Şimdi Ara

AKP Çok Fena Düşüyor.. (835. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.560
Cevap
66
Favori
526.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1406 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 833834835836837
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: abdullahors84

quote:

Orijinalden alıntı: IslakBanyoTerliği

quote:

Orijinalden alıntı: Laboheme

25 sente muhtacız diyenleri duydu, imf bizi kurtar diyenleri gördü bu gözler, Türk Lirasında 6 adet 0 gördü bu gözler, ekonomi o zaman mı zirvedeydi de şimdi dibe vurdu ..?

Benzin koymayı unuttukları için devrim otomobillerini hurdacıya satan yöneticileri gördü, uçak fabrikasını kapatanları gördü bu ülke... Üretim yok diyenler, atak helikopterini görmüyorlar sanırım, yerli uçak üretim anlaşmalarını görmüyorlar... Yerli otomobil yapacak babayiğit arıyorum diye yırtınıp duran bir lider var ve karşısında montaj imparatorluğunu kaybetmek istemeyen koç gibi sanayiciler var....

Üniversiteler ilim irfan kapısıdır, iş kapısı değil... İnsan Kaynakları sitelerine girin bakın, binlerce iş ilanı var, ancak televizyon dizilerinin ve internetin manipule ettiği gençliğimiz , maalesef iş beğenmez olmuş... Herkes mezun olur olmaz genel müdür olma sevdasında....

Peşkeş, torpil, yolsuzluk maalesef millet olarak içimize işlemiş durumda... Bir çok hükumet gördüm (sağ ve sol), yeğeni banka batıranları mı ararsınız, iskigate skandalını mı, örtülü ödenekleri mi... Bu hükumet dönemin de de devam etti maalesef bu durumlar... Ancak ben hükumetleri suçlamak yerine genel anlamda kendimizi sorgulama taraftarıyım... Eminim çoğumuz elektrik faturası kuyruğundan tutun da, hastane sırasına, maç bileti kuyruğundan tutun da çocuğunuzu işe sokma derdine derman bir tanıdık aramışsınızdır... Önce kendimizi düzelterek başlamalıyız mücadeleye.

Sonuç olarak Türkiye dünden kötü değil, ayağı çukurdaydı ve söz sahibi değildi... Ayağını çukurdan çıkarmaya ve söz sahibi olmaya çalışıyor... Yapıcı muhalefetle bu gayet mümkün... Kim ne derse desin; emekliye ikramiye ve mazot yardımı gibi günü kurtarmaya yönelik bir vizyona sahip küçük düşünen ana muhalefet partisinin vaatlerine kanacağıma, 2023 hedefini koyan ve vizyonunu belli eden bir partiye oy vermeyi tercih ederim... Ülkemi çok seviyorum ve Ak Partiye oy veriyorum...

Son sözüm bu başlığı açan arkadaşa: "AKP Çok Fena Düşüyor" oldukça iddialı bir başlık. Benim acizane görüşüm, algı yaratmaya yönelik açılmış... Ancak bu tarz bir algı bu siteyi kullanan arkadaşlar arasında zor yaratılır... Zira az çok okuyup yazan insanlar var burada. Bu tür çalışmaların eğitim ve zeka seviyesinin daha düşük ortamlarda yapılması, daha verimli sonuçlar doğurur...

Umarım asgari ücrete muhtaç kalırsın.

Ayrıca ne üretimi ne gelişiminden bahsediyorsun? O helikopterin projesi bile AKP'den önceye dayanıyor.

@Terlik o kadar yazının üstüne sadece helikopterlerin projesi akp den öncesine dayanıyormu diyorsun.

Bende mevcut hükümetin yanlış şeyler yaptığını düşündüğüm zamanlar oluyor. Ancak sizin akpyi eleştirmenizin en büyük sebebi idelojik bir çakışmadan ötürü, Sadece bu düşünceyi hazmedemiyorsunuz. Bakın bugüne kadar Cumhurbaşkanlığı seçimide dahil bir araya gelmeye çalıştınız birçok grupla neden olmuyor acaba önce bunu düşünün arkadaşım.

