Şimdi Ara

AKP Çok Fena Düşüyor.. (826. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28.560
Cevap
66
Favori
526.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1406 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 824825826827828
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zoomer38

Biz millet olarak bazı duygulardan yoksun milletiz.. Mesela Off oleyy dolar euro tırmanıyor işsizlik aldı başını gidiyor kesin bu akp'nin sonu olur diyip göbek atabilecek kadar vatan haini TC kimliği taşıyan insanlar var. Sosyal medyada isminin başına TC yazmayı Atatürkçü sanan ve aynı zamanda Atatürkçülüğü solculuk sanan insanlara sahibiz...Benim için aslolan Vatan ve Bayrak sevgisidir. Atatürk yazarı bir dedenin torunu,askeriyeden emekli bir babanın oğluyum.. Olay Akp ve Chp değildir.. Chp'nin yıllar süren başarısızlığıdır.. Beceriksizliğidir.. İktidarı ele geçirmek için zekasını kullanamaması vardır. Chp'ye benim gibi binlerce oy vermek isteyip de vermeyen insan olduğunu biliyorum.. Bir parti defalarca üst üste tek başına iktidar olabiliyorken ve tüm partiler güçlerini birleştirip Cumhurbaşkanlığı yarışında bu adama malup olabiliyorsa yapılması gereken tek şey saygı duymaktır. İsterim ki Chp türkiyede güç sahibi olsun ama gerçekten yönetebilecek kişilerle.. Ezilerek değil !!!

şu an askeri okullara kimse gitmiyor, hatta reklamlarını bile yapma ihtiyacı duyacak hale geldiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yukki -- 29 Nisan 2015; 17:51:32 >

• YSK ellerinde olmasa %30'u geçemezler
  • zoomer38 Z kullanıcısına yanıt
    Sen kimsin la...Asıl nick'inle cevap yazsana ....Korkuyormusun?

Bide AKP li değilim diyor.....

Ben bu karakterdeki adama niye cevap vereyimki şimdi.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 30 Nisan 2015; 17:49:35 >
  • quote:

Biz millet olarak bazı duygulardan yoksun milletiz.. Mesela Off oleyy dolar euro tırmanıyor işsizlik aldı başını gidiyor kesin bu akp'nin sonu olur diyip göbek atabilecek kadar vatan haini TC kimliği taşıyan insanlar var. Sosyal medyada isminin başına TC yazmayı Atatürkçü sanan ve aynı zamanda Atatürkçülüğü solculuk sanan insanlara sahibiz...Benim için aslolan Vatan ve Bayrak sevgisidir. Atatürk yazarı bir dedenin torunu,askeriyeden emekli bir babanın oğluyum.. Olay Akp ve Chp değildir.. Chp'nin yıllar süren başarısızlığıdır.. Beceriksizliğidir.. İktidarı ele geçirmek için zekasını kullanamaması vardır. Chp'ye benim gibi binlerce oy vermek isteyip de vermeyen insan olduğunu biliyorum.. Bir parti defalarca üst üste tek başına iktidar olabiliyorken ve tüm partiler güçlerini birleştirip Cumhurbaşkanlığı yarışında bu adama malup olabiliyorsa yapılması gereken tek şey saygı duymaktır. İsterim ki Chp türkiyede güç sahibi olsun ama gerçekten yönetebilecek kişilerle.. Ezilerek değil !!!

umutsuz olmaya gerek yok.
    elbet bir gün bu ülke sol ile medeniyetle tanışacak.
    2007 ve 2011 de sosyal medya akp karşıtı mesajlarla capslerle doluydu.
    dediğiniz gibi halka inemeyen bir muhalefet tarzı vardı.

şimdi bakın durum tam tersi.
    akp li troller chp ye karşılık verebilmek için umutsuzca 24 saat mesai yapıyorlar.

yani algılar değişti.

gündemi chp belirliyor.

akp o kadar çaresizleşti ki hala başörtüsüne sarılmaya kalkışıyor.
    halka sunabileceği hiçbirşey kalmadı.

halk artık erdoğana, ne istediyse verdik artık yeter diyor.

• Yukki Y kullanıcısına yanıt
    kadir mısıroğlunun bop konuşmasını dinle sen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akp %40 a kadar düşecek bence. Onca olaydan sonra aralarında duyarlı olan %5'lik kesim varmış ne diyelim hayırlısı.

