Şimdi Ara

AKP Çok Fena Düşüyor.. (815. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
28.560
Cevap
66
Favori
526.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1406 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 813814815816817
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kugutex

kılıçdaroğlu'nun maaşına borcunu ödemediği için haciz konulmuş. borcuna kaynak bulamayan adam, o kadar vaadi öpücükle mi gerçekleştirecek?
     AKP Çok Fena Düşüyor..

Asgari ücretten vergi almazsan rahat 1200TL oluyor.
    Öğren bunları eğitim şart.
    1milyar 370 milyon lirayı saray yaptırırken nasıl bulduysa, suriyelilere 2,3milyar lirayı nasıl bulduysa öyle bulur devlet.
    paran yoksa bunları niye harcıyorsun diye sorarlar adama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 29 Nisan 2015; 13:04:47 >

• Tüm dünya sosyalist olsa bile müslümanlar olmaz, kafa yapıları izin vermez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rondo311

quote:

Orijinalden alıntı: Mevsimyaz

quote:

Orijinalden alıntı: memoli_fox

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erkurt02

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahmtbrk58

quote:

quote:

quote:

HDP'yi baraj altında bırakma !
    Bırakma ki Tayyibin saltanat + halifelik hayalleri yerle bir olsun.
    Senle +1'iz.
    Herkes için HDP.
    Hdp'yi sevmiyor olabilirsin ama tayyibi daha çok sevmiyorsun.
    Saltanatın yıkılması için hdpye +1 destek.

Ulan ne halkı ya yavşak herifler
    Bebek katilleri bide yüzsüzler oy istiyorlar.
    Sana iyi bi küfür kayarım da ağzımı bozduğuma değmez. Karakter namına hiç bir şey barındırmayan çıkarları için yapmayacağı pislik olmayan embesiller.

Senin gibi eşşeklerrrrr oldukça sırtına binen çok olur. Ne yazikki sende seçmensin. 4 ayaklı seçmen.

Benim sırtıma kimsenin bindiği yok.Ben işimi gücümü bulmuşum sabah öyle çayımı yudumlarken açtım buraları baktım senin gibi barzolar burda dağdan inmiş insanlara sempatik yaklaşmaya çalışıyor ağzının payını bi vereyim dedim.
    Asıl senin gibi eşşeğin sırtına apo gibi kendisinin dünyada kötü söz karşılığı daha tespit edilemeyen bir yaratık binmiş belli ki burda anırmandan.
    Senin gibi topluma faydası olmayan bir bireyin burda bana 4 ayaklı seçmen demesi ne kadar ironi.
    Tayyibinde Allah belasını versin sizin gibi at kafalarını adam yerine koydu da başımıza çıkardı.
    Lafım asla Kürtlere değil. Kendini pkk lı olarak nitelendiren tüm çakallara.
    Boşuna şirinlik yapmayın bu insanlar sizin kalleşliğinizi asla unutmaz.

Fazla zorlama dostum. Herkes senle aynı görüşte değil. Evet ben kürdüm ve senin değerlerin benim için bişey ifade etmiyor. tipki benim değerlerimin sana terör gibi gelmesi. Unutma kürtler asla boyun eğmez. Takdir edecegine terör deyip geçiyorsun. Bu bir özgürlük mücadelesidir. Ve kazanacağimiz bir mücadele.

Neyin mücadelesi bu anlamadım Osmanlı'da Kürt-Türk beraber yaşamadı mı?
    Kurtuluş Savaşı beraber kazanılmadı mı?
    Bu topraklarda kimsenin hak idda etme hakkı yoktur

Bak kendin de söyledin kurtuluş savaşını beraber kazandık hatta çok kürt dedelerimiz hakkın rahmetine gitti. Ama çoğunlugunuz buna saygı duymuyorsunuz. Ayrica kürtler bir istekde bulunduğunda hemen olnaz deniyor. Yunanlar usyan cikarip özgür okdular. Ermeniler, araplar vs hepsi osmanlidan kopup bagimsiz okdular. osmanlinin en zor zamanlarinda kürtler bagimsiz olabilirdi ama osmanliyi yalniz birakmadilar. Ama neye yaradi ki? Biz kürtlere yapmadiginizi birakmadinz. Simdi biz kürtler kendi ayaklarimizin üzerinde durmak istiyoruz. Kan dökülmeden göz yasi olmadan olsun istiyoruz. Saygi duyacaginiza hep biz kürtlere terörist muamelesi yapiyorsunuz. Artik bu dar görüşü aşın. osmanlinin en zor zamaninda osmanliyi sirtindan vurmadik ama simdi isteğimizi açikca belirtiyoruz.