Bunları bir kenara bırakalım. Makarnacı zihniyet dediniz iyide Chp de şuan balık tutmayı öğretecek politikalarla gelmiyor. Yoksula şu kadar yardım yapılacak diyor. E mevcut belediyelerinde yap insanlar görsün oy versin sana. Yani boş ses yapmanın anlamı yok değilmi.

Sen yazımdan sadece onu çıkarmışsın... Sadece ideolojik çakışmayla da alakası yok. Bu kadar sorun bir ideolojik çakışmadan mı ibaret sence? Bazı insanlar hala Türkiye'nin gelişmekte olan bir ülke olduğu yalanına kanıyor maalesef. Ayrıca AKP nelerle geldi iktidara? Bak bakalım söylediklerinin ne kadarı gerçek oldu. Tek yaptıkları zengini zenginleştirmek fakir fakirleştirmek. Ülkenin değerlerine yaptıklarını saymıyorum zaten. Ülkede Türküm demek suç oldu arkadaş!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IslakBanyoTerliği -- 29 Nisan 2015; 21:53:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Normandia_06

Gördük geçmiş tüm seçimlerde oyları ! senin gibilerin oksijen tüketmesi bile haram ! el ayak yalayıcısı ümmetin zekası belli tartşılmaz bile

Zavalli . bakti olmadi hemen hakaret . 12 yildir senin gibileri gorduk asil. Zerre ilerleme yok halen aynisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Getireceksin sözünün eri, aklı başında adam gibi adam.. Lider gibi lider partinin başına.. etrafına tam donanımlı kurmaylar(bakan adayları).. Donanımını sağlam yapacaksın ve inanacaksın.. Kazanmaya inanacaksın.. Tek başına iktidar olmaya inanacaksın.. Topla tüfekle saldıracaksın.. Akbabalık yapmayacaksın.. Aslan olacaksın.. Bak bakalım kalıyormu AKP.. seçmen inanmış.. oylarımız çalınıyor.. Zaten oyunu çaldırıyorsan hiç uğraştırma vatandaşı istifanı bas git.. Koyacaksın adamlarını tam aydınlatma donanımlı sandık başına.. Bak bakalım kimse ses çıkarabiliyormu.. Korkak olmayacaksın.. Yürekli olacaksın..Koltuğunu kaybetmekten korkmayacaksın.. Gerektiğinde Tek başıma iktidar olamazsam gidecem diyebileceksin.. Kenara sıkışınca oylarımız çalındı şöyle-böyle oldu demiyeceksin.. Zaten o kadar iyi koordine olacaksın ki seçim bitmeden oyunu bileceksin.. Bahanelerin arkasına sığınmayacaksın.. Akp'nin önünde ezilmeyeceksin.. Partini CHP'ni ezdirmeyeceksin.. Seçmenin diyor ki Akp bu seçimde %40 oy zor alır ve kendince mutlu olup seviniyor..Sakızla sevinen çocuk gibi.. Zaten Akp'ye %40 oy biçiyorsan seçime girmene gerek de yok..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: abdullahors84

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Laboheme

25 sente muhtacız diyenleri duydu, imf bizi kurtar diyenleri gördü bu gözler, Türk Lirasında 6 adet 0 gördü bu gözler, ekonomi o zaman mı zirvedeydi de şimdi dibe vurdu ..?

Benzin koymayı unuttukları için devrim otomobillerini hurdacıya satan yöneticileri gördü, uçak fabrikasını kapatanları gördü bu ülke... Üretim yok diyenler, atak helikopterini görmüyorlar sanırım, yerli uçak üretim anlaşmalarını görmüyorlar... Yerli otomobil yapacak babayiğit arıyorum diye yırtınıp duran bir lider var ve karşısında montaj imparatorluğunu kaybetmek istemeyen koç gibi sanayiciler var....

Üniversiteler ilim irfan kapısıdır, iş kapısı değil... İnsan Kaynakları sitelerine girin bakın, binlerce iş ilanı var, ancak televizyon dizilerinin ve internetin manipule ettiği gençliğimiz , maalesef iş beğenmez olmuş... Herkes mezun olur olmaz genel müdür olma sevdasında....

