Şimdi Ara

Akşener'in %20'yi geçme şansı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: operadakises

    İşte seçim meydanı er meydanı.gücünüz yeterse indirebiliyorsanız indirin.sizi tutan yok.

    Alıntıları Göster
    tutan yok?
    bütün tv kanalları akpnin
    bütün gazeteler akpnin
    hiçbirinde 5dk çıkarmadan, ülkenin %50 si muhalefetin var olduğunu bilmeden,yancı haberler yaparken,
    canlı yayında tartışmaya sırf kendi seçmeni muhalefeti görür diye bir tarafı yemeyen adamı destekliyorsunuz :D
    _____________________________




  • operadakises O kullanıcısına yanıt
    Kriz kendini iyiden iyiye hissettirsin o zmn cep sevgisi ağar basar ☺️ Pahalılık iyice dillendirilmeye başladı artık , Eskiden iyi kötü en azından fiyatlar çok artmıyor algısı vardı o algı darbe yemeye başladı, geçen gün markette kulak misafiri oldum bir çift toplamda 100 tl ödedikleri ürünlerin 150 tl tuttuğunu söylüyordu, referandumda ekonomik göstergeler çok daha iyiydi orda bile ucu ucuna bitti olay, çok değişik bir seçim süreci yaşıyacağız ülke için hayırlısı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • freudunpiposu F kullanıcısına yanıt
    %2 si 3 ü örgütçü değil diyecektiniz herhalde?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mhp'ye part olarak oy verip baskanlikta meral hanima oy verecek mhp'nin oyunun %70'i diyorlar o camiadaki insanlar. ne kadari dogrudur gorecegiz ama akp'den de bence belirli bir miktar alacaklar %50 nin icindeki herkes muhafazakar dindar degil bir kismi merkez sagci laik ama dindar anadolu insani da var.

    simdi dalga gecen olucak hem laik hem dindar oyle sey mi olur vs diye ama oluyo kardesim. oluyo yani napayim bence de tezat ama Turkiye'de kulturel olarak muslumaniz hepimiz en ateist adam bile olsa insallah der bisey dussun yere refles olarak "Allah" der sasirinca Allah Allah diye sasirir.

    toplumda 1-10a kadar dindarlik var desen her kademeden skaladan insanlar var Turkiyede oyle monoblok bir durum yok.

    Asil burada Temel bey ne kadar alacak o daha supriz bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omertalord -- 8 Mayıs 2018; 6:9:49 >
    _____________________________
    You are not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not the contents of your wallet. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hchinaski

    ahlaksız adam muharrem inceye terörist sevici mi diyorsun al izle şunu da anlayacak kapasiten varsa utanırsın

    https://www.youtube.com/watch?v=Tpkeor_PMqM&list=LLheHmVIAYGpa-ISFsQWwFdg&t=0s&index=4
    Ahlaksız kelimesini aynen sen ve tüm chp'lilere iade ediyorum

    EVET terörist sevici var mı itirazın tüm cihan bunu görüyor bi sizler göremiyorsunuz

    asıl sizde kapasite olsa CHP ve adamlarının peşinden gitmezsiniz de malesef YOK işte
    _____________________________




  • quote:

    Orijinalden alıntı: We Will Dominate

    tipe bak ya



    Alıntıları Göster
    sen kendi tipine bak şikecini şahidi velet
    _____________________________
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-F01EF196D

    Açık açık "Kürtler AKP'ye yanlayacak" diyemeyenlerin bahanesi oldu diğer adaylara sallamak da. Kürtler, Tayyip Erdoğan'ın karşısındaki adaya oy vermeyecekse Erdoğan/Bahçeli ikilisinden memnundur demektir. Bunun lamı cimi yok.
    Cumhur ittifakından sonra kürtlerin %90ı tepkili, kürt düşmanı mhp'ye oy vermeyeceklerdir bu nedenle akp'ye oy veren kürtlerin % 70i hdp ye veya bir başka partiye oy verecek. doğu ve güneydoğuda durum bu, güneydoğuda dikkat edilmesi gereken bir diğer parti hüdapardır iyi parti kanalı ile ikna edilebilirler.
    _____________________________
  • fetö nün oy kapasitesi hep abartıldı.
    geçtiğimiz seçimlerde gerçek ortaya çıktı.
    _____________________________
    BMW 320i First edition M Sport
  • Konu kaldırılmış, Pm atılmıyor da sana. Şu mesajına cevaben:

    Akşener'in %20'yi geçme şansı



    Birincisi soyuma-sülaleme bir daha laf edersen-iftira atarsan senle mahkemede görüşürüz bilmiş ol, Bu konuda ciddiyim!


    İkincisi Tarihi kayıtlara bakıyorum; Genelkurmay kayıtlarından Sarıkamış'ta 1, Çanakkale'de 1 ve Dedemin söylediğine göre de Suriye-Irak Cephesinde 2 şehit görüyorum kendi soyumdan.
    Kendim de Askeri okul okumuş biriyim. Şimdi söyle hangimiz kaçmış ben mi yoksa sen mi?

