Şimdi Ara

AKP Çok Fena Düşüyor.. (823. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28.560
Cevap
66
Favori
526.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1406 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 821822823824825
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yusufziya

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Miyav Miyav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo155 -- 29 Nisan 2015; 16:29:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeus_1907

quote:

Orijinalden alıntı: Gök Gürültüsü

quote:

Orijinalden alıntı: Celal İnan

Kardeşim bende katılıyorum birçok dediğine hatta bende eleştiriyorum maalesef ak partide çok zayıf kalıyor bazı konularda ama ne yapalım başka bir adam mı var gözüne sevdiğimin memleketinde KK denen adama hayatı yüz karası olan bir adama bel bağlayanlar var adam gibi muhalefet yok.

Bu iktidar aralarında en iyisi bu bir gerçek.

Bu iktidar iyi mi sence.Suriyenin içine etti,o yetmedi Türkiyenin içine de etti.Bak bu suriyeliler gelecek yılların en büyük sorunlarının başında gelecek.Asgari ücret,o,bu,bu suriyeliler meselesinin yanında hikaye.

ne yapmaları lazımdı?
    savaştan kaçan sivilleri sınırda vursa mıydı askerlerimiz
    ölümden kaçanları sınırdan kovmak mıydı çare
    yönetimdeki parti chp mhp olsaydı sınıra tel mi çekecek duvar mı örecekti?

tayyip,nasılsa esad yakında düşer suriyeleride evlerine döner diye düşündü amerika sözünden döndü, bm maddi destek sağlar sandı ama kandırıldı
    suriyede sular durulmazsa buraya gelenler sorunlar çıkartacak ama savaş biterse onlar anında dönerler,hiç biri burda sokaklarda dilenmekten memnun değil

Almayacaklardı.Suriyenin iç işlerine karışırsan işte milyonlarca arap ülkeye böyle kitlenir.Pişkinlik sizin hayat felsefeniz olmuş.Ha birde suriye de savaş bitmezse,sorunlar çıkartacaklar demişsin,ha şunu bileydin.Elalemin arabının sorunları biz çekeceğiz,ne güzel ağzınız var öyle sizin ya.Sizin yaptığınız aynen şuna benziyor,bir adamın vücuduna virüs enjekte edip kendini hasta etmesine.Bir insan vücuduna enjekte edip,kendini hasta eder mi,etmez.Ama akp suriyeli virüsünü enjekte edip ülkeyi hasta etti.Virüsü niye ülkeye enjekte ettin diyenleri de,yüzsüzce eleştirip,vicdan,merhamet geyiği yapıyorlar hala.Dediğim gibi siz ne yaptığınızın,yaptıklarınızın sonuçlarının farkında değilsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gök Gürültüsü -- 29 Nisan 2015; 16:23:37 >

• BDP barajın altında kalacak ve AK Parti %45 oy alsa bile 400 vekil çıkaracak, anayasa değişecek ve başkanlık sistemi gelecek, bunu yazın bir kenara, seçim akşamı görüşelim ;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorceress

Sen başta olsan ülkene sığınan mültecileri kabul etmeyip ölüme mi terk edecektin?

Ortadoğuda o kadar Arap ülkesi var onlara gitsinler. Gelişmiş ülkeler alsın biz zaten işsizlikten kırılıyoruz. Gücümüz olsaydı Uygur Türklerini alırdık ülkemize.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iş aş haydar başşş :D
  • quote:

Herkes istediğini söyleyebilir ama bu millet aptal değil herkes gerçeği görüyor herkes 3. Havaalanını köprüyü hastane reformlarını otoyolları milli helikopter tank ve uçak projelerini bütün bu yatırımları herkes görüyor benim tahminim %47 ile ak partidir Daha yüksekte olabilir.

