Şimdi Ara

AKP, MHP ve DEM Parti, Öcalan’ın serbest bırakılması için anlaştı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
9 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• x (formerly twitter)
    Yeni Ulak (@YeniUlak) on X
    https://x.com/YeniUlak/status/2019312218274508940

🔥 AKP, MHP ve DEM Parti, Öcalan’ın serbest bırakılması için anlaştı.

💥 CHP karara şerh düştü. (Sözcü - Veli Toprak)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum bu ülkede sen ve senin gibiler yüzünden büyük bir kitlenin algısı yönetiliyor. Kimse terör istemez. Demogojiyi kes. Terörü istemiyoruz diye terörist başına umut hakkı konuşmak neyin kafası ?

Ben yıllarca MHP'ye oy verdim fakat bunun savunulacak en ufak bir tarafı yok. Ne Türkeş kaldı ne Yazıcıoğlu. Bunlar ülkücü falan değil. Bir ülkücü sonucu ne olursa olsun terörist başını savunamaz. Bırakın bu işleri.

•  AKP, MHP ve DEM Parti, Öcalan’ın serbest bırakılması için anlaştı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ne oldum deme ne olacağım de

Hep bunlar imtihan

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bahçeli için yıllardır demediğim kalmadı gördüm de ve son 1 2 yıldır yaptıklarına da artık hiç şaşırmadım !!!

AKP, MHP ve DEM Parti, Öcalan’ın serbest bırakılması için anlaştı.Serdar Akinanyoutube
    Mesele Öcalan’ın şahsı değil. Eğer gerçekten: PKK feshedilirse, silahlar bırakılırsa, şiddet biterse, toplum rahatlatılırsa… O zaman, Öcalan’ın çıkması teferruattır. Ama bunların hiçbiri yokken, en sonda konuşulacak meseleyi en başa koymak Türkiye’nin sinir uçlarıyla oynamaktır. Devlet Bahçeli istiyor diye, Erdoğan koltuğunu korusun diye, bu ülkenin hukuku, geleceği, toplumsal barışı bu kadar ucuz harcanamaz. Barış istiyorsak, bunu toplumla yapacağız. Kapalı kapılar ardında, örgüt elebaşlarıyla değil. Bu ülkede insanlar depremle ölmedi sadece. İhmal ile öldü. Yalan belgelerle ikinci kez öldürüldü. Adaletle üçüncü kez gömüldü. Ve hâlâ utanmadan “rehavet” diyebilenler var. Bu bir fikir değil. Bu bir analiz değil. Bu, yukarıya bakarak aşağıyı ezme refleksidir. Ve biz bunu kabul etmiyoruz. Çünkü bu ülkede asıl rehavet, hesap sormayan yargıdadır. İmza atan ama yargılanmayan bürokratlardadır. Unutulacağını sananlardadır. Abone Olmak için; http://bit.ly/SerdarAkinan
    https://www.youtube.com/watch?v=5O5y9cj1El0&feature=youtu.be

Öcalanın Serbest bırakılması diye bir söylem yok zaten en başta.

Bahçelinin ilk günden beri dediği UMUT HAKKI KONUŞULABİLİR... ( Getirilirde demiyor konuşulabilir diyor. )

Bu konuşmada Mecliste olur. Bu konuşmanın olması içinde PKK'nın tamamen dağılması silah bırakması örgüt üyelerin teslim olması flan gibi ön şartlar gerçekleşmeli önce. Bu şartlar gerçekleştikten sonra konuştuk Umut hakkı olmuyormuşta denilebilir. Şuan normal ağırlaştırılmış Mühebbet alanlar 35 yıl bir ffil yattıktan sonra 36. yıl tahliye olabilir. Umut hakkı olarak buda konuşulabilir bilemeyiz onu ilerleyen süreçte görecez...

Neyi savunuyorsun ? Neyi yumuşatmaya çalışıyorsun ? Delikanlı gibi Öcalan ile görüşüp onu serbest bırakmaya çalışıyorlar diyeceksin.

Asıl siz neyi savunuyorsunuz ?

Tamam terör bitmesin çatışmalar ve terör sürsün her yıl milyarlarca dolar teröre gitsin bölge karışsın her yıl yüzlerce şehit verelim diyorsanız aynen devam edin ne diyeyim. 40 yıl terör devam etti bir 40 yıl daha devam etsin siz mutlu olacaksanız.

Ben terörün bitmesini savunuyorum bu kadar basit. Kan dursun analar ağlamasın istiyorum bu kadar basit. Terör saldırısı olmasın ülkenin her şeyrinde her ilçesinde her sokağında rahat gezmek terör saldırısı olurmu bomba patlarmı ile gezmek istiyorum. Bu kadar basit.

Ülke terör ile anılmasın şehir merkezlerinde bomba patlıyor denmesin istiyorum bu kadar basit.

Not: Bu aradaca Öclanın serbest kalmasınıda savunmuyorum. Referandum olursada hayır oyu veririm. Serbestte Kalmazzaten. En ama en iyi ihtimal cezaevi şartları iyileleşir. Tahliye olmasını flan desteklemem.Umut hakkıda Terör tamamen biter ve önümüzdeki 10 yıl terör saldırısı olmasa 35 yıl bir ffil yattıktan sonra gene tam tahliye değil 85 yaşına kadar ölmezse İmralı adası içinde dışarı çıkmamak şartı ile gene filli techit ile ev hapsine çıkabilir...

• BAŞARISIZ MUHALEFET'in yüzünden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timsah-16 -- 5 Şubat 2026; 20:35:42 >

Dostum bu ülkede sen ve senin gibiler yüzünden büyük bir kitlenin algısı yönetiliyor. Kimse terör istemez. Demogojiyi kes. Terörü istemiyoruz diye terörist başına umut hakkı konuşmak neyin kafası ?

