Bildirim
AKAPELİ KIZIN GEREKSİZ ÇIRPINIŞLARI [Gülmek Garanti!]

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bunun sevgilisinide ifsa etmislerdi
birbirlerini bulmuslar tam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anarchist Reaper -- 11 Haziran 2015; 0:34:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Abi Gece Gece Gülmekten öldüm ya
Aslında AKP nin kim olduğunu bilse bu zavallı kız direk Mualif partili olurda ne ise girmiyorum eglencemize bakalım -
-
Vol2
Bu kıza gülüyoruz ama 30'lu yaşlarına geldiğinde hepimizden güzel bir işi olacak. Ne gerek var yıllarca oku, üni kazan, yurt dışı çık master falan. Gel buraya gece gündüz çalış. Hiç gerek yok hemen yıkama yağlama hop belediyede atm memuru olarak işe başladın. Yatırım tavsiyesidir gençler örnek alsın. Bizden geçti, benim gururum bu kadar yıkama yağlamayı kaldırmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derniere -- 11 Haziran 2015; 0:44:42 >
-
-
Kız Güzelmiş
Ama zavallı kız AKP AKP diye diye harap olucak aslında AKP nin kim olduğunu bilse kendinden bile nefret eder aslında
Hiç birşey görüldüğü gibi değildir. -
-
Al bir tane daha, size bunlar şaka geliyor değil mi?
Her gün bunlarla muhattap olmak zorunda kalıyorum, hitler gibi akp'ye oy vermeyenleri sabun yapacaklar. Madem öyle kapatın meclisi akp imparatorluğu diyin bizde ona göre yaşayalım. Ben akp'ye oy vermedim diye hakaret işitmek zorunda mıyım. Zamanında bu ağlayanlar bizi ikna odalarına aldılar diye ağlıyordu, şimdi neden mahalle baskısı yapıyorsunuz???
-
"dip boyama laf edenler olmuş, bundan sonra saçınızı boyayabilecek misiniz merak ediyorum."
silah zoruyla mı çekiliyor bu videolar yoksa bunlar ağır gerizekalı mı? -
Seçimi hazmedemeyip böyle ağlıyorlar ya vallahi ahir ömrümde 3 gündür çok güzel eğleniyorum. Varsın akp diğer seçimde %90 oy alsın. 12 yıldır ''milli iradeeee'' ''sandığa gelin'' diyenlerin istedikleri sonuç çıkmayınca böyle sağa sola hakaret etmeleri karakterlerini az çok ortaya koyuyor.
sahte akp'li nedir ya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bundeskanzler -- 11 Haziran 2015; 1:06:19 > -
quote:
Orijinalden alıntı: derniere
Her gün bunlarla muhattap olmak zorunda kalıyorum, hitler gibi akp'ye oy vermeyenleri sabun yapacaklar. Madem öyle kapatın meclisi akp imparatorluğu diyin bizde ona göre yaşayalım. Ben akp'ye oy vermedim diye hakaret işitmek zorunda mıyım. Zamanında bu ağlayanlar bizi ikna odalarına aldılar diye ağlıyordu, şimdi neden mahalle baskısı yapıyorsunuz???
Bu video çok uzun vakti olmayanlar için özet geçiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derniere -- 11 Haziran 2015; 1:08:42 >
-
quote:
quote:
Bu video çok uzun vakti olmayanlar için özet geçiyorum.
/>
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bundeskanzler -- 11 Haziran 2015; 1:17:54 >
-
Kızın ağzından pensilvanya lafı çıkınca tüylerim diken diken oluyor.
Hiç birşey bilmediği zaten ortada bu kızın bu arada konu başlığındaki koyduğum video nasıl Muhahaha
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeRReLL -- 11 Haziran 2015; 1:19:26 > -
Davutoğlu'dan daha etkili konuştukları kesin. -
Kıyamete kadar SAĞ parti ülkeyi yönetecek.
İki ay, sevin hadi😂😂😂😂
AKP liler konuda cirit atıyordu 7 haziran akşamı diye.
Şimdide 2 ay bak 4 gün oldu 7 haziran akşamı bekliyoruz demişlerdi biz hala buradayız
Aldılar ayarı ortalıklarda gözükmüyorlar
Şimdide başlarını 2 aya sıkıştırdınız bakıyorumda.
Atıp atıp tutuyorlardı tek başına iktidar %70 oy seçim akşamı görücez AKP Geliyor Ağır çirkef laflar söylüyorlardı milleti trollüyorlardı ne oldu
tayyip 3 günden beri kayıp
o Günden sonra hiç gözükmediler ortalıkta
Ne diyeceğinizi şaşırdınız hepinizin suratı morardı. Bekledik sizi
Şimdide hemen 2 ay 2 ay yav he he bir git hadi şimdide buraya musallat oldu.
Şimdide konulara girerken bir sebeb arıyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeRReLL -- 11 Haziran 2015; 9:07:33 >
-
-
Bunlar 12-13 yil iktidar olunca CHP ye tek parti doneminde laf ederken kendileri de aynı seyi istemeye basladi .
Bazı AKP li arkadaslarım iktidar bizim hakkımız diyor baska bisi demiyor . Secimi kazansalar ne kürtlere laf ederlerdi ne baskasına ama kaybedince herkes kotu oldu herkes vatan haini oldu .
Yazık valla biraz tutarlı olsunlar . Ayrıca ne kadar Gülsem de onun yerine utandım ve üzüldüm . Bunlardan ülkede cok var cok
gençlerin durumu çok vahim nasıl ezbere konuşuyorlar yazık...
bide bloger mış galiba gizem numaradan yapmış olmasın binlerce tık aldı çünkü.
gerçi youtube da 25 abonesi var ama.
https://www.youtube.com/channel/UCk6w0q7cDTs3_6g7LuQchlw/videos
Benzer içerikler
- erlik kimdir
- yossi imamoğlu kimdir
- eurofighter typhoon vs f-35
- dost koleji hangi cemaat"in
- daire içinde duvar yıkmak cezası
- bitcoin haram mı diyanet
- t10f togg
- tango yasaklandı mı
- sinop nükleer santrali son durum
- bilgisayar internete bağlanmıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X