    Akşener'in %20'yi geçme şansı


    Size göre Osmanlı sadece çanakkale cephesinden savaşa girdi galiba. Irak'ta, Suriye ve Filistin'de kimse şehit olmadı zaten.

    Üçüncüsü Mhp-Bbp tabanı Kürt ya da Ermeni olsa ne olur olmasa ne olur? Böyle ırkçılık yapınca başınız göğe mi eriyor.
    Doğarken Türk olmayı sen seçtin de ondan mı bu afra tafran?

    Askeri okulda Ne ülkücüler ne cengaverler gördük de intibakta ağlaya ağlaya "komutanım ben yapamıyorum" diyip ayrılanlar oldu.

    İki metre toprakta sürünemeyen o tipler şimdi sosyal medyada vatan millet sakarya diye haykırıyorlar, Ülkücü ocaklarına gidip her gün ülkeyi kurtarıyorlar.

    Varsayalımki benim soydaşlarım kaçtı, bunun hesabını benim mi vermem gerekiyor? Faturası torunlarının torunlarına mı kesilmeli?
    Öyle olmadığını da biliyoruz. 1.Dünya savaşını sadece Çanakkale cephesi olarak gören senin gibiler ancak böyle düşünebilir.

    Savaşta cepheye en yakın askeri birlik gönderilir. Çanakkale cephesine habire doğudan takviye yapılmasını mı bekliyordun?(Az bile olsa yapılmış zaten)
    Ya Kanal, Kafkas, Irak, Hicaz, Yemen, Suriye ve Filistin cephelerine nerden takviye yapıldı biliyor musun? Gidip de Edirne'den mi getirdiler sanıyorsun?
    Doğudan! Senin beğenmediğin Kürtler, hatta bazı Arap aşiretlerden toplanan askerler gönderilmiş.
    quote:


    CEPHELER
    a. Taarruz Cephesi
    ❖ Kafkas<<
    ❖ Kanal<<

    b. Savunma Cephesi
    ❖ Irak<<
    ❖ Hicaz ve Yemen<<
    ❖ Suriye ve Filistin<<
    ❖ Çanakkale

    c. Müttefiklerine yardım ettiği cepheler
    ❖ Makedonya
    ❖ Galiçya
    ❖ Romanya


    Bu ülkeyi ırklara göre ayrıştırmak ancak bir vatan haininin yapacağı iştir.
    Bir daha şahsıma hakaret etmeden önce Adam gibi korkmadan gerçek ismini cismini profiline yaz da seni şikayet ederken polisin işi kolaylaşsın! Forum yönetiminden IP adresini istemeye gerek kalmasınlar.

    Ama o kadar korkaksınızki sanal ortamda bile kendinizi gizleyerek konuşursunuz.
    _____________________________
    Fotoğrafa veya yazılara tıklayarak Steam profilime gidebilirsiniz




  • 5 milyon HDP oyu var son seçimde. o da %3'lük bir düşüş yaşamış hali ile. Sizce 5 milyon küsuratlı militarist devlet isteyen mi var ? 5 milyon'un %97'si militarizme destek veriyorsa Hitler olsa devlet kurmasını engelleyemezdi. Talihsiz bir yorum olmuş.

    Ha dersen aralarında militarizmden uzak federasyon ya da yerel yönetim güçlenmesinin DIŞINDA yeni bir Kürt devleti isteyen var %25-35 vardır o. Miliyetçilerin yerden yere vurduğu Demirtaş'ın düşüncesi bile Misakı milli'den yana. %97 demek pek düşünülmemiş bir yorum olur.
    _____________________________
    Kundaktaki kardeşini öldüreni atası belleyenler, kimseye insaniyet öğretmesin.
  • freudunpiposu F kullanıcısına yanıt
    Ben %20 25 dediğinizin 90 larda olduğunu düşünüyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DH da mümkün...
    _____________________________
  • Genç Parti 'nin yeni versiyonunu görüyorum ben yüzde 7 'den yukarısını tahmin edemiyorum bakalım zaman gösterecek..
    _____________________________
  • iyi parti tam bir muaamma alt üst sınırları geniş, öte yandan hdp oyunu korur selahattin demirtaşın içerde olmasının yarattğı mağduriyet bir kaç puan ekleyebilir
    _____________________________
  • Şansı 0, benim görüşüm. Kendi istedi bunu da. Chp fırsatını kaçırdı. Vizyonsuz diyoruz, kızıyorsunuz, ama öyle.
    _____________________________
    Hz. Ali (r.a) ’ye sormuşlar; devletin dini var mı?

    Cevap vermiş; Var, devletin dini adalettir… Adaleti olmayan devlet zaten dinsizdir!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.