Güzel kardeşim kürtlerin tarih boyunca bir devleti olmamıştır ki şimdi kalkmış devlet olmak istiyoruz diyorsun

Gelecek artık bizim. Geçmiş tarih oldu.

Bak ırakdada abd güdümlü bir topluluk oluşturdular oraların halide içler acısı, hergun bir katliam,kısaca demem oki biz türklerden ayrılırsanız avrupalıların ellerinde perperisan olur tarihten de silinip gidersiniz

Ya sen amacın bayrak değişimi kürt bayrağı yükselsin mi sanıyorsun bölgeye hakim sosyalist bir kürdistan kurmak için savaşıyorlar yoksa o kadar çileye özgürlük mücadelesi diye mi sanıyorsun Bölgede hak iddiası olunca emperyalist kürtler de devreye girecek abd ajanları peşmerge gibi bu akp ile niye panpa sanıyosun

O petrolu ve kaynakları avrupa ve abd yedirirmi sanıyorsun kurtlere :) gözlerini boyuyorlar bu cahillerde inanıyor,şunu diyebilirim ki kürtler türklerden ayrılırsa yokolup giderler dış güçler çiğ çiğ yer onları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: fz18

quote:

Orijinalden alıntı: ibo155

quote:

Orijinalden alıntı: fz18

quote:

Orijinalden alıntı: ibo155

Şurada CHP lilerin bir tane Troll yaptığını görmedim..

kendini adamdan saymıyon mu?

Sen kimseyi yargılayamazsın.. Sen kendini adamdan sayıonmu peki ? Çıkın artık şu kölelikten NEO osmanlıcılıktan biraz gerçek yaşama dönün ;) Çok şükür cocukları siyasete alet etmiyoruz çok şükür bankaları soymuyoruz Özellikle Ayakkabı kutularına koymuyoruz :D

yav he he
    banka soymakmış, kaç para karşılığı yazıyorsunuz bu mesajları bilmem ama artık millet yemiyo bu hırsız laflarını, köprüleri hastane ve okulları bu soydukları paralarlamı yaptılar acaba? yada merkez banasının rezervleri 25 den 130 milyar dolara çalarak m ı çrktı? bırakın iftira atmayı bu millet ümmeti muhammettir chp avcunu yalar... ne zaman müslümanlar başa gelse hırsız yaftasıyla öldürüp ( menderes, özal ) ülkeyi soydunuz. artık size geçit yok. sokun o kafanıza.

Hahahahahahaha sen anca yav he he lafından başka birşey bilmiyorsun.. Asıl size ne kadar veriyorlar AKP nin trollüğünü yapıyorsunuz burada.. HALKBANKASINI Soyduğunuz yetmedimi ? Ben bir para karşılıgında yazmıyorum bunları sizin gibi koyunlar varken burada :D
    Ülkeyi asıl siz soydunuz siz.. Örnek verdimde bir daha vereyim mesela yeni yapılan Cumhurbaşkanlık sarayı gibi ;) .. Soyup sogana çevirdiniz..

Ona bakarsan TÜRKSAT KENDİ ALT YAPISINI GELİŞTİRME HAKKINA SAHİP BÜTÜN FİRMALAR.. Adamlar tabi kendi alt yapısını geliştiricek uzaya uyduyu fırlatıyor AKP Hemen atlıyor.. Oysaki alakası bile yok onun bunun yalanları ile karnımız tok .. AKP nin yaptıklarını tek tek buraya elle öyle bir yazarımki bir daha bu konuya giremezsin.. O dediklerin zaten yapılıyor.. AKP Yokkende yapılıyordu varkende yapılıyordu.. Sizin gibi Hırsızlardan Allahın izni ile kurtulucaz ..

