Şimdi Ara

AJDAR IN DAYAK YEDİĞİ AN video (rapid+youtube) HEPİMİZ AJDARIZ :)) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
3.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git

AJDAR IN DAYAK YEDİĞİ AN video (rapid+youtube) HEPİMİZ AJDARIZ :))

(En Son Oy Tarihi: 20.4.2013)
Giriş
  • Çot diye koyuyo kafaya ya, gerçi elini nereye sallasan o koca kafaya denk gelir ya, neyse...
  • 2 side güzel bir dayağı haketti.Ajdar kimki
    bence ajdarı dövenin eline sağlık
  • hep merak etmiştim ne zaman dayak yiyecek diye
  • Hepimiz AjadarıZ Hepimiz Naneyiz
  • HEPİMİZ AJDAR'IZ yazısnı gördüm ve yemin ederim kusana kadar gülmek istiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 57.ALAY

HEPİMİZ AJDAR'IZ yazısnı gördüm ve yemin ederim kusana kadar gülmek istiyorum.

o espri OssGuu® nickli arkadaşa ait. benide yatırdı yerlere sağolsun. slogan belli artık.
  • Ajdar sana kafammm ...

Yok bu olmadı heralde
  • zuha sadece gülerim :d
  • ajdarın da alihanın da ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: trolerst

alihan haklı gibi geldi ayrıca bunlar reklam kokuyor gibi geldi bana

Hocam Alihan nasil haklı olur. Ajdarin yanına geldiginde konusamadi bile. hadi onu gec sen sanatciysan sanatciligini büyüklügünü göster. Ajdar'ın dedigi laf altinda ezildi buda gitti vurdu bitane.
    biz ajdar'a salak beyinsiz akli filan yok diyoz ama kavga sonraasi yaptigi konusmalara bakin walla helal olsun.

birde Ajdara kalkan eller kırılsın yazmiş star tv'ya bende forumda bi arkadas slogan olarak yazdi sandim şimdi dikkatimi cekti gördüm
  • Hepimiz ajdarız
  • quote:

Orjinalden alıntı: Warrior_hypatia

ajdarın üstüne neden bu kadar gidiliyor anlamıyorum

adam kendi bakışıyla kendi sanatını icra etmeye çalışıyor.beğenmeyen izlemez ve dinlemez.+ona sen sanatçı mısın diyen insan kılığındaki maymun kendisi çok mu sanatçı?düzgün türkçe konuşmayı öğrensin önce.medeniyetsizlik ve zayıflık budur işte.ajdar ne yaparsa yapsın bu ülke insanlarını kendisine tokat atan bu kabadayı müsveddesinden daha çok zarar veremez.

işte mantıklı yorum. Bende izlediğimde Alihanı dövesim geldi. Kimin sanatçı olup olmadığının otoritesi Alihan dayak atma hakkını kendinde nasıl görebiliyor. Ajjdar 5 numara büyük sanatçı olma bakımından Alihandan

• quote:

Orjinalden alıntı: stnts

quote:

Orjinalden alıntı: Warrior_hypatia

ajdarın üstüne neden bu kadar gidiliyor anlamıyorum

adam kendi bakışıyla kendi sanatını icra etmeye çalışıyor.beğenmeyen izlemez ve dinlemez.+ona sen sanatçı mısın diyen insan kılığındaki maymun kendisi çok mu sanatçı?düzgün türkçe konuşmayı öğrensin önce.medeniyetsizlik ve zayıflık budur işte.ajdar ne yaparsa yapsın bu ülke insanlarını kendisine tokat atan bu kabadayı müsveddesinden daha çok zarar veremez.

işte mantıklı yorum. Bende izlediğimde Alihanı dövesim geldi. Kimin sanatçı olup olmadığının otoritesi Alihan dayak atma hakkını kendinde nasıl görebiliyor. Ajjdar 5 numara büyük sanatçı olma bakımından Alihandan

bence türk halkı ajdarı tutacak adam kendisi gayret ederek bişeyler yapmaya calisiyor. Alihan ztn ş.refsizin teki benim kaatimce ya Alihan iyice düştü.

• Ajdar büyük bir sanatçıdır. Kıskananlar çatlasın. Alihan diyarbakır karpuzu gibi hasedinden ortadan yarılıp saldırmış. Ulan alihan sen kaç beste yaptın? Yapsana çikita muz gibi beste görelim bakalım. Sen Ajdar'ın tırnağı olamazsın.
  • Ajdar dayak yedi istanbul ayaklandı Taksimde toplanan halk AJDARRR AJDARRR dİYE BÖGÜRDÜ

AJDAR IN DAYAK YEDİĞİ AN video (rapid+youtube) HEPİMİZ AJDARIZ :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YgtBrk -- 28 Ocak 2007; 16:28:13 >

• İşte resimde sevginin fotografı var. Onbinlerce insan ajdar için yürüdü taksimde. Onlar da biliyorlar ki güneş balçıkla sıvanmaz. İnsanların keline şaplak atarak onların değerlerinden ve sanat güçlerinden bir şey eksiltemezsiniz.
  • yalnız ilk defa ajdar haklı ya adam resmen dayak atmaya yer aramıs bulamamıs snra da direk dalmıs ne slk insanlar war wallla

resmen reklam
  • Vay be...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimde 2001 den kalma konu var onu mu hortlatıyım illaki?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.