Ben yıllarca MHP'ye oy verdim fakat bunun savunulacak en ufak bir tarafı yok. Ne Türkeş kaldı ne Yazıcıoğlu. Bunlar ülkücü falan değil. Bir ülkücü sonucu ne olursa olsun terörist başını savunamaz. Bırakın bu işleri.

Yaaa çok kolay bir soru soruyorum Çözüm önerin ne ? Bırak bu ayakları deyip edebiyat yapmak en temizi tabii...

Ben diğer yolada varım ama sizin gibiler onada gelmiyor.

Terör ile kanlı mücadele eyw. Gel ben varım DEM'i kapatalım Hapse atalım terör propagandası yapanları geleni asalım gideni vuralım. Ama çözüm mü ona bakacan sen... Öcalan çok umrumda sanki benim Oylama yapılsın idamına oyda veririm benim gibilerin derdi başka onuda siz anlayamıyorsunuz.

Ben huzur ve güven istiyorum ülkede. Gerekirse kan kusup kızılcık şerbetide içtim derim yeterki terör bitsin. Ama yok biz eski defter karıştıracaz sürekli 10 sene önce bu oldu 20 sene önce bu oldu 40 sene önce şu oldu diyecekseniz aynen devam edin ne diyeyim. Çözüme en ufak katkınız yok üstüne köstek olma çabaları var sadece.

Yoksa öbür tarafta bedelli askerlik kovalayıp Ankaranın doğusunda siyaset bile yapmayıp sürekli DEM'e şirin görünmeye çalışıp selam çakıp yok onlarada yazık yaaa edebiyatı yapıp ne ona ne buna gelmeyip ne yapılırsa eleştirmek en kolayı.

• Iktidar olusumu ve ortaginin en buyuk hatasi Kürt siyasetini DEM den alip Demirtasi iceri atip ki maksatlari en basindan beri buydu, pkk ve Aponun kucagina birakmaktir.

Apo teror elebasi sayisiz insanin kanina girmis bir canidir. Dune kadar bebek katili dedikleri adama simdi methiyeler dizenler ulkenin bolunmeye giden yolda onunu acmislardir. Gereken cevap sandikta verilmelidir yoksa gecmis olsun simdiden.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Kardeş tartışma farklı fikirleri benimseyen insanlar arasinda olur. Senin tartışmaya çalıştığını adam bir profesyonel troll. Her şeyin en az senin kadar farkında. O adam isini yapiyor, sen ve senin gibiler sayesinde tabii.
    Cevap vermezsen ne olur biliyor musun? İsini yapamaz. İsini yapamazsa maaş da alamaz. Sen o ve onun gibi profesyonel etin maaş almaya devam etmesini istiyor musun?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

talimat ne yönde gelirse öyle yazıyorlar ya hacıyatmaz gibiler kopuyorum. yarın cumhurbaşkanı çıkıp çözüm sürecini bitirdik dese, barış havarisi kesilen troller tekrardan kendilerinden olmayan herkesi pkk destekçisi ilan edilecekler.

ben bir sabit noktada duruyorum, iki sene önce troller tarafından neredeyse pkk'lı ilan edilecektim, şimdi ise barış karşıtı ilan ediliyorum. değişen benim duruşum değil, trollerin baktığı nokta  AKP, MHP ve DEM Parti, Öcalan’ın serbest bırakılması için anlaştı. 

cevap vermiyorsun, bazılarını engelliyorum fakat bazen çok iyi ragebait atıyorlar cevap vermeyi hissediyorsun. cevap vermiyorsun bu sefer boş bulduğu konulara üst üste kümelenip genel kanı kendilerininmiş görüntüsü veriyorlar. cevap versen bir dert, sallamayıp vermesen başka dert yani. bazı troller işi iyice otomatiğe bağlamış, yapay zekaya yorum yazdırır olmuşlar. yakında kendilerine bile ihtiyaç kalmayacak  AKP, MHP ve DEM Parti, Öcalan’ın serbest bırakılması için anlaştı. 

aslında forum kültüründe hatta belki kurallarında amacı karşılıklı fikir belirtmek yerine bilinçli tartışma çıkaran üyelerin banlanması lazım. çünkü fikir belirtmiyorlar, talimat ne gelirse onu uyguluyorlar. ancak banlanırlarsa birincisi trafik azalır, ikincisi yaptırım gelebilir. ekşi en büyük örnektir. sıra sıra trolleri banladığı zamanlar yasaklandı, sürekli domain adı değiştiriyorlardı. en son muhtemelen el altından anlaştılar, troll kümelenmesinin rahat takılması karşılığında yasak kaldırıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi end0plazmikretikulum -- 6 Şubat 2026; 1:22:48 >
    AMD Ryzen 5 5600, MSI B450 Tomahawk MAX, Crucial Ballistix Sport LT DDR4 3000 2x8GB, MSI GeForce 1060 3GB Gaming X, Kioxia Exceria Plus 1TB, Phanteks P400A, EVGA Supernova 650 G2, Noctua NH-U12S Chromax, Acer VG240ypbiip, Aula F75, Logitech G Pro X Superlight

• Ne diyordu Mehmet Akif bir zamanlar hatırlayalım: "...Bastığın yerleri 'toprak!' diyerek geçme, tanı: Düşün altında binlerce kefensiz yatanı. Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır, atanı...". Bu topraklara düşman, bu millete düşman bir iktidarın ve arkasındaki 52'nin bize bıraktığı hediyedir bugün yaşananlar. Bunlar toprağa düşen şehitten utanmazlar, bunlar şehit soyundan değil şeyh saidin soyundan gelme bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weirdusername -- 6 Şubat 2026; 1:31:33 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.