Seni engelledimn daha buraya yazma.. Bütün Trolleri engelliyorum. Sıkışınca hemen baş örtüsünü kaldırdılar zaaaaaaaaaaaaaa

AKP NİN SATTIĞI FİRMALAR !

http://www.ulusalkanal.com.tr/gundem/akp-12-yilda-hangi-isletmeleri-ve-fabrikalari-satti-h45464.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo155 -- 29 Nisan 2015; 13:11:50 >

• akp'ye neden oy verilir?
    akp'ye oy vermek üniversite okumuş/okuyan yaşı genç kesim için cahillik emaresidir. bunun böyle görülmesinin en büyük nedenlerinden biri sosyal medyadır.
    yaşlılara göre ise o yaşı genç kesim hiçbir zorluk yaşamadı. onlar yokluk ne bilmezler.
    bence her şey burda başlıyor.

akp'nin belirli bir ideolojisi yok. bundan dolayı insanlara niye akp'ye oy veriyorsun diye sorduğumuzda net bir cevap alamıyoruz.
    kendimce 2023'ü ideolojiye dönüştürme hayalleri var gibi geliyor.
    bir siyasi partide ideoloji yoksa devreye ne girer? reklam, seçim müzikleri ve sloganlar.
    maalesef benim ülkemde bu 3'lü ideolojilerin önüne geçiyor. akp bir ideoloji savunmuyor. sadece bu 3lü üzerinden oy topluyor. diyebildikleri tek şey "istikrar sürsün, türkiye büyüsün"
    işte en başta bahsettiğim yaşı genç kesim patatesin kilosunu 3tl olarak görünce onlara göre istikrarda yok. o bile yalan.
    ama reçete ile ekmek alan yaşlı kesime göre ise bir şeyler yolunda.

• Way 300 sayfa yazı olmuş nerdeyse. Neyin tartışması bu?

Siz ne kadar konuşursanız konuşun buradaki kimsenin oyunun 1 gram değeri yok, bunu öğrenin artık.

Amerika'nın dediği olur. İsterse yeni bir parti çıksın halkın %90'ı ona oy versin yine de Amerika'nın istemediği bir parti değil ise %5 bile oy aldığı görülmez. Birileri Türk milletinin menfaatlerine çalışsaydı şimdiye kadar çoktan suikaste uğramış ya da milletin maskotu olmuştu (bkz. Ecevit, Turgut Özal, Erbakan vb.).

Tarih derslerindeki İstanbul fethedilmek üzereyken Bizans'ın melekler kız mı erkek mi diye tartışmasına dönmüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yukki -- 29 Nisan 2015; 13:12:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zero Degrees

Bir dergi tarafından yılın bürokratı seçilmek onur vericiymiş..

Yandaşlara ihaleyi 2-3 kat fazladan ver ve kurun batmasın öylemi :))

Bunlar yalan değil. Google'a yazın, kimin ne ihale aldığı orada yazıyor. Bakanlık tarafından açılan soruşturmalar ve üstü kapatılan soruşturmalar orada yazıyor.. Ben demiyorum tarih yazıyor. Gelmişsin şimdide olmuyor mu diyorsun.. Tamam o zaman eskiden oluyordu, şimdide yapılan sözde yolsuzluk mecbur olacak. Türkiye'nin kanayan yarası bu yapacak birşey yok.

7 yıl bitmeyen bütçe KK müdür olunca ne hikmetse ilk defa bitiyor :))

Düşündürücü yani...

Yazık o kadar şey yazdım dergi tarafından seçilmiş diyorsun. Ben onu mu anlatmaya çalıştım yoksa durumun KK ile ilgili olmadığını zaten bunun önceden görüldüğü ama önlem alınmadığını müdür olunca da patlak verdiğini mi??? Anlamak istemiyorsunuz yada anlıyorsunuz ama kabul edemiyorsunuz. Olmama durumunu önceki mesajımda yazmıştım ve bunu kabul etmediğimi ve desteklemediğimi yazdım. Sözde mi????????? Güldürmeyin.

Keşke düşünebilseniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: _PerenaL

akp'ye neden oy verilir?
    akp'ye oy vermek üniversite okumuş/okuyan yaşı genç kesim için cahillik emaresidir. bunun böyle görülmesinin en büyük nedenlerinden biri sosyal medyadır.
    yaşlılara göre ise o yaşı genç kesim hiçbir zorluk yaşamadı. onlar yokluk ne bilmezler.

