Şimdi Ara

Akşener sizce İmamoğlu'nu mu ortak aday olarak görmek istiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Akşener sizce İmamoğlu'nu mu ortak aday olarak görmek istiyor?



    Bugünkü 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları için İmamoğlu'nun davetlisi olarak İstanbul'a gelen Akşener, ön protokolde İmamoğlu ile yan yana oturdu. Akşener'in yanında İYİ Parti İl Başkanı'nın yanı sıra milletvekilleri ve genel başkan yardımcıları da bulunuyordu. Aynı zamanda siyasi kimlik olarak birbirlerine zıt görünen CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile Akşener'in birkaç kez beraber gülüşerek konuştuğu görüldü.


    Bugünkü kutlamalarda kürsüye konuşma yapmak için çıkan Akşener, İmamoğlu'na övgüler de dizdi. Hatta öyle ki kendisini Fatih Sultan Mehmet ile aynı yere koydu ve ikisine de kararlı lider benzetmesi yaptı. İstanbul'u alan iki büyük lider imasında bulundu.


    Ekrem İmamoğlu'na Fatih Sultan Mehmet benzetmesi yapan Akşener, "1453, Fatih Sultan Mehmet, (Ekrem İmamoğlu'na) aynı senin gibi, dedi ki 'Ya İstanbul beni alır, ya ben İstanbul'u alırım' Bizans'a rağmen, Avrupa'ya rağmen, Haçlılar'a rağmen, 'ya İstanbul'u alırım, ya İstanbul beni alır' İki kararlı lider, ve İstanbul alındı." şeklinde konuştu.


    Aynı zamanda İmamoğlu, Akşener konuşma yaparken sağ kolunun yanında konumlandı ve kendisi konuşması bittikten sonra kürsüden indiğinde Akşener'in kürsüye çıkacağını görünce kendisine eşlik ederek koluna girdi ve beraber sahneye çıktılar.


    Bugünkü görüntüye, aralarındaki samimiyete, partiler arasındaki uyuma ve konuşmalara bakarsak İYİ Parti lideri ve teşkilatının Cumhurbaşkanlığı Adaylığı için en potansiyelli aday olarak gördüğü isim Ekrem İmamoğlu...


    Siz ne düşünüyorsunuz?








  • ortak aday mansur olursa akpden mhpden oy çekilir


    imam olursa hdpden oy çekilir

  • Akşener İmamoğluna açıktan destek vermeye başladı, sanırım kendisi CB, imamoğlu da CHP genel başkanı ve başbakan düşünülüyor, lakin, benim gibi Karadeniz dışından bir aday, mesela Yavaş isteyenler de çok
  • bence gerçek olan tek şey akşener kazanma ihtimali en yüksek kimse onu tercih etmeyi düşünüyor. 20 yıldır muhalefet lideri akşener olsa ciddiyim muhalefet çoktaaan kazanmış olurdu.

  • Partilerin anket çalışmaları şirketlerden daha farklı oluyor sanırım ?
  • Mansur Yavaş aday olmak istemiyor. Adam açık açık kendisi için en büyük makamın şu anki makamı olduğunu söyledi geçen gün. Eldeki tek aday şu anda İmamoğlu. Ben Erdoğan'ın yenileceğine inanmasam da karşısına Ebu Cehil çıksa mührü ona vururum. Siz de o aday olsun bu aday olsun tartışmasını bırakıp karşısındaki en güçlü rakibe oy atın lütfen.


    Not: Abdullah Gül, Ebu Cehil'den bile kötüdür. Ebu Cehil'in en azından ne olduğu belli. O yüzden Abdullah Gül'e oy atmam. Onun haricindekiler olabilir.

  • kingofpotatoes kullanıcısına yanıt

    Abdullah Gül konusunda kahkaha attım hocam Akşener sizce İmamoğlu'nu mu ortak aday olarak görmek istiyor? 

