Şimdi Ara

AKP Çok Fena Düşüyor.. (824. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.560
Cevap
66
Favori
526.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1406 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 822823824825826
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sorguçadam

quote:

Orijinalden alıntı: BAM TELİ

Bir de şöyle söylenti var; mazotun asıl değerinin normal satışından % 70 düştükten sonraki fiyat olduğunu, Türkiye'nin yılda yüklü miktardaki akaryakıtı Irak'a veya diğer komşu ülkelere çok daha ucuz fiyata sattığı söyleniyor, bu konu hakkında ne diyorsunuz?

türkiye ırağa mazot mu satıyormuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Herkes daha ziyade temennilerini yazmış, birkaç post hariç çok objektif bir yorum göremedim açıkçası,
    kim ne kadar oy bilemiyorum ama benim hissiyatım ve gözlemlediğim kadarı HDP barajı geçecek gibi, çok ciddi potansiyelleri var büyük şehirlerde.
    ama ilk önce karşı görüşe saygı göstermek gerekir, artık kimsenin kimseye tahammülü yok asıl sıkıntılı durum budur.
    iktidar partisi halkın bir yarısını diğer yarısı üzerine kışkırtmak üzerine bir politika içerisinde,
    muhalaefet partileri ise seçilemeyeceklerini bildikleri için boş ve gerçekleşmesi zor populist vaatler içerisindeler.
    zaten muhalefet çok güçlü olmadığı için iktidar seneler içerisinde oy potansiyelini arttırmaktadır. Bana göre ciddi seçim vaatleri de yoktur.
    Fakat paralel ve kürt kökenli oyların gitmesi ile bu seçim bir önceki oranın mumla aramaları muhtemeldir.
    iktidarın yaptığı her şeyi tüm icraatlerini içime sindirebilsem bile malesef bu kadar okul, hastane, dr , öğretmen açığı olan bir ülkede
    devlet kaynaklarını resmen israf ederek yapılan, aksarayın AKP içinde bile kimsenin içine sindirebildiğini sanmıyorum.
    Sarayın işletme masraflarından hiç bahsetmek bile istemiyorum. Görende bütçe hersene açık değil de fazla veriyor sanacak

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan_harputlu

quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

quote:

quote:

quote:

quote:

Senin ilk önce TÜRK müsün değil misin ona karar ver , ona cevap ver.

O adamın konuşması beni ilgilendirmez ki o adam yanlış anlaşıldı.Senin siyasi görüşün ney mhp mi chp mi sekscilerle konuşmak istemiyorumda ondan.
    Uçkuruna sahip olamayanlarla.

Lafı değiştirmede cevap ver hazırmısın seçimde yerle bir olmaya ?

Sen çarpıtma lafı bana düzgün cevap ver .

Parti adına katıldığı toplantıda parti adına açıklama yapıyor ve partinin başını bunu reddetmiyor.Böyle bir şeyi reddetme gereği duymuyor.

Demek ki sen TÜRK değilsin ki bunu gururuna yedirebiliyor ve bu partiyi savunabiliyorsun.

Bırak kasedi filan , babacım paraları sıfırladım montaj da kasetler montaj değil miydi ? Hadi diyelim değildi , utanmıyor musun insanların özel hayatlarıyla ilişkili videoları izlemeye ?

Müslüman mısın ? Müslümansan utanmıyor musun açık saçık şeyleri izlemeye , izliyorsan da utanmıyor musun gerçek olup olmadığını bilmedğin şeylerle iftira atmaya ?

Sen ilk önce TÜRKÜM der iken şu videoya tam olarak cevap ver ,

Beni bağlamaz bilmem ne yapmaz cevap değil.Basitçe kıvıryorsun işte.Ağzın suriyeden açılıktan kokarken gelmişsin bu vatana , kendi ırkından utanıp TÜRK'üm deme cesaretini gösteriyorsun ve diyorsun ki bu ülkenin başındaki kişiye saygım var ama onun partisinin

TÜRK'e saygısı yok.Kandırıyorlar seni ya da zerre kadar TÜRK olmak umrunda değil , sadece TÜRK'ler üzerinden geçim sağlayan bir suriyelisin o kadar.

Ben seçimden sonra yerle bir olmuş olsaydım yıllar önce bu ülkeyi terketmiştim.asıl siz bu ülkeden kaçmaya çalışmayın da seçimden sonra , asıl önemli olan bu.şu 12 yıllık cicim hayatınızdan sonra TÜRK milleti kendini kabul etmeyen bu çarpık zihniyete kendini kısa bir süre gösterecek küçük dilinizi yutmakla kalmayıp suriyeye geri kaçacaksınız.