akp'nin belirli bir ideolojisi yok. bundan dolayı insanlara niye akp'ye oy veriyorsun diye sorduğumuzda net bir cevap alamıyoruz.
    bir siyasi partide ideoloji yoksa devreye ne girer? reklam, seçim müzikleri ve sloganlar.
    maalesef benim ülkemde bu 3'lü ideolojilerin önüne geçiyor. akp bir ideoloji savunmuyor. sadece bu 3lü üzerinden oy topluyor. diyebildikleri tek şey "istikrar sürsün, türkiye büyüsün"
    işte en başta bahsettiğim yaşı genç kesim patatesin kilosunu 3tl olarak görünce onlara göre istikrarda yok. o bile yalan.

adama soruyorum niye akp ye oy veriyosun diyorum adam diyoki eskiden biz ekmeği yok bilmemneyi kartla alırdık bilmemne akp geldi bak herşeyi istediğin kadar alıyosun diyo

lan bu devirde iranda bile böyle bi uygulama yok ya neyin kafasını yaşıyor bu insanlar anlamış değilim

ama bu ülkenin bu hale gelmesini sağlayan eski başbakanlar var .. sen halkı bu kadar cahilleştirisen bi parti gelir iki laf eder herkesin oyunu böyle alır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 29 Nisan 2015; 13:18:40 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erkurt02

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

HDP'yi baraj altında bırakma !
    Bırakma ki Tayyibin saltanat + halifelik hayalleri yerle bir olsun.
    Senle +1'iz.
    Herkes için HDP.
    Hdp'yi sevmiyor olabilirsin ama tayyibi daha çok sevmiyorsun.
    Saltanatın yıkılması için hdpye +1 destek.

Ulan ne halkı ya yavşak herifler
    Bebek katilleri bide yüzsüzler oy istiyorlar.
    Sana iyi bi küfür kayarım da ağzımı bozduğuma değmez. Karakter namına hiç bir şey barındırmayan çıkarları için yapmayacağı pislik olmayan embesiller.

Senin gibi eşşeklerrrrr oldukça sırtına binen çok olur. Ne yazikki sende seçmensin. 4 ayaklı seçmen.

Benim sırtıma kimsenin bindiği yok.Ben işimi gücümü bulmuşum sabah öyle çayımı yudumlarken açtım buraları baktım senin gibi barzolar burda dağdan inmiş insanlara sempatik yaklaşmaya çalışıyor ağzının payını bi vereyim dedim.
    Asıl senin gibi eşşeğin sırtına apo gibi kendisinin dünyada kötü söz karşılığı daha tespit edilemeyen bir yaratık binmiş belli ki burda anırmandan.
    Senin gibi topluma faydası olmayan bir bireyin burda bana 4 ayaklı seçmen demesi ne kadar ironi.
    Tayyibinde Allah belasını versin sizin gibi at kafalarını adam yerine koydu da başımıza çıkardı.
    Lafım asla Kürtlere değil. Kendini pkk lı olarak nitelendiren tüm çakallara.
    Boşuna şirinlik yapmayın bu insanlar sizin kalleşliğinizi asla unutmaz.

Fazla zorlama dostum. Herkes senle aynı görüşte değil. Evet ben kürdüm ve senin değerlerin benim için bişey ifade etmiyor. tipki benim değerlerimin sana terör gibi gelmesi. Unutma kürtler asla boyun eğmez. Takdir edecegine terör deyip geçiyorsun. Bu bir özgürlük mücadelesidir. Ve kazanacağimiz bir mücadele.

Neyin mücadelesi bu anlamadım Osmanlı'da Kürt-Türk beraber yaşamadı mı?
    Kurtuluş Savaşı beraber kazanılmadı mı?
    Bu topraklarda kimsenin hak idda etme hakkı yoktur

Bak kendin de söyledin kurtuluş savaşını beraber kazandık hatta çok kürt dedelerimiz hakkın rahmetine gitti. Ama çoğunlugunuz buna saygı duymuyorsunuz. Ayrica kürtler bir istekde bulunduğunda hemen olnaz deniyor. Yunanlar usyan cikarip özgür okdular. Ermeniler, araplar vs hepsi osmanlidan kopup bagimsiz okdular. osmanlinin en zor zamanlarinda kürtler bagimsiz olabilirdi ama osmanliyi yalniz birakmadilar. Ama neye yaradi ki? Biz kürtlere yapmadiginizi birakmadinz. Simdi biz kürtler kendi ayaklarimizin üzerinde durmak istiyoruz. Kan dökülmeden göz yasi olmadan olsun istiyoruz. Saygi duyacaginiza hep biz kürtlere terörist muamelesi yapiyorsunuz. Artik bu dar görüşü aşın. osmanlinin en zor zamaninda osmanliyi sirtindan vurmadik ama simdi isteğimizi açikca belirtiyoruz.