  • İmamoğlu hem sağdan hem soldan hem kürtlerden oy alacak potansiyelde biri ve Mansur Yavaşa oranla daha istekli hırslı bu konuda.
    Daha genç olmasının verdiği enerji ile seçimleri kazanır büyük bir ihtimalle
  • Meral mommy naptığını kendi de bilmiyor
  • Evet katılıyorum.

    bugünkü ortamdan gılışdar da sorumlu ..iyi muhalefet yapamadığı için.. Tamam son zamanlar da sert çıkışlar yapıyor iyi demeçler veriyor akıllandı vs ama bunu 20 senede anca öğrendi  

     


    Gerçi Akşener de çok öngörülü değil. Son zamanlarda yaptığı gaflar felaket.


    Tabi artık zaman muhalefeti eleştirme zamanı değil denirse bu söze hak veririm.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 31 Ağustos 2021; 19:17:25 >
  • Technotronic kullanıcısına yanıt

    Saydıklarına ek İmamoğlu daha dişli ve bi tık daha avantajlı gibi geliyor bana da...

    Tabi Mansur Yavaş da çok değerli bir insan. tam devlet adamı olacak birisi.. İnsan kararsız kalıyor ikisi arasında

  • lazer__ kullanıcısına yanıt

    zaman muhalefetin iyiliği vasatlığı ekonomi konuşma zamanı falan da değil.

    gelecek 2023 seçimi veya 2022 son çeyreğinde yapılacak seçim bir beka seçimi.


    4k zihniyetin seçilmesi demografik olarak Anadolu'nun Türk milletinden arındırılması demektir.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kingofpotatoes

    Mansur Yavaş aday olmak istemiyor. Adam açık açık kendisi için en büyük makamın şu anki makamı olduğunu söyledi geçen gün. Eldeki tek aday şu anda İmamoğlu. Ben Erdoğan'ın yenileceğine inanmasam da karşısına Ebu Cehil çıksa mührü ona vururum. Siz de o aday olsun bu aday olsun tartışmasını bırakıp karşısındaki en güçlü rakibe oy atın lütfen.


    Not: Abdullah Gül, Ebu Cehil'den bile kötüdür. Ebu Cehil'in en azından ne olduğu belli. O yüzden Abdullah Gül'e oy atmam. Onun haricindekiler olabilir.

    Kafir > Munafik zaten hocam.

  • Benim görüşüm Millet ittifakının ortak adayı Meral Akşener olacak.


    Akşener Kılıçdaroğlu'na da adaylık en doğal hakkıdır diyerek pas verdi.Bu pas sonrası anketlerde önde çıkan Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'na karşı Kılıçdaroğlu'na zaruri bir cevap hakkı doğunca belediye başkanlarının bir dönem daha devam etmesi gerekir açıklaması Kılıçdaroğlu'nun üzerine kaldı.Akşener bence hepsiyle iyi geçinip toparlayıcı bütünleştirici davranıyor.


    Sonuçta 4 adaydan 3'ü Chpli.Hepsine savaş açamaz.Genel olarak hepsine destek verip Chp'nin bir aday üzerine yoğunlaşmasını bekleyecek sonra o adaya karşı bende adayım diyerek ittifak içi görüşmelerde tarafını açıklayacak.Böylece 3 adayın hepsine değil sadece birine rakip olacak.

  • Bence ortak aday Demirtaş olmalı.
  • Değil Akşener, Atatürk mezarından dirilip gelse 20 yıl boyunca o da kazanamazdı.

  • Aberrant Warden kullanıcısına yanıt

    Atatürk kaç ulusu tek seferde deviren bir Devlet adamı 3-5 köpeğe 1 haftada tasmasını takardı kafanı yorma




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aimstein -- 31 Ağustos 2021; 21:55:32 >
  • Aimstein A kullanıcısına yanıt

    Olay Atatürk değil, seçmen Akşener sizce İmamoğlu'nu mu ortak aday olarak görmek istiyor? 

  • Kılıçdaroğlu kendini aday yapmak üzere kasıyor görüntüsü var şimdilik. İnşallah fake atıyordur da meydan Ekrem bey veya Mansur beye kalır Meral Hanım ve diğer muhalif blok liderlerinin de desteği ile.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.