Bildirim
Agar.io Oynuyoruzz! (1296. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
kendi renginden kimseyi yiyemiyorsun artık çözdüm olayı :D -
quote:
Orijinalden alıntı: stabilocox
biraz ilginç olmuş adama space atıyorum yemiyo neye göre ayarlamışlar anlamadım :)
neredeyse eşit old.nuz durumlarda yiyemezsiniz. göz kararı anlaşılıyor zaten. -
quote:
kendi renginden kimseyi yiyemiyorsun artık çözdüm olayı :D
Yok bu zaten oyun modu teams'de vardı...Şuan ana oyun modu güncellemede oldugu için sanırsam bu oyun moduyla idare edin demişler :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Dogu9507
quote:
kendi renginden kimseyi yiyemiyorsun artık çözdüm olayı :D
Yok bu zaten oyun modu teams'de vardı...Şuan ana oyun modu güncellemede oldugu için sanırsam bu oyun moduyla idare edin demişler :)
öyle olduğunu biliyorum zatende team modaymış galiba normalle döndü şimdi :) -
agar.io/#UZ3Y3 parti mod kurdum gelmek isteyen gelsin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
şuan yine girmiyor :D miniclip face hesaplarını hacklemesin ¿¿
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozmonot271 -- 25 Temmuz 2015; 14:39:31 > -
oyun hakkında 1 sorum, 1 şikayetim var;
1.sürekli bölündükçe hücrelerin birleştikten sonra ana kütlenin küçüldüğünü farkettim. Böyle bir şey var mı?
2. mayın olayını aşırı abartmışlar. bence bir sınırlama getirilmeli zira yeteri kadar büyümeye engel. bazen agar.io değil de mayın tarlası oynadığımı düşünüyorum. amacımız mayınlara basmamak filan -
quote:
Orijinalden alıntı: rammstein35
oyun hakkında 1 sorum, 1 şikayetim var;
1.sürekli bölündükçe hücrelerin birleştikten sonra ana kütlenin küçüldüğünü farkettim. Böyle bir şey var mı?
2. mayın olayını aşırı abartmışlar. bence bir sınırlama getirilmeli zira yeteri kadar büyümeye engel. bazen agar.io değil de mayın tarlası oynadığımı düşünüyorum. amacımız mayınlara basmamak filan
1. hücreleriniz sürekli kütle kaybetmektedir. Bölündükten sonra birleşene kadar geçen süre de uzun olduğu için gözle görülebilir bir randa küçüldüğünüz doğrudur. Bütün hücrelerine kütlelerine oranla hızlı küçülür. Örneğin 10k puanda hiç kıpırdamadan durursanız dakikalar içinde 5k ya düşebilirsiniz.
2. bir haritada olabilecek maksimum ve minumum virüs sayısı bellidir. Eğer minumum virüs sayısına gelinmişse, bir virüs patladığında otomatik olarak başka bir yerde virüs ortaya çıkar. Eğer maksimum virüs sayısına ulaşılmışsa da artık hiçbir virüsü beslemeyemezsiniz ta ki diğer virüslerden birisi patlayana kadar. Anladığım kadarıyla sizin öneriniz minimum virüs sayısının düşürülmesi...
-
DH dadaş derdin nedir?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunu mahvetmişlet team modu zaten vardı adamlar tean modunu normal moda getirmiş bunu düzeltmezlerse bu oyun biter
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son birkaç saattir, ana server'ın yerinin değişmesinden kaynaklı bazı gariplikler yaşanıyor. Bunların bir güncelleme değil, hata olduğunu düşünüyorum. Kısa sürede eski haline dönecektir. -
Oyun team moda dönmüştü normal mod çalışmıyordu. Team modda yeşilim epey büyüdüm bölünmüş kırmızıları köşeye sıkıştırmışım tam iflahlarını kesicem çatttt connecting yazısı çıktı attı serverdan. Allahın cezası ya soğuttu oyundan. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: haşlanmışyumurta
yeni tag yapalım sadece güvendiğimiz elemanlara verelim olmuyo böyle
Aynen! Kesinlikle zamanı geldi
@Peekay ve diğer arkadaşlar ne diyonuz?
Hayırdır ne yapiyo yine
-
quote:
Orijinalden alıntı: arifakinti
Hayırdır ne yapiyo yine
Yine derken :D
o, ortağı, ben, ortağım ilk dörtteydik. Sonra yediler bizi -
DH KRAL
DEMET AKALIN
KETÇAP
İsminizi aldım, eski TAG kullanmıyorsunuz ama bizim kullandığımız TAG'ide kullanmıyorsunuz, ona rağmen biz sizi görsek yemeyiz en kötü beslemez yolumuza bakarız.
Beni 3 kere yemenizi size elbet ödetirim oynadığım grupla.
Güzelce andım hepinizi. -
DH türkiyeJumb dhlileri yiyor.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X