Bildirim
Aktif Koltuk başlıkları nedir?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
boyun kirilmalarini ve sakatlamalarini onlemek icin oldugu kesin, daha once hic merak edip arastirmadin, sormadim. nereden dustu akliniza :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaza anında kafa geriye doğru hareket ederse geriye doğru eğiliyor diye biliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Ani Frenlerde de çalışıyor bu sistem diye biliyorum tek kullanımlık bir sistem değil. -
quote:
Orijinalden alıntı: morphsonur
boyun kirilmalarini ve sakatlamalarini onlemek icin oldugu kesin, daha once hic merak edip arastirmadin, sormadim. nereden dustu akliniza :)
bir iğneyi alırken bile tüm özelliklerini bilmek anlamak uygulamak isterim galiba kişilik meselesi
avensisin donanımlarını araştırırken böyle birşey dikkatimi çekti dedim nedir ne değildir diye merak ettim. -
quote:
Orijinalden alıntı: mur@t_333
Arkadan çarpmalarda oluşan kinetik enerjiyle araçtaki insanların boyunlarının geriye doğru kuvvetle gitmesi hatta yüksek hızda çarpmalarda boyun kırılmalarına kadar gitmesini engelleyen sistem.
Genelde Volvo, BMW, Mercedes Benz gibi premium markalarda C sınıfında bile standart gördüğümüz donanımlardandır.
çok ilginç cidden kazadan sonra geri içeri mi giriyorki şaşırdım açıkçası
-
Şu konuyu inceleyin: Kamçı Travması
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X