Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (1298. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.243
Cevap
143
Favori
931.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12961297129812991300
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sen bana verince çıktın sandım be ben de çıkacaktım. baktım bu bilmiyor bekledim. ne bileyim kusura bakma be kardeşim nasıl koydu bana da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetizano -- 25 Temmuz 2015; 18:31:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetizano

sen bana verince çıktın sandım be ben de çıkacaktım baktım bu bilmiyor verdim ne bileyim kusura bakma be kardeşim nasıl koydu bana da

çıktım bende zaten specten izliyordum dostum birde öyle her şekilli dh yazan taglılya feed atma gözünü seveyim attıklarının hepsi hain ben temizliyorum sen veriyorsun hala
  • aynı serverda nasıl oynayacağız, ip ve tag yollayın oynayalım.
  • yok ya bir tanesini tanıyordum sabahta oynamıştık ondan verdim bir de yeni taglılara verdim eski olan kraliçeydi o da ihanet etmedi hiç hızlı space felan biliyordu ondan az birşey verip göndercektim sen kimi gördüysen daldın
  • Konuyu dağıtan arkadasın verdiği tagla oynuyoruz yinede üstümüze atlayıp dhliler yiyor bu işte bi terslik var Dh prof ve avcı çözemedim sizi
  • eski taglere güvenmeyin diyorsunuz o zaman yeni tag'i atın da ona göre girelim. keyfimizden eski tag'i kullanmıyoruz. konuyu açan kişi 1 gün giriyor 1 hafta girmiyor. devlet sırrı gibi tutmayın yoldan geçen adam istemiyor forumda yazıyor gördüğünüz gibi. zor bir şey yapmanızı istemiyoruz anlıcağınız
  • DH redking HAİNDİR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifakinti

quote:

Orijinalden alıntı: Metabolism

quote:

Orijinalden alıntı: arifakinti

Hayırdır ne yapiyo yine

Yine derken :D

o, ortağı, ben, ortağım ilk dörtteydik. Sonra yediler bizi

Daha öncede dillendirmislerdi Burda

Sorunlu bir arkadaş galiba

Saçma sapan işler hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• iyi sardı oyun ha ben ಱŤ•Ťಱ tagın şekline şemaline bakmıyorum besliyorum daha kelek yapan çıkmadı oyun acemilikleri dışında
  • DH Good-KAtliam haindir.
  • Katliam haindir, girip çıkmadığım yakının kalmadı rahat ol.
  • agar.io/#RDLHL

PRO OLAN BIRISI VARSA ALINTILASIN YARDIRALIM.

NICKIM r3hab
  • quote:

Orijinalden alıntı: makedonest

DH stattrak buradaysan buyuk hainsin!, dh hafızla aldıgımız serveri sizleri büyüttük sonra baska adamlar türedi onları beslediniz bizi tanımadınız, üstüne birde bölünüp yedin beni bile bile, ama seninle denk geliriz bir yerlerde, hainlik yapanları unutmamaya calısıyorum. DH HAFIZ a selam güzel oyundu :)

benim için de güzel oyundu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cenkay KESER

Katliam haindir, girip çıkmadığım yakının kalmadı rahat ol.

adam sen ve yanındakini sittin kez yedi siz hala adama parça veriyorsunuz yemiyorsunuz heralde arkanızdan ne gülmüştür
  • kod verin de girelim kimseyi satmadım satmamda
  • Konu sahinin dagıttıgı en son tagı kullanıyorum.Peekay ın dagıttıgı taglı kişilere guvenıyorum ama bazen parçamızın yarsını verdimiz halde aç gibi uzerımıze atlayanlar var ... Mesela bugun Şakışla galiba 2 3 kişi daha !!
  • arkadaşlar hızlı oynayabilen varmı w yerine space ile oynamayı bilen birisi varsa takılalım adam peşlerken arkadan 2 saat w ile büyütmek yerine bölünerek önüme geçip mesafeyi kısaltarak adamı yememizi sağlayabilen biris kısacası adam gibi oynayabilen 1 kişi varsa takılalım zevkli olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jesse1304 -- 25 Temmuz 2015; 21:58:49 >
  • Biri bana yeni tagı pm atsın Lütfen acil!!
  • OYUN SELFIEMIZ :)

TS ILE OYNAMAK ISTEYEN :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delta000 -- 25 Temmuz 2015; 23:54:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: artes16

Konu sahinin dagıttıgı en son tagı kullanıyorum.Peekay ın dagıttıgı taglı kişilere guvenıyorum ama bazen parçamızın yarsını verdimiz halde aç gibi uzerımıze atlayanlar var ... Mesela bugun Şakışla galiba 2 3 kişi daha !!

kardeşim yeni tag konu sahibi aktif olmadıgından alamıyorum pm atarmısın lütfen.
  • 
Sayfa: önceki 12961297129812991300
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.