Şimdi Ara

AKP Çok Fena Düşüyor.. (816. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.560
Cevap
66
Favori
526.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1406 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 814815816817818
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hakan_harputlu

quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

Sen zaten AKP yi seçerek paralel evrene geçiş yapmışsın.Ayran içe içe bu hale gelmişsiniz.

Seçim sonrası hemen ben zaten MHP liydim , CHP liydim demeye , kıvırmaya başlarsınız.Ne de olsa ata sporunuz.

Seçimden sonra niye kıvırsın onu anlamadım.Her seçimde ya iktidar oluyoruz ya CUMHURBAŞKANI ... Size bu durum evlat acısı gibi koyuyordur :)

Vatanını sevene koyar , sizin gibi vatansız suriyeliler anlamaz.
  • Birde halka cahil diyen Cahili babaları var. Sizin yönetiminizdeki Türkiyedeki Eğitim durumuyla şuan ki durumu kıyasla bakalım hangi dönem daha cahil.
  • hakan_harputlu H kullanıcısına yanıt
    100 yıl mı? :D

bu gidişle TR 10 yıl içinde yok olacak cahil kardaşım benim .
  • SOL kesimi anla(ya)mıyorum;

Yıl: 24/04/1972 (43 sene önce)
    Konu: Deniz GEZMİŞ ve arkadaşları

Deniz Gezmiş'in asılması için 144 CHP'li vekilin 97'si "evet" oyu kullandı..!
    Asılmaması için Necmettin Erbakan bile "hayır" oyu kullanmıştır.

yıl: 1972, parti: CHP, karar: HEMEN ASILSIN
    yıl: 2015, parti: CHP, karar: DENİZLER ÖLMEZ

(affedersiniz) tecavüzcüsüne aşık olan kız gibisiniz.
    ------------------------------------------------

Bir diğer mevzuu:

1937 Dersim katliamı, iktidardaki parti: CHP
    1978 Maraş katliamı, iktidardaki parti: CHP
    1980 Çorum katliamı, iktidardaki parti: CHP
    1993 Sivas katliamı, iktidardaki parti: CHP

Sayın alevi kardeşlerim, katilinize aşıksınız!

Lütfen! Azıcık sorgulayın.! İnadına oy vermeyin.! Oy veren onay verir.!

• quote:

Orijinalden alıntı: Yukki

Hacı sen neyin kafasını yaşıyorsun? Galaksinin diğer ucunda Dünya isimli başka bir gezegen bulundu da oraya gidip orada mı yaşıyorsun?

isid'i zaten Amerika ve İngiltere kurdu, tamamıyla onların çıkarlarına hizmet ediyor. ülkeleri yıkan Amerika istese isid'i 3 günde bitirir, ama zaten kendi adamı niye yapsın.

biraz okuyun, düşünün amk.

Evet batı ve tr destekli kuruldu isid fakat güç ve destek kazanınca bağımsızlığını ilan etti, orada her türden ajan mevcuttur, neyin nerden kimlerden olduğu da muaamma, batı şimdi kürtleri alana saldı her halükarda ortadoğu coğrafyası dağılıyor ayrıcada şu üslubunu duzelt evlat ben seni komplo teorileri diye kitap yapar satarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Sen zaten AKP yi seçerek paralel evrene geçiş yapmışsın.Ayran içe içe bu hale gelmişsiniz.

Seçim sonrası hemen ben zaten MHP liydim , CHP liydim demeye , kıvırmaya başlarsınız.Ne de olsa ata sporunuz.

Seçimden sonra niye kıvırsın onu anlamadım.Her seçimde ya iktidar oluyoruz ya CUMHURBAŞKANI ... Size bu durum evlat acısı gibi koyuyordur :)

Allaha şükür TÜRK OĞLU TÜRKÜM. Senin gibi vicdansız değilim. Türküm ki Türkiye Cumhuriyeti Başbakanına Cumhurbaşkanına Saygım var.
    Saygısı olmayanlar ne acaba ?

• quote:

Birde halka cahil diyen Cahili babaları var. Sizin yönetiminizdeki Türkiyedeki Eğitim durumuyla şuan ki durumu kıyasla bakalım hangi dönem daha cahil.

senden de görüldüğü üzere cehaletin sınırı yok .