Peşkeş, torpil, yolsuzluk maalesef millet olarak içimize işlemiş durumda... Bir çok hükumet gördüm (sağ ve sol), yeğeni banka batıranları mı ararsınız, iskigate skandalını mı, örtülü ödenekleri mi... Bu hükumet dönemin de de devam etti maalesef bu durumlar... Ancak ben hükumetleri suçlamak yerine genel anlamda kendimizi sorgulama taraftarıyım... Eminim çoğumuz elektrik faturası kuyruğundan tutun da, hastane sırasına, maç bileti kuyruğundan tutun da çocuğunuzu işe sokma derdine derman bir tanıdık aramışsınızdır... Önce kendimizi düzelterek başlamalıyız mücadeleye.

Sonuç olarak Türkiye dünden kötü değil, ayağı çukurdaydı ve söz sahibi değildi... Ayağını çukurdan çıkarmaya ve söz sahibi olmaya çalışıyor... Yapıcı muhalefetle bu gayet mümkün... Kim ne derse desin; emekliye ikramiye ve mazot yardımı gibi günü kurtarmaya yönelik bir vizyona sahip küçük düşünen ana muhalefet partisinin vaatlerine kanacağıma, 2023 hedefini koyan ve vizyonunu belli eden bir partiye oy vermeyi tercih ederim... Ülkemi çok seviyorum ve Ak Partiye oy veriyorum...

Son sözüm bu başlığı açan arkadaşa: "AKP Çok Fena Düşüyor" oldukça iddialı bir başlık. Benim acizane görüşüm, algı yaratmaya yönelik açılmış... Ancak bu tarz bir algı bu siteyi kullanan arkadaşlar arasında zor yaratılır... Zira az çok okuyup yazan insanlar var burada. Bu tür çalışmaların eğitim ve zeka seviyesinin daha düşük ortamlarda yapılması, daha verimli sonuçlar doğurur...

Umarım asgari ücrete muhtaç kalırsın.

Ayrıca ne üretimi ne gelişiminden bahsediyorsun? O helikopterin projesi bile AKP'den önceye dayanıyor.

@Terlik o kadar yazının üstüne sadece helikopterlerin projesi akp den öncesine dayanıyormu diyorsun.

Bende mevcut hükümetin yanlış şeyler yaptığını düşündüğüm zamanlar oluyor. Ancak sizin akpyi eleştirmenizin en büyük sebebi idelojik bir çakışmadan ötürü, Sadece bu düşünceyi hazmedemiyorsunuz. Bakın bugüne kadar Cumhurbaşkanlığı seçimide dahil bir araya gelmeye çalıştınız birçok grupla neden olmuyor acaba önce bunu düşünün arkadaşım.

Bunları bir kenara bırakalım. Makarnacı zihniyet dediniz iyide Chp de şuan balık tutmayı öğretecek politikalarla gelmiyor. Yoksula şu kadar yardım yapılacak diyor. E mevcut belediyelerinde yap insanlar görsün oy versin sana. Yani boş ses yapmanın anlamı yok değilmi.

Sen yazımdan sadece onu çıkarmışsın... Sadece ideolojik çakışmayla da alakası yok. Bu kadar sorun bir ideolojik çakışmadan mı ibaret sence? Bazı insanlar hala Türkiye'nin gelişmekte olan bir ülke olduğu yalanına kanıyor maalesef. Ayrıca AKP nelerle geldi iktidara. Bak bakalım söylediklerinin ne kadarı gerçek oldu. Tek yaptıkları zengini zenginleştirmek fakir fakirleştirmek. Ülkenin değerlerine yaptıklarını saymıyorum zaten. Ülkede Türküm demek suç oldu arkadaş!

AKP iktidara geldikden sonra AKP Milletvekili kendi ağzından nasıl iktidara geldiklerini anlattı bu bile bunun gibilere yeter toprağım merak etme.. Allah sonumuzu hayır etsin.. Cahil çok memlekette.

Bunlar halen ilerlediklerini zannediyorlar bilmiyorlarki adamlar zaman kazanmaya çalışıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo155 -- 29 Nisan 2015; 21:51:36 >

• Maaşların bayram öncesi ödenmesi durumu sanki daha doğrusu.

