Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (1279. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.243
Cevap
143
Favori
931.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12771278127912801281
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • RASKOLNİKOV yani YSNSLN bu forumda en düzgün, dürüst, güvenilir oynayan adamların başında gelir.
    Hain olabilmesi için önce hainlik yapması gerek, lütfen söylemlerinize dikkat edin.
    Bu adamla buradaki tüm oyuncular oynamıştır.

@Filmadamı @ysnsln
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

RASKOLNİKOV yani YSNSLN bu forumda en düzgün, dürüst, güvenilir oynayan adamların başında gelir.
    Hain olabilmesi için önce hainlik yapması gerek, lütfen söylemlerinize dikkat edin.

@Filmadamı @ysnsln

Şahitlerim olmasaydi dedigin doğruydu ama önce bi attigi fotoğrafa bak sonra konuş dh nickiyle bizden feed alip bizi satti sonra takim arkadasi onu yanlislikla yiyince dh yi sildi demek güvendiğin dağlara kar yağmış raskolnikov haindir hemde en büyüğünden

Ve bu arada söylemlerinize dikkat edin deyip benide yalancilikla suclayamazsin benide tanıyan tanır onuda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Filmadamı -- 23 Temmuz 2015; 3:41:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kozmonot271 kullanıcısına yanıt
    Hocam sağ alttaki radar nasıl oluyor? Eklenti felan mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel oyundu dostlar elinize sağlık. En son arada kaynadım sonrada başlamak istemedim

özellikle 'TURK' ve 'ENPERT'e teşekkürler.

HK

Agar.io Oynuyoruzz!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xurkan

Bu hocam. Radar diye tarif ettim ama 😂
    Agar.io Oynuyoruzz!

419. sayfada bir arkadaşın (nick hatırlayamadım) mesajında oyun ile ilgili eklentiler mevcut. Sorduğunuz eklenti; minimap. O mesajdan faydalanabilirsiniz.

Edit: Mesajı yazan "Turkforce" isimli üyeymiş. Üstteki mesajı yazdıktan sonra, sayfa numarasını ezberleyip, bir bakmadan "nick hatırlayamadım" yazarak ayıp ettiğimi farkettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swancher -- 23 Temmuz 2015; 4:15:39 >

• Hayırdır ? Hain damgası mı yedim ? Peki öyleyse dün tek başıma listeye girdiğimde yanıma gelip feed dilenirken her şey iyi hoştu,şimdi yanınıza küçükken gelince bilerek yemek daha doğrusu yiyebilmek güzel oluyor değil mi :)

Anca siz 10 kişiyken 2 kişiyi yiyince övünmesini,2 kişi 10 kişiyi yenince de bahane üretmesini bilirsiniz.

Bugün oyunu bırakıyordum ancak sizin bu hareketleriniz dikkatimi çekti. Yarın Poines ile birlikte elimizden geldiğince size oyundan aldığınız zevki tattırmayacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caatayk -- 23 Temmuz 2015; 5:08:42 >
  • nephlis,başbakanpirl,online,gereksiz vs aklıma gelmeyen çok isim çok iyi vakit geçirdik nickim kro bazen arada yediklerim oldu onlarda k.b gelen geçen dh koyuyo nickini ortalık karışıyo fakat bikaçkişiye gıcık olmuşluğum var 42lwl belalı felan :) ayrıca eski tagi kullansamda destek & grup olan çok.Peekay yeni tag'ı rütbeye göre atıyomuşsun heralde atarsan iyi olur atmassanda yapcak bişey yok yine ekdeki nicklerle oynamaya devam :)

Agar.io Oynuyoruzz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xMuratY -- 23 Temmuz 2015; 5:26:31 >

• Üstteki mesajıma ek olarak şunu ilave etmek istiyorum,

Eskilerden kalan varsa DH ϟ Caatayk nickim ile başka arkadaşlarla çok güzel işler çıkardık,

Sonradan S8 (şuanki hali ZT) klanı çok iyi oynadıkları için bazı DH'li arkadaşlar iyi oynayamadıkları -bize uyum sağlayamadıkları- ve onları yersek hainlik olacağı için 复仇 tagı aldık ve She's Gone nickiyle oynadım o taglada çok güzel işler başardık ve emin olun ki bu bizi daha başarılı yaptı.
    Uzun bir ara verdim ve sonrasında gördüm ki;

DH'nin içinde onlarca DH tagı olduğundan ve herkes birbirini yediği için DH'lilerle arada sırada oynayıp eskiden anlaştığım Poines adlı üyeyle Edi ve Büdü olarak oynadık.
    Ele geçirdiğiniz serverları aldık,alamadıklarımızda oldu. Tabi bizim için önemli olan server almak değil.

Eğer siz 20k puanken biz daha 100 puan bile olmamışken sırf biz gelişemeyelim diye bize bölünüyorsanız bir şeyler başarmışız demektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: caatayk

Üstteki mesajıma ek olarak şunu ilave etmek istiyorum,

Eskilerden kalan varsa DH ϟ Caatayk nickim ile başka arkadaşlarla çok güzel işler çıkardık,

Sonradan S8 (şuanki hali ZT) klanı çok iyi oynadıkları için bazı DH'li arkadaşlar iyi oynayamadıkları -bize uyum sağlayamadıkları- ve onları yersek hainlik olacağı için 复仇 tagı aldık ve She's Gone nickiyle oynadım o taglada çok güzel işler başardık ve emin olun ki bu bizi daha başarılı yaptı.
    Uzun bir ara verdim ve sonrasında gördüm ki;

DH'nin içinde onlarca DH tagı olduğundan ve herkes birbirini yediği için DH'lilerle arada sırada oynayıp eskiden anlaştığım Poines adlı üyeyle Edi ve Büdü olarak oynadık.
    Ele geçirdiğiniz serverları aldık,alamadıklarımızda oldu. Tabi bizim için önemli olan server almak değil.