şu anki eğitim sisteminin iyi olup olmadığı 20 yıl sonra belli olur. o zamana kadar TR kalırsa bakarsın hangi eğitim sistemi daha iyi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheJudgé

quote:

Orijinalden alıntı: _PerenaL

akp'ye neden oy verilir?
    akp'ye oy vermek üniversite okumuş/okuyan yaşı genç kesim için cahillik emaresidir. bunun böyle görülmesinin en büyük nedenlerinden biri sosyal medyadır.
    yaşlılara göre ise o yaşı genç kesim hiçbir zorluk yaşamadı. onlar yokluk ne bilmezler.
    bence her şey burda başlıyor.

akp'nin belirli bir ideolojisi yok. bundan dolayı insanlara niye akp'ye oy veriyorsun diye sorduğumuzda net bir cevap alamıyoruz.
    kendimce 2023'ü ideolojiye dönüştürme hayalleri var gibi geliyor.
    bir siyasi partide ideoloji yoksa devreye ne girer? reklam, seçim müzikleri ve sloganlar.
    maalesef benim ülkemde bu 3'lü ideolojilerin önüne geçiyor. akp bir ideoloji savunmuyor. sadece bu 3lü üzerinden oy topluyor. diyebildikleri tek şey "istikrar sürsün, türkiye büyüsün"
    işte en başta bahsettiğim yaşı genç kesim patatesin kilosunu 3tl olarak görünce onlara göre istikrarda yok. o bile yalan.
    ama reçete ile ekmek alan yaşlı kesime göre ise bir şeyler yolunda.

adama soruyorum niye akp ye oy veriyosun diyorum adam diyoki eskiden biz ekmeği yok bilmemneyi kartla alırdık bilmemne akp geldi bak herşeyi istediğin kadar alıyosun diyo

lan bu devirde iranda bile böyle bi uygulama yok ya neyin kafasını yaşıyor bu insanlar anlamış değilim

ama bu ülkenin bu hale gelmesini sağlayan eski başbakanlar var .. sen halkı bu kadar cahilleştirisen bi parti gelir iki laf eder herkesin oyunu böyle alır

Dediğin tek doğru yer var ama oda yanlış anlatmışsın.

Doğru eskiden sen milletin elindeki ekmeği alır Muhafazakâr kesimi yok yerine koyup ezersen oda sana öle bir koyarki bir daha asla iktidar olamazsın..
    Unutma bu ülkenin %73 ü Muhafazakâr ve daha iyisi gelene kadar AKPARTİ hep iktidar kalacak.
    CHP MHP değilde yeni bir parti kurulur Erdoğan gibi bir lider gelir sonra baka kalırsın 100 yıllık parti olarak.

öyle bi konuşuyosunki sanki bu ülkeyi hep chp ve mhp yönetti

söylesene akp ay sonu trollere ne kadar maaş veriyor bakalım güzel paraysa belki bizde troll oluruz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: fz18

ben akp değil islami kesim seçmeni kast ediyorum, lakin saadet gibi partisini adeta mezhep edinmişleri kast etmiyorum tabi ki,
    ayrıca yukarıda chp ye neden oy verilemeyeceğini anlatmaya çalıştım, akp sırf dini olduğu için hiç bir kesime baskı yapmıyor lakin şunu diyor beni koşulsuz destekle, destek yoksa baskı yapıyor. chp ise sırf müslüman diye baskı yapıyor aralarındaki fark bu.. ayrıca Peygamberimizin hilafet makamını ortadan kaldıran dine söven bir partiye sözüyle değil kalbiyle müslüman olan hiç bir Allah kulunun oy vermeye eli gitmez..
    gelelim alternatif olacağını düşündüğün saadet ve bbp ittifakına; bu iki partide şuan kendi yolundan çıkmış, üst yönetimi feto tarafından operasyona uğramış ve bu odağa göbekten bağlı kuklalar tarafından yönetilmekte.. her iki partide cemaatin sözünden çıkamaz, bu konuda daha fazla yazmayacağım, ama şöyle diyeyim, 5 yıl önce chp ve mhp kaset komploları ile dizayn edilmişti hatırla.. o dizaynın sonucu; chp cephesi: öncesi - a) cemaat ülkeyi ele geçirmeye çalışıyor, b) cemmatin polisi, cemaatin savcısı c) sahte delil üretip insanları suçluyorlar operasyondan sonra- a) cemaatin kanallarında demeçler b) aynı polisler için kahraman polis, kahraman savcı mhp deki değişiklik a) tokadı vurdum mu okyanus ötesinden duyulacak ( fetoya seçim meydanında meydan okuyorlar ) operasyondan sonra ise cemaatin dergisi ile poz veriyor aynı bahçeli..
    kısacası emin ol akp nin mevcut alternatifleri içerisinde bir tane oy verilebilecek parti yok..

