Bildirim
Agar.io Oynuyoruzz! (1297. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
Onun bunun fırlattıkları bi tane şerefli adam yok şu oyunda dh nize s* -
-
Biri şu tag zıkkımını atsın artık -
evet mayın konusunda bir düzenleme yapmaları lazım bence. özellikle kenarda ve köşede mayınlar yüzünden geçilmeyen çok yer oluyor. -
-
-☪- Beyler az önce büyükken yanlışlıkla chrome kapandı mecbur yeniden girdim o orada öylece kaldı kusura bakmayın. -
dh reis kimse adam olsun yardım ettim adam beni yedi -
-
DOGE DOGE DOGE VURDU GOL OLDU
EDİT:GOL OLMAMIŞ DOGE DH GOOD İLE takım kurup 8 kişilik dh takımımızı yedi çoğumuzda top10daydı tuhaf değil mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanyavuz -- 25 Temmuz 2015; 18:16:28 > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Peekay
quote:
Orijinalden alıntı: karahanx29
GADDAR ve KRAL
bu iki şeref yoksunu arkadaş bizden değildir tagı nerden nasıl aldılar bilmiyorum bi temizlik şart arkadaş bunedir ya selam verip bölüne bölüne yedi
ESKİ TAGLERE VE BENZER TAGLERE GÜVENMEYİN.
Konu sahibinin dağıttığı TAG'i kullanıyorsanız korkmayacağınız tek TAG 100'e yakın güvenilir üyenin kullandığı TAG'dir.
TAGİMİZ
Bununlada aldatan çıkmıştı hocam. kobe falan bunu kullanıyodu yanlış hatırlamıyosam
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Metabolism
quote:
quote:
GADDAR ve KRAL
bu iki şeref yoksunu arkadaş bizden değildir tagı nerden nasıl aldılar bilmiyorum bi temizlik şart arkadaş bunedir ya selam verip bölüne bölüne yedi
Konu sahibinin dağıttığı TAG'i kullanıyorsanız korkmayacağınız tek TAG 100'e yakın güvenilir üyenin kullandığı TAG'dir.
TAGİMİZ
Bununlada aldatan çıkmıştı hocam. kobe falan bunu kullanıyodu yanlış hatırlamıyosam
Hangi TAG'i kullandınız ?
Dediğim gibi 100 + kişi kullanıyor, 1-2 çürük elma çıkması doğal ama ben hiç rastlamadım.
Bu TAG ile ihanete uğrama oranının %2-3
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: arifakinti
Hayırdır ne yapiyo yine
Yine derken :D
o, ortağı, ben, ortağım ilk dörtteydik. Sonra yediler bizi
Daha öncede dillendirmislerdi Burda
Sorunlu bir arkadaş galiba
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Herkse iyi akşamşar Hocam Dh sehzade ve madaranın oynadığı yerde tag olmasına rağmen neden hala yiyorsunuz ? -
hahaha burak besleme işte şunları oynama da bunlarla bilmiyorlar oyunu bak 2 dk da 25 binlik parçayı 5 binlik adama nasıl da yem etti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taııbuv -- 25 Temmuz 2015; 18:24:50 > -
quote:
quote:
quote:
quote:
GADDAR ve KRAL
TAGİMİZ
Hangi TAG'i kullandınız ?
Dediğim gibi 100 + kişi kullanıyor, 1-2 çürük elma çıkması doğal ama ben hiç rastlamadım.
Bu TAG ile ihanete uğrama oranının %2-3
Sizin kullandığınız tagı kullanıyorum. Okadar oyunda bi yada iki kere ihanete uğradım zaten bu tagdan. Sorun yok yani
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merak etme 2 defa yedik bitirdik o adamı bi halttan anladıgı yok parcalandı gidiyor digerlerine parca yediyor dh'ya yinede vermiyordu felc oldu
Burdan eternity ve mete'ye selam olsun adam gibi adamlar hainleri güzel temizlemistik..Arada minik dhlı yemis olabiliriz kusura bakmayın seri oynuyorduk..
----HayalPerest---- -
KRALİÇE nickiyle oynayan arkadaş kimse bana dönebilir mi ben BURAK
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X