Eğer siz 20k puanken biz daha 100 puan bile olmamışken sırf biz gelişemeyelim diye bize bölünüyorsanız bir şeyler başarmışız demektir.

Konu dışı ama ben sizi nerden tanıyorum acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: xMuratY

nephlis,başbakanpirl,online,gereksiz vs aklıma gelmeyen çok isim çok iyi vakit geçirdik nickim kro bazen arada yediklerim oldu onlarda k.b gelen geçen dh koyuyo nickini ortalık karışıyo fakat bikaçkişiye gıcık olmuşluğum var 42lwl belalı felan :) ayrıca eski tagi kullansamda destek & grup olan çok.Peekay yeni tag'ı rütbeye göre atıyomuşsun heralde atarsan iyi olur atmassanda yapcak bişey yok yine ekdeki nicklerle oynamaya devam :)

Agar.io Oynuyoruzz!

Dostum seni fake saniyordum o yuzden feed atmiyordum dh ceyhan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• caatayk kullanıcısına yanıt
    Caatayk ben senin forumdan oldugunu biliyorum ve beraber guzel oynuyorduk ben yine forumdan uktrankara adli oyuncuyu feedlerken ve sen feedledigimi gorurken dorde bolunerek yiyince, ben de seni yemek durumunda kaldim. Yoksa seninle alip veremedigim yok hatta ismini gorunce direk kutlemi verdim. Belki de yanlislikla yedin gormedin bilemiyorum ben de seni yiyerek en azindan bunu belirtmek istedim.
  • dh sanjar kim arkadaşlar şuan dh koz271 olarak bulunuyoırum

sanjar ve ":))" gibi ismi olanlara hain demem gerekecek galiba? yok mu bunlar

cevap gelmedi bizde elimize aldık oyunu :) arkadaşlar yok mu beraberce oynayabileceğimiz TEAMciler

Agar.io Oynuyoruzz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozmonot271 -- 23 Temmuz 2015; 7:06:40 >
  • Agar.io Oynuyoruzz!

Agar.io Oynuyoruzz!

dh türkoğlu ben bide kral takılıyoduk olmasadaolur diye bi arkadaş vardı türkoğluyla takılıyodu bizde bikaçkez yedik türkoğlu benle kralı daha beslemedi yedi bizi :) mutlu son

Agar.io Oynuyoruzz!

kral tedirgindi ama gitti onu beslediler gayet iyi gidiyo bende devam edem o serverde bari :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xMuratY -- 23 Temmuz 2015; 7:00:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xMuratY

Agar.io Oynuyoruzz!

Agar.io Oynuyoruzz!

dh türkoğlu ben bide kral takılıyoduk olmasadaolur diye bi arkadaş vardı türkoğluyla takılıyodu bizde bikaçkez yedik türkoğlu benle kralı daha beslemedi yedi bizi :) mutlu son

Agar.io Oynuyoruzz!

kral tedirgindi ama gitti onu beslediler gayet iyi gidiyo bende devam edem o serverde bari :)

Forumumuza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz

• Teşekkür ederim :) oyunu iyi oynuyorum bide team oldunmu :) 2 gün içerisinde dh ler sayesinde 4 kez lagdan server çöktü sadece gördüklerim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xMuratY -- 23 Temmuz 2015; 8:49:25 >
  • Uzaklaştırdıgım için 1 haftadır yazamıyordum. Biri hain demiş arkamdan ona çok güldüm
  • Profexor P kullanıcısına yanıt
    Beni yiyebilmek için 16 ya bölünen insana 4 e bölünmüşüm çok mu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caatayk -- 23 Temmuz 2015; 9:00:26 >
  • Suat Asd S kullanıcısına yanıt
    Hiç sorma ya. E ile başlıyordu nicki arkadaşın tam aklımda değil. Çöp etti emekleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Filmadamı

quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

RASKOLNİKOV yani YSNSLN bu forumda en düzgün, dürüst, güvenilir oynayan adamların başında gelir.

@Filmadamı @ysnsln

Şahitlerim olmasaydi dedigin doğruydu ama önce bi attigi fotoğrafa bak sonra konuş dh nickiyle bizden feed alip bizi satti sonra takim arkadasi onu yanlislikla yiyince dh yi sildi demek güvendiğin dağlara kar yağmış raskolnikov haindir hemde en büyüğünden

Ve bu arada söylemlerinize dikkat edin deyip benide yalancilikla suclayamazsin benide tanıyan tanır onuda

evet bende şahtim benide bile bile çok yediler bende bundan sonra gördüğüm yerde yerim affetmem.

• caatayk kullanıcısına yanıt
    Gecmisinizi bilmiyordum. Neyse odesmis oldunuz diyelim, yeni tag gormeyince yemeye basladi millet onun kurbani oldun sanirim ben tanidigim icin sorun olmadi ama herkes tanimiyor. Edi ile Buduyu de begenerek takip ediyoruz :) Iyi oyunlar...
  • 
Sayfa: önceki 12771278127912801281
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.