Şimdi Ara

AKP Çok Fena Düşüyor.. (818. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.560
Cevap
66
Favori
526.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1406 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 816817818819820
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: by_0tt0man

SOL kesimi anla(ya)mıyorum;

Yıl: 24/04/1972 (43 sene önce)
    Konu: Deniz GEZMİŞ ve arkadaşları

Deniz Gezmiş'in asılması için 144 CHP'li vekilin 97'si "evet" oyu kullandı..!
    Asılmaması için Necmettin Erbakan bile "hayır" oyu kullanmıştır.

yıl: 1972, parti: CHP, karar: HEMEN ASILSIN
    yıl: 2015, parti: CHP, karar: DENİZLER ÖLMEZ

(affedersiniz) tecavüzcüsüne aşık olan kız gibisiniz.
    ------------------------------------------------

Bir diğer mevzuu:

1937 Dersim katliamı, iktidardaki parti: CHP
    1978 Maraş katliamı, iktidardaki parti: CHP
    1980 Çorum katliamı, iktidardaki parti: CHP
    1993 Sivas katliamı, iktidardaki parti: CHP

Sayın alevi kardeşlerim, katilinize aşıksınız!

Lütfen! Azıcık sorgulayın.! İnadına oy vermeyin.! Oy veren onay verir.!

Adamın kafaya bakarmısın.
    İşte şu mesajı utanmadan buraya yazan adam sivasta insanları diri diri yakan adamdır....Hiç farkı yok....
    Maraş katliamını kimin yaptığı ortada...Hemde belgelerle....FAŞİSTLER.................
    Sivas katliamını kimin yaptığı belli,TV görüntüsü bile var.......Senin gibi YOBAZLAR ve DİN DÜŞMANLARI........
    Dersim katliamı dediğine ise aç bir bak. Aynı senin gibi cumhuriyet ve atatürk düşmanlarına karşı yapılmış oparasyon....

Aç oku.....http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/19314080.asp

NOT : İşte siz busunuz...İnsanları diri diri yakar, sonra utanmadan başkalarını suçlarsınız.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 30 Nisan 2015; 14:23:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ziel34

quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fz18

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fz18

ben akp değil islami kesim seçmeni kast ediyorum, lakin saadet gibi partisini adeta mezhep edinmişleri kast etmiyorum tabi ki,
    ayrıca yukarıda chp ye neden oy verilemeyeceğini anlatmaya çalıştım, akp sırf dini olduğu için hiç bir kesime baskı yapmıyor lakin şunu diyor beni koşulsuz destekle, destek yoksa baskı yapıyor. chp ise sırf müslüman diye baskı yapıyor aralarındaki fark bu.. ayrıca Peygamberimizin hilafet makamını ortadan kaldıran dine söven bir partiye sözüyle değil kalbiyle müslüman olan hiç bir Allah kulunun oy vermeye eli gitmez..
    gelelim alternatif olacağını düşündüğün saadet ve bbp ittifakına; bu iki partide şuan kendi yolundan çıkmış, üst yönetimi feto tarafından operasyona uğramış ve bu odağa göbekten bağlı kuklalar tarafından yönetilmekte.. her iki partide cemaatin sözünden çıkamaz, bu konuda daha fazla yazmayacağım, ama şöyle diyeyim, 5 yıl önce chp ve mhp kaset komploları ile dizayn edilmişti hatırla.. o dizaynın sonucu; chp cephesi: öncesi - a) cemaat ülkeyi ele geçirmeye çalışıyor, b) cemmatin polisi, cemaatin savcısı c) sahte delil üretip insanları suçluyorlar operasyondan sonra- a) cemaatin kanallarında demeçler b) aynı polisler için kahraman polis, kahraman savcı mhp deki değişiklik a) tokadı vurdum mu okyanus ötesinden duyulacak ( fetoya seçim meydanında meydan okuyorlar ) operasyondan sonra ise cemaatin dergisi ile poz veriyor aynı bahçeli..
    kısacası emin ol akp nin mevcut alternatifleri içerisinde bir tane oy verilebilecek parti yok..