Sen öle 1.30 dakikasını dinlersin.Ben ordaydım ve tamamını dinledim.
    Senin tamamını dinleyecek zekan varmı ?

Ya sen bırak zekayı falan cevap ver , senin zekan 3 . mesajdan sonra belli oldu ya neyse.

sen cevap ver hala TÜRK'ÜM diyebiliyor musun ? Diyebiliyorsan bu partiye oy vermezsin , veriyorsan sen ben TÜRK'üm demeyi haketmiyorsun.İstediğin kadar ben TÜRK'üm de yırtın, kendini kandırırsın.

TÜRK'üm demek haysiyet ve şeref gerektirir, TÜRK'ÜM demek onurdur , namustur.TÜRK'üm demek bu vatanı sevmektir.

sen hala zekaymış , videoyu izledin mi bilmem ne...Zekan olsa cevap verirdin zaten basit soruma.Kıvırıp kıvırıp ne yapacaksın daha onu anlamadım hala.Gerçi TÜRK olmayanı anlasam ne olur anlamasam ne olur.

Ben TÜRKÜM VE AK PARTİLİYİM. Senin gibi ne üdüğü belirsiz ortadan konuşmuyorum.
    Siyasi görüşünü saklıyorsun korkudan.

sen TÜRK değilsin çünkü TÜRK olan AKP'ye oy vermez.Onlara göre TÜRK ırkı yok.

benim saklamama gerek yok ki.Bilen zaten biliyor partimi.Bilmeyene de anlatmaya gerek yok.

Hala cevap veremediğin için kıvırmak daha kolay geliyor sana.

Utanmadan bir de TÜRK'üm diyorsun o videoya bakarak ve AKP'ye oy veriyorsun.Ya TÜRK'lüğünden vazgeçip AKP'ye oy vereceksin ya da TÜRK'üm diyerek AKP'ye oy vermeyeceksin.İkisi bir arada olunmuyor.

• Bu konu ile alakalı daha önc eyayımlanmış haberleri okuyabilirsiniz.
  • Cevaba bak. Pişkinliğe bak! Hayatı ne kadar ciddiye aldığınız buradan belli oluyor.
    Bu kafayla aynen devam.
  • Yıllardır her seçim sonrası geleneksel kapak resmi paylaşırım, o yüzden mesajım bulunsun :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Senin ilk önce TÜRK müsün değil misin ona karar ver , ona cevap ver.

O adamın konuşması beni ilgilendirmez ki o adam yanlış anlaşıldı.Senin siyasi görüşün ney mhp mi chp mi sekscilerle konuşmak istemiyorumda ondan.
    Uçkuruna sahip olamayanlarla.

Lafı değiştirmede cevap ver hazırmısın seçimde yerle bir olmaya ?

Sen çarpıtma lafı bana düzgün cevap ver .

Parti adına katıldığı toplantıda parti adına açıklama yapıyor ve partinin başını bunu reddetmiyor.Böyle bir şeyi reddetme gereği duymuyor.

Demek ki sen TÜRK değilsin ki bunu gururuna yedirebiliyor ve bu partiyi savunabiliyorsun.

Bırak kasedi filan , babacım paraları sıfırladım montaj da kasetler montaj değil miydi ? Hadi diyelim değildi , utanmıyor musun insanların özel hayatlarıyla ilişkili videoları izlemeye ?

Müslüman mısın ? Müslümansan utanmıyor musun açık saçık şeyleri izlemeye , izliyorsan da utanmıyor musun gerçek olup olmadığını bilmedğin şeylerle iftira atmaya ?

Sen ilk önce TÜRKÜM der iken şu videoya tam olarak cevap ver ,

Beni bağlamaz bilmem ne yapmaz cevap değil.Basitçe kıvıryorsun işte.Ağzın suriyeden açılıktan kokarken gelmişsin bu vatana , kendi ırkından utanıp TÜRK'üm deme cesaretini gösteriyorsun ve diyorsun ki bu ülkenin başındaki kişiye saygım var ama onun partisinin

TÜRK'e saygısı yok.Kandırıyorlar seni ya da zerre kadar TÜRK olmak umrunda değil , sadece TÜRK'ler üzerinden geçim sağlayan bir suriyelisin o kadar.

