|
Sa. çocukluğumdan beri mide hastalığım var sürekli kusuyorum kustuğum zaman bazen boğazımdan kan geliyor. geceleri midemin ağrısından sabaha kadar uyuyamıyorum, arabalara falan hiç bir şeye binemiyorum. bindiğim gibi direk kusuyorum bu yüzden hayatım boyunca hiç bir yere seyahat edemedim. şu 3-4 yıldır Gastrit mide hastalığım var. rahatsızlığım nedeniyle 1 yıldır asker kaçağıyım kısaca ( bakaya ) virüs falan da olunca üstüne gidemedim. geçen hafta şubeye işlemler için gittim. rahatsızlığımı belirttim. Beni hastaneye sevk etti. mecbur minibüsle hastaneye gittim baya uzaktı bu yüzden minübüsün içinde kustum. hastaneye vardıktan sonra taşıt tutması nedeniyle başım ağrıdı ve midem bulanmaya başladı. 1 haftadır yataktalardan kalkamadım bu yüzden. hastaneye gittim kan testi vs verdim. o günün akşamı kan kustum gözlerimin altı kan topladı. ertesi gün tekrar kan testi sonuçlarını almak için hastaneye tekrar gittim minübüsle bu sefer gene kustum. git gel yapa yapa perişan oldum artık. aşırı halsizlik ve baş ağrısı mide bulantısı vs oldu günlerce bu yüzden. her neyse kan testi sonuçlarında " Şekerimin yükseldiğini " söyledi doktor. bu sefer mide için endoskopi istedi benden. gidip mide endoskopisine muayene oldum mideme boru soktular az daha ölüyordum gözlerim karardı nefesim falan kesildi. sonra sonuçlarında gastrit olduğu ortaya çıktı. belgeleri aldım doktoruma götürdüm. askere gitmek istiyor musun diye sordu. bende ; " Bu şekilde gidersem sıkıntı çekerim hocam " dedim. bana " Askerlik yapmaman için her hangi ciddi bir hastalığın yok dedi " bende tekrar çok kötü olduğumu ve yapamayacağımı söyledim ama dinlemedi. bana reçete ile ilaç yazdı, ama yazdığı ilaçlar hiç bir işe yaramadı yuttuğum hapı tekrar kusuyorum. lan şişko adama sırf kilosu var diye muaf veriyorlar. hasta adama vermiyorlar çok saçma. bu halde nasıl gideceğim bilmiyorum. acaba askere gittiğimde orada hastalığım var mı diye sorarlar mı ? veya orada hastaneye falan sevk ederler mi ? giderken raporlarımı da götürmeyi düşünüyorum. |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

Hızlı