Fakirlikten hayatınızda gidemeyeceğiniz bir havalimanını savunmak nasıl bir duygu anlatsana?,
    Sen büyük ihtimalle yancılarındansın akp nin,olası iktidar değişiminde hortumunuz kesilecek ondandır bu kadar hoplamanız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • limpony L kullanıcısına yanıt
    yüce rabbimin izni ile bu hesaplara hiç gerek kalmayacak kardeşim, ak parti min %51 oy ile silip süpürecek bu solcu ve çakma sağcı tayfayı. ülkeyi zaten roket gibi ateşledi 12 yılda, hedefimiz 2023 ve başkanlık sistemi..

özgür bir türkiye için, büyük bir türkiye için ak parti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

quote:

Orijinalden alıntı: hakan_harputlu

quote:

quote:

quote:

Senin ilk önce TÜRK müsün değil misin ona karar ver , ona cevap ver.

O adamın konuşması beni ilgilendirmez ki o adam yanlış anlaşıldı.Senin siyasi görüşün ney mhp mi chp mi sekscilerle konuşmak istemiyorumda ondan.
    Uçkuruna sahip olamayanlarla.

Lafı değiştirmede cevap ver hazırmısın seçimde yerle bir olmaya ?

Sen çarpıtma lafı bana düzgün cevap ver .

Parti adına katıldığı toplantıda parti adına açıklama yapıyor ve partinin başını bunu reddetmiyor.Böyle bir şeyi reddetme gereği duymuyor.

Demek ki sen TÜRK değilsin ki bunu gururuna yedirebiliyor ve bu partiyi savunabiliyorsun.

Bırak kasedi filan , babacım paraları sıfırladım montaj da kasetler montaj değil miydi ? Hadi diyelim değildi , utanmıyor musun insanların özel hayatlarıyla ilişkili videoları izlemeye ?

Müslüman mısın ? Müslümansan utanmıyor musun açık saçık şeyleri izlemeye , izliyorsan da utanmıyor musun gerçek olup olmadığını bilmedğin şeylerle iftira atmaya ?

Sen ilk önce TÜRKÜM der iken şu videoya tam olarak cevap ver ,

Beni bağlamaz bilmem ne yapmaz cevap değil.Basitçe kıvıryorsun işte.Ağzın suriyeden açılıktan kokarken gelmişsin bu vatana , kendi ırkından utanıp TÜRK'üm deme cesaretini gösteriyorsun ve diyorsun ki bu ülkenin başındaki kişiye saygım var ama onun partisinin

TÜRK'e saygısı yok.Kandırıyorlar seni ya da zerre kadar TÜRK olmak umrunda değil , sadece TÜRK'ler üzerinden geçim sağlayan bir suriyelisin o kadar.

Ben seçimden sonra yerle bir olmuş olsaydım yıllar önce bu ülkeyi terketmiştim.asıl siz bu ülkeden kaçmaya çalışmayın da seçimden sonra , asıl önemli olan bu.şu 12 yıllık cicim hayatınızdan sonra TÜRK milleti kendini kabul etmeyen bu çarpık zihniyete kendini kısa bir süre gösterecek küçük dilinizi yutmakla kalmayıp suriyeye geri kaçacaksınız.

Sen öle 1.30 dakikasını dinlersin.Ben ordaydım ve tamamını dinledim.
    Senin tamamını dinleyecek zekan varmı ?

Ya sen bırak zekayı falan cevap ver , senin zekan 3 . mesajdan sonra belli oldu ya neyse.

sen cevap ver hala TÜRK'ÜM diyebiliyor musun ? Diyebiliyorsan bu partiye oy vermezsin , veriyorsan sen ben TÜRK'üm demeyi haketmiyorsun.İstediğin kadar ben TÜRK'üm de yırtın, kendini kandırırsın.

TÜRK'üm demek haysiyet ve şeref gerektirir, TÜRK'ÜM demek onurdur , namustur.TÜRK'üm demek bu vatanı sevmektir.

sen hala zekaymış , videoyu izledin mi bilmem ne...Zekan olsa cevap verirdin zaten basit soruma.Kıvırıp kıvırıp ne yapacaksın daha onu anlamadım hala.Gerçi TÜRK olmayanı anlasam ne olur anlamasam ne olur.

