Her bi kart var bi akbankım yok
![]() |
![]() |
konuyu ajitasyonlu dilenciler basmış |
İphone 12ini sat al bebeğine oyuncak! inanmayın böyle adamlara. Kendini acındırıyo birde |
Bedava sirke bu forumda baldan dadlıdır..
|
yoo sorun yok iphone 12'ye para yetirip bebeğine oyuncak almak için 20 lira dilenebilirsin bunda hiçbir beis yok :)) |
Kargo bedava olmayınca evet çok bir anlamı yok. coca cola kırmızı kasanın 20 lik HB kuponlarını hatırlayanlar beğensin.
2012 ydi sanırım ![]() |
Sizin yorumunuzdan sonra bende arkadaşın profile baktım hakkatende iphone 12sine şarj kablosu arıyor arkadaş. Ne bileyim ya 10 bin lira üstü telefon alıpta 20 tl çek içinde dilenmezsin çocuğunu kullanarak.. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Akbank coştu anaaam SKT 14 Şubat'mış. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 15 Ocak 2021; 15:18:8 > |
|
dijital kodlarda geçiyor, eticaret kampanyasından gelen 30 tl chip ile birleştirip 50 tl steam kodu aldım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 15 Ocak 2021; 15:20:40 > |
100 ₺ hocam, ama efsaneler kulübü üyelerine 25 ₺ |
Mobil uygulamadan bakacan < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Akbank direkt hocam axes değil < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
tüm katagorilerde geçiyor sanırım google play kredisi aldım 25 TL 'lik ve iş bankası ile ödedim |
bizler de tosla müşterisi olarak dahil miyiz acaba |
Haber verdiğiniz için teşekkürler, sanırım alt limit 21 lira. 20 tl'lik steam kodunu tek başına almaya izin vermedi, yanına bir tane de 10 liralık alarak faydalandım. |