Şimdi Ara

Akaryakıta Yeniden Zam 09.09.2016

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
2
Favori
2.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.businessht.com.tr/piyasalar/haber/1294766-bayram-tatili-oncesi-akaryakita-zam

Akaryakıt dağıtım şirketleri, bu gece yarısından geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatına 12, motorine ise 6 kuruş zam yaptı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Ankara'da litresi ortalama 4,68 liradan satılan benzinin litre fiyatı 4,80 lira olacak. Benzinin litresi İstanbul'da 4,64 liradan 4,76 liraya, İzmir'de ise 4,66 liradan 4,78 liraya yükselecek.

Motorinin litre fiyatı ise Ankara'da 4,01 liradan 4,07 liraya, İstanbul'da 3,96 liradan 4,02 liraya, İzmir'de 3,99 liradan 4,05 liraya çıkacak.

Dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük çaplı değişiklikler gösteriyor.

Otv zammı yetmezmiş gibi yine zam geldi.

Yakında bunun gibi odunla çalışan araçlar görürüz yollarda. Bunada ekstradan vergi gelebilir ama.

https://m.youtube.com/watch?v=y5WJCQ_aJa0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasto_37 -- 9 Eylül 2016; 20:44:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tamda yola çıkacakkenbayramı zehir ettiler

• artık zevk alma zamanı

• Gucune guccc katmaya geldik
    Formanda ter olmaya geldik
    Benzinli arac seninle ölmeye geldik
    Benzinliiiii

2-3 gunde guzel tokat yedik Allah Kabul etsin

• Ramazan Bayramı öncesi de iyi bir zam gelmişti. Sonra fiyatlar düşmüştü. Millet yıla çıkıyor diye yapılıyor tamamen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi codemaster42 -- 9 Eylül 2016; 17:16:51 >
  • Ben bittikçe hep 50 liralık alıyorum. Bugüne kadar hep ben düşündüm şimdide oy verenler düşünmeye başlasın. Fragmanları bugüne kadar izledik sıra filmin kendisini izlemeye geldi sanırım zevkle izleyeceğim.

• Yarasınnnn

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lpg de zamlanmış dün gece.Geçen 1.99 dan aldığım yer 2.21 yapmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mendieta58 -- 9 Eylül 2016; 17:18:38 >
  • Litresini 10 lira yapmazlarsa adam degiller!

• Olum bizim bu Şaşmaz Oto Sanayi'nin oradaki şube kaçak gaz falan mı alıyor. Adamlar hala LPG'nin litresini 1.75'ten veriyorlar
  • lpgli araba alsam iyiymis..ona pek yansimiyor zamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Gucune guccc katmaya geldik
    Formanda ter olmaya geldik
    Benzinli arac seninle ölmeye geldik
    Benzinliiiii

2-3 gunde guzel tokat yedik Allah Kabul etsin

Asil tokadi yiyen dizelciler.düşünsene 20 30bin ust ver,benzin dizel farki 60kurus olsun
    Az yakacak adamlar idare edin

• İyi daa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne oluyoruz? Bilemiyorum... Bayrama da yapılmaz ki

• Sıkı durun. Aslında bunlar iyi günler. Petrol fiyatları eski fiyatlara gelince benzinin 10 tl olmaması için hiç bir engel yok.
    Kritik sınır 7 liradır.
    5 liraları daha önce görmüştük.
    7 lira geçildikten sonra 10 liraya doğru çıkar kısa sürede.
  • E yuh arkadaş ayıptır günahtır. Ağzımı bozmamak için zor tutuyorum kendimi. Bu kadar olmaz ya. Ama şöyle bişey var, bu zamlar bazılarının hiç umrunda değil, zam yapılıyorsa bi bildikleri vardır ülke eyiye gidii diyen kesim var ülkede kafa yapısına bak

• Adamların hakkı zam yapmak,devlet ötv'ye zam yapacak daha fazla kazanacaksa şirkette zam yapar tabi.
    Yapın aslanım yapın.
  • Hayır anlamıyorum, biz 7-8 kuruluşlara alışmış milletiz, cerablus vs bize fena patlıyor... önce 20 kuruş ÖTV, şimdi 8 kuruş zam. Üst üste. ..

• O yüzden kısa mesefalere yürümeliyiz veya toplu taşıma binmeliyiz. 1 motor 1 arabam var artık arabaya binmek lüks oldu yeminle..
  • Çok iyi oldu. Tokat'ta benzinin litresi 4.82 oldu. 5 lira yapmazlarsa adam değiller.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.