Şimdi Ara

AKP Çok Fena Düşüyor.. (837. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28.560
Cevap
66
Favori
526.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1406 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 835836837838839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.. Ama Cumhuriyeti yazısı daha güzel durur bence orada :) Sonuçta türk parası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo155 -- 29 Nisan 2015; 23:23:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibo155

Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.. Ama Cumhuriyeti yazısı daha güzel durur bence orada :)

değiştirilebilir tabiki. çok sorun olacağını sanmıyorum.bunun üzerinden paranoya üretmek saçma sadece . bir de şu mantık var. yani adam sonuna i koyunca bu banka düzgün iş mi yapacak yani bu kurumun işini düzgün yapıp yapmaması sondaki i harfine mi bağlı. değil tabiki. sonuna i koyar yine hainlik yapabilir . gereksiz paranoylar bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fozcam

quote:

Orijinalden alıntı: Deorro4

Secim bildirgesinde otv yi kaldiracagiz diyen parti varmi ?

Liberal demokrat parti sadece ötv değil vaatleri genel olarak vergi oranlarının ortalama %10a düşürülmesi

bazen kızıyorum bazende hak veriyorum. devlet gelirinin %80 dolaylı vergilerden geliyor. %18 den %10 düşse vergiler devlet batar. azıcık inandırıc sıksınlar. biride çıkmış asgari ücret 5bin tl olacak diyor.

• Az once gordugum haber ne kadarda sevindirdi beni.TKPli Tunceli Ovacik Belediye baskani ulasimi ucretsiz yapmis.Suyun tonunu sadece 50 kurus vede 600 donumluk hazine arazisine nohut ve patates ekmis halka ucretsiz dagitmis.Her ilceye her ile boyle adam gibi adamlar lazim.Partisine filan bakilmaksizin bu ulkeye boyle adamlar yonetsin istikrar abidesi olur Turkiyemiz.Chpliyim Ovacik belediye baskanini ayakta alkisliyorum #MilletceAlkisliyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk mesajı okuyunca yeminlen Akp'ye oy veresim geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

quote:

quote:

Liberal demokrat parti sadece ötv değil vaatleri genel olarak vergi oranlarının ortalama %10a düşürülmesi

bazen kızıyorum bazende hak veriyorum. devlet gelirinin %80 dolaylı vergilerden geliyor. %18 den %10 düşse vergiler devlet batar. azıcık inandırıc sıksınlar. biride çıkmış asgari ücret 5bin tl olacak diyor.

Dünyadaki tüm liberal partiler gibi ldp de devletin tek görevinin adaleti sağlamak ve altyapı çalışmalarını koordine etmek olduğunu savunur. Dolayısıyla fazla bile %10.(burda bahsettiğim yüzdeler tüikin açıkladığı bir hanenin gelirinin ortalama % kaçını vergi olarak verdiğidir. Şu an %54 gibi bişeydi) Zor birşey değil abd 250 yıldır batmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yaw bide oraya yazmis akp karsisinda birlesme noktalari diye, ekonomik burhana tum tr de elektrikler kesilmis yazmis bide. Ben boyle bisey gormedim hic akliniza gelmiyormu elektrikler savcinin sehit oldugu gun gitti devlet kendisi kesti anlicaginiz.
    Siz ince islerden anlamazsiniz orda suleyman sah turbesinin cekilmesinde bile cok onemli seyler var, dunyayi ayaklarinizin uzerinde ve gozunuz acikken gorun ve oyle gelip konusun burada

• Paramızı kendimiz bassak yazarız ama malesef biz basmıyoruz merkez bankasının yapısı araştırırsanız cevabınızı alabilirsiniz

• quote:

quote:

Bos bir parti diger olarak gecenlerden parti binasinda kacak kumar oynatiliyordur belkide
    Boyle sacma vaatleri olan bi partiye vereceksem haydar bas a veririm oyumu temiz 5000 kazanirim hic degilse

Chp mhp akp sp arasindan biri derse oyumu verebilirim

• quote:

quote:

quote:

Asgari ücret 5 bin tl olsun sana yemin ediyorum günde 10 işte çalışırım

• oyum HDP'ye
  • Ak Parti bol bol çaldı. Öyle bi çaldı ki, Ak Karşıtların en sevdiği yıllar olan 13 yıl öncesindeki tüm yatırımlardan çok daha fazlasını yaptı çalarak. Eğer Ak Karşıtlar yatırım=çalmak diyorsa Ak Partinin daha çok ÇALMASINA razıyım. Evet Ak Karşıtların kendi diliyle konuşmak lazım, daha çok çalsınlar ki yatırıma yol açılsın

AKP Çok Fena Düşüyor..

