Şimdi Ara

Gözü açık uyanık girişken olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
23.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar nasıl girişken olabiliriz ? nasıl bir toplumda gözü açık uyanık olabiliriz benim burcum oğlak oğlaklar pasif şimdi ben ölene kadar pasif mi olacağım ??

• Yapay Zekanın Yanıtı

Gözü Açık Uyanık ve Girişken Olmak İçin Yollar

Uyanık ve girişken olmak, günümüzün karmaşık dünyasında başarıya ulaşmak için çok önemlidir. Çevremizdeki fırsatları yakalamak ve potansiyelimizi tam olarak gerçekleştirmek için gözü açık olmamız gerekir. İşte gözü açık, uyanık ve girişken olmak için bazı yollar:

• Gözlemci Olun: Çevrenize dikkat edin ve olup bitenleri fark edin. Piyasa trendlerini, sektör haberlerini ve insanların davranışlarını gözlemleyerek değerli bilgiler edinebilirsiniz.
    • Soru Sorun: Cevapları bilmediğinizde soru sormaktan çekinmeyin. Meraklı olun ve yeni şeyler öğrenmeye hevesli olun.
    • Farklı Bakış Açılarına Açık Olun: Her zaman kendi bakış açınızla sınırlı kalmayın. Farklı görüşlere ve fikirlere açık olun. Bu, daha geniş bir perspektif kazanmanıza ve daha iyi kararlar vermenize yardımcı olacaktır.
    • Güncel Kalın: Sektörünüzdeki en son gelişmelerden haberdar olun. Kurslara katılın, makaleler okuyun ve endüstri etkinliklerine katılın.
    • Ağ Kurun: İnsanlarla bağlantı kurun ve ilişkiler kurun. Etkinliklere katılın, profesyonel gruplara üye olun ve sosyal medyada aktif olun.
    • Teknolojik Gelişmeleri Takip Edin: Teknoloji, iş dünyasında sürekli değişiyor. En son araçları ve platformları öğrenin ve bunları iş akışınıza dahil edin.
    • Yaratıcı Olun: Yeni fikirler üretmekten ve sorunları yenilikçi şekillerde çözmekten korkmayın.
    • Eğitim Alın: Sürekli öğrenin ve becerilerinizi geliştirin. Kurslar alın, çevrimiçi eğitim kaynaklarını kullanın ve akıl hocalarından destek alın.

Gözü açık, uyanık ve girişken olmak bir yolculuktur, bir varış noktası değildir. Bu nitelikleri geliştirerek çevrenizdeki fırsatları yakalayabilir, potansiyelinizi ortaya çıkarabilir ve başarıya giden yolda ilerleyebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Gözü açık ve uyanık olmak için;

10 fincan kahve

Gözü açık tutması için mandal benzeri bir şey
    ve
    Uğraşmak için birkaç şey.

Kesinlikle yetecek ve artacaktır diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Kayacı

Gözü açık ve uyanık olmak için;

10 fincan kahve

Gözü açık tutması için mandal benzeri bir şey
    ve
    Uğraşmak için birkaç şey.

Kesinlikle yetecek ve artacaktır diye düşünüyorum.
    Demek pasifsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

Demek pasifsin

bazı konularda kuşum kalkıyor çok aktifimde bu tür konularda pasifim :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: marjinal nesil

quote:

Demek pasifsin

bazı konularda kuşum kalkıyor çok aktifimde bu tür konularda pasifim :/

Alıntıları Göster
    yaş 17 mi
  • quote:

Demek pasifsin

Alıntıları Göster
    Kendine bir meşkale bul ama mantıklı birşey olsun mesela ben kendimi pasif ve utangaç hissediyordum 1-2 seneye kadar fakat elektronikle uğraşmaya başladım ilk başta telefon yazılımlarıyla uğraştım (pek elektronikle alakası yok ama..) sonra bilgisayar bileşenlerine merak saldım mesela su an kendi çapımda modding yapmaya basladım ve kendımı becerebildiğim şeylerle meşgul ettiğim zaman diğer işlerde de kendime güvenim oluyor güven olunca zaten çoğu sonrada oluyor işte ben boyle atılgan olma yolunda ilerliyorum ve fazla yol kat ettim benım sana tavsiyem budur.

• quote:

Orijinalden alıntı: asosyalman

arkadaşlar nasıl girişken olabiliriz ? nasıl bir toplumda gözü açık uyanık olabiliriz benim burcum oğlak oğlaklar pasif şimdi ben ölene kadar pasif mi olacağım ??

işe nickini değişmekle başla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazze

quote:

arkadaşlar nasıl girişken olabiliriz ? nasıl bir toplumda gözü açık uyanık olabiliriz benim burcum oğlak oğlaklar pasif şimdi ben ölene kadar pasif mi olacağım ??

Uykunu iyi alman lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaL

Uykunu iyi alman lazım

Alıntıları Göster
    Bende girişken değilim çünkü bulunduğum ortamda o anki konuşulan konu bana çok saçma geliyor.Genelde hep böyle.
  • quote:

Uykunu iyi alman lazım

sen alamamışsın belli ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: skllmyh

Bende girişken değilim çünkü bulunduğum ortamda o anki konuşulan konu bana çok saçma geliyor.Genelde hep böyle.

evet evet başkaları bir konuda kahkaha atara gülerken bana da saçma geliyor bundan nasıl kurtulmalıyız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazze

quote:

bencede ilk bi nickini değiş.
  • quote:

quote:

evet evet başkaları bir konuda kahkaha atara gülerken bana da saçma geliyor bundan nasıl kurtulmalıyız.

mesela internet ortamından kopamıyorsan dh konu dışından kopmayı dene diğer konulara gir bir şeyler oku yazmaya çalış bilgi sahibi ol bilgi sahibi olduğun bir şeyleri paylaş onlar hakkındaki cevaplara yorum yap vs vs..
  • quote:

quote:

Kardeş onlarla senin arandaki fark ne biliyon mu senin akıllı olmandır
  • quote:

Orijinalden alıntı: funny00

quote:

quote:

Kardeş onlarla senin arandaki fark ne biliyon mu senin akıllı olmandır

Alıntıları Göster
    panpa senin dans kursu ne oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: yanlışnumara

quote:

Uykunu iyi alman lazım

sen alamamışsın belli ki

işin gücün yok bana laf sokuyon bi de uzatma demişin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yanlışnumara

quote:

Uykunu iyi alman lazım

sen alamamışsın belli ki

işin gücün yok bana laf sokuyon bi de uzatma demişin

Alıntıları Göster
    Bazı şeyler olmuyorsa olmuyordur. Bu kadar basit. Sen olanların kıymetini bil.

• quote:

Orijinalden alıntı: CaptainCharisma

devam ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: marjinal nesil

quote:

Orijinalden alıntı: CaptainCharisma

devam ediyor

Alıntıları Göster
    kendinden geç. eksantrik hareketler yap toplumun içinde. ilgiyi üstüne çek. sonra hepsinin suratına tükür ve oradan uzaklaş.

• Gözüaçık biri değilim, okbden dolayı çok dalgınım okbden mi kaynaklanıyor yoksa gerçekten saf biriyim de kafam mı basmıyor bilmiyorum. Bir işi yaparken en kolay nasıl yaparım diye düşünmüyorum, farkındalık duygum yok, kıvrak zekaya sahip değilim. Bunlardan dolayı sosyal hayatımda iş hayatımda pek saygı görmüyorum. :(
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.