Bir erkeğe soruyorlar ne zaman milli oldun diye, bu diyor 17-18 sonra diyorlar ki ooo helal kardeşim erkenden milli olmuşsun helal diyorlar övünüyorlar. Ama sorsan yav hacı bu devirde kız mı kaldı diyorlar. Erkekler ilişkiye girince milli olduk diye sevinirken kızlar ilişkiye girince '' bu patlamış buna güvenilmez '' diyorlar, sadece bunu bırak daha neler neler sayıyorlar az çok tahmin edersiniz zaten. Siz yapınca kendinizi milli ilan ediyorken kızlar yapınca bu devirde kız kalmadı diye isyan edemezsiniz. Ben de erkeğim hayatım boyunca böyle boş işler kovalamadım. Uzun söze gerek yok, sadece biriken sinirimi biraz olsun döktüm. |
Bakire kız konusu açan yıkıklardan çok bıktım.
-
-
Sevişti bir bakireyle bakire erkeğe milli dediler kadına fahişe -
Aynen öyle.
-
-
Salak insanlar kaçarlar, gerçekten kaçarlar ve bir fikirle, o fikir onlar için gerçektir.
Aksini söylediğinde seni bloklarlar çünkü sen onların kaçmasına engel oluyor ve onları düşünmeye zorluyorsundur.
-
Buraya has bişey lan avrupadakiler üniye bakire gitmiyim diye lisede bu işi yapıp aradan çıkartmak için birbiriyle yarışıyor :D
-
Hayır bir de bakire olan bir kızla beraber olmak istediklerinde ve kız istemediğinde kıza kezban diyip psikolojik şiddet uygularlar :D yani bu bakirelik öven kitle tam kanser.
Hem kadınların hem de erkeklerin böyle tiplerden uzak durması lazım böyle tipler üçkağıtçı, dolandırıcı ve ikiyüzlü olur. Böyle insanlarla iş yapmayın ve muhattap olmayın sakın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bogazicili_zekiye -- 27 Ocak 2021; 3:21:54 > -
Bakireliği bozulmamış fakat oral ve diğer yollar ile sevişmiş kız bakire mi ? Asıl soru bu.
Sevgili yaptınız ve bu kız sizinle ilk haftada ilişkiye giriyor ise zaten bakire değildir.
Sevgili yaptınız ve sizi gerçekten sevdi , kız size ben bakireliğe önem veriyorum ve siz ile öpüşmekten ileri gitmiyor ise bakiredir.
Düzgün bir kıza geldiniz , size ben daha önce çok sevdim cinsel ilişki yaşadım derse ise dürüsttür ve bu size kalmıştır.
Benden önce grup dahi yapsa önemi yok diyen erkekte tanıdım.
Asıl sorun dürüstlük.
-
Şu uçkur için açılan konular kovalanan hayatlar :)
3-5 dakkalık şey için girilmeyen tripler kılıflar
Lan olum ne mal adamlar
Hayat bu değil lan ne zaman anlayacaksınız amk
Muhtemelen yaşlar 18-24 falandır ortalama
Bakın çocuklar bir abinizden tavsiye
Dürüstlüğü buralarda aramayın, iş güç sahibi olun hayata erken atılım çalışın çok çalışın
Evlenin eşinize işinize ailenize önem verin
Berduş olmayın, sex dediğin 3 dk sonrası pişmanlık :)
Yol o yol değil daha farklı duygular var bu hayatta
Kız tavlamak falan değil
Hele ucuz kızlar falan uzak durun -
-
Çekemeyen blok atıyor yapacak birşey yok.
-
Doğru :d
-
Aynen öyle. Bakireliğini bozdursa bir sürü laf sayıyorlar ama bozdurmazsa yine saydırıyorlar. Çok garip insanlar var.
-
Asıl sorun dürüstlük dediğin gibi. Bakireliği bozulmayıp her türlü fanteziyi yapmış kız bakire değildir.
Bir kız bana bakire değilim ama daha önce sevdim evlilik yolunda gidiyordum ama olmadı desin, diğer bir kız bakireyim ama her türlü yolu denedim desin diğer kızı seçerim.
Ama asla bakire kız bulma çabasına girmem çünkü benim de cinsel ilişki deneyimim oldu, olmasaydı bakire kız isteyebilirdim. Ben yaptıysam karşımdaki de yapmış olabilir buna birşey diyemem.
-
Forumda çoğu kişi daha önce sevgilim olmadı, daha önce ilişkiye girmedim diye zırvalıyor. Ama aynı zamanda bu kişiler bakire kız kalmamış diye isyan ediyor.
-
Şu sadece ergenleri ilgilendiren konuları neden yukarılarda görüyoruz onu anlamıyorum. Kardeşim zaten Konu Dışı denen bölümden, karı kız konularından çıktığınız yok. Bu çukur konularınızı neden oylayıp yukarı çıkartıp öne çıkan konuları işgal ediyorsunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sizin yaşınız kaç çocuklar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
:) -
Senin yaşımı merak etme sebebin nedir ?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Sevişti bir bakireyle bakire erkeğe milli dediler kadına fahişe
|
Hayır bir de bakire olan bir kızla beraber olmak istediklerinde ve kız istemediğinde kıza kezban diyip psikolojik şiddet uygularlar :D yani bu bakirelik öven kitle tam kanser.
Hem kadınların hem de erkeklerin böyle tiplerden uzak durması lazım böyle tipler üçkağıtçı, dolandırıcı ve ikiyüzlü olur. Böyle insanlarla iş yapmayın ve muhattap olmayın sakın. |
|
Benzer içerikler
- cipralex öfke kontrolü
- askerde kalmak
- üniversitede hazırlık sınıfında kalmak
- kinin nedir helal mi
- en iyi axe deodorant
- exxen filmleri
- para sayma makinesi bim
- prompt mühendisliği
- kasım indirimleri ne zaman
- 5g nedir zararları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X