Şimdi Ara

Akşener'in %20'yi geçme şansı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya herkes öyle bir yazıyor ki gören der Akşener %50 alacak. Abi kimden alacak bu kadın ? Bu kadının İnce'yi geçme ihtimali yok. MHP %13'lük bir partiydi. bunların %5'i sabit kalsa ve erdoğanı oylasa, diğer geri kalanlar İYİP ve CHP arasında dağılacak. MHp'de solcu alerjisi olan %8'lik kısımdan %5'i İyi'ye verse oyunu geri kalan oyları nasıl toplayacak ? hadi AKP'de olan kararsız kesim var. Kime verelimci olanlar hadi bunlara alternatif oluşturdu %10'dur bu kesim en fazla %8'ini alır bunların. 8+5 ve 8 arası bir oy alacak. yani 13 ila 16 arası olur oyu. Millet Meral Akşener'i kurtarıcı olarak görüyor ama şu an tek kurtarıcı olacak kişi var o da İnce.

CHP'nin %25 banko 2. tur oyu var İnce'ye. %15'lik bir HDP kitlesi var, 2. turda %7-9 destek görse 34 yapacak. Geri Meralın %16'sı kalır. Oranın da hepsini alabileceğini sanmıyorum. Yine Erdoğan seçilir ama şansı olursa bir tek İnce'nin şansı olur bu seçimde onu indirebilmek için. Akşener yeri göğü yıksa %20'yi geçemez. HDP'siz bu seçim kazanılamaz. Akp'den dönenler en fazla %10 olur ama o bile çok. Onu da Bahçeli kapatır zaten.

• guzel kardesim eger ince ve erdogan finale kalirsa ince lokma olur erdogan karsisinda. terore karsi dik duramayan bir chp var karsimizda. demirtasi ziyaret etmek merale oy verecek kesimin inceye vermeyecegini net tasir. ince yanlis yapiyor. ha eger meral ile erdogan finale kalirsa sagdan ve soldan cok guzel oy toplar.erdogandan nefret eden hdp secmeni bile merale oy verebilir.emin ol baska yontemi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

cok takilma bu islere hersey olacagina varir. hakkimizda hayirlisi.

salam ve sucuk ile...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    HDP seçmeni nasıl Meral'e oy versin ? HDP'nin seçmenin %2-3'ü örgütçü. Geri kalan bir şekilde bu şeyin çözümünü bekleyen insanlar. Fakat sen milliyetçi bir kadına oy verdirtemezsin. En azından İnce'nin demokratik bir yaklaşımı var. Demirtaş'ın suçu yok, içerde yatıyor. Bu hak mıdır ? onun yerine tonla adam var halkı teröre yönlendiren onlar dışarda.

İnce'nin %35'lik bir şansı var ama Ulusalcı Milliyetçi seçmen sırf akpnin öcalanla yaptığı oyuna karşı gelip bozduğu için içeri atılan Demirtaş'ı ziyaret ettiği için İnce'ye küsecek ülkeni kaderini doları 4 kat artıran adama bırakacaksa bıraksın zaten. Ama ülkemi seviyorum falan demesin. Herkesin derdi, dökülen kan boşa akmammış olması. Oysa kimse yeni dökülecek kanı düşünmüyor. Böyle Kürt sorunu çözülmez, PKK yargılanamaz. Böyle 20 yaşında çocukları götürür dağda atarsın. Zaten PKK'da çocuk kaçırıp dağda yetiştiriyor. E noluyor yine yaşanmadan yiten hayatlar. Fakat milliyetçi militaristlerle PKK militaristleri kendi burjuvazilerinde keyif çatacaklar. Vatanı sevmek ölmüş insanlardan önce ölmemişleri kurtarmak onların yaşamını anlamlı kılmakla başlar.

• İnce iyi hoş ama 2. turda şansı düşük. Sağdan oy alamaz. Bu seçimin kilit seçmeni CHP seçmeni idi, tuttu Muharrem İnce'yi aday yaptı Kemal efendi. Ulan git kendin aday ol da Meral'in şansı yükselsin. Yanlış yaptılar...

Orijinalden alıntı: freudunpiposu

HDP seçmeni nasıl Meral'e oy versin ? HDP'nin seçmenin %2-3'ü örgütçü. Geri kalan bir şekilde bu şeyin çözümünü bekleyen insanlar. Fakat sen milliyetçi bir kadına oy verdirtemezsin. En azından İnce'nin demokratik bir yaklaşımı var. Demirtaş'ın suçu yok, içerde yatıyor. Bu hak mıdır ? onun yerine tonla adam var halkı teröre yönlendiren onlar dışarda.