Ben TÜRKÜM VE AK PARTİLİYİM. Senin gibi ne üdüğü belirsiz ortadan konuşmuyorum.
    Siyasi görüşünü saklıyorsun korkudan.

• Seçim günü konuyu hortlatip Ak Parti yazacagim.

• quote:

Orijinalden alıntı: carpenokte

BDP barajın altında kalacak ve AK Parti %45 oy alsa bile 400 vekil çıkaracak, anayasa değişecek ve başkanlık sistemi gelecek, bunu yazın bir kenara, seçim akşamı görüşelim ;)

400 milletvekili için %54 oy alması gerekiyor. Bilmeden konuşuyorsunuz ya, Allah biraz akıl fikir versin size. Esirgemiş senin gibileri yaratırken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lunhker

quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

He yavrum 50 milyon secmen senin cevrene gore oy veriyor demi? 18 sini gecende bi heves AKP nin inecegi hayallerini kuruyor. Sosyal medyada gaz vermekle kuru sıkmakla olmuyor bu isler.

Edit: Eksileyen muhalif grup, haziran gecesi bir yere kaçmazsiniz insallah yine? Malum 2 seçim aksamidir sizleri goremiyoruz forumda

- rekorunu kırmışın tebrikler troll

Isine don liseli

• quote:

Orijinalden alıntı: carpenokte

BDP barajın altında kalacak ve AK Parti %45 oy alsa bile 400 vekil çıkaracak, anayasa değişecek ve başkanlık sistemi gelecek, bunu yazın bir kenara, seçim akşamı görüşelim ;)

Selamlar,

Söylediklerinin yanlış olduğunu kanıtlamak için seçim akşamını beklemeye gerek yok. Mevcut seçim sisteminde 400 sandalyeye sahip olmak için ancak iki partinin barajı geçebilmesi ve ancak %10'un biraz üstünde oy alması gerekiyor.

Nitekim, 2011 genel seçimlerinde AKP %46,58 (saymayı bilmeyenler için söyleyelim, 46, 45'ten büyüktür) oy almasına rağmen 327 sandalye alabildi. Bütün bağımsızların HDP'den seçildiğini varsaysak bile (35 bağımsız) ve seçilemeyen tüm bağımsızların sandalyeleri AKP'ye verilse bile 362 sandalye ediyor. CHP ve MHP'nin başkanlık istemediği de göz önüne alınırsa, başkanlık sistemi gelemiyor. Yaptığımız hesaba göre HDP ve diğer bağımsızlar da mecliste olmadığı için anlaşacak kimse de yok. Kısaca senin hesaplar tutmuyor.

Bazı partizanca sevinçleri kursağında bırakmış olabilirim. Ne var ki sayılar yalan söylemez.

Seçim verileri için bkz:http://tr.wikipedia.org/wiki/2011_T%C3%BCrkiye_genel_se%C3%A7imleri

Edit: Şu seçim tahminini ne zamandır yazayım bir kenarda dursun diyordum, bu giriye kısmetmiş. Ben AKP %43 civarı alacak diyorum. Bakalım ne derece isabetli olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5CD1888D5 -- 29 Nisan 2015; 16:31:23 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kardeşim bende katılıyorum birçok dediğine hatta bende eleştiriyorum maalesef ak partide çok zayıf kalıyor bazı konularda ama ne yapalım başka bir adam mı var gözüne sevdiğimin memleketinde KK denen adama hayatı yüz karası olan bir adama bel bağlayanlar var adam gibi muhalefet yok.

