Şimdi Ara

Aktif Koltuk başlıkları nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bazı araçlarda yazıyor kaza anında koltuk başlıkları hareket ediyor falan diye.

Acaba emniyet kemeri gergisi gibi tek kullanımlık mıdır? Yeni bir teknoloji gibi ama ben pek bir anlam veremedim açıkcası çalışma mantığına...

Bilen yaşayan deneyen gören varsa bekliyoruz

• boyun kirilmalarini ve sakatlamalarini onlemek icin oldugu kesin, daha once hic merak edip arastirmadin, sormadim. nereden dustu akliniza :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaza anında kafa geriye doğru hareket ederse geriye doğru eğiliyor diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadan çarpmalarda oluşan kinetik enerjiyle araçtaki insanların boyunlarının geriye doğru kuvvetle gitmesi hatta yüksek hızda çarpmalarda boyun kırılmalarına kadar gitmesini engelleyen sistem.

Genelde Volvo, BMW, Mercedes Benz gibi premium markalarda C sınıfında bile standart gördüğümüz donanımlardandır.
  • Ani Frenlerde de çalışıyor bu sistem diye biliyorum tek kullanımlık bir sistem değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: morphsonur

boyun kirilmalarini ve sakatlamalarini onlemek icin oldugu kesin, daha once hic merak edip arastirmadin, sormadim. nereden dustu akliniza :)

bir iğneyi alırken bile tüm özelliklerini bilmek anlamak uygulamak isterim galiba kişilik meselesi

avensisin donanımlarını araştırırken böyle birşey dikkatimi çekti dedim nedir ne değildir diye merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mur@t_333

Arkadan çarpmalarda oluşan kinetik enerjiyle araçtaki insanların boyunlarının geriye doğru kuvvetle gitmesi hatta yüksek hızda çarpmalarda boyun kırılmalarına kadar gitmesini engelleyen sistem.

Genelde Volvo, BMW, Mercedes Benz gibi premium markalarda C sınıfında bile standart gördüğümüz donanımlardandır.

çok ilginç cidden kazadan sonra geri içeri mi giriyorki şaşırdım açıkçası

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu konuyu inceleyin: Kamçı Travması
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.