Şimdi Ara

alaturka tuvalet... (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
10
Favori
68.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oha yaw denize sıcan mı , alafranganın üstüne çıkan mı , peçeteyle silip hava soguk diye ellerini yıkamayanmı ararsın hepsi var.
    oha D.H.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erco35coast -- 11 Mart 2011; 3:03:12 >
  • Zıçmıyom lan artık böyle daha iyi uraşmıcam artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezersunar

Tarih 10.02.2011 Istanbul Avrupa yakasinda buyuk bir alisveris merkezinin tuvaleti, saat 18:10..

Cafe'den kalktim cikarken AVM'nin tuvaletini kullanayim dedim, ilk girdigimdeki manzara..

alaturka tuvalet...

girer girmez hemen alaturka arıyorum yoksa en temizini bulmadan ve tuvalat kağıdır olmadan asla oturmuyorum

iğrenç milletiz ben buna defalarca şahit oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albts -- 11 Mart 2011; 3:26:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

benimde iğrendiğim şey alafrangadır

alaturkada temizlik ve hijyen %100 iken alafrangada -%100 e kadar düşebilmektedir

hayatta en nefret ettiğim ilk 3 şeyden bir tanesidir

aynen evde odamın içinde 1 tane tuvalet var biraz ufak ama olsun benden başka kimse girmiyor.. başka evde tuvaletlere girmek istemiyorum ne kadar temiz olsa bile düşündükçe aşırı midem bulanıyor
  • resmen konunun boku çıkmış sadece peçeteyle silenler hiç kıl yok mu makatınızda birikir lae pis ıyk
  • Amma boktan konu olmus bu ya.Isın ılgıncı dunyada sadece ıkı tuvalet tıpı var bırı alaturka dıgerı alafranga.Neden farklı kulturler ıcın farklı tarzda tuvaletler yapılmamıs.Dunyada o kadar tasarım ,degısım furyası var lakın ıkı tıp tuvalet var olacak ıs degıl.Ilk ısım yenı bır tuvalet ıcat etmek olacak.Ozellıkle kıcını nasıl yıkayacagını bılmeyenler ve tuvaletten sonra ellerını yıkamayanlar ıcın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper3333

3 deniz kabugu kullaniyoruz . Sorun olmuyor o zaman

Sanırım Demolition Man filmindendi.
  • Updullah beyler dün gülmekten öldüren konuya yeni cevaplar bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: haciragipdayi

Updullah beyler dün gülmekten öldüren konuya yeni cevaplar bekliyoruz

aynen upp.. hala alafranga tuvaletin üstüne çıkan arkadaşa gülüyorum kartal oturuşu
  • siz benim nasil mıctıgımı gostereyimmmi?
    o ustu carpilanan sekilde cunku adam ayakta isiyo kenara deyiyo zaten ben ev tercih etiigimde alaturka olmasa kabuletmiorum:)

alaturka tuvalet...

alaturka tuvalet...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MalcolM-X- -- 11 Mart 2011; 23:24:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MalcolM-X-
    siz benim nasil mıctıgımı gostereyimmmi?
    o ustu carpilanan sekilde cunku adam ayakta isiyo kenara deyiyo zaten ben ev tercih etiigimde alaturka olmasa kabuletmiorum:)

alaturka tuvalet...

alaturka tuvalet...

Ama alafranga tuvalet lüks olmayan yerler için uygun değil. Ben olsam herhalde ben de çıkardım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: MajestiC

quote:

Orijinalden alıntı: sony kamera

kendine özel yerde alafranga wc iyidir özellikle hasta olanlar özürlü olanlar ve ihtiyarlar için.topluluk olan yerlerde terminallerde resturanlarda vb gibi yerlerde alaturka en iyisi.birazcık kafa çalışıyorsa yıkamak için bahane aramassın gerekirse su satın alıp onunlada yıkarsın.ben otlde alafranga wc kullanmıyorum zor durumda kalırsam üstüne çıkıp çömeliyorum pislik sıçrama durumunda aldığım önlem suyun üstüne peçete örtüyorum böylece wc deki su sıçramıyor.peçete ıslanmazmı ıslanır ama yere çökmden yapacaksın

şakamısın arkadaşım alafranganın üstüne çıkıp ihtiyaçmı giderilir.

mecbur kalırsan evet. kendi evim hariç hiç bir yerde oturmam
  • avmlere alafranga tuvalet koyan zihniyene zaten ben ....
  • 2-3 deneme yaptım ama hala içime sinmeyen şeyler var bu konuda
    ...
  • abooo millet taharet almayı bilmiyor/üşeniyor cünüb geziyorsunuz cünüp
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

quote:

Orijinalden alıntı: smylmzr

quote:

Orijinalden alıntı: z for zambrotta

ishal değilsem paşa paşa oturur,sçar,pantolonu çeker hayatıma devam ederim.ishal olduysam -2 kere kağıtla silerim tabii hijyen açısından.ellerimi banyodan banyoya yıkarım valla bu soğukta el yıkamak riskli.

tuvaletten çıkınca ellerini yıkamıyorsun yani doğru mu anladım?

forumda hijyenik dakikalar

• En iyi yöntem alafranga tuvallette musluğu açıp avcuna hafif su alacaksın b*k yolunu hafif ovacaksın fazla zorlama elin pislenebilir Hafifden nazikce bu işlemi 3-4 kez tekrarlarlayıp peçeteyi ıslatacaksın onla ovacaksın bu sefer dikkat et yapışmasın En rahat yöntem bu
  • o değilde pantolona nasıl düşürmüyonuz alaturka da? ben kendi evim dışında ölsemde wc ye girmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: ajdar123456

bu tuvalet benim fobim ya. insanlar nasıl k*çını yıkıyor onda???
    hortum olan yerleri anlıyorumda kova gibi şeylerle nasıl oluyor anlayamıyorum...

şindi oncelikle 90 derecelik poziysonu alıyorsun sonra içinde ne varsa çıkarıcaksın ıkın.gif

sonra olay bitince kovaya dolduruyorsun suyu once elini sonra malum yere flan filan gerisini anladım sen.(daha fazla iğrençleşmenin anlamı yok)

ama 90 derecelik poziyson onemli.bu bilgileri aklında tut gün gelir lazım olur
  • En hijyenik tuvalet alaturkadır arkadaşlar . Bazı arkadaşlar sanırım tuvalet eğitimi hiç görmemiş ya da sormaya çekinmiş olabilir tabi . Yok elimi süremem yok bilmem ne yapamam elin hatununun orasını burasını ellerken iyi kendi .ötünü ellerken kötümü oluyor ? Temizlik bu arkadaşlar siz elimi bulaştırmıyım diye sürmezseniz eliniz temiz olur tamam ama .ötünüzü b.k götürür Zaten alaturkadan sonra en az 2-3 dakika antibakteriyel sabunla el yıkarsanız sizden temizi yok
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.