğimiz kameranın çekim yaptığında çıkarttığı ses..
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.