Şimdi Ara

Aileden gizli psikoloğa gitmek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
103
Cevap
2
Favori
12.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mümkünse ailemden gizli psikoloğa gitmek istiyorum.Bu çekingenlik utangıçlık durumları için.Çok karışık durumlar ve çok zor durumdayım gerçekten.Neler yapabilirim psikoloğa gitmek için ? Çok ciddi bir konu lütfen ciddi cevaplar verin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Aileden Gizli Psikoloğa Gitmek

18 yaşından küçük bireyler, bir psikolog veya psikiyatristten gizli olarak yardım alabilirler.

18 Yaş Altı Psikoloğa veya Psikiyatriste Gidebilir mi?

Türkiye'de 18 yaşından küçük bireyler, ebeveynlerinin izni olmadan psikolog veya psikiyatriste gidebilirler. Ancak 16 yaşından küçükler için ebeveynlerinin bilgilendirilmesi önerilir.

Ailem Olmadan Psikoloğa Gidebilir Miyim?

Evet, 18 yaşından küçük bireyler, ailelerinin izni olmadan psikoloğa gidebilirler. Ancak, ebeveynlerin bu konudaki tutumlarının dikkate alınması önemlidir.

Ailem Psikoloğa Gitmeme İzin Vermiyor

Ebeveynlerin psikoloğa gitmene izin vermemesi durumunda, okul danışmanına veya güvendiğin bir öğretmene başvurabilirsin. Ayrıca, ücretsiz olarak psikolojik destek veren kamu kurumları veya sivil toplum kuruluşları da mevcuttur.

16 Yaşında Psikoloğa Gitmek

16 yaşında bireyler, ebeveynlerinin izni olmadan psikolog veya psikiyatriste gidebilirler. Ancak, ebeveynlerini bilgilendirmek ve onların desteğini almak faydalı olabilir.

Tek Başına Psikoloğa Gitmek

18 yaşından küçük bireyler, ebeveynlerinin izni olmadan psikoloğa gidebilirler. Ancak, ebeveynlerin bilgilendirilmesi ve onların desteğinin alınması önerilir.

Önemli Notlar:

• Gizli olarak psikoloğa gitmek, aile ile güven sorunlarına yol açabilir. Bu nedenle, mümkünse ebeveynlerin desteğini almak önemlidir.
    • Psikolojik sorunların erken teşhis ve tedavi edilmesi, daha iyi sonuçlar elde edilmesini sağlar.
    • Psikolog veya psikiyatrist ile görüşmelerin gizliliği korunur.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ailene açık açık söyle neden gizli?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

Ailene açık açık söyle neden gizli?

Bana sosyalfobim varmış gibi bakacaklar aslında biraz çekingenim ama olay büyüdü iyice batıyorum.Abartacaklar yani ve birazda ailemin suçu.

• quote:

Orijinalden alıntı: TechR

quote:

Bana sosyalfobim varmış gibi bakacaklar aslında biraz çekingenim ama olay büyüdü iyice batıyorum.Abartacaklar yani ve birazda ailemin suçu.

Eğer geri kafalı değillerse sana destek olucaklarını düşünüyorum. Bence söyle.
  • quote:

quote:

quote:

Haberleri olmadan mümkün değilse mecbur söylerim.Destek olurlar ama abartırlar bu durumu.Hep suskunluğun efendilik olduğunu öğrettiler bana bende böyle oldum.Kardeşim daha yırtık ve tanınan birisi bana göre.1 yaş küçük benden.

• Up

• quote:

quote:

quote:

quote:

Haberleri olmadan mümkün değilse mecbur söylerim.Destek olurlar ama abartırlar bu durumu.Hep suskunluğun efendilik olduğunu öğrettiler bana bende böyle oldum.Kardeşim daha yırtık ve tanınan birisi bana göre.1 yaş küçük benden.

ben de küçüklüğümden beri aşırı asosyelim, o yüzden beni de psikolog veya pskiyatiye götürcekler, belki daha sosyal olurum diye.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ben de küçüklüğümden beri aşırı asosyelim, o yüzden beni de psikolog veya pskiyatiye götürcekler, belki daha sosyal olurum diye.

