Şimdi Ara

AJDAR IN DAYAK YEDİĞİ AN video (rapid+youtube) HEPİMİZ AJDARIZ :))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
3.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

(En Son Oy Tarihi: 20.4.2013)
Giriş
  •  AJDAR IN DAYAK YEDİĞİ AN video (rapid+youtube) HEPİMİZ AJDARIZ :))

http://www.youtube.com/watch?v=pHq5USv1UY8

http://rapidshare.com/files/13506907/ajdar_dayak_yedi.avi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maydemir52 -- 27 Ocak 2007; 0:21:49 >

• Ya arkadaşlar çok mu önemli de olay yaptınız ya yemişse yemiş 100 tane konu açtınız hangisine bakıcaz bunların
  • istediğine.
  • nası bi heyecanla izlemişim keşke daha wursaydı dur çekirdek getirem baştan izleyem
  • Alihan da arada küfür sayıp duruyor ya
  • Tamam Ajdar'ı ben de sevmiyorum ve sanatçı olarak da görmüyorum. Hatta şarkıcı ya da bir yorumcu bile değil bence, ama Alihan da abartmış. Orda Alihan dedi ki, "seninle dalga geçiyorlar" Ajdar çok güzel cevap verdi, "sizi niye ilgilendiriyor". Alan memnun,satan memnun, sanane be kardeşim. Alihan oraya kabadayılık ve reklam için gelmiş. Düşünceni söyleyebilirsin,sanatçıdan saymayabilirsin ki değil zaten, ama sen gidip de adamın arkasından vurursan olmaz, yarın öbür gün sana da birisi kızıp topuğundan vurursa, o zaman ne yapacaksın bakalım. Alihan'ın yaptığı terbiyesizlik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 26 Ocak 2007; 19:50:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

Tamam Ajdar'ı ben de sevmiyorum ve sanatçı olarak da görmüyorum. Hatta şarkıcı ya da bir yorumcu bile değil bence, ama Alişan da abartmış. Orda Alişan dedi ki, "seninle dalga geçiyorlar" Ajdar çok güzel cevap verdi, "sizi niye ilgilendiriyor". Alan memnun,satan memnun, sanane be kardeşim. Alişan oraya kabadayılık ve reklam için gelmiş. Düşünceni söyleyebilirsin,sanatçıdan saymayabilirsin ki değil zaten, ama sen gidip de adamın arkasından vurursan olmaz, yarın öbür gün sana da birisi kızıp topuğundan vurursa, o zaman ne yapacaksın bakalım. Alişan'ın yaptığı terbiyesizlik

+10

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ajdar hiç bişey demiyo herif bana hakaret ediyo diyo delimidir nedir ajdar fun club a üye olasım geldi
  • Saol in_metal hatırlattığın için

Bu arada Alişan'dan da özür dilerim isim benzerliği olduğu için, kendisine en ufak gıcığım yoktur, bağlanmak isterse de forumumuz kendisine açıktır
  • palyaçolar ajdar dan daha sewiyeli ....
  • Hepimiz Ajdarız,hepimiz Naneyiz....
  • quote:

Orjinalden alıntı: OssGuu®

Hepimiz Ajdarız,hepimiz Naneyiz....

süper. yeni sloganımız.
  • abi manyak ajdar hayranıyım odamın heryeri onun posterleriyle dolu
    adam gerçekten türkiyenin hiperstar ı.

arkandayız Ajdar yürüüüüüüüüüü
  • alihanında bı tarafı kalkmıs ajdar ona hıcbısey demıyor ama o sırf reklam ıcın vuruyor ajdarın akli dengesı yerınde degıl ve acız bı kısılık alıhan onun acızlıgıne bakmadan el kaldırdı alihana
  • Ajdar belki sanatçı değil ama burda adam haklı.. Ne güzel de cevap vermiş, seni neden ilgilendiriyo bu kadar diye, bu adamı sanatçı diye dinleyen, alkışlayıp pohpohlayan insanlar oldukça hiperstarda olur megastarda olur he bi star olur yani.. Kaba kuvvetle neyi çözebilirsin ki ?
  • @maydemir hocam konuyla alakası yok ama sen birine para vermiştin noldu geri geldi mi para?Çünkü adama bir hafta ceza werdiler , daha sonra foruma dönmedi, çok mrk ettim
  • bunlarla insanlar uyutuluyor işte
    çok önemli sanki ajdarın dayak yemesi
    bide ajdara kalkan eller kırılsın yazmışlar..
    yazık..
  • quote:

Orjinalden alıntı: baycan87

@maydemir hocam konuyla alakası yok ama sen birine para vermiştin noldu geri geldi mi para?Çünkü adama bir hafta ceza werdiler , daha sonra foruma dönmedi, çok mrk ettim

döndü şuan forumda. para konusunda sorun yok. zaten sıkıştığı için para verdim bide ben sıkıştırsam bi anlamı kalmaz. zaten vereli 20 gün anca oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

Bu arada Alişan'dan da özür dilerim isim benzerliği olduğu için, kendisine en ufak gıcığım yoktur, bağlanmak isterse de forumumuz kendisine açıktır

• Ahahah muzu yemiş gerizekalı
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.