İnce'nin %35'lik bir şansı var ama Ulusalcı Milliyetçi seçmen sırf akpnin öcalanla yaptığı oyuna karşı gelip bozduğu için içeri atılan Demirtaş'ı ziyaret ettiği için İnce'ye küsecek ülkeni kaderini doları 4 kat artıran adama bırakacaksa bıraksın zaten. Ama ülkemi seviyorum falan demesin. Herkesin derdi, dökülen kan boşa akmammış olması. Oysa kimse yeni dökülecek kanı düşünmüyor. Böyle Kürt sorunu çözülmez, PKK yargılanamaz. Böyle 20 yaşında çocukları götürür dağda atarsın. Zaten PKK'da çocuk kaçırıp dağda yetiştiriyor. E noluyor yine yaşanmadan yiten hayatlar. Fakat milliyetçi militaristlerle PKK militaristleri kendi burjuvazilerinde keyif çatacaklar. Vatanı sevmek ölmüş insanlardan önce ölmemişleri kurtarmak onların yaşamını anlamlı kılmakla başlar.
    şöyle söyliyim benim akrabalarimin ve arkadasimin asiretinin buyuk cogunlugu gecen secimde akpye verdi. lakin bu yil biz iyi partiye verecegiz. asireti olan arkadasta kesinlikle akpye vermeyecegiz dedi.Genel durum bu. Hatta akp vekili ensarioglu o bile bu secimde doguda birsey yapamayacagini biliyorki,ensarioglu asiretinden bir kisim iyi partiye gecti bile. 25 haziran cok seye gebe. dogudaki insanlar artik milliyetcilik durumuna bakmiyorlar.erdoganin kalmasini kesinlikle istemiyorlar bu net, erdoganin karsisinda kim varsa ona oy verecek hdp secmeni bu net.

• ya merale solcular oy verir diyorlar ya allahıma kitabıma gülsem mi, ağlasam mı bilemiyorum ya. kardeşim merale oy atacak kesim 2. tura kalırsa chpnin %22lik kesimidir o da tayyip gitsin diye. en az %3ü kimseye oy atmaz. hdp liler merale ölseler atmaz zaten şaka mı yapıyorsunuz. hdp bildiri yayınlasa dese ki merale oy verin, maksimum %4ü verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi We Will Dominate -- 7 Mayıs 2018; 23:26:5 >

Terörist sevici, tavukçu muharrem max % 25

Gerçekçi olalım durum bu

Orijinalden alıntı: Fatih

İnce iyi hoş ama 2. turda şansı düşük. Sağdan oy alamaz. Bu seçimin kilit seçmeni CHP seçmeni idi, tuttu Muharrem İnce'yi aday yaptı Kemal efendi. Ulan git kendin aday ol da Meral'in şansı yükselsin. Yanlış yaptılar...
    Kılıçdaroğlu nun Turan taktiği bu 😁

Tayyip'ten kurtulamıyorum Muharrem den kurtulayım bari

Orijinalden alıntı: We Will Dominate

ya merale solcular oy verir diyorlar ya allahıma kitabıma gülsem mi, ağlasam mı bilemiyorum ya. kardeşim merale oy atacak kesim 2. tura kalırsa chpnin %22lik kesimidir o da tayyip gitsin diye. en az %3ü kimseye oy atmaz. hdp liler merale ölseler atmaz zaten şaka mı yapıyorsunuz. hdp bildiri yayınlasa dese ki merale oy verin, maksimum %4ü verir.
    meralin oy potansiyeli suan %17 civari. chp nin oy potansiyeli %24 civari, sp ve diger partiler %3 olsa totalde %44 yapar. Karari hdpliler verecek. rica ediyorum bir hdpliye sor merale mi erdogana mi oy verirsin? sana verdikleri cevap secim sonucu olacaktir merak etme

https://www.youtube.com/watch?v=Tpkeor_PMqM&list=LLheHmVIAYGpa-ISFsQWwFdg&t=0s&index=4

Orijinalden alıntı: S1000XR

Akşener kendini paramparça etse max %15

Terörist sevici, tavukçu muharrem max % 25

Gerçekçi olalım durum bu
    tipe bak ya

Akşener'in %20'yi geçme şansı

Orijinalden alıntı: hchinaski

ahlaksız adam muharrem inceye terörist sevici mi diyorsun al izle şunu da anlayacak kapasiten varsa utanırsın

https://www.youtube.com/watch?v=Tpkeor_PMqM&list=LLheHmVIAYGpa-ISFsQWwFdg&t=0s&index=4
    valla bu videoyu hatırlatan(hchinaski )arkadaşımıza teşekkur ederim.muharrem ince, hdp ye mükemmel bir ders vermiş.bu videoyu herkes izlemeli.ince ye de ağızlarının payını verdiği için teşekkur ederim.işte bölücülere karşı milliyetçilik bu.