Ben seçimden sonra yerle bir olmuş olsaydım yıllar önce bu ülkeyi terketmiştim.asıl siz bu ülkeden kaçmaya çalışmayın da seçimden sonra , asıl önemli olan bu.şu 12 yıllık cicim hayatınızdan sonra TÜRK milleti kendini kabul etmeyen bu çarpık zihniyete kendini kısa bir süre gösterecek küçük dilinizi yutmakla kalmayıp suriyeye geri kaçacaksınız.

Sen öle 1.30 dakikasını dinlersin.Ben ordaydım ve tamamını dinledim.
    Senin tamamını dinleyecek zekan varmı ?

Ya sen bırak zekayı falan cevap ver , senin zekan 3 . mesajdan sonra belli oldu ya neyse.

sen cevap ver hala TÜRK'ÜM diyebiliyor musun ? Diyebiliyorsan bu partiye oy vermezsin , veriyorsan sen ben TÜRK'üm demeyi haketmiyorsun.İstediğin kadar ben TÜRK'üm de yırtın, kendini kandırırsın.

TÜRK'üm demek haysiyet ve şeref gerektirir, TÜRK'ÜM demek onurdur , namustur.TÜRK'üm demek bu vatanı sevmektir.

sen hala zekaymış , videoyu izledin mi bilmem ne...Zekan olsa cevap verirdin zaten basit soruma.Kıvırıp kıvırıp ne yapacaksın daha onu anlamadım hala.Gerçi TÜRK olmayanı anlasam ne olur anlamasam ne olur.

Ben TÜRKÜM VE AK PARTİLİYİM. Senin gibi ne üdüğü belirsiz ortadan konuşmuyorum.
    Siyasi görüşünü saklıyorsun korkudan.

sen TÜRK değilsin çünkü TÜRK olan AKP'ye oy vermez.Onlara göre TÜRK ırkı yok.

benim saklamama gerek yok ki.Bilen zaten biliyor partimi.Bilmeyene de anlatmaya gerek yok.

Hala cevap veremediğin için kıvırmak daha kolay geliyor sana.

Utanmadan bir de TÜRK'üm diyorsun o videoya bakarak ve AKP'ye oy veriyorsun.Ya TÜRK'lüğünden vazgeçip AKP'ye oy vereceksin ya da TÜRK'üm diyerek AKP'ye oy vermeyeceksin.İkisi bir arada olunmuyor.

Mantıksızlığı mantık edinmek bu olsa gerek.

• HEFIRLER AKSARAYDAN SONRA AKKUYU NUKLEERI YAPTI SIZ NEDEN BAHSEDIYORSUNUZ TURKIYENIN 100 YILDA URETEMEDIGI ENERJIYI BİR GUNDE URETIR HALE GELDI
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorceress

Cevaba bak. Pişkinliğe bak! Hayatı ne kadar ciddiye aldığınız buradan belli oluyor.
    Bu kafayla aynen devam.

Diabloda büyü yapıp şeriatı savunmakta ayrı bir kafaymış

• quote:

Orijinalden alıntı: Gök Gürültüsü

quote:

Orijinalden alıntı: zeus_1907

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Celal İnan

Kardeşim bende katılıyorum birçok dediğine hatta bende eleştiriyorum maalesef ak partide çok zayıf kalıyor bazı konularda ama ne yapalım başka bir adam mı var gözüne sevdiğimin memleketinde KK denen adama hayatı yüz karası olan bir adama bel bağlayanlar var adam gibi muhalefet yok.

Bu iktidar aralarında en iyisi bu bir gerçek.

Bu iktidar iyi mi sence.Suriyenin içine etti,o yetmedi Türkiyenin içine de etti.Bak bu suriyeliler gelecek yılların en büyük sorunlarının başında gelecek.Asgari ücret,o,bu,bu suriyeliler meselesinin yanında hikaye.

ne yapmaları lazımdı?
    savaştan kaçan sivilleri sınırda vursa mıydı askerlerimiz
    ölümden kaçanları sınırdan kovmak mıydı çare
    yönetimdeki parti chp mhp olsaydı sınıra tel mi çekecek duvar mı örecekti?

tayyip,nasılsa esad yakında düşer suriyeleride evlerine döner diye düşündü amerika sözünden döndü, bm maddi destek sağlar sandı ama kandırıldı
    suriyede sular durulmazsa buraya gelenler sorunlar çıkartacak ama savaş biterse onlar anında dönerler,hiç biri burda sokaklarda dilenmekten memnun değil