Asosyal değilim ki ama dediğim gibi bizi yalnız bıraktılar bizde içimize kapanıyoruz yavaş yavaş.Önceden böyle değildi.Cafeye gidelim diyorum işim var diyolar gidiyorum bakıyorum cafedeler.İstenmiyoruz.

• Para ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

Para ?

Şükür durumumuz iyi.Çoğu şeye gidebilecek yapabilecek maddiyatım var.Zaten yapıyorumda ama tek başıma yapıyorum ve gidiyorum.Arkadaşlarım beni istemiyor artık.

• Ailenin bilmesi gerekmiyor merak etme. Rahatça gidebilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihhilal

Ailenin bilmesi gerekmiyor merak etme. Rahatça gidebilirsin.

Gerçekten küçük bir olay ama büyüyor.Özgüvenim eksik.Görünüşüme güveniyorum ama etrafım benden daha yakışıklı ve popüler kişilerle dolu.Yokuz gibiyiz resmen.

• Up

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fatihhilal

Ailenin bilmesi gerekmiyor merak etme. Rahatça gidebilirsin.

Gerçekten küçük bir olay ama büyüyor.Özgüvenim eksik.Görünüşüme güveniyorum ama etrafım benden daha yakışıklı ve popüler kişilerle dolu.Yokuz gibiyiz resmen.

Tipin cok bir önemi yok, leş degilsen giyinişinle vs amacına ulaşırsın. Doktora da git yine.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben gidiyorum dostum su anda, yasim 18 hem de devlet hastanesine peder bir gun sgkdan ogrenebilir ama olsun o zaman soylerim..

Eger gizli gidebileceksen git bence haberleri olmasin

• quote:

Orijinalden alıntı: İssiz Adam

Ben gidiyorum dostum su anda, yasim 18 hem de devlet hastanesine peder bir gun sgkdan ogrenebilir ama olsun o zaman soylerim..

Ailene psikologa gittiğini söylemekten çekiniyorsun. Çekingenlik içinde psikoloğa gidiyorsun. Gayet normal Çekingenliğini durumu ailene anlatarak kırabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: İssiz Adam

Ben gidiyorum dostum su anda, yasim 18 hem de devlet hastanesine peder bir gun sgkdan ogrenebilir ama olsun o zaman soylerim..

yine mi sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: emure

Ailene psikologa gittiğini söylemekten çekiniyorsun. Çekingenlik içinde psikoloğa gidiyorsun. Gayet normal Çekingenliğini durumu ailene anlatarak kırabilirsin

Abartacaklar ve yayacaklar.Bana hastaymışım gibi bakacaklar.Çekingen dediğim ön planda değilim.Doktora da yalnız kaldık, eğlenceli değiliz ve çekingeniz falan o konuları anlatıcam.

• quote:

Mümkünse ailemden gizli psikoloğa gitmek istiyorum.Bu çekingenlik utangıçlık durumları için.Çok karışık durumlar ve çok zor durumdayım gerçekten.Neler yapabilirim psikoloğa gitmek için ? Çok ciddi bir konu lütfen ciddi cevaplar verin.

Psikoloğun sana önereceği şu : insanlarla tanışırsan insanlar da senle tanışır ve konuşur.
    Kendimden biliyorum.

Pskiyatra git,ilaçlı tedavi daha faydalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ray Manzarek

quote:

Mümkünse ailemden gizli psikoloğa gitmek istiyorum.Bu çekingenlik utangıçlık durumları için.Çok karışık durumlar ve çok zor durumdayım gerçekten.Neler yapabilirim psikoloğa gitmek için ? Çok ciddi bir konu lütfen ciddi cevaplar verin.

Psikoloğun sana önereceği şu : insanlarla tanışırsan insanlar da senle tanışır ve konuşur.
    Kendimden biliyorum.

Pskiyatra git,ilaçlı tedavi daha faydalı

Durumum o kadar ağır değil.Sadece bi kaç tavsiye almak için gidicem.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.