Halen hilafiyeti kaldırdılar diyorlar kim ne yapsın geri sistemi

Size göre her akpli olmayan cemaatçi zateb

• quote:

Orijinalden alıntı: rondo311

quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

quote:

Orijinalden alıntı: rondo311

quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

En çok şu 3 5 kuruşa fikirlerini dinlerini imanlarini satmis aktrollerden nefret ediyorum bunlar nasil insan ya nasil bi sütü bozuksunuz nasil bi kansizsiniz ülke elden giderken cebinize girecek 100 200tlnin hesabini yapiyorsunuz
    Not:bunu tüm akpliler icin degil ruhunu akpye satmis aktroller icin soyluyorum

MHP de aynı baba kapitalist parti.Zamanında imf ye gidip ülkeyi borc bataklığına sürükledi CHP de SOL ayağına yatıyor .Akp düşsün de, sosyalist/komünist devrimin yolu açılır en azından sosyal reformlar gelir.BU kadar eşitsizlikler,üreten bu kadar sömürülüyor,eziliyor.Üretmeyen yatıyor,trilyonlarla dolaşıyor.Nasıl işçiler buna ses çıkarmıyor din üzerinden sömürü resmen

Güzel kardeşim bak bu halkın yüzde 70i muhafazakar ve sorsan yüzde 95i kominizm sosyalizm istemez ben de istemem ki inan kurulsa bile kübadaki gibi değil kuzey koredeki gibi işler sen mhpyle çatışacağına mevcut diktayı indirmek için tüm muhalefetin (hdp hariç) yanında ol yoksa bir daha seçim olmayacaği gibi bizde bunlari konusamayacagiz bile
    Not:solcu değilim ama che guevaraya ve kübaya sempati besliyorum fidel castroyu niyeyse sevmiyorum ama

hocam bende size bi soru soruyorum gerçek komünizmi sosyalizmi biliyorlar mı ki o cahilllikle istesinler zamanıunda LENİN atatürk e yardım etmedi mi batının emperyalist güçlerine karşı

Lenin bunu yaptiysa tamamen kendi ulkesinin cikarlari icin yapti ki ayni lenin ve yoldasi stalin milyonlarca Türkü öldürdü ve sürgün etti bunu da çıkarları için yaptı sosyalizmin yanlis bilinmesinin nedeninide hemen soyliyim suana kadar sosyalizmle yonetilen ulkelerin kuba haric hicbiri sosyalizmi tam uygulamaya gecirmedi rusya olsun cin olsun kuzey kore olsun bakiyorsun halka halk acliktan oluyor yoneticiler her turlu yolsuzlugu hirsizligi yapiyor kuzey korede bunun icin bina bile var iceri giren kisiyi ailesiyle beraber olduruyorlar dusun yani demem o ki suan ulkede resmi olarak demokrasi var ve yoneticeler boyle yapiyorsa birde sosyalizm oldugunda neler olur sen dusun

• quote:

quote:

100 yıl mı? :D

bu gidişle TR 10 yıl içinde yok olacak cahil kardaşım benim .

Türkiye Değilde sizin gibi yobaz anlayışlar yok olacak inş.

yobaz mı?

bir şeye körü körüne bağlanmak yobazlıktır.

sen okumuyorsun, düşünmüyorsun, gelmiş buraya yalan yanlış şeyler yazıyorsun.
  •  AKP Çok Fena Düşüyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: Tepecikli 43

quote:

Orijinalden alıntı: sorguçadam

Arkadaşlar çevremde AKPye oy vermiş deli gibi savunan insanlarla arkadaşlarla arada bir konuşuyoruz.
    Şu ana kadar neredeyse tamamı AKPden vazgeçmiş.
    Çoğu MHP diyor.Geriye kalanlar kararsız ama AKP değil diyorlar.
    Her geçen gün umudum bir nebze de olsa artıyor.

