Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (1300. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.243
Cevap
143
Favori
931.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12981299130013011302
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya ben adamlara mesaj yoluuyorum feedleyin diye bu grimm le yaskova kendi keyfi 200 sore luları yiyiyor satellite hocam sizde kusura bakmayın sinirlendim onlara bölündüm çıktım aptal aptal adamlar oynuyor oyunu
  • DH JAKSİ HAİNDİR!!!
  • gelmek istiyen için ink ws://151.80.98.55:1504
  • filmadamı hatrladın mı beni lord takılmıştık senle baya sonra aze diye bi hain yemişti beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: okan789

filmadamı hatrladın mı beni lord takılmıştık senle baya sonra aze diye bi hain yemişti beni

hatırladım hocam birazda büyümüştük hain yedi seni bende bölünüp kaçmıştım
  • Bugün tagsiz gireyim dedim dh li servera sagolsun bir arkadas tanidi oynuyorduk beraber vsgamer diye bi arkadas cok biliyormus gibi 16 ya bolunmus yanimda güya nemesisde üstünden atlayip beni yicecek :D sanki ben isteseme o bütün parcalarini yiyemezdim :D yazik bari dh nicki olan adami yemeseydiniz coluk cocuk dolmus hacinaber de heralde adam bulamamis bunlarla oynuyor yanliz vsgamer kardes bana yaptigin gibi baskasinada oyle kucuk parcalarla gitme ham yaparlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: vlad06

gelmek istiyen için ink ws://151.80.98.55:1504

Mağara karanlık mıydı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni üyeyim o yüzden bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabah moonwalk keyfi

quote:

Orijinalden alıntı: vlad06

gelmek istiyen için ink ws://151.80.98.55:1504

Mağara karanlık mıydı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar ilk 9 oldum adım Dh | MetallicA ydı dh isimli bir arkadaş w attı bende hep 1.olmak isterdim o yüzden yedim onu sonra beni yediler küçülünce beni affet dostum :(

• quote:

Orijinalden alıntı: gogogo.

Evet arkadaşlar ilk 9 oldum adım Dh | MetallicA ydı dh isimli bir arkadaş w attı bende hep 1.olmak isterdim o yüzden yedim onu sonra beni yediler küçülünce beni affet dostum :(

onu yemeseydi belki olurdun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Filmadamı

quote:

Orijinalden alıntı: gogogo.

Evet arkadaşlar ilk 9 oldum adım Dh | MetallicA ydı dh isimli bir arkadaş w attı bende hep 1.olmak isterdim o yüzden yedim onu sonra beni yediler küçülünce beni affet dostum :(

onu yemeseydi belki olurdun

Olurdum herturlu işte ne bilim ya :( :(

• dh poseidon kim ise bi yazabilir mi
  • Headshoat guzel oyundu tesekkurler
    KIN

• Tag değiştiyse pm ile gönderirmisiniz?
  • Biraz denk geldi izledim de maşallah şiir gibi oynuyorsunuz edi ile büdü Tebrikler

Asosyal zevkli oyundu biraz terör estirdik sanırım. Sonra sayı artınca düzen bozuldu biraz dh tagı olmasa da buradaki eski arkadaşlarla (raskol, stam, gelkacma) da oynamak güzeldi onlara da teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: aozen55

Biraz denk geldi izledim de maşallah şiir gibi oynuyorsunuz edi ile büdü Tebrikler

Asosyal zevkli oyundu biraz terör estirdik sanırım. Sonra sayı artınca düzen bozuldu biraz dh tagı olmasa da buradaki eski arkadaşlarla (raskol, stam, gelkacma) da oynamak güzeldi onlara da teşekkürler

"Sayı artınca düzen bozuldu." diyorsun. Biz oynarken sen veya yeni biri geldiğinde hiç öyle düşünmüyoruz, direkt feedliyoruz. Demek bugün görmezden gelmenin sebebi buymuş.

edit: Benim oraya gelme sebebim Poseidon ile çarpışacak olmanızdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayallerakdeniz -- 26 Temmuz 2015; 2:40:52 >

• darkış benim hatam pardon,o kadar büyüdüklerini tahmin edememiştim.
  • Oyunu bıraktığım için artık bir gereği yok bu mesajının.
    Düzenlendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poines -- 20 Ocak 2016; 22:10:59 >
  • 
Sayfa: önceki 12981299130013011302
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.