• Toplu halde bütün aktroller burda tünemiş .Baya zorlarına gitti konu sanırım
  • yavzi kullanıcısına yanıt
    Türkiyede yaşayan gençler üniversiyete giremez zordur ama Suriyelileri kolayca sokarız diyor..
    Türklere sınav yapıyoruz Suriyeli'lere yapmıyoruz diyor

http://www.takunya.tv/davutoglu-ndan-buyuk-itiraf-sadece-30-sn-paylasalim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 29 Nisan 2015; 22:59:02 >
  • bakınız tayyip erdoğan zamanında ergenokon için neler neler söylemiş şimdi kıvırda koçum kıvır asenayı geçti....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. chemist -- 29 Nisan 2015; 21:50:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leaderjack1

Toplu halde bütün aktroller burda tünemiş .Baya zorlarına gitti konu sanırım

Hemde ne zorlarına gitti adam RTE ye peygamber diyor bir önceki sayfada adamların yaptığı hırsızlıkları söylüyoruz adamlar yav he he vericekleri cevap yok çünkü

Konu başlığın degiştirin diye çok ağladılar yalvadılar bizde kıramadık AK koyunları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo155 -- 29 Nisan 2015; 21:57:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: uğur4105

quote:

Orijinalden alıntı: Carmella

quote:

hırsızlarla MHP yi aynı kefeye koyma gerçek bir MHP li asla akp ye oy atmaz tabi karakteri sağlam ise...Bu hırsızlar bir kez daha başa gelirse zaten işimii kötü bakın batıdaki türkten çalıyorlar doğudaki kürde yediriyorlar....Bugün çıkan habere göre doğu anadoluda internet bedava olacakmış...Milletin enayisi salağı bizmiyiz ki aylık 70 tl ödüyoruz haram zıkkım olsun bu devlete verdiğim vergiler...AKP+tayyip = hırsız bunların şerrinden rabbime sığınırım....

MHP'lilerin alayı CB seçiminde RTE ye oy verdi.
    Inanmıyorsan CB sonucunu aç, MHP'nin kalesi olan Osmaniye,Gümüşhane de filan RTE'nin kaç oy aldığına bak.
    Bide başımıza yeni nesil mhp li seçimen çıktı, adam chp li gibi konuşuyor ama partiye gelince mhp li güya. Gezide filan hdp lilerle beraber molotof atıyor, sorsan ortamlarda mhp li.

bizden hırsız tayyipe kukla davutoğluna oy çıkmaz...geçen gün camide küfür ettim hoca vazz veriyor resmen siyasi propaganda yapıyor sövdüm saydım çıktım....şiödi cuma vaazlarinde kulaklığımı takıp telefonla oyun oynuyor film izliyorum sadece namazımı kılıp çıkıyorum benim cami hocasuyla işim olmaz dalkavukluk yapmayacaklar onların işi namaz kıldırmak...bu akp dininde içine etti eskiden böyle değildi...

Al benden de o kadar kardeşim.
    Haftalardır Cumaya gitmez oldum, namazımı ev de tek başıma kılıyorum. Camiiye gittiğim vakit sinir metebolizmam allak bullak oluyor, varsa yoksa dinleri imanları para başka bir şey bilmiyorlar. Son zamanlarda buna iktidar taraftarı konuşmalar da eklendi.

• Körler sağırlar birbirini ağırlar, aslinda güzel konu olmuş

• Yine chp, yine siz, yine aynı sonuç😂😂😂😂

• quote:

Orijinalden alıntı: surfcasting

quote:

quote:

quote:

hırsızlarla MHP yi aynı kefeye koyma gerçek bir MHP li asla akp ye oy atmaz tabi karakteri sağlam ise...Bu hırsızlar bir kez daha başa gelirse zaten işimii kötü bakın batıdaki türkten çalıyorlar doğudaki kürde yediriyorlar....Bugün çıkan habere göre doğu anadoluda internet bedava olacakmış...Milletin enayisi salağı bizmiyiz ki aylık 70 tl ödüyoruz haram zıkkım olsun bu devlete verdiğim vergiler...AKP+tayyip = hırsız bunların şerrinden rabbime sığınırım....

