Şimdi Ara

AKP Çok Fena Düşüyor.. (1411. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
28.560
Cevap
66
Favori
526.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1406 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14091410141114121413
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LEBRON JAMES HETFIELD

Akp ben yoksam ülke yansın diyor Doğu'da pkk cirit atıyor

Millet bomba patlayacak diye Çarşı'ya çıkmaya korkuyor

AKP Çok Fena Düşüyor..

Doğan ' da DİYOR Kİ !

Ak parti iktidarı ve Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığı olmasında TC. DEVLETİ batsın !!!!

eeeeeeeee !!! ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: ati39

akp nin ülkeyi ne hale getirdğini görmüyor mu kimse ? bu kadar mı kör olur insanlar..

CHP' nin ne hale getirdiği ve MHP ' ni basiretsizliğini gördükten sonra .. PKK sempatizanı HDP ile de olmayacağı için,

%41 en son seçimler ve 13 yıllık AK PARTİ İktidarının oy veren halkına kör diyemezsiniz

Dönüp kendi arkanıza ve tarihinize bakın !!!!!!

Ataşehir belediyesi ve İlgezdi ailesine selam söylersin !

• Dikkat dikkat akıllı mantıklı insanlara sesleniyorum, ellemeyin… umursamayın oynasın kendi kendine. Beyler ölü taklidi yapın, gider :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birinci parti olmasi yeterli degil. Dandik bir kanun cikartacak gucu bile yok artik. Erken secimde daha buyuk şamar yiyecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne haliniz varsa görün. İzmir'in gözünü seveyim!

https://www.youtube.com/watch?v=btCMngz8CRI

• Bukalemun kullanıcısına yanıt
    az önce de 3 şehit haberi geldi..
  • ati39 A kullanıcısına yanıt
    Sence onun umurunda mı? Cezasız olduğu zamanlar bu bölümde sadece bu konuya onlarca mesaj yazan bir üye. Niyeti belli.
  • !
     AKP Çok Fena Düşüyor.. AKP Çok Fena Düşüyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joya20 -- 16 Ağustos 2015; 10:55:33 >

• Akp nin 2 yıl süreli koalisyon teklifi gayet mantıklı idi, çünkü

1)Erken seçime gidilip külliyen masraf yada ekstra vakit kaybı ve halkın istediği koalisyon olacaktı.
    2)Zaten zıt düşünceler olduğu için 2 yıldan fazla suremeyecegi aşikar. Catlakliklar illa çıkacaktı kavga dövüş...

Chp nin 4 yıl diye tutturmasi ve bakanlık pazarlığına girmesi ülkeyi dusunmedigine güzel bir örnek oldu.
    Zaten Mhp daha seçim gecesi sakın bize gelmeyin koalisyon için dedi. Bunlarin da niyeti fark li anlaşıldı. Sanki mhp tek başına iktidar olacak. Kur ışte koalisyonu bir dik dur, göster kendini millete.

Oyum bu sefer AKP ye...bunlar verilen şansı görevi iplemedi. Görüşeceğiz muhalefet partileri...

• quote:

Orijinalden alıntı: hardday

Akp nin 2 yıl süreli koalisyon teklifi gayet mantıklı idi, çünkü

1)Erken seçime gidilip külliyen masraf yada ekstra vakit kaybı ve halkın istediği koalisyon olacaktı.
    2)Zaten zıt düşünceler olduğu için 2 yıldan fazla suremeyecegi aşikar. Catlakliklar illa çıkacaktı kavga dövüş...

Chp nin 4 yıl diye tutturmasi ve bakanlık pazarlığına girmesi ülkeyi dusunmedigine güzel bir örnek oldu.
    Zaten Mhp daha seçim gecesi sakın bize gelmeyin koalisyon için dedi. Bunlarin da niyeti fark li anlaşıldı. Sanki mhp tek başına iktidar olacak. Kur ışte koalisyonu bir dik dur, göster kendini millete.

Oyum bu sefer AKP ye...bunlar verilen şansı görevi iplemedi. Görüşeceğiz muhalefet partileri...

AKP den hiçbir koalisyon teklifi verilmedi. Kilicdaroglunun son gorusmeden sonraki basin aciklamasini oku.
    Sadece secim ve azinlik hükümeti için teklif sunulmuş CHP ye. CHP ise 2-4 yil koalisyon isfemiş. Nerden uyduruyorsunuz AKP 2 yil koalisyon istemişte CHP kabul etmemiş diye bilmem ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

Akp tokat yemeye doymamis. Cok lezzetli gelmis. Bu sefer daha kuvvetli bir şamar yiyecek.

millet cüzdanın derdinde çevreme bakıyorum hiç bir siyasi partiye bayılan pek yok çevremdeki koyu akpliler bile akp den bıkmış durumda aslında ama mokun laciverti diyip akp ye atacaklar %90 nı diyebilirim insanlarda kriz olur işimden aşımdan olurum korkusu var partilerde pek umrunda değil (koyu ideolojik olanlar hariç) ne yazıkki, ev geçindiren bablarınıza sorun burda yazanlar genelde yaşı küçük genelde ekmek elden su gölden yaşadıkları için türkiyedeki hayat zorluğunun pek fakında değiller...akp nin oyu kesin artıcak...tükiyedeki arabesk zorlu yaşam şartlarından dolayı(daha kötüsü olur diye).....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 16 Ağustos 2015; 16:27:09 >
  • hardday kullanıcısına yanıt
    trolluyor herhalde. Erken secim olsun diye yirtinan kim belli degil mi, neyin teklifinden bahsediyorsunuz siz.