• quote:

Orijinalden alıntı: cepAnkara

CIA benden bilgi istedi yardım ettim diyor ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

Uçağa binecek paramız yok adam havaalanını savunuyor.
    Sıfır araba demek ömrümüzün 3-8 yılını krediye bağlayıp zaten düşük hayat standartlarımızı dibe vurmak demek.
    Araba aldın hadi, avrupanın en düşük alım gücüyle en pahalı benzinini sen nasıl alacaksın da bana gelip yol savunuyorsun...

Bunları aklı başında biri nasıl görmez, nasıl bu kadar kör oldunuz?

Sadece thy 2002 den beri yolcu sayısını 6 kat artırdı kim biniyor bu uçaklara

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim algıma göre başörtüsü türkiyenin çok fazla büyüttüğü bir konudur.. Bir dönem yurtdışında eğitim dolayısıyla bulunmuş birisi olarak kara çarşafla mini şortlu kızın aynı ortamda ders görmesine alışkınım.. Nedir bizim paylaşamadığımız.. Üniversiteye girişte geçmişte başörtü yasaktı.. İsteyen başına taksın, isteyen başörtüyle mahrem yerini kapatsın.. Sonuçta bir bez parçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle16

quote:

Sıfır araba demek ömrümüzün 3-8 yılını krediye bağlayıp zaten düşük hayat standartlarımızı dibe vurmak demek.
    Araba aldın hadi, avrupanın en düşük alım gücüyle en pahalı benzinini sen nasıl alacaksın da bana gelip yol savunuyorsun...

Asgari ücrete çalışan işçiler ve GSS primi ödeyen beş parasız işsizler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cepAnkara

ciddi misin yoksa laf olsun torba dolsun diye mi söylüyorsun?

adamın kendine hayrı yok bir de bana sordular diyor.
  • zoomer38 Z kullanıcısına yanıt
    siz yapıcı konuşuyorsunuz vatan seversiniz. Şimdi size saldıracaklar👹👹

• quote:

Bu arkadaşım kim olduğunu boşverin de tespitinde yanlış olan şeyi bize söyleyin?

• quote:

quote:

transit yolcular yani gavurlar piniyor.
    sen anadoludaki halk mı biniyor sandın.
    kalk bi fiyatlara bak bakalım izm ist 150tl istiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Exnuc

quote:

Bu arkadaşım kim olduğunu boşverin de tespitinde yanlış olan şeyi bize söyleyin?

son kısmı yanlış. yenilgiyi kabul etmek ayrı saygı duymak ayrı. RTE tek başına diğer partilerin toplamından çok oy alabilir. yenilgiyi kabul etmek lazım. ama saygı duymak ??? kendisi ve ailesi ve partisi yolsuzluklara batmış birisine ne diye saygı duyayım , paralel dye zırlayan bu adamın devletin her kademesine paralelci dediği cemaatcileri yığmasına rağmen nasıl saygı duyayım. laiklik karsıtı eylemleri cesaretlendiren ve atatürk düşmanı pek çok kişiyi kadrolaştıran adamın neyine saygı duyayım. kusura bakma saygı falan duyamam. seçim hiçbir şeyi AKlamaz. Davutoğlu yolsuzluklar için çalışma başlatacaktı RTE yüzünden iptal oldu. o gün AKP ye oy verecektim eğer RTE böyle yapmasaydı. kusura bakmasın kimse saygı seçimle kazanılmaz.

diğer taraftan CHP nin rezilliği konuusunda hem fikiriz. geçmişte baykal ve öncesindeki beceriksizler AKP gibi oluşumların güçlenmesine yardımcı oldu. Dahası her türlü saçma fikirlerine ATATÜRKÇÜLÜK kılıfına sokmaya çalışarak ona da zarar verdiler. torpil yapıp , akrabaya sahip çıkmazk dinin gereğidiri diyen adam gibi oluyor bunların yaptıkları.

CHP nin başındakiler fazla pişkin. gitmiyorlar. kılıçdaroğlu bakalım bu seçimden sonra istifa edecek mi

• 4hm3t.# kullanıcısına yanıt
    25 sente muhtacız diyenleri duydu, imf bizi kurtar diyenleri gördü bu gözler, Türk Lirasında 6 adet 0 gördü bu gözler, ekonomi o zaman mı zirvedeydi de şimdi dibe vurdu ..?