Bakın, Ak Karşıtlar bile "Ak Parti %30'a koşuyor" diye sevinç naraları atarken bir anda Ak Partinin %43 oyuna "ŞOK düşüş!" demeye başladılar. Benim anlamadığım ise şu: Ak Parti %30'dan 43'e mi düştü nedir bu ŞOK meselesi? %30'a düşerken ŞOK demiyordunuz, n'oldu?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dünyadaki tüm liberal partiler gibi ldp de devletin tek görevinin adaleti sağlamak ve altyapı çalışmalarını koordine etmek olduğunu savunur. Dolayısıyla fazla bile %10.(burda bahsettiğim yüzdeler tüikin açıkladığı bir hanenin gelirinin ortalama % kaçını vergi olarak verdiğidir. Şu an %54 gibi bişeydi) Zor birşey değil abd 250 yıldır batmadı

hala gercekci değil. ayrıca abd tüm dünyayı sömürüyor. üretimi var bilmem ne. senin nein varda adam gibi tek gelirin vergileri bu kadar kısacaksın. boş laf.

• ... BİR MİLLET UYANIYOR........

Mersinli Vatandaştan AKP'ye Ders Nitelğinde TEPKİ

• Kılıçdaroğlu "İmam hatipleri biz açtık" naraları atıyor da "Biz kapatacağız" diyemiyor. Neden acaba?

Muhalefet partileri, Ak Partiye oy verenlere saldırarak onlardan oy istiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nofear72

... BİR MİLLET UYANIYOR........

Mersinli Vatandaştan AKP'ye Ders Nitelğinde TEPKİ

Bende Şuan Mersinde yaşıyorum Mersinde AKP nin alması İMKANSIZ Belediye başkanlığı seçimlerinde bile MHP aldı kesinlikle AKP ALAMAZ Her türlü iddasına bile girerim çok şükür mersini kurtardık troller birazdan damlar biri burada zaten sürünüp sürünüp duruyor mersinde çok şükür akp ye oy vericek cahil insanlar yok full CHP Dolu mersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo155 -- 30 Nisan 2015; 0:02:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

Ensar-Muhacir ilişkisini bilmeyen, müslümanları kardeş saymayan, ırkçı zihniyete karşıysanız zaten CHP'ye oy veremezsiniz, vicdanınız el vermez.

AKP Çok Fena Düşüyor..

Sürünme AKTROLL Sürünme fazla ağlama burada..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carmella

quote:

Orijinalden alıntı: ziel34

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ziel34

quote:

Seçim sonuçları
    AKP 46
    CHP 20.5
    MHP 17-18
    HDP 11-12

AKP-HDP koalisyonu olursa bana eyvallah
    AKP-MHP olursa partiye devam

Güzel sonuç chp okadar düşmez akp mhp ile koalisyon kurarsa mhpnin oyu %3-4 düşer bu oylarda ya chpye yada başka bir partiye konsile olur ve akp kürt oylarınıda kaybeder ve %39-40'a düşer buda bizim işimize gelir.

AKP den 4 yıl sonra kurtulacağına mı seviniyorsun, hedefiniz iktidar değilmiydi : )
    4 yıl sonrada akp-mhp koalisyonu olur.

Akp mhp ile koalisyon kurarsa dört yıl sonra böyle bir sonuç çıkar:

Akp %39
    Chp %30 (Genel başkan değişirse)
    Hdp %16
    Mhp %12

Hayal görmeye gerek yok bu seçim akp iktidar olacak ama tek başına olacakmı orası muallak.

Hayali 15 yıldır siz kuyurosunuz her seçim ıslak rüyalar görerek
    Bu ülkede merkez sağ %65 dir
    Sol %35 dur

CHP ve HDP %35 oy için savaşıyor birbiririyle. İkisi toplam %35'i sittin sene geçemez.

