Şimdi Ara

Aileden gizli psikoloğa gitmek. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
2
Favori
12.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HungryBody

Çok zor bi durum Ailene başarını etkilediğini söyle ciddiye alırlar.Yoksa geçer geçer zamanla derler.

Daha beteri varmış sosyalfobi.Ama benim durumumda gerçekten çok kötü.

• Up

• quote:

Orijinalden alıntı: TechR

quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

Ailene açık açık söyle neden gizli?

Bana sosyalfobim varmış gibi bakacaklar aslında biraz çekingenim ama olay büyüdü iyice batıyorum.Abartacaklar yani ve birazda ailemin suçu.

Psikologa giden birsürü arkadasım var aile köstek olmazki en azından arkadaşlarımda öyle

• quote:

Orijinalden alıntı: ohshit

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

Ailene açık açık söyle neden gizli?

Bana sosyalfobim varmış gibi bakacaklar aslında biraz çekingenim ama olay büyüdü iyice batıyorum.Abartacaklar yani ve birazda ailemin suçu.

Psikologa giden birsürü arkadasım var aile köstek olmazki en azından arkadaşlarımda öyle

Köstek olmazlar evet ama çok abartırlar bu durumu.Akrabalara falan yayarlar herkesten nasihat sonra.Ve dışarıdan biri duyarsa deliymişim gibi bakarlar.Herkes psikoloğa gitmenin delilik olduğunu sanıyor.Daha çok yalnız kalırım bu duyulursa.

• Up

• Böyle durumların çevre ile de alakası var. İlkokul-ortaokuldayken benim okulumda doğru düzgün kişi yoktu. Bu yüzden sürekli yalnız takılıyordum. Sonra biraz yüksek puanlı konum olarakta iyi bir liseye gittim. Kaç yıldır çekinme falan hepten bitti. Hatta gereğinden fazla aktif birisi oldum Hele üniversitede sosyal olmak çok daha kolay. Çünkü etrafında bir sürü seninle aynı ilgi alanlarına sahip kişi oluyor.
  • Bende ders calismiom diye gittim yaymislar herkese gıcık oldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Herlebauld

Böyle durumların çevre ile de alakası var. İlkokul-ortaokuldayken benim okulumda doğru düzgün kişi yoktu. Bu yüzden sürekli yalnız takılıyordum. Sonra biraz yüksek puanlı konum olarakta iyi bir liseye gittim. Kaç yıldır çekinme falan hepten bitti. Hatta gereğinden fazla aktif birisi oldum Hele üniversitede sosyal olmak çok daha kolay. Çünkü etrafında bir sürü seninle aynı ilgi alanlarına sahip kişi oluyor.

Aynen etrafta kişi yok hepsi bıraktı.Yalnız kaldım çok.o yüzden girişken biri olamıyorum.

• Up

• yeni arkadaslar edin, yeni ortam kur.
    tabi yaşda onemli faktor

• quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Oreily

yeni arkadaslar edin, yeni ortam kur.
    tabi yaşda onemli faktor

Yaşım 16.Yeni arkadaşta bulmak zor gibi.Bide samimi arkadaşlar birbirleriyle küfürleşir laf atar ben herkesle ciddi konuşuyorum çok yakın arkadaşlarımla bile.Bu yüzden millete samimi gelmiyorum soğuk davranıyormuşum sanıyorlar.

• quote:

quote:

tabi yaşda onemli faktor

Yaşım 16.Yeni arkadaşta bulmak zor gibi.Bide samimi arkadaşlar birbirleriyle küfürleşir laf atar ben herkesle ciddi konuşuyorum çok yakın arkadaşlarımla bile.Bu yüzden millete samimi gelmiyorum soğuk davranıyormuşum sanıyorlar.

bende +25 falan sandım.
    Daha naptın yahu, yeni arkadaşlar bulman zor değil 16 yaşında
    Bende yapım gereği mesela hemen herkesle samimi olamam.
    Ama çevremdeki insanlar düzgün insanlar olur.O sebeple olmadığın birisi gibi davranamazsın.
    Çevrendekiler seni istemiyorsa, düşme üstlerine.Bir aktiviteye git.
    Ne bileyim gitar kursu olabilir mesela, ya da yüzme kursu.
    Yeni insanlar tanıyabileceğin ortamlara gir.
    Maddi durumunun yeterli olduğunu söyledin.Sanırım bir kursa verecek paran vardır.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryan Oreily -- 9 Kasım 2014; 0:36:48 >

• quote:

quote:

quote:

tabi yaşda onemli faktor

bende +25 falan sandım.
    Daha naptın yahu, yeni arkadaşlar bulman zor değil 16 yaşında
    Bende yapım gereği mesela hemen herkesle samimi olamam.
    Ama çevremdeki insanlar düzgün insanlar olur.O sebeple olmadığın birisi gibi davranamazsın.
    Çevrendekiler seni istemiyorsa, düşme üstlerine.Bir aktiviteye git.
    Ne bileyim gitar kursu olabilir mesela, ya da yüzme kursu.
    Yeni insanlar tanıyabileceğin ortamlara gir.
    Maddi durumunun yeterli olduğunu söyledin.Sanırım bir kursa verecek paran vardır.

edit:imla

Maddi durumum elverişli ama oturduğum yerde yüzme kursunu gitar kursunu vs bırakın bi spor salonu bile yok.Ama bu kurslar bana yarım saat uzaklıkta.Yorgunluktan gidemiyorum okulda bayağı yoruluyorum eve gelir gelmez uyuyorum dayanamıyorum.Ama gidicem ne olursa olsun.İmkanlarımı sonuna kadar kullanıcam.Çevre olarak gerçekten çok şanssızım.

Birde dışarı çıkasım bişeyler yapasım var.Ama dediğim gibi yok ve zamanda yok.Çok yorgun oluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechR -- 9 Kasım 2014; 1:14:53 >

• Up

• Up

• Charles Bukowski'yi kendine model al bir süre. Sonra yapmaktan çekindiğin işlere başla. Zamanla uyarıcılar karşısında tepkisizleşme ve duyarsızlaşma olacak. Malesef ki özgüven eksikliği günümüzde yaygın olan ciddi bir durum.

• Up

• quote:

Up

hacım sakin. ben de 18 yaşımdayım üni'ye başladım ben de senin gibiyim. önemli olan insanın halinden memnun olması bence. bütün gün evde takılıyorum derslere falan da hiç gitmiyorum. pek arkadaşım falan yok benim de zaten gerek de yok. gir internette takıl herkes diğer insanlarla vakit geçirecek bundan zevk alacak diye bir şey yok içinden nasıl geliyosa öyle yap. psikolog falan da bi işe yaramaz her şey kafada biter.
  • 16 Yaşındayım ve kimseye sen benim en iyi arkadaşımsın diyemiyorum bende bir psikoloğa gitmek istiyorum ve yaşıtlarımdan olgun düşünüyorum galiba herkes Twitter falan konuşurken ben Siyaset , Tarih gibi konular konuşmak istiyorum ve derslerde hoca bir grup oluşturun derken herkes grup oluşturuyor yalnız kalıyorum ne yapıcağımı harbiden bilmiyorum

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.