Halen hilafiyeti kaldırdılar diyorlar kim ne yapsın geri sistemi

Size göre her akpli olmayan cemaatçi zateb

senin geri diye hakaret ettiğin benim dinimdir. biraz araştırda geri diye hakaret ettiğin kurani kerimdeki mucizeleri öğren, sana bunca nimeti bahşeden Allahın huzuruna hangi yüzle çıkacaksın bilmem ama bu nankörlüğünün cezasının yanında düşmanlığınında cezası eklecektir... inan kızmıyorum sana, sadece acıyorum.
    konuya dönecek olursak, artık müslümanları durduramazsınız, zorunuza giden her güzellik gerçekleşecek, Ayasofyada cami olacak, kudurun...

Yav he he ben dine hakaret etmiyorum hilafet ve şeriat geri sistemdir diyorum şeriat istiyorsan irana gidebilirsin ayasofya cami olsun isterse umrumda değil

Şeriat Allah'ın kanunlaridir dostum eğer Müslümansan Şeriat aleyhine konuşamazsın ki sen Şeriatı yanlış biliyorsun çünkü dünyada gerçek Şeriat uygulayan yok ki bize de gelse irandaki gibi bozulmuş Şeriat gelir
    Hilafet ise 4 halife döneminde gayet demokratikti Halifeyi halk seciyordu bunun sonrasinda emeviler Hilafeti bozdu ve bunu saltanata dönüştürdü yani sen Müslümansan bunlarin yeni sekline karsi olabilirsin ama asil haline karsi olamazsin Müslüman değilsende saygi duymak zorundasin

Yav he he şeriat arabın uydurduğu bir kanundur.

Araştır dostum işkembenden sallama Şeriatida sevmiyorsan saygı duy senin gibi bağnaz yobazlar yüzünden karsi tarafta daha cok bağnaz yobaz olusuyor

Siz laiklik yanlılarına saygı duyarsanız bizde şeriat yanlılarına duyarız

Ben laiklikten yanayim zaten mevcut kosullarda benim sana anlattigim gercek seriatin gelmesi imkanksiz gelse gelse iran seriati gelir ben sana sadece gercek seriatin ve hilafetin ne oldugunu anlattim dostum yoksa mevcut kosullarda asla iran seriatcisi akpli falan degilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Merve7365

quote:

Orijinalden alıntı: rondo311

quote:

Orijinalden alıntı: Nervo

Şu ismi lazım olmayan ırkı tepemize çıkardı ya akp ben oyumu kesinlikle MHP ye atıyorum

Komünist bir partinin güçlü olduğu ülkede,patronlar işçileri istediği gibi işten atamaz!RESMi fuhuş açamaz!Maaşlarını düşüremez!Köleliği geri getiremez!Eğer sende ezilenleri düşünüyorsan burjuvazi nin partileri yerine proleteryanın partilerine atmalısın örneğin TÜrkiye komünist partisi.Kapitalist partilere oy yok.''Yağmur komünisttir,çünkü herkeze eşit yağar;rüzgar ise kapitalisttir,zayıf olanı yıkar.''Neden biri lüks otomobillerde gezsin diye diğeri çıplak olmak zorunda?
     AKP Çok Fena Düşüyor..
     AKP Çok Fena Düşüyor..
     AKP Çok Fena Düşüyor..
     AKP Çok Fena Düşüyor..
     AKP Çok Fena Düşüyor..

Yeni düzen sosyalizm olmalıdır.Tek yol devrim tek seçim devrim ancak durum bu
     AKP Çok Fena Düşüyor..

Kardeş siz ne zırvalıyorsunuz sayfalar boyunca ?Bu insanlar bende dahil neden hayatımızın büyük bölümünü ders çalışarak eğitim görerek 6 sene tıp okuyarak kendimizi eğiterek geçiriyoruz?çünkü daha iyi yaşayabilmek ekonomik ve statü olarak daha üstün olabilmek için.Peki hiçbir şey yapmayan veya yaptıkları ile dünyanın gidişatını değiştirmeyen insanlar ile araştıran girişimci büyük düşünen büyük insanlar bir mi ?Hayır zaten bir kabul edilirler ise neden çaba göstersinler ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: ibo155

Amerika giderse Dünya rahatlar.. 51 Bölgeden tut CIA ya kadar ilinumatiden tut.. Soykırıma kadar herşey onların başının altından çıkıyor bu şartlar altında Kim jongu ben bile desteklerim . Zaten ordu bakımından dehşet birşeyler adam sürekli orduya yatırım yapıyor..

