Yüzbaşı
29 Mayıs 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 410 (Bu ay: 21)
Gönderileri
Selam dostlar.

Bitay borsası yeni bir kampanya başlattı. Kampanya tarihleri arasında borsaya referanslı linkten üye olanlara ve onları davet edenlere 100 BITAY Coin hediye edilecek.

Coin 15 Haziran’da kendi borsasında listelenecek ve buradan satılabilecek. Listeleme fiyatı 0,02 $, yani ön satış fiyatından 2 $’lik coin vermiş olacaklar. İyi bir listeleme olursa memnun bırakabilir. Yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte değerlendirebilirsiniz.

Referanslı link:
https://www.bitay.com.tr/sign-up?campCode=EC98E360

Referanssız link:
https://www.bitay.com.tr/hesap-olustur

Adımlar :

Yukarıdaki linke tıklayıp kayıt olun.
Bilgileri girip adres onayını tamamlayın.

Hepsi bu kadar. Kimlik fotoğrafı yükleme vb. işlemlere gerek kalmadan, davet eden ve davet edilen kullanıcılar 100 adet BITAY Coin kazanmış olacaklar.

Daha fazla kişi davet ederek daha fazla kazanç sağlayabilirsiniz.

1 Kişi 100 BITAY
10 Kişi 1.000 BITAY
25 Kişi 2.500 BITAY
50 Kişi 6.000 BITAY
1000 Kişi 15.000 BITAY

Airdrop tarihi 25 Nisan-30 Mayıs arasında ancak ödüller tükenirse kampanya erken bitebilir, elinizi çabuk tutmanızı öneririm.

Teşekkürler ve bol kazançlar.
Merhabalar.

Bitlo borsası özel bir kampanya yapmış dostlar. Bu kampanyadan yararlanmak için Bitlo’ya yalnızca temel kimlik bilgileriyle üye olup e-posta onayı yapmanız gerekiyor. Herhangi bir kimlik fotoğrafı yükleme sürecine (ileri düzey kimlik doğrulamasına) gerek yok, ne ödülü kazanmak ne de banka hesabına çekim yapabilmek için. Kaydınızın ardından ödülünüz 3 gün içinde hesabınıza tanımlanacak.

Ödül tutarı çok yüksek değil ancak 1 dakika içerisinde tamamlanabilen bir kayıt olduğundan bu kampanyadan yararlanmanızı şiddetle öneriyorum arkadaşlar. Referanslı linkimden kayıt olmanız durumunda sizin sayenizde ben de 15 TL’lik ödül kazanmış olacağım, öğrenci arkadaşınıza destek olmak isterseniz buradan üye olabilirsiniz:
https://www.bitlo.com/ref/eg2zrb

Referanssız üyelik için:https://www.bitlo.com/kayit

Desteğiniz için şimdiden teşekkürler, bol kazançlar :)

Herkese merhabalar.

Mcdodo ve Donanım Haber işbirliğiyle gerçekleştirilen çekilişten kazandığım CA-8460 model kodlu Type C to Lightning hızlı şarj kablosunu incelemek isterim.

Öncelikle ürünümüz Type C to Lightning tipli, hızlı şarj özellikli, 1.2 metre uzunluğunda, siyah bir ürün.

Ürün gayet şık, sağlam bir kutunun içinde bizlere ulaşıyor. Kutunun arka yüzünde ürünle ilgili detaylı bilgiler yazarken kutunun alt tarafında ise bir adet güvenlik bandı bulunuyor.  

Kutuyu açtığımızda oldukça kaliteli görünen ürünümüzle karşılaşıyoruz. 1.2 metre gibi gayet güzel bir uzunluğa sahip olan kablomuz, bütünleşik olarak bir kablo bağıyla birlikte geliyor. Bu bağ ürünü kullanmadığımız zamanlarda ya da çanta vb. eşyaların içinde taşırken çok işe yarayabilecek bir işlevselliğe sahip.

Maksimum 3A gibi bir geçirgenlik değerine sahip olan ürünümüzü kullanarak gerçekten güzel bir hız ile cihazımızı şarj edebiliyoruz. Bu yönüyle ürünün vadettiği performansı sunabildiğini, benzer fiyatlı diğer ürünlerle kıyaslandığında sahip olduğu performans/fiyat değeri ile gayet tercih edilebilir bir ürün olduğunu söylemek mümkün.