Bu iktidar iyi mi sence.Suriyenin içine etti,o yetmedi Türkiyenin içine de etti.Bak bu suriyeliler gelecek yılların en büyük sorunlarının başında gelecek.Asgari ücret,o,bu,bu suriyeliler meselesinin yanında hikaye.

ne yapmaları lazımdı?

tayyip,nasılsa esad yakında düşer suriyeleride evlerine döner diye düşündü amerika sözünden döndü, bm maddi destek sağlar sandı ama kandırıldı
    suriyede sular durulmazsa buraya gelenler sorunlar çıkartacak ama savaş biterse onlar anında dönerler,hiç biri burda sokaklarda dilenmekten memnun değil

Almayacaklardı.Suriyenin iç işlerine karışırsan işte milyonlarca arap ülkeye böyle kitlenir.Pişkinlik sizin hayat felsefeniz olmuş.Ha birde suriye de savaş bitmezse,sorunlar çıkartacaklar demişsin,ha şunu bileydin.Elalemin arabının sorunları biz çekeceğiz,ne güzel ağzınız var öyle sizin ya.Sizin yaptığınız aynen şuna benziyor,bir adamın vücuduna virüs enjekte edip kendini hasta etmesine.Bir insan vücuduna enjekte edip,kendini hasta eder mi,etmez.Ama akp suriyeli virüsünü enjekte edip ülkeyi hasta etti.Virüsü niye ülkeye enjekte ettin diyenleri de,yüzsüzce eleştirip,vicdan,merhamet geyiği yapıyorlar hala.Dediğim gibi siz ne yaptığınızın,yaptıklarınızın sonuçlarının ne olduğunun farkında değilsiniz.

"Pişkinlik sizin hayat felsefeniz olmuş" burda ne demek istedin, siz derken kimi kastediyorsun?
    "Almayacaklardı" demekle olmaz şunu biraz aç bakalım,ne yaparak almayacaklardı, duvar mı örecekler çit mi çekecekler,mayın mı döşeyecekler..?
    "Suriyenin iç işlerine karışırsan işte milyonlarca arap ülkeye böyle kitlenir" savaştan kaçanların sadece türkiyeye mi geldiğini sanıyorsun,tüm sınır ülkelerine kaçtılar.
    'Dayanin 48 saat daha isyan sürerse ab kararıyla hükümet düşecek' diyenler gibi avrupadan ve amerikadan iç işlerimize karışmalarını bekleyen gezicilerden değilsindir umarım

• ki AKP Daha 400 milletvekili bulamadı :D 320 de şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorceress

Bana sormayacaksın elbet ancak yanlış söylemlerinizi insanlara açıkça göstermek de gereklidir. İstediğin gibi düşünme hakkına sahip olabilirsin ama insanları yanlış bilgilendirmene ben elimden geldiğince müsaade etmem.
    Bu da benim düşüncem

Yav he he

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Hayranı

quote:

Orijinalden alıntı: TEKIN corp.

quote:

Orijinalden alıntı: choiboungee

ONLAR KONUŞUR AK PARTİ YAPAR

Herşeye zam yapar değil mi?

Zaten milletimizin tek derdi menfaat. Yarın AKP zamları düşürse, sizin her dediğinizi yapsa zaten devlet elden gider. Örneğin aylık +500 lira dağıtılsa dininiz imanınız AKP olur sizin siz öylesiniz

Önce gerçek üyeliğinle gel sonra saçmala

• 400 sandelye verelim bu secimde oturun aglayin

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ne yapmaları lazımdı?

Almayacaklardı.Suriyenin iç işlerine karışırsan işte milyonlarca arap ülkeye böyle kitlenir.Pişkinlik sizin hayat felsefeniz olmuş.Ha birde suriye de savaş bitmezse,sorunlar çıkartacaklar demişsin,ha şunu bileydin.Elalemin arabının sorunları biz çekeceğiz,ne güzel ağzınız var öyle sizin ya.Sizin yaptığınız aynen şuna benziyor,bir adamın vücuduna virüs enjekte edip kendini hasta etmesine.Bir insan vücuduna enjekte edip,kendini hasta eder mi,etmez.Ama akp suriyeli virüsünü enjekte edip ülkeyi hasta etti.Virüsü niye ülkeye enjekte ettin diyenleri de,yüzsüzce eleştirip,vicdan,merhamet geyiği yapıyorlar hala.Dediğim gibi siz ne yaptığınızın,yaptıklarınızın sonuçlarının ne olduğunun farkında değilsiniz.