Amerika sesini bile çıkartamıyor..
    Hatta obamaya kuduz köpek bile dedi bence haklı

Kuzey kore aclik sinirinin altindaki zavalli bir ulkedir oyleki halki birlesmis milletlerin yaptigi yemek yardimiyla gecinir o kadarbaz yiyecekleri vardir ki besin duzensizliginden dolayi kuzey koreliler guney korelilere nispetle 5 10 santim daha kisadir ordu gucleri 2. Dunya savasi terktir fuzeleri abdnin alaska eyaletini belki vurur belki vuramaz
    Ve cok elestirdiginiz abd olmasa
    Çin rusya brezilya ve iran tün dünyaya kan kusturur abd şangay beşlisinin önündeki yegane denge unsurudur abdyide abyide zerre sevmem ama onlar olmasa kizil ordu botlari tüm dünyayi ciğner

• secimlerde en fazla +-5 oynar

• quote:

Orijinalden alıntı: Causa Sui

quote:

Orijinalden alıntı: vitor reis

quote:

Orijinalden alıntı: skboga

quote:

Orijinalden alıntı: vitor reis

quote:

Orijinalden alıntı: mert1907

Kendi kendinize hikayeler uydurmayin. Neymis ulke kocun sabancinin bilmem neyin elindeymisde asgari ucret 1500 tl olmazmis. Ya kardesim madem ulke bunlarin elinde sen 13 sene bisey yapmamissin demek ki. Hem niye olamasin ki. O kadar gereksiz harcama var kisilirsa ve uretimle desteklenirse neden olmasin. Kendinizi inandirmissiniz olmayacagina hem Buyuk Turkiye diyosunuz hemde kucucuk seylere takiliyorsunuz.

Bu tarz palavralara inanmayin. Hani kaynak nerde? Nasil yapcak. Geciniz efendim

La kaynak diye diye kuruttunuz kaynağı. Chp yapar yapmaz bilemem ama ülkemizin kaynağı olduğu kesin. Üç dönemdir kaynak siyasi iktidar tarafından yenilmiş, cebe indirilmiş. Bunu Erdoğan dahil en hafif akıllımız bile biliyoruz. Kaynak nerde diye sorup durmayın. Chp de Akp gibi yer mi yoksa ülkeye mi harcar diye sorun soracaksanız.

Verecek mantikli cevabiniz olmayinca akp yölsözlök yöptü... chp zihniyetini allak korusun bizden

Tutturmuşsunuz bir CHP zihniyeti diye, nedir kardeşim bu CHP zihniyeti? Açıklayında bilelim. Sanki CHP iktidarı görmüş gibi ahkam kesiyorsunuz. Sağdan soldan duyduğunuz ve zihninize bellettirilmiş argümanlardan vazgeçinde biraz araştırıcı ve sorgulayıcı olun. Sonrasında oy vermezseniz yine vermeyin ama böyle yaftalar yapıştırmaktan vazgeçin.

Cahil bir adam değilim Allah a şükür, daha önce AKP ye oy verdim ama ben dahil insanımızın bazı duygularını kullandıklarına kanaat getirdiğim için bu saatten sonra mümkün değil oy vermem. Ama benim için CHP zihniyeti şudur:
    - kendisine oy vermeyen, muhafazakar kesimi her zaman aptal ve cahil olarak nitelendiren zihniyet.ç
    - memleketin kızlarını, bizim kızlarımızı başörtüsünden dolayı üniversiteye almayan, ikna odaları kuran zihniyet
    -Umreye gideceğim diyene haşa "sana ne fayda var Muhammed den" diyen zihniyet ( Önder Sav hatırlarsınız herhalde)
    - Meclise PKK lıları çatısı altında sokan zihniyet ( bkz SHP dönemi)
    - bugün PKK lı taziye evine başkan yardımcısı giden zihniyet (Sezgin Tanrıkulu, araştırın
    Benim CHP zihniyetinden anladığım bu.