Sonuç olarak ürünü gayet beğendiğimi, kaliteli tasarımı ve işlevsel özellikleri sayesinde uzun zamanlar severek kullanılabilecek bir ürün olarak bulduğumu söyleyebilirim. Bu güzel ve uygun fiyatlı ürünü şu link üzerinden satın alabilirsiniz:

https://mcdodo.com.tr/hizli-sarj-kablosu-siyah

Düzenlemiş oldukları çekiliş için Mcdodo'ya ve Donanım Haber'e çok teşekkür ederim.

Herkese güzel günler dilerim.

@mcdodo.com.tr

Önceki kampanyanın iadeleri gelmiş. Bu kampanya da değerlendirilebilir arkadaşlar.

PeP Visa Kart’la yapılacak her 200 TL’lik akaryakıt, market, giyim ve kozmetik alışverişine 25 TL, toplamda 100 TL hediye.

• Kampanya 15 Aralık 2020 – 15 Ocak 2021 tarihleri arasında geçerlidir.
  • Kampanya kapsamında, akaryakıt, market, giyim ve kozmetik sektörlerinde, her 200 TL ve üzeri harcamaya 25 TL olmak üzere maksimum 100 TL hediye edilecektir.
  • İlgili hediye tutarları kampanya bitim tarihinden 15 gün sonra PeP hesaplarına hediye edilecektir.
  • Aynı gün içerisinde aynı işyerinden yapılacak 200 TL ve üzeri alışverişlerden sadece ilki kampanyaya dahildir.
  • Kampanyadan yararlanabilmek için 30 Ocak tarihi itibariyle kullanıma açık bir “fiziki kart” sahibi olma şartı aranacaktır.
  • Fiziki ve sanal kartla yapılan işlemler kampanyaya dahildir.
  • İptal/iade durumlarında hediye kazanımları da iptal edilecektir.
  • Alışverişin gerçekleştirildiği iş yerinin sistemde kayıtlı sektör bilgisinin doğru olmasının sorumluluğu iş yerine aittir.
  • Bir kullanıcı kampanyadan yalnızca bir defa faydalanabilir.
  • Kampanya, diğer indirim kodu ve promosyonlarla birleştirilemez.
  • PeP kampanya koşullarını değiştirme ve durdurma hakkını saklı tutar.

Kaynak: https://www.peple.com.tr/kampanyalar/yeni-yilda-pep-ten-100-TL-hediye

Arkadaşlar içinizde SAÜ Tıp kazanan var mı? Varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Özel mesajla ulaşmanız yeterlidir :)
Arkadaşlar hayırlı olsun, sonuçlar istediğiniz gibidir umarım. Hepinize geçmiş olsun...
Merhaba arkadaşlar. 2 ay kadar önce Vatan' dan Asus marka 1155 pin bir anakart almıştım. Yaklaşık 15 gün önce bozuldu. Ben de gidip Vatan' a verdim. Satın alımdan sonraki ilk altı ay içinde bozulduğu için değişim kararı verilmiş serviste. Daha servisten gelmedi ama Asus' un servisinden aldığım bilgiye göre bir rapor çıkaracaklarmış, bunu Vatan Bilgisayar' a göndereceklermiş. Bu rapor hem değişim hem de iade işlemlerini gerçekleştirebilmemi sağlayacakmış. Şimdi ben düşünüyorum, bu rapor Vatan Bilgisayar' ın ürünü teslim ettiğim mağazasına ne zaman ulaşır? Bu rapor ellerine ulaştıktan sonra sıkıntı çıkarmadan iade işlemini gerçekleştirip paramı nakit olarak geri verirler mi? Malum rapor iadede de geçerliymiş ama, ürünü Vatan' a teslim ederken iade talebinde bulunmamıştım. Bundan dolayı sıkıntı çıkarırlar mı?

