Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (1299. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30.243
Cevap
143
Favori
931.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12971298129913001301
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dh hacı naber gordugunuz yerde yiyin arkadaşlar

ayrıyetten serverler paso res çekiyor bir bendemi böyle ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jesse1304

dh hacı naber gordugunuz yerde yiyin arkadaşlar

kardeşim şu yeni tag elinde varsa pm atıver çıldırcam allasen lütfen.
  • en son tag elimde ama güvenmediğim kişilere veremiyorum ama şu arkadaşa sor bi belki verir adı arifakinti
  • quote:

Orijinalden alıntı: jesse1304

dh hacı naber gordugunuz yerde yiyin arkadaşlar

Hacı Naber hain değildir. Etti yüz kere söylüyoruz. Size hainlik yapan onun fakeleridir. Zaten dikkat edersen her DH li serverde bi hacı naber var Hatta ben bugün bir server da 2 tane hacı naber gördüm
  • delta000 kullanıcısına yanıt
    Serverlarda gezerken sizi gördüm, geldim ama biriniz bile feed vermedi
    Nick Tag Arif Tag
  • beyler bi servera yirmi kişi doluşursanız millette fake girip işinizi bitirir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifakinti

Serverlarda gezerken sizi gördüm, geldim ama biriniz bile feed vermedi
    Nick Tag Arif Tag

OYNAMAK ISTIYORSAN TS ADRESINE GEL TS DEOLMAYANLARI FEEDLEMIYORUZ
  • HassicTr (Böyleydi sanırım) bana özelden mesaj atar mısın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nilbek

quote:

Orijinalden alıntı: rammstein35

oyun hakkında 1 sorum, 1 şikayetim var;

1.sürekli bölündükçe hücrelerin birleştikten sonra ana kütlenin küçüldüğünü farkettim. Böyle bir şey var mı?

2. mayın olayını aşırı abartmışlar. bence bir sınırlama getirilmeli zira yeteri kadar büyümeye engel. bazen agar.io değil de mayın tarlası oynadığımı düşünüyorum. amacımız mayınlara basmamak filan

1. hücreleriniz sürekli kütle kaybetmektedir. Bölündükten sonra birleşene kadar geçen süre de uzun olduğu için gözle görülebilir bir randa küçüldüğünüz doğrudur. Bütün hücrelerine kütlelerine oranla hızlı küçülür. Örneğin 10k puanda hiç kıpırdamadan durursanız dakikalar içinde 5k ya düşebilirsiniz.

2. bir haritada olabilecek maksimum ve minumum virüs sayısı bellidir. Eğer minumum virüs sayısına gelinmişse, bir virüs patladığında otomatik olarak başka bir yerde virüs ortaya çıkar. Eğer maksimum virüs sayısına ulaşılmışsa da artık hiçbir virüsü beslemeyemezsiniz ta ki diğer virüslerden birisi patlayana kadar. Anladığım kadarıyla sizin öneriniz minimum virüs sayısının düşürülmesi...

şu kütle olayının küçülmesini bende fark etmiştim. ama göz yanılgısımı acaba diye düşünüyordum. gerçi bariz küçülüyodu ama olamaz, mantıksız diye düşünüyodum. gerçi ben bölünerek oynadığımdan sürekli sorun değil. ama bölünmeden uyuz uyuz dolananlar için iyi aslında. küçülsün adiler

viürüs olayı bence çok iyi çünkü hem taktik yapman gerekiyo hemde önceden girip odayı domine edenlerden kaçma fırsatı tanıyo. en azından zaman kazndırıyo. keşke daha çok olsa. bide benim dikkatimi çeken bazı odalarda yemler çok sık iken bazı odalarda çok seyrek. azcık büyüyene kadar canım çıkıyo.

• bu arada gündüz işyerindeyken oyun yağ gibi akıyor ama evde oynarken özellikle kritik anlarda büyüklerin olduğu ve patladığı anlarda çok zorlanıyorum. kablosuz bağlantı olduğu için olabilir mi. bi çözümü varmı. bağlantım fiber superonline
  • ulan adam çağırmaya geldim ölmüşler hep
  • Arkadaşlar ben bugün oyuna hiç girmedim girmeyeceğim de yani gördüğünüz tüm hacı naberler fake di.

Edit: Sizi bu dertten kurtaracak güzel bi çözüm bulmak üzereyim bekleyin az kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _gavaracı_ -- 26 Temmuz 2015; 0:03:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _gavaracı_

Arkadaşlar ben bugün oyuna hiç girmedim girmeyeceğim de yani gördüğünüz tüm hacı naberler fake di.

Edit: Sizi bu dertten kurtaracak güzel bi çözüm bulmak üzereyim bekleyin az kaldı

Başka nick alsana hocam senin fakeler çok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağ alt köşede dh gitti w pro team aldı, sonra onu da ben batlattım :) mayıncı:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynayacak varsa party atabilir.
    Agar.io Oynuyoruzz!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

quote:

Orijinalden alıntı: karahanx29

GADDAR ve KRAL
    bu iki şeref yoksunu arkadaş bizden değildir tagı nerden nasıl aldılar bilmiyorum bi temizlik şart arkadaş bunedir ya selam verip bölüne bölüne yedi
    Agar.io Oynuyoruzz!

ESKİ TAGLERE VE BENZER TAGLERE GÜVENMEYİN.

Konu sahibinin dağıttığı TAG'i kullanıyorsanız korkmayacağınız tek TAG 100'e yakın güvenilir üyenin kullandığı TAG'dir.
    TAGİMİZ
    Agar.io Oynuyoruzz!

+

• Agar.io Oynuyoruzz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82A2851B0 -- 26 Temmuz 2015; 0:32:18 >
  • evet beyler sudolfin ve grimm ile tırnağımızla kazıyarak 1. olduğumuz serverda salak supernova ve love ve salak + hain hacı naber sayesinde sw yi kaybediyoruz hain listesinin yanına birde aptal listesi eklenmeli
  • party girmek istiyenler gelsin bir arkadaşla giricez agar.io/#MVDFF
  • 
Sayfa: önceki 12971298129913001301
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.