Bu gidişle MHP %25leri zorlar.
    AKP %40 altına bile düşebilir.

Artık 12 senenin acısını seçim gecesi çıkarmak bize düşüyor.Sanra mis gibi 4 sene oh.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    [CHP-MHP Koalisyonuna Doğru]
    Kendini iyiden iyi belli eder oldu.
    Bu millet Atatürkçü değerlerde ortak olan 2 büyük partiyi koalisyona götürecek.
    AKP nin %40 dan aşağı alması ve HDP nin barajı geçmesi olasılıkları her geçen gün yükseliyor.
    Özellikle "milliittifak" sayesinde AKP nin en az %5 oyu saadete kayacak bu durum önceden %44-45 civarı tahmin ettiğin AKP oylarını %39-40 bandına çekmeye yeter de artar.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    [Dolar Yükseldikçe AKP Düşüyor]
    tarih 15 nisan 2015
    dolar kuru 2,68 küsürlerde.
    her geçen hafta artış gösteriyor.
    Artık irtica ve yobazlığın pis cesametini amerikan doları bile kaldıramıyor
    Dolarda artan her kuruş AKP aleyhine negatif yüzdelik puan olarak yansıyor hadi hayırlısı.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    [Neo Osmanlıcı Hayaller ve Seçim Beyannamesi]
    AKP seçim beyannamesinde geçen maddeler yorum yapmıyorum yorumu size bırakıyorum

AKP Çok Fena Düşüyor..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
    [Oy'una Sahip Çık Kedilerden Korkma]
    Arkadaşlar oy verme işlerminde alavere dalavere olsun istemiyorsanız siz de en azından kendi evinizde kimler oy kullanabiliyor bakın.Malum suriyelileri sizin eve ikamet ettirmiş olabilirler

https://secmen.ysk.gov.tr/ysk/secmenBilgiYurtici.jsp

Arkadaşlar ayrıca oylara sahip çıkmamız gerekiyor bunun için en etkin STK lardan biri de "Oy ve Ötesi" platformu.
    Bunu değerlendirip üye olmak isteyenler için link aşağıdadır

http://oyveotesi.org/
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------
    [CHP ve Halka İnen Seçim Bildirgesi]
    Arkadaşlar gerçekten güzel şeyler yazılmış.Tam halkın anlayabileceği düzeyde.
    Teşekkürler CHP.Teşekkürler Kılıçdaroğlu.
    CHP gümbür gümbür geliyor

360 TL FATURA DESTEĞİ
    "Hanelere, 360 TL’ye kadar kira ve fatura desteği sağlanacak.
    Sosyal destekler iki katına çıkacak, yardım çeşitleri artacak.5 milyon yurttaş sosyal yardım kapsamına alınacak.
    Hiçbir hanenin geliri 720 TL’nin altında olmayacak.
    Yoksul yetişkinlere 240 TL’ye kadar muhtaçlık desteği verilecek.

16 MİLYON KİŞİYE NAKİT PARA
    Engellilere, 400 ile 600 TL arasına destek sağlanacak.
    16 milyon kişiye nakit para ve sosyal destek sağlanacak.
    Kadınlara 400 TL kreş desteği gelecek.
    3,2 milyon yurttaş ücretsiz Genel Sağlık Sigortası kapsamına alınacak.

ASKERE, YAŞLIYA 1500 TL DESTEK
    Askerdeki gençlere, 360 TL destek sağlanacak.
    Yaşlılara üç ayda bir 900 TL yaşlılık desteği verilecek.
    Çocuk destekleri gebelikle birlikte başlayacak.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
    [Bir Darbe de Eurodan-Euro Artıyor AKP Eriyor]
    24 Nisan 2015

Euro--2,9662 tl
    Dolar--2,7277 tl

Her geçen gün euro ve dolar 3 tlye, AKP ise %30 a koşuyor

GELİN
    OY VERİN
    GİTSİNLER
    CHP
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------
    [20 Maddede Herkes Neden AKP ye Karşı Birleşmeli]