Benzin koymayı unuttukları için devrim otomobillerini hurdacıya satan yöneticileri gördü, uçak fabrikasını kapatanları gördü bu ülke... Üretim yok diyenler, atak helikopterini görmüyorlar sanırım, yerli uçak üretim anlaşmalarını görmüyorlar... Yerli otomobil yapacak babayiğit arıyorum diye yırtınıp duran bir lider var ve karşısında montaj imparatorluğunu kaybetmek istemeyen koç gibi sanayiciler var....

Üniversiteler ilim irfan kapısıdır, iş kapısı değil... İnsan Kaynakları sitelerine girin bakın, binlerce iş ilanı var, ancak televizyon dizilerinin ve internetin manipule ettiği gençliğimiz , maalesef iş beğenmez olmuş... Herkes mezun olur olmaz genel müdür olma sevdasında....

Peşkeş, torpil, yolsuzluk maalesef millet olarak içimize işlemiş durumda... Bir çok hükumet gördüm (sağ ve sol), yeğeni banka batıranları mı ararsınız, iskigate skandalını mı, örtülü ödenekleri mi... Bu hükumet dönemin de de devam etti maalesef bu durumlar... Ancak ben hükumetleri suçlamak yerine genel anlamda kendimizi sorgulama taraftarıyım... Eminim çoğumuz elektrik faturası kuyruğundan tutun da, hastane sırasına, maç bileti kuyruğundan tutun da çocuğunuzu işe sokma derdine derman bir tanıdık aramışsınızdır... Önce kendimizi düzelterek başlamalıyız mücadeleye.

Sonuç olarak Türkiye dünden kötü değil, ayağı çukurdaydı ve söz sahibi değildi... Ayağını çukurdan çıkarmaya ve söz sahibi olmaya çalışıyor... Yapıcı muhalefetle bu gayet mümkün... Kim ne derse desin; emekliye ikramiye ve mazot yardımı gibi günü kurtarmaya yönelik bir vizyona sahip küçük düşünen ana muhalefet partisinin vaatlerine kanacağıma, 2023 hedefini koyan ve vizyonunu belli eden bir partiye oy vermeyi tercih ederim... Ülkemi çok seviyorum ve Ak Partiye oy veriyorum...

Son sözüm bu başlığı açan arkadaşa: "AKP Çok Fena Düşüyor" oldukça iddialı bir başlık. Benim acizane görüşüm, algı yaratmaya yönelik açılmış... Ancak bu tarz bir algı bu siteyi kullanan arkadaşlar arasında zor yaratılır... Zira az çok okuyup yazan insanlar var burada. Bu tür çalışmaların eğitim ve zeka seviyesinin daha düşük ortamlarda yapılması, daha verimli sonuçlar doğurur...

• quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

quote:

quote:

transit yolcular yani gavurlar piniyor.
    sen anadoludaki halk mı biniyor sandın.
    kalk bi fiyatlara bak bakalım izm ist 150tl istiyor

anadolu jete pegasusa binin canım sizde. THY pahalı harbiden. muhtemeln senin dediğim gibi ecnebiler biniyordur.

• olağan_şüpheli kullanıcısına yanıt
    Yalnız burada atladığın kısım şu. Adamın kendisine değil başarısına saygı duy ve kendi başarısızlığında artık bir yüzleş diyor ki sana göre adam zırvalıyor. Oy verenlere göre böyle bir şey söz konusu değil. Ayrıca CHP'nin hangi seçimde "biz başarısız olduk" dediğini duydunuz?

Özetle son kısımda dahil yerinde tespitler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exnuc

quote:

Saygı gösterilecekse hak ettiği kadar saygı göstereceksin. Yanlışını görünce olsun yol yaptı demeyip eleştireceksin hatta daha önce oy verdiysen şimdi vermeyeceksin ki burnu sürstün Yanlışını anlasın. Bu da bir eleştirme yöntemidir. Ama sen taraftarlık yapar Yanlışını da savunursan bu ülke 2 adım ileri gidemez.

• 
Sayfa: önceki 824825826827828
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.