Şimdi Ara

Ahmet çalık nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu nedir ? Banlanmamak için bir şey demiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kanser nedeni hocam.
    CPU: AMD Ryzen 7 9800x | GPU: MSI GAMING TRIO RTX5090 | RAM: GSkill 64GB(2x32) Trident Z5 Neo RGB 6000mhz CL30 DDR5 AMD EXPO Ram | SSD: Samsung 990 PRO 8TB (2x4) | Anakart: MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI AM5 DDR5 8400MHZ(OC) USB4 4x M.2 HDMI 5G LAN WIFI 7 RGB ATX
    Laptops: HP Omen Max 16 (RTX 5090 GPU) | Apple Macbook Pro M3
  • Fatih terim in milli takima alip abartisiyla bir anda şişirilmiş genç yaşına ragmen ulkenin en iyi takimlarindan birinde oynamasina ragmen kendini bir gram geliştiremeyen bir balondur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Deli Komutan

Fatih terim in milli takima alip abartisiyla bir anda şişirilmiş genç yaşına ragmen ulkenin en iyi takimlarindan birinde oynamasina ragmen kendini bir gram geliştiremeyen bir balondur

Her hangi bir geleceği de olmaz.. alt sıra takımların sıradan bir oyuncusu olur..
  • Adami 11e koydugunda tudora "hocam ben kaliteli bir futbolcu değilim beni yedek dışında degerlendirme, pozisyon hatası desen bende kademe hatasi desenbende zaten avrupadan benim yaptığım hatayla elendik beni 11e koyma isini bidaha düşün"

Demesini mi bekliyorsunuz. Ahmet caliki alacak vizyonsuzlukta bir yönetim, onu 11e koyacak körlükte, basiretsizlikte bir teknik adam varken biz bu günleri de arayacağız. Suan uefa da şöyle afilli bi ceza patlatsa da dursunla sevgilisi tudor rezil kepaze olup defolsalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    NİHAT GENÇ i tanıyormusunuz
    17 yıl önce açıldı
    İsmail murat aydın çelişkisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çöp.....

ilginçtir uzun süredir Türkiye Emre Aşık ayarında bi savunmacı yakalayamadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.