Acil cevap bekliyorum dostlar. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim...
Merhabalar. 1.5 ay önce Vatan Bilgisayar' dan aldığım Asus H61M-PRO anakartı kullanıyorum. Bilgisayarım dün geceye kadar sorunsuz şekilde çalışıyordu. Sabah bilgisayarımı açmak istediğimde başarısız oldum. PC' nin güç butonuna bastım ama ışıklar yanmadı, PC açılmadı. Bende PC' nin içini açtım, biraz uğraştım, anakarta giden power kablosunu çıkarıp taktım falan. Sonra tekrar denedim PC' yi açmayı. PC, tek resetten sonra açıldı bu kez ama ekrana görüntü gelmedi. Uzun uğraşlarım sonucu sorunun iki ram slotundan birinden kaynaklanıyor olabileceğini gördüm. Elimdeki iki ramı sırayla sağlam olduğunu düşündüğüm ram slotunda denedim, bilgisayar hiçbir sorun olmadan açıldı. Bozuk olduğunu düşündüğüm slota iki ram den herhangi birini takınca yine aynı sorunla karşılaştım. Nasıl bir yol izlemeliyim? Vatan Bilgisayar' a götürsem ürünü, garanti kapsamında onarım yaparlar mı (Ürün Penta garantili)? Bir de bilgisi olan varsa söyleyebilir mi, onarım yapıldıktan ve ürün teknik servisten Vatan Bilgisayar şubesine geldikten sonra kaç gün içinde almam lazım? Memlekete gideceğim, 2 ay gibi bir süre alamam eğer şimdi verirsem ürünü...

Yardım edecek kişilere şimdiden teşekkür ederim. Saygılarımla...
Merhaba arkadaşlar. Şu anda Turkcell Vınn kullanıyorum. Taahhütüm yakında bitiyor ve ben de Vodafone Net' e geçmeyi planlıyordum. Ancak biraz önce TTNET' in bir kampanyasını gördüm. 16 MBPS 50 GB AKK ve Yalın Erişim Ücreti dahil Sınırsız İnternet 54.90 TL imiş kamu çalışan ya da emeklilerine. Acaba diyorum, uğraşıp didinip Vodafone Net' e mi geçsem(49.40 TL fiyat+ 3 tl modem taksidi ile) yoksa TTNET' in bu kampanyasını kullanıp modemi de bedava ya mı getirtsem? Malum, Vodafone Net' e geçiş Çin İşkencesi gibi, 1 ay sürüyor. Kararsız kaldım. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler...

Kampanya Linki :http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/Kamuluya-Her-Sey-Dahil-Kampanyasi.aspx
Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda ssd almayı düşünüyorum. Ancak birkaç seçenek arasında kalmış durumdayım. Almayı düşündüğüm ürünler şunlar:

http://www.vatanbilgisayar.com/120gb-ls-serisi-sata-30-ssd-560mb-okuma-_-535mb-yazma.html?stk=True&srt=UP

http://www.vatanbilgisayar.com/120gb-hyperx-3k-serisi-sata-30-cache-ssd-okuma-555mb-_-yazma-510mb.html?stk=True&srt=UP

bir de aslında şu var ama, 8 gb lık alan yüksekliği dışında CORSAİR LS Serisi 120GB ürüne karşı bir üstünlüğü var mı bilmiyorum..

http://www.vatanbilgisayar.com/128gb-force-gs-serisi-sata-30-ssd-560mb-okuma-_-535mb-yazma.html?OM.zn=alternative_products&OM.zpc=CSSD-F128GBGS-BK

evet sevgili hocalarım. Sorum açık. Siz olsanız hangisini alırdınız? Uzun ömür ve performans çok önemli. Donanımda iyiyim ama SSD lerden pek anlamıyorum. Senkron-asenkron olayı falan da var. Senkron-asenkron ürünler arası performans farkı olduğu söyleniyor. Bunların hangisi en alınası? Deneyimli arkadaşlardan destek bekliyorum. Saygılar...
Hakkında
İlgi Alanları: Güncel Teknoloji
Forum İmzası:
“If you have an apple and I have an apple and we exchange these apples then you and I will still each have one apple. But if you have an idea and I have an idea and we exchange these ideas, then each of us will have two ideas.”
Forum İkinci El İmzası:
“If you have an apple and I have an apple and we exchange these apples then you and I will still each have one apple. But if you have an idea and I have an idea and we exchange these ideas, then each of us will have two ideas.”
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 8 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 16 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.361
İkinci El Bölümü Mesajları: 152
Konularının görüntülenme sayısı: 79.194 (Bu ay: 1.061)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 411 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.