Şimdi Ara

AHMET NECDET SEZER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

quote:

üniversite yıllarım, kredi kartı borcu falan ödeyemiyoruz öğrencilik işte, part time falan iş olaylarına girdim. acenta aracılığıyla günlük bir şöförlük işi geldi. düğün arabası kullanacağım. aldım gelinle damadı, janti bi araba altımda düğün günü klasik işleri hallediyoruz. gelinle damadın aralarındaki konuşmalara kulak misafiri oluyorum; ahmet amca ne zaman gelecek falan filan. neyse düğün vakti geldi salonun önüne çektim arabayı, düğün eşrafı gelmeye başladı. bende kıçımı arabaya yaslamış sigara içiyorum. üç beş metre yanıma hoop siyah sivil plakalı bi araç durdu. önden şöför ve siyah takımlı bir adam indi. kapıyı açtılar –ben hiç istifimi bozmadan eller cepte, ağzımda sigara bakıyorum–.bi adamla kadın indi arka kapıdan.adama baktım lan kim bu tanuyorum demeye kalmadan göz göze geldik; şöyle hafiften bi gülümseyip başıyla selam verdi, eşi de aynı şekilde gülümsedi, devam edip girdiler salona. len cumhurbaşkanı değil mi bu diye şaşkın arkalarından bakarken şöförü geldi selam verip yanıma." cb değil mi abi bu" diye sordum "evet" deyip sigarasını yaktı. şaşırdığımı görünce "ne oldu ki" diye sordu. ben de "ya abi hiç cb gibi gelmedi ne arabalar,ne korumalar, ne şamata ".
    deyince adam bana "çok mütevazidirler, özel işlerinde asla protokol kullanmazlar" dedi.o gün nasıl geldiyse aynı mütevazilikle de ayrıldılar düğünden.
    bu da ahmet necdet sezerle ilgili böyle bi anımdır.
    şimdikilerin şatafatlarını görünce şaşırıyor insan. aynı işi yapmıyorlar mı bunlar diye?

https://eksisozluk.com/entry/66410219

• Umreye bir tabur askerle gidenler var bir de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3000 korumayla gezenler utansın :)
  • Şimdiki Dünya lideri ondan oluyor hep.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cradl3 -- 20 Şubat 2017; 14:32:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu durumun aynısı şimdi olsa belki RTE de gülüp geçerdi ama maalesef ülkede kraldan çok kralcı olduğu için "sen rte karşısında nasıl böyle durursun" direyerek 20 kişi dalardı adama
  • Olumden korkan insan korumayla gezer.Bakin misal ben hayatta korumayla gezmem

• o zaman ki liderler dunya lideri degillerdi simdi butun dunya bizim yoneticilerimizi kiskaniyor ondan koruma sayisi fazla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şehit efe osman apaydın
    2 hafta önce açıldı
    Mehmet TANRISEVEN
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kendisi köşkte yaptığı düğünün elektrik masrafını, personel giderini ve tüm harcamalarını ödemiştir.

Saray yaptıranlara, örtülüden bol kese harcayanlara, kızının düğününe makam helikopteri ile gidenler varken ütopyadır.
  • MonsterKill88 kullanıcısına yanıt
    tüyü bitmedik yetimin parasıyla ümreye ibadete giden....
  • Nasıl yani koskoca cumhurbaşkanı beyaz çay bile içmiyor muymuş ?
    Zaten ne zaman bu İslamcılar geldiler Çankaya köşkünü beğenmemeye başladılar komik.
  • cumhurbaşkanımız halkın içinden geliyor, halk ile iç içe geziyor hep

AHMET NECDET SEZER

• Daha öncede yazdım, tek başına eşiyle pazara inen, halkla kaynaşıp yapmacık değil samimi sohbetler eden, köşkün masrafı azalsın diye personelin yarısından fazlasını göndermiş biridir sayın Sezer.

Siz burda anayasa kitapçığını bahane edip karalamaya çalışan provokatörlere inanmayın, lüksle işi olmayan halk adamı gerçek bir vatan severdi kendisi.
  • Mütevazi olabilir fakat Ecevite yapılanları unutmadık

• Türk Milletinin Nazarında yeri ayrıdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.