Güzel kardeşim kürtlerin tarih boyunca bir devleti olmamıştır ki şimdi kalkmış devlet olmak istiyoruz diyorsun

Gelecek artık bizim. Geçmiş tarih oldu.

Bak ırakdada abd güdümlü bir topluluk oluşturdular oraların halide içler acısı, hergun bir katliam,kısaca demem oki biz türklerden ayrılırsanız avrupalıların ellerinde perperisan olur tarihten de silinip gidersiniz

Ya sen amacın bayrak değişimi kürt bayrağı yükselsin mi sanıyorsun bölgeye hakim sosyalist bir kürdistan kurmak için savaşıyorlar yoksa o kadar çileye özgürlük mücadelesi diye mi sanıyorsun Bölgede hak iddiası olunca emperyalist kürtler de devreye girecek abd ajanları peşmerge gibi bu akp ile niye panpa sanıyosun

O petrolu ve kaynakları avrupa ve abd yedirirmi sanıyorsun kurtlere :) gözlerini boyuyorlar bu cahillerde inanıyor,şunu diyebilirim ki kürtler türklerden ayrılırsa yokolup giderler dış güçler çiğ çiğ yer onları

Türkiye zaten alt bir emperyalist güçtür.İran ve suriyenin sosyalist rejimlere ılımlı bakmaları ileride bölgeyi bir sosyalist fedaral yapı şeklinde değiştirebilir.Ayrıca dediğin de doğru.Zamanında kuzey kore sosyalizmi kurmaya kalkışınca,abd binlerce asker göndermişti ama tabi başarısız oldular Suudi amerika ve abd şeytandır

Guzel kardeşim hersey zaten petrol adına, ama bu olurken ortadoğu coğrafyasınida karıştırıyorlar, isid irakta suriyede katliam yaparken abd sessizdi ne zaman isid petrol sahalarına hükmetti abd ozaman devreye girdi,kürtleride federallik diye kandırarak ön saflara sürüyorlar tabi bu savas olurken hem arap hemde musluman sayisida azalıyor buda batının işine geliyor yani bir tasla 2kuş

• @ibo155

Bold yazdiginiz icin, onemli bir yazi olabilir dusuncesiyle yazinizi okudum usenmeden. Muthis imla hatalari var. Neyse, konumuz bu degil.

"Herkez imrenidirdi turkiyeye" demissiniz. Burayi biraz daha acar misiniz? Kim Turkiye'nin neyine imrenidiyordu? Turkiye'nin yildiz oldugundan bahsetmissiniz. Mesela nelerde yildizdi?

Hicbir parti veya dusunce taraftari degilim, merakimdan soruyorum sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siyah Nur -- 29 Nisan 2015; 13:18:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKP'ye laf söylüyorsunuz da, CHP'nin de karanlık mazisi ortada!
    Siz gelin, mazisi tertemiz olan iki partiye oyunuzu verin: Saadet ve Büyük Birlik ittifakı: Milli İttifak
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

En çok şu 3 5 kuruşa fikirlerini dinlerini imanlarini satmis aktrollerden nefret ediyorum bunlar nasil insan ya nasil bi sütü bozuksunuz nasil bi kansizsiniz ülke elden giderken cebinize girecek 100 200tlnin hesabini yapiyorsunuz
    Not:bunu tüm akpliler icin degil ruhunu akpye satmis aktroller icin soyluyorum

MHP de aynı baba kapitalist parti.Zamanında imf ye gidip ülkeyi borc bataklığına sürükledi CHP de SOL ayağına yatıyor akp düşsün de sosyalist/komünist devrimin yolu açılır.BU kadar eşitsizlikler,üreten bu kadar sömürülüyor,eziliyor.Üretmeyen yatıyor,trilyonlarla dolaşıyor.Nasıl işçiler buna ses çıkarmıyor din üzerinden sömürü resmen

Dsp MHP ANAP koalisyonu varken, Dsp en çok sandalyeye sahipken nasıl oluyor da kabak MHP nin başına patlıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

Sen zaten AKP yi seçerek paralel evrene geçiş yapmışsın.Ayran içe içe bu hale gelmişsiniz.