Bunları söylerken şunu da eklemek lazım, AKP ile CHP nin bugün birbirinden farkı kalmamıştır. Biri milletin dini duygularını sömürürken diğeri aşağılıyor, ki aynı Kapıya çıkar. Biri PKK cenazesine gidiyor diğeri de onunla masaya oturup anlaşma yapıyor.
    Memlekette muhafazakar kesime hitap edecek parti kalmadı. BBP- Saadet ittifakına ise MHP bence sırf AKP ile koalisyon hesapları yaptığı için katılmadı.

AMK ben böyle siyasetin, daha ne diyim? Bunların hiçbirine oy verilmez. Gelin beraber parti kuralım. Niyet iyi olursa sağcı, solcu anlaşırız farketmez, memleket bizim değil mi?

• Bak bak....Altyapısını hazırlanıyor......

Elektirik kesintilere konusunda siber saldırılara hazır olmalıymışız.....

ALLAH BELANIZI VERSİN...........

http://www.cnnturk.com/turkiye/taner-yildiz-siber-saldirilara-maruz-kalabiliriz
  • Taklaya geldiniz taklaya kendi anketleriniz bile zar zor %41 i gösteriyor.Cumhurbaşkanlık seçiminde %58-%59 diyen anketlerinizin yanılma payı %6-%7 idi ve utanmadan anketlerde manipülasyon yaptık diye kabul edende sizlerdeniz.

%41 -%5-%7 çıkar ortalama %37 civarı bir oy durumunuz var ki , ilk defa iktidar olduğunuz dönemde aldığınız oy oranına düşüyor ama bir farkla bu sefer 3 parti yerine 4 parti olacak mecliste.

Sizde ama biz iktidardık hayalleriyle anlamamış bir şekilde dolaşacaksınız.Sonra istiklal mahkemeleri kurulacak , parsel parsel satışını yaptığınız bu memleketin hesabı sorulacak ve Adnan Menderes benden daha beteri varmış diyerek yattığı yerden size gülecek.
  • Görmedin herhalde, RTE özür dilemediği için Iran un geçen seferki elektrik kesintisine sebep olan bir siber saldırı yaptığı söylentisi var ortada. Öyle ise durum vahim. Memleketi şamar oğlanı Yaptılar.

• Hoca?, gittiğin sohbetler,toplantılarda bunlar ile mi yıkadılar beynini? Yazık gerçekten, buraya yazmadan elinin altında internet var açıp bakaydın biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

Taklaya geldiniz taklaya kendi anketleriniz bile zar zor %41 i gösteriyor.Cumhurbaşkanlık seçiminde %58-%59 diyen anketlerinizin yanılma payı %6-%7 idi ve utanmadan anketlerde manipülasyon yaptık diye kabul edende sizlerdeniz.

%41 -%5-%7 çıkar ortalama %37 civarı bir oy durumunuz var ki , ilk defa iktidar olduğunuz dönemde aldığınız oy oranına düşüyor ama bir farkla bu sefer 3 parti yerine 4 parti olacak mecliste.

Sizde ama biz iktidardık hayalleriyle anlamamış bir şekilde dolaşacaksınız.Sonra istiklal mahkemeleri kurulacak , parsel parsel satışını yaptığınız bu memleketin hesabı sorulacak ve Adnan Menderes benden daha beteri varmış diyerek yattığı yerden size gülecek.

YAV HE HEEE

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hakan_harputlu

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hakan_harputlu

quote:

Sen zaten AKP yi seçerek paralel evrene geçiş yapmışsın.Ayran içe içe bu hale gelmişsiniz.

Seçim sonrası hemen ben zaten MHP liydim , CHP liydim demeye , kıvırmaya başlarsınız.Ne de olsa ata sporunuz.

Seçimden sonra niye kıvırsın onu anlamadım.Her seçimde ya iktidar oluyoruz ya CUMHURBAŞKANI ... Size bu durum evlat acısı gibi koyuyordur :)

Vatanını sevene koyar , sizin gibi vatansız suriyeliler anlamaz.