Almayacaklardı.Suriyenin iç işlerine karışırsan işte milyonlarca arap ülkeye böyle kitlenir.Pişkinlik sizin hayat felsefeniz olmuş.Ha birde suriye de savaş bitmezse,sorunlar çıkartacaklar demişsin,ha şunu bileydin.Elalemin arabının sorunları biz çekeceğiz,ne güzel ağzınız var öyle sizin ya.Sizin yaptığınız aynen şuna benziyor,bir adamın vücuduna virüs enjekte edip kendini hasta etmesine.Bir insan vücuduna enjekte edip,kendini hasta eder mi,etmez.Ama akp suriyeli virüsünü enjekte edip ülkeyi hasta etti.Virüsü niye ülkeye enjekte ettin diyenleri de,yüzsüzce eleştirip,vicdan,merhamet geyiği yapıyorlar hala.Dediğim gibi siz ne yaptığınızın,yaptıklarınızın sonuçlarının ne olduğunun farkında değilsiniz.

"Pişkinlik sizin hayat felsefeniz olmuş" burda ne demek istedin, siz derken kimi kastediyorsun?
    "Almayacaklardı" demekle olmaz şunu biraz aç bakalım,ne yaparak almayacaklardı, duvar mı örecekler çit mi çekecekler,mayın mı döşeyecekler..?
    "Suriyenin iç işlerine karışırsan işte milyonlarca arap ülkeye böyle kitlenir" savaştan kaçanların sadece türkiyeye mi geldiğini sanıyorsun,tüm sınır ülkelerine kaçtılar.
    'Dayanin 48 saat daha isyan sürerse ab kararıyla hükümet düşecek' diyenler gibi avrupadan ve amerikadan iç işlerimize karışmalarını bekleyen gezicilerden değilsindir umarım

Siz derken akplilerden bahsediyorum,sen kimlerdensin.
    Almayacaklardı işte,sınırı kapatacaklardı.Bunda anlamayacak ne var.Duvar mı öreceklerdi diyor birde.Ağza bak ya.Devlet sınırı lan bu,borumu.
    En çok Türkiyeye geldiler,sayıları milyonlarca ve sürekli ürüyorlar.Bunlar ilerde ana dilde eğitim,ayrıcalıklar felan ister.Gitmezlerse vatandaşda yapılacak zaten,akpye yeni oy kaynağı.Siz kendinizi çok zeki sanıyorsunuz değil mi.
    Geziciler ne alaka şimdi,biat etmeyi gelenek haline getirmiş akboy.

al işte klasik bilgisi olmayıp fikri olan bir taklit ürün.
    sokaklarda olay çıkartırken polisle çatışırken ölen biri için hümanist olup yüzbinlerce insanın ölümüne sırf arap oldukları için ses etmeyecek sahte yüzlerden biri daha.
    aynı şey aşağıdan değil yukarıdan olsaydı, gelenler arap değilde ukraynanın kızları olsaydı göbek atarak karşılardın eminim.
    sen de haklısın ne yapacaksın fakir ve ölümden kaçan zavallı arapları

(akpli falan değilim,ülkenin ve akpnin iyiliği için akpliler bile bu defa akpye oy vermesin diyorum, gerçi ne farkeder düşüncene zıt biri oldu mu kesin akplidir dimi.)

• Bu günleri gören vatandaş aptal değilse CHP'ye oy vermez siz iktidara koşa durun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ns Glow -- 29 Nisan 2015; 16:58:49 >
  • sonar'ın anketine göre akp yine tek başına iktidar oluyor, neye seviniyorsunuz ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: LePump

Bu günleri gören vatandaş aptal değilse CHP'ye oy vermez siz iktidara koşa durun

Haftalardır ağzınızdan çıkan tek şey SSK, Asgari ücreti 1500TL yapamaz, mazoyu o fiyata veremez. Başka birşey varmı ?
    Bunların dışında birşey söyleyebiliyormusun? Yoksa trollüğe yeni başladın da verdiğin vidyonun 1000 sefer verildiğini bilmiyormusun?

