Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (1297. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.243
Cevap
143
Favori
931.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12951296129712981299
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu iki şeref yoksunu arkadaş bizden değildir tagı nerden nasıl aldılar bilmiyorum bi temizlik şart arkadaş bunedir ya selam verip bölüne bölüne yedi
    Agar.io Oynuyoruzz!

• Agar.io Oynuyoruzz!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onun bunun fırlattıkları bi tane şerefli adam yok şu oyunda dh nize s*
  • Biri şu tag zıkkımını atsın artık
  • nilbek kullanıcısına yanıt
    evet mayın konusunda bir düzenleme yapmaları lazım bence. özellikle kenarda ve köşede mayınlar yüzünden geçilmeyen çok yer oluyor.
  • bunların 3 krş için yapmayacağı şey yoktur !!! listemdeki şerefsizlerin sayısı artıyor. Bu lvl olayı iyi oldu aslında karaktersizleri öğreniyoruz
    Agar.io Oynuyoruzz!
  • -☪- Beyler az önce büyükken yanlışlıkla chrome kapandı mecbur yeniden girdim o orada öylece kaldı kusura bakmayın.
  • dh reis kimse adam olsun yardım ettim adam beni yedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: shawshang

bunların 3 krş için yapmayacağı şey yoktur !!! listemdeki şerefsizlerin sayısı artıyor. Bu lvl olayı iyi oldu aslında karaktersizleri öğreniyoruz
    Agar.io Oynuyoruzz!

Bu tag,eski tag ve bunun benzeri TAGlere güvenmeyelim, beslemeyin asla.

• DOGE DOGE DOGE VURDU GOL OLDU

EDİT:GOL OLMAMIŞ DOGE DH GOOD İLE takım kurup 8 kişilik dh takımımızı yedi çoğumuzda top10daydı tuhaf değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanyavuz -- 25 Temmuz 2015; 18:16:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karahanx29

GADDAR ve KRAL
    bu iki şeref yoksunu arkadaş bizden değildir tagı nerden nasıl aldılar bilmiyorum bi temizlik şart arkadaş bunedir ya selam verip bölüne bölüne yedi
    Agar.io Oynuyoruzz!

ESKİ TAGLERE VE BENZER TAGLERE GÜVENMEYİN.

Konu sahibinin dağıttığı TAG'i kullanıyorsanız korkmayacağınız tek TAG 100'e yakın güvenilir üyenin kullandığı TAG'dir.
    TAGİMİZ
    Agar.io Oynuyoruzz!

• quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

quote:

GADDAR ve KRAL
    Agar.io Oynuyoruzz!

Konu sahibinin dağıttığı TAG'i kullanıyorsanız korkmayacağınız tek TAG 100'e yakın güvenilir üyenin kullandığı TAG'dir.
    TAGİMİZ
    Agar.io Oynuyoruzz!

Bununlada aldatan çıkmıştı hocam. kobe falan bunu kullanıyodu yanlış hatırlamıyosam

• quote:

Orijinalden alıntı: Metabolism

quote:

quote:

GADDAR ve KRAL
    Agar.io Oynuyoruzz!

TAGİMİZ
    Agar.io Oynuyoruzz!

Bununlada aldatan çıkmıştı hocam. kobe falan bunu kullanıyodu yanlış hatırlamıyosam

Hangi TAG'i kullandınız ?
    Dediğim gibi 100 + kişi kullanıyor, 1-2 çürük elma çıkması doğal ama ben hiç rastlamadım.
    Bu TAG ile ihanete uğrama oranının %2-3

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: arifakinti

Hayırdır ne yapiyo yine

Yine derken :D

o, ortağı, ben, ortağım ilk dörtteydik. Sonra yediler bizi

Daha öncede dillendirmislerdi Burda

Sorunlu bir arkadaş galiba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Herkse iyi akşamşar Hocam Dh sehzade ve madaranın oynadığı yerde tag olmasına rağmen neden hala yiyorsunuz ?
  • hahaha burak besleme işte şunları oynama da bunlarla bilmiyorlar oyunu bak 2 dk da 25 binlik parçayı 5 binlik adama nasıl da yem etti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taııbuv -- 25 Temmuz 2015; 18:24:50 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

GADDAR ve KRAL
    Agar.io Oynuyoruzz!

TAGİMİZ
    Agar.io Oynuyoruzz!

Hangi TAG'i kullandınız ?
    Dediğim gibi 100 + kişi kullanıyor, 1-2 çürük elma çıkması doğal ama ben hiç rastlamadım.
    Bu TAG ile ihanete uğrama oranının %2-3

Sizin kullandığınız tagı kullanıyorum. Okadar oyunda bi yada iki kere ihanete uğradım zaten bu tagdan. Sorun yok yani

• mAh0 M kullanıcısına yanıt
    Merak etme 2 defa yedik bitirdik o adamı bi halttan anladıgı yok parcalandı gidiyor digerlerine parca yediyor dh'ya yinede vermiyordu felc oldu

Burdan eternity ve mete'ye selam olsun adam gibi adamlar hainleri güzel temizlemistik..Arada minik dhlı yemis olabiliriz kusura bakmayın seri oynuyorduk..

----HayalPerest----
  • KRALİÇE nickiyle oynayan arkadaş kimse bana dönebilir mi ben BURAK
  • 
Sayfa: önceki 12951296129712981299
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.