Allaha şükür TÜRK OĞLU TÜRKÜM. Senin gibi vicdansız değilim. Türküm ki Türkiye Cumhuriyeti Başbakanına Cumhurbaşkanına Saygım var.
    Saygısı olmayanlar ne acaba ?

Türk oğlu Türk müş .Bak bakalım savunduğun parti senin iddia ettiğin ırkın hakkında ne diyor.

Partine göre sen TÜRK değilsin.

Bu yüzden sen ya KÜRTSÜN ya da SURİYELİ.

Hadi geçmiş olsun.

Arkadas cevap vermemis buda dedigin dansöz gibi kivirma olayinin bir kanıtı. .

• quote:

Orijinalden alıntı: TEST DRIVER

quote:

Taklaya geldiniz taklaya kendi anketleriniz bile zar zor %41 i gösteriyor.Cumhurbaşkanlık seçiminde %58-%59 diyen anketlerinizin yanılma payı %6-%7 idi ve utanmadan anketlerde manipülasyon yaptık diye kabul edende sizlerdeniz.

YAV HE HEEE

Alıntıları Göster

YAV HE HEEE

işinize gelmeyince söyleyebildiğiniz tek laf bu

• quote:

Orijinalden alıntı: can_38

Bak bak....Altyapısını hazırlanıyor......

Elektirik kesintilere konusunda siber saldırılara hazır olmalıymışız.....

ALLAH BELANIZI VERSİN...........

http://www.cnnturk.com/turkiye/taner-yildiz-siber-saldirilara-maruz-kalabiliriz

HALE BAK ELEKTRİK KESİNTİSİ İÇİN YALANLARI ŞİMDİDEN HAZIRLIYORLAR.. Nasılda Hazırlıyorlar ALT YAPIYI Kendisine soralım bakalım Türkiyenin elektriginin kesilicegi gün Slovakyada ne işi varmış ? Enerji bakanın slovakyada ne işi varsa artık. Özellikle o gün..

Nedense Siber saldırılar Seçim zamanları oluyor ve nedense saldırı geçtikten sonra AKP Bir anda inanılmaz bir oy kazanıyor aaa doğru daha bunların kedileri giriyordu . Nasıl bir kediymiş nasıl bir saldırıymış onlar :D AKP ye işe yarıyor bunlar.. Heryerden malesef duyuyoruz.

Partisine bakıyoruz SO yeah AKP ! :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo155 -- 29 Nisan 2015; 14:47:25 >

• Yorumsuz.
  • Chp %29
    Mhp %18
    Hdp %11
    Diger %5
    Akp %37-38 civarında alacak az kaldi tahminlerim dogru cikacak insallah

• quote:

Orijinalden alıntı: turn table

Yorumsuz.

Devlet sanatçılığı ünvanını tayyip aldı....Neden olduğu belli......
  • http://www.yeniulke.net/son-dakika/2015-genel-secim-anketi-orc-sonar-mak-pollmark-metropoll-h1178.html

haklısın kardeş, gerçekten olan ve gördüklerimiz hep farklıdır zaten,
    bu tatlı rüyanın bitmesine az kaldı, tadını çıkarın:D
     AKP Çok Fena Düşüyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver1 -- 29 Nisan 2015; 14:48:48 >

• Sonarın yaptığı anketlere bakın hele :)

Yıllara göre Sonar'ın tahminleri ve seçim sonuçları;

2009 yerel seçimlerde Sonar'ın tahmini %32, AK Parti'nin oyu %39

Referandum'da Sonar'ın "evet" tahmini %49.8 , gerçek sonuç %58 evet.

2011 genel seçimlerinde Sonar'ın tahmini %31, AK Parti'nin oyu %50.

2014 yerel seçimlerinde Sonar'ın tahmini %40, AK Parti'nin oyu %46

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Sonar'ın tahmini %45, Erdoğan'ın oyu %52

Sonar son seçimlerde, yani 2015 genel seçimlerinde AK Parti'nin %43 alacağını iddia ediyor.

Bu oranlara göre ak parti %48 alıyor :)
  • 
Sayfa: önceki 816817818819820
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.