Seçim sonrası hemen ben zaten MHP liydim , CHP liydim demeye , kıvırmaya başlarsınız.Ne de olsa ata sporunuz.

Seçimden sonra niye kıvırsın onu anlamadım.Her seçimde ya iktidar oluyoruz ya CUMHURBAŞKANI ... Size bu durum evlat acısı gibi koyuyordur :)
  • Kendi ülkemde bir Suriyeli mülteci kadar değerim yok ise o ülkenin hukumetine...

Ecelinden ölen israf kralın yasını tutan,kalabalıkta İsrail e sallayan kapalı kapılarda her işi çeviren,bu Türk düşmanına gelecek her oy Türklüğe hakarettir.

• Bunca yaşanana şeye rağmen hâlâ AKP diye biliyorsanız söylenecek bi söz yok aslinda.Ev arkadaşımın bana söylediği bi söz vardı Tayip babaya vereceksiniz oyu diye.
    Bende kabul ettim siz verin benim babam tek dedim.
    İnsanlar analarını babalarını karistirdikca ne milliyetçilik ne sizin saygı duyduğunuz dini öğeler nede gerçek Türk olduğunuzu dusunemem.
    Hala hic bisey yokmuş gibi davranip S320 kere binmek size sanırım hoş geliyor.Umarım bu vatan sonuna kadar direnip en sonunda bu kangıreni vücuttan atar yoksa sizin gibi vatan delisi sandığımız insanlarin dini duygularını somurup canini yakan çok insan turer

• Mevsimyaz kullanıcısına yanıt
    Hacı sen neyin kafasını yaşıyorsun? Galaksinin diğer ucunda Dünya isimli başka bir gezegen bulundu da oraya gidip orada mı yaşıyorsun?

isid'i zaten Amerika ve İngiltere kurdu, tamamıyla onların çıkarlarına hizmet ediyor. ülkeleri yıkan Amerika istese isid'i 3 günde bitirir, ama zaten kendi adamı niye yapsın.

biraz okuyun, düşünün amk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yukki -- 29 Nisan 2015; 13:23:40 >
  • AKP nin oy için yapmayacağı şey yok en son icraatı doğuya bedava elektrikten sonra bedava kablosuz fiber internet verilecekmiş...Bizde her ay 73 tl enayi gibi türk telekoma internet parası yatıralım...Bu batıdaki halkı salak yerine koymaktan başka bişey değildir....
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

En çok şu 3 5 kuruşa fikirlerini dinlerini imanlarini satmis aktrollerden nefret ediyorum bunlar nasil insan ya nasil bi sütü bozuksunuz nasil bi kansizsiniz ülke elden giderken cebinize girecek 100 200tlnin hesabini yapiyorsunuz
    Not:bunu tüm akpliler icin degil ruhunu akpye satmis aktroller icin soyluyorum

MHP de aynı baba kapitalist parti.Zamanında imf ye gidip ülkeyi borc bataklığına sürükledi CHP de SOL ayağına yatıyor .Akp düşsün de, sosyalist/komünist devrimin yolu açılır en azından sosyal reformlar gelir.BU kadar eşitsizlikler,üreten bu kadar sömürülüyor,eziliyor.Üretmeyen yatıyor,trilyonlarla dolaşıyor.Nasıl işçiler buna ses çıkarmıyor din üzerinden sömürü resmen

Güzel kardeşim bak bu halkın yüzde 70i muhafazakar ve sorsan yüzde 95i kominizm sosyalizm istemez ben de istemem ki inan kurulsa bile kübadaki gibi değil kuzey koredeki gibi işler sen mhpyle çatışacağına mevcut diktayı indirmek için tüm muhalefetin (hdp hariç) yanında ol yoksa bir daha seçim olmayacaği gibi bizde bunlari konusamayacagiz bile
    Not:solcu değilim ama che guevaraya ve kübaya sempati besliyorum fidel castroyu niyeyse sevmiyorum ama

• quote:

Orijinalden alıntı: TheJudgé

quote:

Orijinalden alıntı: _PerenaL

akp'ye neden oy verilir?

adama soruyorum niye akp ye oy veriyosun diyorum adam diyoki eskiden biz ekmeği yok bilmemneyi kartla alırdık bilmemne akp geldi bak herşeyi istediğin kadar alıyosun diyo

lan bu devirde iranda bile böyle bi uygulama yok ya neyin kafasını yaşıyor bu insanlar anlamış değilim

ama bu ülkenin bu hale gelmesini sağlayan eski başbakanlar var .. sen halkı bu kadar cahilleştirisen bi parti gelir iki laf eder herkesin oyunu böyle alır

Dediğin tek doğru yer var ama oda yanlış anlatmışsın.