İkide bir temcit pilavı gibi 3 aynı cümleyi tekrarladığınıza göre akıl tutulması yaşıyorsunuz. CHP - MHP - HDP doğru yolda gidiyor demektir.
  • Şunu bloklayın
     AKP Çok Fena Düşüyor..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Celal İnan

Kardeşim bende katılıyorum birçok dediğine hatta bende eleştiriyorum maalesef ak partide çok zayıf kalıyor bazı konularda ama ne yapalım başka bir adam mı var gözüne sevdiğimin memleketinde KK denen adama hayatı yüz karası olan bir adama bel bağlayanlar var adam gibi muhalefet yok.

Bu iktidar aralarında en iyisi bu bir gerçek.

Bu iktidar iyi mi sence.Suriyenin içine etti,o yetmedi Türkiyenin içine de etti.Bak bu suriyeliler gelecek yılların en büyük sorunlarının başında gelecek.Asgari ücret,o,bu,bu suriyeliler meselesinin yanında hikaye.

ne yapmaları lazımdı?
    savaştan kaçan sivilleri sınırda vursa mıydı askerlerimiz
    ölümden kaçanları sınırdan kovmak mıydı çare
    yönetimdeki parti chp mhp olsaydı sınıra tel mi çekecek duvar mı örecekti?

tayyip,nasılsa esad yakında düşer suriyeleride evlerine döner diye düşündü amerika sözünden döndü, bm maddi destek sağlar sandı ama kandırıldı
    suriyede sular durulmazsa buraya gelenler sorunlar çıkartacak ama savaş biterse onlar anında dönerler,hiç biri burda sokaklarda dilenmekten memnun değil

Almayacaklardı.Suriyenin iç işlerine karışırsan işte milyonlarca arap ülkeye böyle kitlenir.Pişkinlik sizin hayat felsefeniz olmuş.Ha birde suriye de savaş bitmezse,sorunlar çıkartacaklar demişsin,ha şunu bileydin.Elalemin arabının sorunları biz çekeceğiz,ne güzel ağzınız var öyle sizin ya.Sizin yaptığınız aynen şuna benziyor,bir adamın vücuduna virüs enjekte edip kendini hasta etmesine.Bir insan vücuduna enjekte edip,kendini hasta eder mi,etmez.Ama akp suriyeli virüsünü enjekte edip ülkeyi hasta etti.Virüsü niye ülkeye enjekte ettin diyenleri de,yüzsüzce eleştirip,vicdan,merhamet geyiği yapıyorlar hala.Dediğim gibi siz ne yaptığınızın,yaptıklarınızın sonuçlarının ne olduğunun farkında değilsiniz.

"Pişkinlik sizin hayat felsefeniz olmuş" burda ne demek istedin, siz derken kimi kastediyorsun?
    "Almayacaklardı" demekle olmaz şunu biraz aç bakalım,ne yaparak almayacaklardı, duvar mı örecekler çit mi çekecekler,mayın mı döşeyecekler..?
    "Suriyenin iç işlerine karışırsan işte milyonlarca arap ülkeye böyle kitlenir" savaştan kaçanların sadece türkiyeye mi geldiğini sanıyorsun,tüm sınır ülkelerine kaçtılar.
    'Dayanin 48 saat daha isyan sürerse ab kararıyla hükümet düşecek' diyenler gibi avrupadan ve amerikadan iç işlerimize karışmalarını bekleyen gezicilerden değilsindir umarım

Siz derken akplilerden bahsediyorum,sen kimlerdensin.
    Almayacaklardı işte,sınırı kapatacaklardı.Bunda anlamayacak ne var.Duvar mı öreceklerdi diyor birde.Ağza bak ya.Devlet sınırı lan bu,borumu.
    En çok Türkiyeye geldiler,sayıları milyonlarca ve sürekli ürüyorlar.Bunlar ilerde ana dilde eğitim,ayrıcalıklar felan ister.Gitmezlerse vatandaşda yapılacak zaten,akpye yeni oy kaynağı.Siz kendinizi çok zeki sanıyorsunuz değil mi.
    Geziciler ne alaka şimdi,biat etmeyi gelenek haline getirmiş akboy.

al işte klasik bilgisi olmayıp fikri olan bir taklit ürün.
    sokaklarda olay çıkartırken polisle çatışırken ölen biri için hümanist olup yüzbinlerce insanın ölümüne sırf arap oldukları için ses etmeyecek sahte yüzlerden biri daha.
    aynı şey aşağıdan değil yukarıdan olsaydı, gelenler arap değilde ukraynanın kızları olsaydı göbek atarak karşılardın eminim.
    sen de haklısın ne yapacaksın fakir ve ölümden kaçan zavallı arapları

(akpli falan değilim,ülkenin ve akpnin iyiliği için akpliler bile bu defa akpye oy vermesin diyorum, gerçi ne farkeder düşüncene zıt biri oldu mu kesin akplidir dimi.)

