Şimdi Ara

AKP'li eski bakan Faruk Çelik'ten iktidara sert sözler: Namussuzlarla hesaplaşacağız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
7 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • AKP'nin kurucuları arasında yer alan ve 3 kez bakanlık, 5 dönem de milletvekilliği yapan Faruk Çelik, iktidarın icraatlarını eleştirerek çok ağır sözlerle tepki gösterdi.

Bursa Kestel Çataltepe Sanayii Sitesi mağdurlarıyla düzenlen toplantıda konuşan Faruk Çelik, "Namussuzlarla hesaplaşacağız arkadaş, hiç lamı cimi kalmadı bu işin” dedi.

Çelik, şu ifadeleri kullandı:

"Bursa Türkiye'nin sayılı şehirlerinden biri. Ben gitmişim Urfa'ya. Doğru gönderdiler Urfa'ya, kim neden rahatsız olduysa bilemiyorum. Artık bu saatten sonra hiç kimse “Aman birileri zarar görecek konuşmasın Faruk Çelik” diye beklemesin. Çünkü benim de bir istiap haddim var. Ben bundan sonra her konuyu konuşacağım. Siyasetçisiniz, yüzleşmeden kaçıyorsanız sahtekârsınız. Bunun lamı cimi yok yani. Bunlar artık Bursa'da konuşulmalı.

"PROJELERİN BİR TANESİ DEĞİL, HEPSİ YANLIŞ YAPILMIŞ"

Nerede hızlı tren? Ben yaptırdım ihalesini. 10 yıl oldu demiryolu Bursa'ya hala gelecek. “Şehir hastanesini Yıldırım'da yapacaksınız. Batıya yıkmayın her şeyi” dedim. Hastaneyi götürdüler ucube bir yere koydular. Şimdi tam 2 katrilyonluk ihale yapıyorlar demiryolunu hastaneye ulaştırmak için. Hastanenin maliyeti ne kadar? 1 milyar. Yapılacak yolun maliyeti ne kadar 2 milyar, yazık değil mi bu milletin iki milyar lirasını çarçur ediyorsun. Projelerin bir tanesi değil ki, hepsi yanlış yapılmış."

https://www.aykiri.com.tr/akp-li-eski-bakan-faruk-celik-ten-iktidara-sert-sozler-namussuzlarla-hesaplasacagiz/16395/

• "Arkadaş artık susmayın yahu, ilerde sizinde çocuklarınız torunlarınız akrabalarınız bu ülkede yaşayacak, neden batırdınız ülkeyi, neden sustunuz hep, neden bir kişiye inandınız, zararın neresinden dönerseniz kardır!"

"Tarihe bir pislik olarak yazılmamak için, anılmamak için, durdurun artık bu israfı!"

• "Arkadaş artık susmayın yahu, ilerde sizinde çocuklarınız torunlarınız akrabalarınız bu ülkede yaşayacak, neden batırdınız ülkeyi, neden sustunuz hep, neden bir kişiye inandınız, zararın neresinden dönerseniz kardır!"

"Tarihe bir pislik olarak yazılmamak için, anılmamak için, durdurun artık bu israfı!"

• Bu da mı yer istiyor mama istiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Yoksa bir şeylerin farkındasınızda
    Yırtmaya mı bakıyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bursa'yı bilmem, Faruk bey sayesinde öğrenmiş olduk bunları. Ne kadar itiraf gelirse o kadar iyi. Bu iktidar baştayken bunların olması iyi. Tabii ki bu adam da tüm suçlara ortaktır ama meseleye memleketin iyiliği açısından yaklaşmak gerekiyor. Hiç sevmediğim sayın Kılıçdaroğlu'ndan son zamandaki yerinde hareketlerine ek olarak bir de bu itirafları hızlandıracak bir çıkış bekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ak partiye dahil olanların en büyük düşmanları bizzat kendileri olacak.Daha Ak parti devrilmeden ayrılanlar kirli çamaşırları çıkartıyorsa siz asıl olurda kaybederlerse o zaman görün.Herkes diğerlerinin kirli çamaşırlarını çıkarmak için yırtacaklar bir taraflarını.Bunuda zerre ülkeyi düşündüklerinden değil yine kendilerini kurtarma planı olarak yapacaklar.Bu sistemin en alt kısmında artıkların olduğu kısmında olan aktroll organizmaları görün o zaman.Forumda aktroll organizmalarının yanında olan malum şahısın u dönüşünü göreceksiniz.

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6200 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse
  • Ah be Faruk

Sen bu hallere düşecek adam mıydın?

Şimdi gelmiş hükümeti eleştiriyor bu adam da, neden acaba?

Gerçekten hükümet yanlış yaptı diye mi yoksa kendisinin arpası kesildi diye mi?

Kardeşi Osman ile birlikte Bursa'nın içinden geçtiler kendileri.

Bursa'da yaptıkları yolsuzlukları anlatsam, buradan URFA'ya duble yol olur.

E bir süre sonra Faruk Çelik bursalı seçmenden çok tepki alınca RTE aldı bunu bursadan.

Bildiğin sürdü Urfa ya.

Ha şunu da söyleyeyim, Faruk Çelik RTE'nin ilk yol arkadaşlarından ve kirli çıkılarından birisidir. Bildiklerini anlatsa ki anlatamaz ipini çekerler, yer yerinden oynar.Sırf o yüzden tamamen kalemini kıramadılar, çünkü göbek bağları var.

E tabi AKP ve RTE de gidici olunca, bu da başlamış çark etmeye. Ama yemezler farukcum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.