Bildirim
Ağır hasarlı/Komple Boyalı Araç Alan Var Mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
neden almak istiyorsunuz ilginç ülke olarak zenginleştikçe kriterlerimiz değişiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5 sene chavrolete kalosa bindim.otomatik vites
60 binde aldim 120 binde sattim
Parca parca 16 bin tl hasar kaydi vardi.(20 bin liralik araba)
Ilana koydugumda otomatik vitesinde sorun kaportasinda surtunmeye bagli deformasyonlar vardi
Ilana bunlari yazdim.fiyati ona gore tuttum 20 gunde satildi.daha erkende satardim fiyatta anlasamadik
Pismanmiyim degilim.hanima acemiligi attirmak icin almistik
Masraf cikardimi evet ama pahali arac olmadigindan uzmedi pek.kasko yaptirmadim 5 yil.egrisi dogrusuna geldi kendini kurtardi yani.
Şu anki aracım; Citroen Saxo 1.5D
Hasarı nedir, ne değildir bilmiyorum ama uzaktan bakınca bile kaportasının tamamının bir şekilde ucuz yollu değiştiği belli oluyor.
Eşime araç kullanmayı öğretmek için aldım fakat motorunun sorunsuzluğu ve 45 litre en ucuz mazotla bile 900-1.000 km arası yol yapıyor olması, aracı sevmeme neden oldu. -
2010 model Hyundai i 30 aldık. hasarlı halde aldık yaptırdık. yan yatmıştı mekanikte hasarı yoktu. komple boyattık.2010 yılında aldık. 4000km de idi aldığımızda şu an 90.000km de. iyi yapılırsa asla sorun çıkarmaz. sorun işi bence sehir efsanesi. tramerde aracın değeri kadar 30.000 tl lik hasarı vardı.sorun çıkarması bence sehir efsanesi iyi yapıldıktan sonra asla sorun çıkarmaz. şu an halen doktor kardeşim kullanıyor gayet de memnun
2007 symbol marka aracım da onden hasarlıydı bı cok sorun çıkardı fakat sorun çıkarması eski sahibinin kotu bakmasından dolayı idi. sanayi ile hasır neşir olduğumuz için arzaları en uygun fiyatlara hallettim.şu an biniyorum en son conta arzasından dolayı contasını değiştiridim. şu an biniyorum sorun yok.
2011 fiat linea marka aracımda o da tavan hasarlıydı onda asla sorun yasamadık.onu da şu an kullanıyoruz.
2011 pejo 407 dizel aldık onda da aracın değeri kadar hasar vardı. onden hasarlıydı. 1 yıl kullandık hiç bir sorun yaşamadık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syrialin -- 28 Temmuz 2017; 18:18:58 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Benim araba altı parça boyalı ama değişen yok totalde farklı kazalardan 23bin lira hasar kaydı var 2007 model 128bin kmde yaklasık 8 bin km yaptım çok şükür bi sıkıntısı yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mand1ra_Hekimi -- 28 Temmuz 2017; 18:23:31 >
komple boyalı olmasa da bilmeden önden kazalı araç aldım . araç epey sorun çıkarıyordu . ama kesinlikle ağır ve taksi çıkmasın dan uzak durulması gerekir . gerçekten o çeşit araçlar bir türlü düzelmiyor her gün yeni bir sorun arabanın kendi değeri kadar masraf et yine adam olmuyor ama hafif kazalı güneş yanığı çizilme den dolayı boyanan araçlar alınabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibon nobi -- 28 Temmuz 2017; 18:28:4 > -
Yukarı
Faydalı konu
1-Passat
2-Trameri tertemizdi
3-250.000 km ve orjinal
4-Hurda olmasına rağmen tadına doyamadım
Kaskolu aracımı satın aldıktan sonra ustaya götürmüştüm ön sağdan a sütununa kadar ağır kazalı dedi
Üstelik araç oto sanayide öyle kötü toplanmışki usta vida yerine japon yapıştırıcı kullanılmış dedi
Yine de hiç yolda bırakmadı büyük masraf açmadı ve memnundum
Ağır hasarlı f30 aldım. Sağ tekerden vurmuş değişen sadece sağ çamurluk değişmiş. 3 airbag açmış. Hatasızının %20 ucuzuna aldım 1 sene kullandım sattım. Sorunda yaşamadım.
Normal araca göre kasko yaptırmak sıkıntılı. Yapan da %75 i ne kasko yapıyordu. Satışı yavaş. Ucuz alıp ucuz satacaksınız. Sorusu olan alıntılasın.
Bilinen yanlışlardan birini yazayım. Trammere sms attınız değişen parçalar diye sms attınız. Gelen parçalar yada işlemler yada tutarlar yapılan işlemler değildir. Kazadan sonra sigorta eksperinin belirlediği onarım, parça, işçilik ve fiyatlama dır. Sakın o sms e güvenip iş yapmayın. Tüm kayıtlarına ulaşın. Sigorta sisteminde kaza tutanağını ekliyorlar ulaşmaya çalışırsınız. Kaza resimleri vs ekliyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancan_burak -- 29 Temmuz 2017; 11:56:43 >
Hasarli halini görmediğim aracı almam.