• quote:

Orijinalden alıntı: GokhanGulAilesi

!

yavaşşşş.

• yukarıdaki karede bizim adamlar gülüyor ama barzani çok madidar gülüyor sanki..adamlar ağlanacak hallerine gülüyorlar bende onları böyle görünce bende onlara gülüyorum der gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GokhanGulAilesi

!

Sıradaki şarkı; daha evvel yukarıda paylaşmış olduğum SS'lere inanmayan, kalbi vatan ve millet sevgisi ile (!) dolmuş arkadaşlara gelsin

• Benim oyumun rengini terörle mücadelenin seyri belirleyecek.

Ama şu belli ki benim açımdan, Y-CHP ve HDP'ye zaten oy vermem. Akıl karı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İl teber

Benim oyumun rengini terörle mücadelenin seyri belirleyecek.

Ama şu belli ki benim açımdan, Y-CHP ve HDP'ye zaten oy vermem. Akıl karı değil.

senin gibi düşünüyordum ama ben kararımı verdim oyumu MHP ye vereceğim.AKP kürtlerden umudu kesti PKK ya bu yüzden saldırdı yoksa daha düne kadar açılım saçılımla kimse kimseye dokunmuyordu....

AKP milliyetçi oyları alabilmek için PKK ya operasyon izni verdi.İlk seçimde AKP tek başına iktidar olsun Erdoğan'nın buzdolabına kaldırdık dediği çözüm süreci ısıtılıp bu halkın önüne yine gelecek bundan adım gibi eminim...Şuan AKP büyük oyun oynuyor akıllı olmak gerek TV ye falan bir bak MHP den başka teröre onları destekleyenlere laf söyleyen var mı? MHP nin gündemi terör olayları vatan sorunları AKP CHP nin derdi de erken seçim telaşı...Ben bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak önce vatan diyorum ve tekrarlıyorum oyumu kesinlikle MHP ye vereceğim....

• quote:

Orijinalden alıntı: Scippo

quote:

akılsızların oyuna zaten ihtiyacımız yok teşekkürler.

Sen kimsin. Bana akılsız dediğine göre süper zeka olmalısın. Söyle bakalım yapmamız gereken ne imiş ?
  • quote:

quote:

quote:

Sen kimsin. Bana akılsız dediğine göre süper zeka olmalısın. Söyle bakalım yapmamız gereken ne imiş ?

Öncelikle sorunun silahla çözülemeyeceğini anlaman lazım. Bunu anladıktan sonra 2. Bölüme geçeriz mesaj at.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Öncelikle sorunun silahla çözülemeyeceğini anlaman lazım. Bunu anladıktan sonra 2. Bölüme geçeriz mesaj at.

Terör sorunu silahla çözülür.

Silahla çözülemeyecek kısımlar ile ilgili:
    Silahsız çözülebileceği konusunda bir süreç başladı ve bitti. Sürecin kilit noktası btö nün silah bırakıp Türkiye'den çekilmesiydi. Ama gördük ki btö hiç bir zaman çözüme yanaşmadığı gibi saldırgan dönemine geri döndü.

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin tanıdığı şansı ellerinin tersiyle ittiler.

11 Temmuz 2015: KCK barajları gerekçe göstererek ateşkesi bitirdiğini açıkladı:
    20 Temmuz 2015: Adıyaman'da PKK'lılar ile askerler arasındaki çatışmada Uzman Onbaşı Müsellim Ünal hayatını kaybetti.
    20 Temmuz 2015: KCK Eşbaşkanı Cemil Bayık halkı silahlanmaya ve tünel ve siper hazırlamaya çağırdı:
    22 Temmuz 2015: Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde görevli polis memurları Feyyaz Yumuşak ve Okan Acar sabaha karşı yataklarında uyurken infaz edildi.
    23 Temmuz 2015: Diyarbakır'da trafik kazası ihbarına giden polis ekibine pusu kuruldu, polis memuru Tansu Aydın saldırıda hayatını kaybetti.

btö hain ve kalleş saldırıları karşısında Türk devleti armut toplamayacaktı elbet.

24 Temmuz 2015: Ve TSK’ya bağlı jetler Kuzey Suriye’de IŞİD, Kuzey Irak’a PKK hedeflerine hava operasyonu düzenledi. Bu 3 yıl sonra PKK’ya yapılan ilk askeri operasyondu.

• 
Sayfa: önceki 14091410141114121413
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.