Inanmıyorsan CB sonucunu aç, MHP'nin kalesi olan Osmaniye,Gümüşhane de filan RTE'nin kaç oy aldığına bak.
    Bide başımıza yeni nesil mhp li seçimen çıktı, adam chp li gibi konuşuyor ama partiye gelince mhp li güya. Gezide filan hdp lilerle beraber molotof atıyor, sorsan ortamlarda mhp li.

bizden hırsız tayyipe kukla davutoğluna oy çıkmaz...geçen gün camide küfür ettim hoca vazz veriyor resmen siyasi propaganda yapıyor sövdüm saydım çıktım....şiödi cuma vaazlarinde kulaklığımı takıp telefonla oyun oynuyor film izliyorum sadece namazımı kılıp çıkıyorum benim cami hocasuyla işim olmaz dalkavukluk yapmayacaklar onların işi namaz kıldırmak...bu akp dininde içine etti eskiden böyle değildi...

Haftalardır Cumaya gitmez oldum, namazımı ev de tek başıma kılıyorum. Camiiye gittiğim vakit sinir metebolizmam allak bullak oluyor, varsa yoksa dinleri imanları para başka bir şey bilmiyorlar. Son zamanlarda buna iktidar taraftarı konuşmalar da eklendi.

hele birde her cuma sonrası camiye yardım toplamıyorlar mı uyuz oluyorum üçün birini alın diyorum geçerken....Dİyanet başkanın altında trilyonluk mercedes var hala halkın üç kuruş parasında gözleri....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: surfcasting

quote:

quote:

quote:

hele birde her cuma sonrası camiye yardım toplamıyorlar mı uyuz oluyorum üçün birini alın diyorum geçerken....Dİyanet başkanın altında trilyonluk mercedes var hala halkın üç kuruş parasında gözleri....

Onu bile çalıyorlar kardeşim merak etme

• 1200 Blok sayısına doğru yaklaşıyor liste.Ha gayret 2000 lere ulaşacak seçim öncesi.
  • Ve bu emekli hala AKePe ye oy verir.....Çünkü ona cennetten toprak vaat edilmiştir.......

Bazı dalkavuklarda çıkar eskiden şöyleydi,böyleydi diye bıdı bıdı yapar......

AKP Çok Fena Düşüyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 30 Nisan 2015; 22:20:43 >
  •  AKP Çok Fena Düşüyor..

yaşı 35 ve altı hatırlamaz, hatırlatalım dedik.
  • akp alıcak gene belli.Böyle şeyler yavaş yavaş olur.Bir anda hoppala gider başkası mı gelir sanıyorsunuz siz
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufziya

AKP Çok Fena Düşüyor..

yaşı 35 ve altı hatırlamaz, hatırlatalım dedik.

Tayyip, dedesinden kalma arazileri sattı ordan gelmiş paralar. Memleketi sattınız doğru dürüst kurum kalmadı. Tabi hortum diyeyim kanalizasyon borusu mu diyeyim Devlet Bahçeli gibi :) yediler içtiler şimdide vatandaşın cebine diktiler gözlerini. Özelleştirme paraları suyunu çekti vergi de vergi zam da zam...
    Katil akp her yerde elini kana buluyor.
    Çetelerine alevileri katlettirdi tekrar sahnedesiniz.
    Sözde Türkmen kardeşlerine yardım tırları yolluyormuş :) Allah belanızı versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vendetta262 -- 29 Nisan 2015; 22:34:19 >

• yusufziya Y kullanıcısına yanıt
    Yaşım 37. O günleride çok hatırlıyorum......Evet dediğin doğru ekonomik kriz vardı ama insanlar şu anki borçlarının yarısı borca sahip değillerdi....Şimdi hepsi bankaların kucağına oturdu....Sen hala 14 yıl öncesinden dem ver....Bugüne hiç bakma...Zaten ne zaman biraz sıkışsanız eskiden şöyleydi,eskiden böyleydi......

ŞİMDİ NASIL HACIIIII....Onu söyle........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 30 Nisan 2015; 22:35:13 >
  • 
Sayfa: önceki 833834835836837
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.