2004 jazz ls 150bin km fiyatının çok uygun olması nedeniyle aldım 22000tl. Ekspertiz yaptırdım mekanik yürür kusursuz. Bursa-fethiye yaptım sorun yok Maşallah. 7000tl hasar kayıtlı. Tavan hariç komple boya. Binicem yürüsün yeter kafasındayım. Yarın 20000tl versem arkama bakmam. Malum şahin doğan 16-17 bin tl isteyen var.
1- Ağır hasarlı megane 2 aldım. 1 sene bindim hiç yolda bırakmadı- masraf çıkartmadı ve kolayca sattım.
2- Ağır hasarlı 1999 Passat aldım. Kullandım, sadece yağ pompasından yağ kaçırıyodu onu yaptırdım 300 TL tuttu. Kolayca sattım.
En az 10 tane aracımda komple boya vardı. Şuan kullandığım E46 da tavan hariç komple boya var. Hiçbir sorunum yok satarken de çok rahat satarım. Şu şehir efsanelerini bırakın artık. Araba düzgün dursun, motoru düzgün çalışsın hasar kaydı vs önemli değil.
Bende hasar kaydı var hadi bi arıza çıkartayım diyecek değil araba :) -
komple boyalı Fiat Marea almıştım, Öyle ki aracın her parçası en az 3 kere boyanmış. 6 ay kullandım, 500 TL filan masraf yapmışımdır. ama aracı toplamaya kalksam en az 5 bin giderdi, kazalı olduğu için her tarafı dökülüyordu. -
quote:
Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58
neden almak istiyorsunuz ilginçülke olarak zenginleştikçe kriterlerimiz değişiyor
Ülke zenginleştikçe ben fakirleşiyorum galiba
İki sene önce bugünün parasıyla(altın olarak hesapladım) 98bin liraya araba almıştım şimdi ekonomik durumlardan dolayı satıp 32-33e birşey almam gerekiyor o fiyatlarada ya ölmüş eşek satıyorlar yada hasarlı/komple boyalı nispeten Yen'i araçlar var. Bende mecburen düşünmek zorundayım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klise Adam -- 29 Temmuz 2017; 20:12:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Komple ağır hasarlı araba maceramız olmuştu . Ne sorun çıkardı ne arıza yaptı kar ederek sattık. -
Yaptırılımış / Toplanmış Pert araba almam.
Pert aracı görür, kazasını inceler kafama yatıyorsa alır, kendi ustama toplattırırım.Piyasa fiyatının yarısına aynı araca binerim
Oto servis işindeyiz, ustaların boşluklarını doldurmak için sigortadan ağır hasarlı araçlar alıyoruz. Bu aracın 2005 modelide var, 2017 side. Bir çok araba aldık, genelde airbag açmamış olanları, açanları da sahibine bildirerek sattık. Hasarlı aracı satmak istiyorsanız aracı alacak olan kişiye hasarlı fotoğrafları iyice göstererek rahatlıkla satabilirsiniz. Ancak masraf çıkartma durumu araca göre. Şimdi 2005 model bi araç arıza çıkartmaya meyillidir, ancak 2017 bir aracın arıza çıkartma ihtimali yok denecek kadar azdır.
İyi forumlar.
quote:
Orijinalden alıntı: kayra39
Oto servis işindeyiz, ustaların boşluklarını doldurmak için sigortadan ağır hasarlı araçlar alıyoruz. Bu aracın 2005 modelide var, 2017 side. Bir çok araba aldık, genelde airbag açmamış olanları, açanları da sahibine bildirerek sattık. Hasarlı aracı satmak istiyorsanız aracı alacak olan kişiye hasarlı fotoğrafları iyice göstererek rahatlıkla satabilirsiniz. Ancak masraf çıkartma durumu araca göre. Şimdi 2005 model bi araç arıza çıkartmaya meyillidir, ancak 2017 bir aracın arıza çıkartma ihtimali yok denecek kadar azdır.
İyi forumlar.
Mesela 2012-2013 model benzinli 10-15 bin ağır hasar kayıtlı corsa lar var hatasız emsallerinden 8-10bin daha ucuz.
Alması sorun değil ama kısıtlı bütçeyle alacağım sanayiden çıkmazsa sıkıntıya düşerim ne dersiniz alınır mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- arabanın altından ses gelmesi
- arabada kayış sesi nasıl kesilir
- fiat bravo 1.4 t-jet
- golf 5 1.4 tsi
- doblo trekking yorumları
- 35 tfsi ne demek
- byd han 2025
- 2024 en çok satan arabalar
- bmw xm türkiye fiyatı
- jeep compass 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X