Şimdi Ara

Alacak Tişört Bulamıyorum !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
4
Favori
1.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnternette o kadar geziyorum hoşuma giden bir tişört yok sevdiğim müzik gruplarının vs. tişörtlere bakıyorum ama çok bariz tişörtler hani o grubu mesela adını duyan herkes anlamamalı ince olmalı biraz o tip tişört bulursam alırım bir de ne alayım ne önerirsiniz var mı böyle değişik güze tasarım satan siteler beğenememek yüzünden tişörtsüz kaldım

• colins- over coast- matrak-collezione bu 4 markadan ince 250 model tişört war en az:) gömlek yakalı istiosan us polo-collezione(ucuz)-lufian(çok kaliteli poloyla aynı fiyat) bide mavi mavi v yaka da olur gömlek yakada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.stylinonline.com/

Burdan çıkar beğendiğin
  • HOCAM BEN DE SENİN GİBİYDİM. ARTIK KENDİM Bİ RESİM BULUP TİSH-O VE ROCKNLOVE DAN BASTIRIYORUM. HATTA İNCELEME BİLENE YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÜYÜK KONUŞAN ADAM

HOCAM BEN DE SENİN GİBİYDİM. ARTIK KENDİM Bİ RESİM BULUP TİSH-O VE ROCKNLOVE DAN BASTIRIYORUM. HATTA İNCELEME BİLENE YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM.

rocknlove iyimiş.Tshirtleri nasıl kalitelimi ?
  • quote:

HOCAM BEN DE SENİN GİBİYDİM. ARTIK KENDİM Bİ RESİM BULUP TİSH-O VE ROCKNLOVE DAN BASTIRIYORUM. HATTA İNCELEME BİLENE YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM.

Hangisi daha iyi ben kendi tasarımımı yaptım bastırtıcam bu arada bizim takım olarak basılan t shirtlerimiz this-o danmış kaliteli gözüküyor öyle kağıt baskı değil ama diyeri iyiyse ordan bastırayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastMan

quote:

ROCNLOVE TİŞÖRT VE BASKI KALİTESİ HARİKA ÖTESİ. TİŞÖRTLERİ BEZ DEĞİL VE BASKISI RESMEN TİŞÖRTE İŞLEMİŞ. PARLAK NAYLON GİBİ DEĞİL.

quote:

Orijinalden alıntı: Naruto45

quote:

Hangisi daha iyi ben kendi tasarımımı yaptım bastırtıcam bu arada bizim takım olarak basılan t shirtlerimiz this-o danmış kaliteli gözüküyor öyle kağıt baskı değil ama diyeri iyiyse ordan bastırayım.

ROCKNLOVE FİYATI BİRAZ DAHA YÜKSEK FAKAT ARADAKİ FİYAT FARKINI KESİNLİKLE HAK EDİYOR. ŞÖYLE BİR DURUM VAR YALNIZ. NORMALDE SİTEDE SINIRLI TASARIMLAR MEVCUT. AMA BEN KENDİ TASARIMIMIZI GÖNDERİP BASTIRABİLİR MİYİZ DİYE SORDUĞUMDA YOLLAYABİLİRSİNİZ DEDİLER.

TİSH-O BANA BİRAZ PAZAR MALI GİBİ GELİYOR.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kaft

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastMan

quote:

rocknlove dan geçen ay RHCP baskılı tişört aldım baskıları lazer baskı yapıştırma değil bu sayede çok daha uzun ömürlü yıkayınca bozulmuyorlar.
  • uzun arayış sonucu alayım bir tane bakalım nasıl durcak dedim ve şu ürünü sipariş ettim

• KAFTtan tişört alan arkadaşlara bi' sorum olacak. Tişörtlerde renk seçeneği göremedim de çok beğendiğim bi' tişörtün krem değil de beyazını almak istiyorum. Öyle bi' şansım var mı acaba?
  • kaft tişörtlerin kesimleri nedir dar kesim mi yoksa standart kalıp mı bir de önlerinde baskılar çıkacak cinsten mi,modeller fena değil ama kalıp işi sıkıntı
  • çoğu yerden düz tshirt almak zorunda kalıyorum.malesef çok saçma desenli baskılar var piyasada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weightless

İnternette o kadar geziyorum hoşuma giden bir tişört yok sevdiğim müzik gruplarının vs. tişörtlere bakıyorum ama çok bariz tişörtler hani o grubu mesela adını duyan herkes anlamamalı ince olmalı biraz o tip tişört bulursam alırım bir de ne alayım ne önerirsiniz var mı böyle değişik güze tasarım satan siteler beğenememek yüzünden tişörtsüz kaldım

http://www.firsatburada.net/Kategori/BASKILI-T-SHIRT-erkek-tshirt-tisort-modelleri-t-shirt-erkek-baski-t-shirt-erkek-giyim-erkek-giyisile-pmk55.html

şuraya göz at birde

• kafttan bende t-shirt alacaktım ama geçen 19 mayısta güzel kampanya yapmışlar, öyle bir şeyi bekliyorum. kaliteli duruyor ve kargo ücretsiz, denenmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blizzard Days

çoğu yerden düz tshirt almak zorunda kalıyorum.malesef çok saçma desenli baskılar var piyasada

aynen bende hep düz renk t-shirt alıyorum ve memnunum bu durumdan.beğendiğim desenli t-shirt bulamayınca düz renk almak en iyisidir dedim ve hep düz renk aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blizzard Days

çoğu yerden düz tshirt almak zorunda kalıyorum.malesef çok saçma desenli baskılar var piyasada

aynen
    mağazalara bakıyorum, abuk subuk kocaman yazılar, resimler falan hiç sevmiyorum.
  • Pek sevmiyorum resimli mesimle tişörtler.

www.defacto.com.tr
    DeFacto ile Kadın ve Erkek Giyimde Akdeniz Modası
    http://www.defacto.com.tr/dugmeli-basic-body-52454

www.defacto.com.tr
    http://www.defacto.com.tr/dugmeli-basic-body-52457

www.defacto.com.tr
    http://www.defacto.com.tr/dar-kesim-t-shirt-52538

Şahsen bu üçünü alacağım yaza doğru. Bir-iki pantolon ya da şort alırım. 1 çift ayakkabıda aldım mı tamamdır.

• Kaft'ı yeni keşfettim tek kelimeyle harikaymış artık tişörtlerimi buradan alırım ben. Kalıplar da anladıgım kadarıyla dar kalıp gibi duruyo ama tabi giyenler yardımcı olursa daha iyi olur
  • kaft gibi tişört alabilceğimiz siteler varsa paylaşalım arkadaşlar
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.