İrtica Odağı
    1) Atatürk ve Laiklik düşmanlığı
    2) Dini kendi çıkarları için kullanma
    3) Neo-Osmanlıcı olmaları
    4) İnşaat ve vergiyle dönen balon ekonomi ve fabrikadan çok cami açmaları
    5) Bunlar solcu,bunlar ateist,bunlar terörist gibi laflarla halkı ayrıştırması
    6) Her işlerinde Din,Allah,Kitap diyerek halkı uyutmaları
    7) Süleyman Şah Türbesinin yeri değiştirilmesi
    8) Bazı koyu dinci insanların veya cematlerin Atatürkü kötülemesine rağmen onlara birşey yapılmayışı ama hükümeti eleştirenlerin anında ceza alması ve tüm bunlara rağmen özgür ülkede yaşıyoruz demeleri (Bkz. Ehlisünnet Tv)

Kürtleri Başımıza Çıkarttı
    9) Çözüm Süreci
    10) İç savaş çıkarmak için her türlü yalancılık,iftiracılık ve türlü oyunlar yapmaları
    11) Savcımızın şehit edilmesi

Ekonomik Buhran
    12) Tüm Tükiyede elektriğin kesilmesi
    13) Doların yükselmesiyle ülkenin krize süreklenmesi
    14) AKP döneminde binlerce işçi ve büyük maden kazasının yaşanması
    15) Torpilli Bakan ve Vekil çocuklarının sınavsız devlete memur yapılması
    16) yeni Cumhurbaşkanlığı Sarayı,222 son model makam aracı,436 Milyonluk uçak
    17) 2015 yılında kendi ülkemizin doğusuna vergi ve fatura ödetemeyen,kaçağa göz yuman vasıfsız hükümet olmaları
    18) Zenginden de Fakirden de aynı oranda vergi almaları
    19) Fatura-Vergi soygunu yapmaları
    20) İşsiz vatandaştan ülkenin oksijenini kullandığı için GSS primi adı altında onlardan haraç istemesi
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------
    [GELİN OY VERİN GİTSİNLER-Yaşanacak Bir Türkiye Geliyor]

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
    [CHP%36 -AKP %35lere Koşuyor -Son Dönemeç]

MAK şirketi AKP ye yakın ona göre düşünün

MAK Danışmanlık her ay yaptığı araştırmalara bir yenisini daha ekledi. Araştırmada seçmenlere “Yarın seçim olsa oyunuzu hangi partiye verirsiniz?”, "Seçim beyannamelerini başarılı buldunuz mu?", "Ülkenin şu anki en büyük sorunu nedir?" gibi sorular yöneltildi.

Seçmene yöneltilen "Yarın seçim olsa oyunuzu hangi partiye verirsiniz?" sorusuna verilen cevaplara göre;

AKP Çok Fena Düşüyor..

Kaynak

Hayırdır kardeş konunun uzantı cümlelerini silmişiniz ? silme sebebini merek ettim acaba nedir ?

gerektıkçe ekliyorum bi sebebi yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

Allaha şükür TÜRK OĞLU TÜRKÜM. Senin gibi vicdansız değilim. Türküm ki Türkiye Cumhuriyeti Başbakanına Cumhurbaşkanına Saygım var.
    Saygısı olmayanlar ne acaba ?

Türk oğlu Türk müş .Bak bakalım savunduğun parti senin iddia ettiğin ırkın hakkında ne diyor.

Partine göre sen TÜRK değilsin.

Bu yüzden sen ya KÜRTSÜN ya da SURİYELİ.

Hadi geçmiş olsun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ziel34

quote:

ben akp değil islami kesim seçmeni kast ediyorum, lakin saadet gibi partisini adeta mezhep edinmişleri kast etmiyorum tabi ki,
    ayrıca yukarıda chp ye neden oy verilemeyeceğini anlatmaya çalıştım, akp sırf dini olduğu için hiç bir kesime baskı yapmıyor lakin şunu diyor beni koşulsuz destekle, destek yoksa baskı yapıyor. chp ise sırf müslüman diye baskı yapıyor aralarındaki fark bu.. ayrıca Peygamberimizin hilafet makamını ortadan kaldıran dine söven bir partiye sözüyle değil kalbiyle müslüman olan hiç bir Allah kulunun oy vermeye eli gitmez..
    gelelim alternatif olacağını düşündüğün saadet ve bbp ittifakına; bu iki partide şuan kendi yolundan çıkmış, üst yönetimi feto tarafından operasyona uğramış ve bu odağa göbekten bağlı kuklalar tarafından yönetilmekte.. her iki partide cemaatin sözünden çıkamaz, bu konuda daha fazla yazmayacağım, ama şöyle diyeyim, 5 yıl önce chp ve mhp kaset komploları ile dizayn edilmişti hatırla.. o dizaynın sonucu; chp cephesi: öncesi - a) cemaat ülkeyi ele geçirmeye çalışıyor, b) cemmatin polisi, cemaatin savcısı c) sahte delil üretip insanları suçluyorlar operasyondan sonra- a) cemaatin kanallarında demeçler b) aynı polisler için kahraman polis, kahraman savcı mhp deki değişiklik a) tokadı vurdum mu okyanus ötesinden duyulacak ( fetoya seçim meydanında meydan okuyorlar ) operasyondan sonra ise cemaatin dergisi ile poz veriyor aynı bahçeli..
    kısacası emin ol akp nin mevcut alternatifleri içerisinde bir tane oy verilebilecek parti yok..

senin geri diye hakaret ettiğin benim dinimdir. biraz araştırda geri diye hakaret ettiğin kurani kerimdeki mucizeleri öğren, sana bunca nimeti bahşeden Allahın huzuruna hangi yüzle çıkacaksın bilmem ama bu nankörlüğünün cezasının yanında düşmanlığınında cezası eklecektir... inan kızmıyorum sana, sadece acıyorum.
    konuya dönecek olursak, artık müslümanları durduramazsınız, zorunuza giden her güzellik gerçekleşecek, Ayasofyada cami olacak, kudurun...

Yav he he ben dine hakaret etmiyorum hilafet ve şeriat geri sistemdir diyorum şeriat istiyorsan irana gidebilirsin ayasofya cami olsun isterse umrumda değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

CHP LİLERE İTHAF OLUNUR:
    cumhurbaşkanı tarafsız olmalı. gerçekten de olmalı ama bunu chp liler söyleyince komik oluyor zira cumhurbaşkanı mustafa kemal atatürk ölene kadar kendini hep chp nin başkanı olarak görmüş ve tarafsız değilim chp liyim demiştir
    yazmaya çalıştığım 3. kitap için kaynak taraması yaparken 10 eylül 1930 tarihli cumhuriyet gazetesinde atatürkün şu demecine denk geldim:
    CUMHURBAŞKANI ATATÜRK DİYOR Kİ:
    BEN CHP YE TARİHEN BAĞLIYIM. ONU BEN KURDUM. ORADAN AYRILMADIM VE AYRILMAM İÇİNDE HİÇBİR SEBEP YOK...

GALİBA TENCERE DİBİN KARA............. "MUHABBETİ"

Ahmet Anapalı

Bahsetmiş olduğun dönemde kaç tane parti vardı?? Yazar mısın??
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mevsimyaz

quote:

Hacı sen neyin kafasını yaşıyorsun? Galaksinin diğer ucunda Dünya isimli başka bir gezegen bulundu da oraya gidip orada mı yaşıyorsun?

isid'i zaten Amerika ve İngiltere kurdu, tamamıyla onların çıkarlarına hizmet ediyor. ülkeleri yıkan Amerika istese isid'i 3 günde bitirir, ama zaten kendi adamı niye yapsın.

biraz okuyun, düşünün amk.