AKP ve MHP %65 lik pasta için savaşıyor. Bu pastadan %45-50 akp alıyor. Kalanını MHP alıyor.

Anketlerde bunu teyit ediyor zaten, CHP+HDP = 35
    Ne eksik ne fazla.

4 yıl sonrada sağ'ın oyu %65 olur, sağ partiler o pasta için kapışır.
    Son 30 yılda yapılan bütün seçimlere bak, sol partilerin oyunu topla, hiç %35' i geçmişmi?
    1999 seçiminde bile solun toplam oyu %30'du.
    CHP+DSP.

Ecevit %30 ile mi geldi iktidara boş boş yorumda bulunmayın. İlk önce şu ülkeyi sağ sol diye ayırmayın, insana o sagcı bu solcu gözüyle bakmayin. CHP şuan sol görüşü benimseyen bir parti degil, ve artık yavas yavas seçmenlerde akıllanıyorlar ve kendilerine en uygun refah düzeyi vaat eden partilere kayıyorlar. Şuan AKP'ye oy veren zihniyetin %75'i geçmişle kıyas yapıp o partiye veriyo, 4 sene sonra gelecek olan nesilin kaçı o dönemleri biliyor da ona göre oy verecek. Dün dündür bugün bugündür, sen eger önüne koyulan 2 kuruştan memnunsan, elin gavurunun hayat standartının %10'unu bile yaşamamaktan memnunsan vergi adında soyulmaktan memnunsan gidip oyunu mevcut iktidara basabilirsin.
    Olay çok basit aslında, başarılı her insan bir şansı hak eder, CHP'nin mevcut politikası gayet başarılı getirirsin iktidara, vaatlerini gerçekleştiremesse CHP'liler olarak beraber indiririz seçimle oradan. Sözün özü tabularınızı kırın.

• Neyse ki tum bu iddaalarin bitmesine secim gurultusunun bi sure daha rafa kalkmasina 1 ay kaldi.

Oyle oluyor boyle oluyor kesin soyle kesin boyle diyenlerden kim hakli kim salliyor 1 ay sonra belli olsunda ortalik bi durulsun bi sonraki secime kadar.

Daha oncede soyledigim gibi bence hicbisey degismeyecek. İktidar olucaz iddaalarida dahil olmak uzere. Bi sonraki secime sanki bugunleri yasamamis gibi yine ayni isimler koltuklarinda girecek. Secmenleride yeter artik birakin koltugu demedigi muddetce.

Mevcut iktidar mevcut muhalefetten bu derece memnunken baskalari neden bos hayaller pesinde ki? Onceki secimlerde o kadar iddaaliydi muhalefet ama ne oldu? Ne degisti? Bu sefer ne degisecek?

• Ak Partiyi istediğiniz kadar karalayın. Ak Parti çok iyi bir hırsız. Düşünün, bu forumda kendini küfürlerle hakaretlerle yiyip bitirenlerin cebinden faizini aldı ülkeye yatırım yaptı

AKP Çok Fena Düşüyor..

@ibo155

"Ak troll" bir deyimdir. CHP'lilerin ürettiği kendi zihniyetlerinin bir terimi. Hiçbir şekilde baş edemedikleri, her seferinde karşılarında hezimete uğradıkları halka hakaret etmek için ürettikleri bir deyim. Normal değil mi CHP'lilerin Ak Partililere hakaret etmesi? Bak ben Ak Karşıtları diyorum, senin ve senin zihniyetinde olanlar gibi hakaretvari deyim kullanmıyorum. Aramızdaki farkı anladın mı? Anlamanı beklemiyorum, çünkü anlamak için önce düşünmek ve terbiye gerekiyor. Kapiş? No kapiş, sen kapamazsın, kapma da, gerek yok. Hakaretlere devam Ha bu arada benden nefret ediyorum biliyorsun, söylemek isterim: BEN BU KONU AÇIK OLDUKÇA SÜREKLİ BURADA OLACAĞIM. Paylaşımlarımdan rahatsızsın biliyorum, SENİ DAHA ÇOK RAHATSIZ EDECEĞİM, söylemek isterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkangunes04 -- 30 Nisan 2015; 0:08:56 >

• 
Sayfa: önceki 835836837838839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.