Ukraynanın kızları mı,ahahaha,ukraynanın kızları gelsin diye yollarını gözlüyoruz.Biz kültür çatışması olacak,suriyeliler büyük sorun olacak dedikçe,senin gibileri vicdan,merhamet goygoyu yapıyor.Rezalet dış politikası elinde patlayan bir partinin müritlerinin sığınacağı tek liman merhamet,vicdandır.Bunu unutmayın.

• Din sömürüsü + yol + tünel + havaalanı + hastane sistemi = %50

Bunların yanında gittikçe dibe vuran ekonomi, her geçen gün artan işsizlik( hiç bir yeni istihdam alanı sağlanmıyor), tamamen dışa bağımlı olmuş bir ülke( üretim yok, herşey ithal ve dolara bağlı), her türlü üründen fahiş miktarda vergi alıp saraya yatıran israfçı zihniyet (3 otomobil parasına 1 otomobil alabiliyoruz), desteklenmeyen girişimciler ve yatırımcılar, darmadağın olmuş eğitim sistemi, binlerce üni mezunu işsiz ( gereksiz üni açıp kaliteyi düşündüler), her türlü kamu ve özel iş alanlarında yandaşa torpil ve peşkeş, yolsuzluk....

Sonuç olarak bizi bir ayağı çukurda bir Türkiye bekliyor. Kim ne dersin. Akepenin günü kurtarmalık göz boyayan icraatları ancak küçük düşünen (%50) halkı kandırabilir. Ülkemizde seviyorum akp ye oy vermiyorum.

• tüm halkın beklediği olayı kılıçdaroğlu gerçekleştireceğini söylemiş:2 milyon suriyeliyi göndereceğiz.....

nihayet aklıbaşında biri....,

geçen gün amcamı devlet hastanesine yatıramadık.yatak yok.acilde 14 saat bekledi acı içinde.
    hastanenin yarısı suriyeli dolu.beleşe yatıyorlar.TC vatandaşlarına yatak yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

Din sömürüsü + yol + tünel + havaalanı + hastane sistemi = %50

Bunların yanında gittikçe dibe vuran ekonomi, her geçen gün artan işsizlik( hiç bir yeni istihdam alanı sağlanmıyor), tamamen dışa bağımlı olmuş bir ülke( üretim yok, herşey ithal ve dolara bağlı), her türlü üründen fahiş miktarda vergi alıp saraya yatıran israfçı zihniyet (3 otomobil parasına 1 otomobil alabiliyoruz), desteklenmeyen girişimciler ve yatırımcılar, darmadağın olmuş eğitim sistemi, binlerce üni mezunu işsiz ( gereksiz üni açıp kaliteyi düşündüler), her türlü kamu ve özel iş alanlarında yandaşa torpil ve peşkeş, yolsuzluk....

Sonuç olarak bizi bir ayağı çukurda bir Türkiye bekliyor. Kim ne dersin. Akepenin günü kurtarmalık göz boyayan icraatları ancak küçük düşünen (%50) halkı kandırabilir. Ülkemizde seviyorum akp ye oy vermiyorum.

Bunlarla laf anlatılmaz adamlar kendi ağzıyla söylüyor bunlar hala işin gargarasındalar.. Ugraşmaya değmez 2023 de görsünler bakalım.

Onların tek lafları var '' yav hehe '' bundan başka birşey bilmez bunlar.. Milyarlarca resim belgeler döküldü konuya adamların ne yapmaya çalıştıkları ağzından çıkan her kelime önceki dedikleriyle zıt oldugu halde adamlar hala işin gargarasında..

Böyle bir millet yok olmaya mahkum.

• donanım haber forum siyasete batmış yazık
  • Ya hocam ben de akp demiyorum vermicem kesinlikle ama yazdıklarınız yazılanlar hiç hoşuma gitmedi bşraz gerçekxi olalım chp nereye 35 e gidiyo ? Veya vaatlari nasıl yapacak? Birileri zamanında din düşmanlığı yaptı neler neler oldu Ataturku sevmemek ona dusman olmak anlamına gelmez her sevmeyen dusmandır gibi bir anlam çıkarmayın

• 
Sayfa: önceki 822823824825826
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.