"Pişkinlik sizin hayat felsefeniz olmuş" burda ne demek istedin, siz derken kimi kastediyorsun?
    "Almayacaklardı" demekle olmaz şunu biraz aç bakalım,ne yaparak almayacaklardı, duvar mı örecekler çit mi çekecekler,mayın mı döşeyecekler..?
    "Suriyenin iç işlerine karışırsan işte milyonlarca arap ülkeye böyle kitlenir" savaştan kaçanların sadece türkiyeye mi geldiğini sanıyorsun,tüm sınır ülkelerine kaçtılar.
    'Dayanin 48 saat daha isyan sürerse ab kararıyla hükümet düşecek' diyenler gibi avrupadan ve amerikadan iç işlerimize karışmalarını bekleyen gezicilerden değilsindir umarım

Siz derken akplilerden bahsediyorum,sen kimlerdensin.
    Almayacaklardı işte,sınırı kapatacaklardı.Bunda anlamayacak ne var.Duvar mı öreceklerdi diyor birde.Ağza bak ya.Devlet sınırı lan bu,borumu.
    En çok Türkiyeye geldiler,sayıları milyonlarca ve sürekli ürüyorlar.Bunlar ilerde ana dilde eğitim,ayrıcalıklar felan ister.Gitmezlerse vatandaşda yapılacak zaten,akpye yeni oy kaynağı.Siz kendinizi çok zeki sanıyorsunuz değil mi.
    Geziciler ne alaka şimdi,biat etmeyi gelenek haline getirmiş akboy.

• quote:

Orijinalden alıntı: a.f.y.

quote:

Sonarın yaptığı anketlere bakın hele :)

Yıllara göre Sonar'ın tahminleri ve seçim sonuçları;

2009 yerel seçimlerde Sonar'ın tahmini %32, AK Parti'nin oyu %39

Referandum'da Sonar'ın "evet" tahmini %49.8 , gerçek sonuç %58 evet.

2011 genel seçimlerinde Sonar'ın tahmini %31, AK Parti'nin oyu %50.

2014 yerel seçimlerinde Sonar'ın tahmini %40, AK Parti'nin oyu %46

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Sonar'ın tahmini %45, Erdoğan'ın oyu %52

Sonar son seçimlerde, yani 2015 genel seçimlerinde AK Parti'nin %43 alacağını iddia ediyor.

Bu oranlara göre ak parti %48 alıyor :)

Akp nin oyu çok az oynar.

ÖZET: Akp ne kadar yüksek oy alırsa dolar o kadar düşer, dolar ne kadar düşerse yakıt o kadar düşer, yakıt ne kadar düşerse zamlar o kadar azalır ...

Türk milletide bunu çok iyi biliyor.

Şimdi şamatayı kesebilirsiniz arkadaşlar

Diğer seçenekler bu ülke için krizdir. ( Cumhurbaşkanının Tayyip erdoğan olduğu durumda, ak parti harici diğer bütün senaryolardaki en mantıklı çözümü bana biriniz söyleyin bakalım, söyleyinde öğrenelim. Ona göre oyumuzu verelim. )

Benzinin dolarla alakası yok. %68'i vergi benzinin.
    Enerji bakanı açıkladı. Ülkeye girişi. 1.27.
    Sen buna 5 lira para ödüyorsun. Aksine AKP giderse benzinde indirim olur.
    Akp'nin tek yapabildiği şey vergileri yüksek tutmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

400 sandelye verelim bu secimde oturun aglayin

• 
Sayfa: önceki 821822823824825
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.