Evet batı ve tr destekli kuruldu isid fakat güç ve destek kazanınca bağımsızlığını ilan etti, orada her türden ajan mevcuttur, neyin nerden kimlerden olduğu da muaamma, batı şimdi kürtleri alana saldı her halükarda ortadoğu coğrafyası dağılıyor ayrıcada şu üslubunu duzelt evlat ben seni komplo teorileri diye kitap yapar satarım

dostum burada peri masalı anlatma.

yok isid bağımsızlığını ilan etmişmiş . gıdıkla da güleyim sizi cidden iyi uyutmuşlar ha. çok ayran içiyonuz çooooook.

isid Amerikan'ın istediği 1 şeyi yapmasın ertesi güne kalır mı kalmaz mı?

her türden ajan mevcut ama hepsi batılı ajan.

yakın gelecekteki bir Türk çocuğu bu halde olabilir:

agent_orange

Vietnam'da kullanılan kimyasal silahların bir ürünü bu çocuk. Gerektiğinde TR üzerinde kullanmamaları için hiçbir sebep yok.

chpliyim ama senin gibi konuşma üslubu olmayan ayari bozuk veletler solcu olacagina olmasın daha iyi,once konuşmayı öğren sonra gel burada insanlarla konuş,yazimida daha alıntılama

• quote:

quote:

quote:

quote:

senin geri diye hakaret ettiğin benim dinimdir. biraz araştırda geri diye hakaret ettiğin kurani kerimdeki mucizeleri öğren, sana bunca nimeti bahşeden Allahın huzuruna hangi yüzle çıkacaksın bilmem ama bu nankörlüğünün cezasının yanında düşmanlığınında cezası eklecektir... inan kızmıyorum sana, sadece acıyorum.
    konuya dönecek olursak, artık müslümanları durduramazsınız, zorunuza giden her güzellik gerçekleşecek, Ayasofyada cami olacak, kudurun...

Yav he he ben dine hakaret etmiyorum hilafet ve şeriat geri sistemdir diyorum şeriat istiyorsan irana gidebilirsin ayasofya cami olsun isterse umrumda değil

Şeriat Allah'ın kanunlaridir dostum eğer Müslümansan Şeriat aleyhine konuşamazsın ki sen Şeriatı yanlış biliyorsun çünkü dünyada gerçek Şeriat uygulayan yok ki bize de gelse irandaki gibi bozulmuş Şeriat gelir
    Hilafet ise 4 halife döneminde gayet demokratikti Halifeyi halk seciyordu bunun sonrasinda emeviler Hilafeti bozdu ve bunu saltanata dönüştürdü yani sen Müslümansan bunlarin yeni sekline karsi olabilirsin ama asil haline karsi olamazsin Müslüman değilsende saygi duymak zorundasin

• quote:

quote:

quote:

quote:

şeriat denir diye bir araştır bakalım? dur ben yazayın; Şerîat, din manasına geldiği gibi dinin, ibâdet ve muâmelelere ait hükümlerine de şerîat denir.
    gerici dediğin şeriat ve hilafet gittikten sonra ortadoğu bir daha güvenli bir yer olamadı.. neyin kimin gerici olduğu orda. Allahın hiç bir hükmünde insanoğlu için zarar ve ziyan yoktur.
    kahrolsun şeriat diyen yada şeriata gericiliktir diyene yani islam düşmanı chp ye bu millet oy vermeyecek. ayrıca ben niye irana gideyim, seni londraya alalım, anadolu islamın topraklarıdır öylede kalacak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fz18 -- 29 Nisan 2015; 13:57:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: by_0tt0man

SOL kesimi anla(ya)mıyorum;

Yıl: 24/04/1972 (43 sene önce)
    Konu: Deniz GEZMİŞ ve arkadaşları

Deniz Gezmiş'in asılması için 144 CHP'li vekilin 97'si "evet" oyu kullandı..!
    Asılmaması için Necmettin Erbakan bile "hayır" oyu kullanmıştır.

yıl: 1972, parti: CHP, karar: HEMEN ASILSIN
    yıl: 2015, parti: CHP, karar: DENİZLER ÖLMEZ

(affedersiniz) tecavüzcüsüne aşık olan kız gibisiniz.
    ------------------------------------------------

Bir diğer mevzuu:

1937 Dersim katliamı, iktidardaki parti: CHP
    1978 Maraş katliamı, iktidardaki parti: CHP
    1980 Çorum katliamı, iktidardaki parti: CHP
    1993 Sivas katliamı, iktidardaki parti: CHP

Sayın alevi kardeşlerim, katilinize aşıksınız!

Lütfen! Azıcık sorgulayın.! İnadına oy vermeyin.! Oy veren onay verir.!

Helal olsun, Mükemmel özetlemişsiniz. İnşallah anlarlar.

• 
Sayfa: önceki 814815816817818
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.