Doğru eskiden sen milletin elindeki ekmeği alır Muhafazakâr kesimi yok yerine koyup ezersen oda sana öle bir koyarki bir daha asla iktidar olamazsın..
    Unutma bu ülkenin %73 ü Muhafazakâr ve daha iyisi gelene kadar AKPARTİ hep iktidar kalacak.
    CHP MHP değilde yeni bir parti kurulur Erdoğan gibi bir lider gelir sonra baka kalırsın 100 yıllık parti olarak.

• quote:

AK PARTİYE VE MHP YE OY VERMİYORUZ,İŞİDE DESTEK VEREN AKP VE MHP YE OY VERMİYORUZ! KAPİTALİSTLERE OY YOK
     AKP Çok Fena Düşüyor..
     AKP Çok Fena Düşüyor.. AKP Çok Fena Düşüyor..

che gibi lideri bu ülkede başa getirtmez bu sistem tüm türkiye bir olsa oylar verilse sandıkta başında 10 kişi tutsalar oy güvenliginden yana gene fesat çıkar ya oylar degiştirilir ya yakılır yada daha öncede oldugu gibi

çöplüklerde konteynırların içinden öss /kps çıkan soru kitapçıkları seçim oy pusulaları gibi yok ederler çok çabuk partiye son verdirirler darbe ile insanları kasıtlı olarak yagma ayaklanma kaos ortamına teşfik ederler

keşke gelse ama ben kanaat vermiyorum

istabulda tüm sektörler tekelleşiyor tek bir çatı altında çoklu şirketler birçok markalar holding büyesi ad altında ingiliz sermayesi adı altında emparyelist ülkelerin kumandasında çalışıyoır

sömürüyorlar üreticiden işçisinden

geziyorlar araştırıyorlar söz misali adam isimi bulmuş markalaştırmış magzasını biraz ünlenince iş üretkenlik potansiyelini geliştirince , zıplıyorlar tepesine

bir açıgını bulup eritiyorlar zayıflayıncada

bak batmak üzerisin personelin maaşını sigortasını dahi zamanında ödeyemiyorsun her yere borcun var malı bile veresiye alıyorsun

gel bizim bünyemize katıl kafanı kullan biz çok büyügüz bizim finans / kredi uzmanlarımız mevcut aynı anda bankalarımız var sana finansman saglarız geliştirirz çogaltırız sende bundan pay alırsın

dünya çapında tanınmış markalaşmış türkiye ayagında işletmelerimiz mevcut personel expertimiz geniş egitmen , kadromuzla profesyonel kadro olışumu ve personelde saglarız

dükkanın magzanın işletmenizin arakasında böyle kuruluşun var olması insanların güveninin kazanır batma iflas ödeme güçlügü çekmez siniz gibi ayaklarla

markaları bünyesinde topluyorlar sonrada sözleşme vs bir bahane bulup bir pay alıp başlarından savıyorlar ne zihniyeti oldugu belli bunların

işçiye sendika tanımıyorlar sen sendikalıyım desen kapıya koyarlar

asgari ücretten sgk nı yapar primden kaçırır zaten finansmanda elllerinde bankaları üzerinden maaş veriyorlar uyduruyorlar asgari bölümünü 980tl banka üzerinden kalanını avans gibi 15 de makbuzsuz elden veriyorlarki
    elinde delil kalmasın

fazla mesai'ni vermezler agi kısmını maaşına dahil ederler 80 tl'yi ble maaşından tırtıklarlar yol parasını zamanında vermezler normal şartlarda holding içinde
    bazı yandaş akaraba torun kısmına aynı vasıf veya altında basit işçiye bile süper maaş 3 ayda bir ikramiye yok yoken

sömürülüyoruz

gerçekten tkp işçiyi emekçiyi ziraatçiyi çifçisine kadar düşünür arkasındadır hep engeller çıkıyor kasıtlı olarak emparyelist ve kapitilist sistem yoluna taş koyuyorlar

• 
Sayfa: önceki 813814815816817
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.