• Açık açık "Kürtler AKP'ye yanlayacak" diyemeyenlerin bahanesi oldu diğer adaylara sallamak da. Kürtler, Tayyip Erdoğan'ın karşısındaki adaya oy vermeyecekse Erdoğan/Bahçeli ikilisinden memnundur demektir. Bunun lamı cimi yok.
  • Biz boşuna demiyoruz alt alta,üst üste,yanyana hangi kombinasyonu yaparsanız yapın sonuç değişmeyecek.reis ben bırakıyorum artık yoruldum diyene kadar Erdoğan'ın rakibi yok çünkü muhalefetin ülke insanına hizmet etmek gibi bir derdi yok.tek dertleri Erdoğan.millette Erdoğan'ı ister kabul edin ister etmeyin ama seviyor.ve bu yüzden bunların yıllarca kurdukları planlarını her seçimde olduğu gibi 12 saatte alt üst ediveriyor.

Orijinalden alıntı: operadakises

Biz boşuna demiyoruz alt alta,üst üste,yanyana hangi kombinasyonu yaparsanız yapın sonuç değişmeyecek.reis ben bırakıyorum artık yoruldum diyene kadar Erdoğan'ın rakibi yok çünkü muhalefetin ülke insanına hizmet etmek gibi bir derdi yok.tek dertleri Erdoğan.millette Erdoğan'ı ister kabul edin ister etmeyin ama seviyor.ve bu yüzden bunların yıllarca kurdukları planlarını her seçimde olduğu gibi 12 saatte alt üst ediveriyor.
    bu adamı indirmekten daha iyi bir hizmet olabilir mi ;)

Orijinalden alıntı: kungfukid

bu adamı indirmekten daha iyi bir hizmet olabilir mi ;)

Alıntıları Göster
    İşte seçim meydanı er meydanı.gücünüz yeterse indirebiliyorsanız indirin.sizi tutan yok.

• herşeyi bi kenarı bırakın arkadaşlar çevrenizde illa vardır akpli son zamanlarda referandumdan sonra akplilerden ben hiç bi ses duymuyorum ne savunan gördüm ne yol yaptı diyen millet bıktı artık bıktı sağcıyım derse alternatif iyi parti oldu zaten akplilerde eskisi gibi gezip çalışmıyor zaten ülke batıcak bari ekmeğimiz bölünmesin ben hep akpliydim bunlar gibi sonradan gelmedim kafasındalar akp bitiyor bence zamanla kopmalar daha da artıcak çünkü seçim sonrası ekonomi daha da kötüye gidicek gibi duruyor çünkü somut olarak şunu yapıcaz da ekonomi düzelicek diye bi laf duymadım ben hali hazırda ülkeyi 16 senedir yöneten insanlardan çünkü kardeş 16 senedir naptınız siz diye soru sormaya başladı insanlar akpnin manifestosu bile konuşulmadı üstüne cumhurbaşkanlığında bana oy verip ötekinde mhp ye verirseniz muhabbetiyle laf yedi mhpliler ben bu seçimden umutluyum rte gitmese akşener seçilmese bile mecliste çoğunluk git gide eriycek

• Başkanlık seçiminde oy dağılımını fazla düşünmeye gerek yok

Erdoğan'ın net %45 oyu var

Muhaliflerin oyu %40

Kalan oylar hdp seçmeninin

Yani bu seçimde hdp seçmeni kime oy verirse o başkan olacak hdp seçmenini görmezden gelen bu seçimi kaybedecek.

Meral Akşener'in ak partiden oy alma ihtimali çok düşük %1,%2 daha fazlasını alması mümkün değil

Meral Akşener Hdp seçmeninden zaten oy alamaz

Yani Meral Akşener 2. tura kalırsa Tayyip'in başkanlığı kesin

Ama Muharrem İnce kalırsa işler değişir bunun içinde en az %30 la 2. tura kalması gerekiyor.Hdp seçmeni eğer Erdoğan ve İnce arasında kalırsa büyük bölümü Muharrem İnceye oyunu verir bundan şüpheniz olmasın eğer Meral'in oyuda %10 falan çıkarsa Muharrem İnce'nin seçilme şansı oldukça yüksektir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.