Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (1280. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.243
Cevap
143
Favori
931.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12781279128012811282
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dh tm öküz k.bakma server kasma yaptı niye bilmiyorum :/
  • Ya oynama şeklinizi mi değiştirdiniz bu nedir birine 16 ya bölündükten sonra diğer dh li almasın diye bir de sen niye bölünüyorsun yem yapıyorsun bizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu saçma tag olayını bitir hocam. Bizimkilerin geldiği serverler moka sarıyor, her öne gelen dh yazıyo 15kişi feed bekliyo. Bizimkilerde hepsini feedliyo. Ciddiyim Dh gördügüm her serverdan çıkıyom.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman

müsait olanları buraya bekliyorum
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ottoman -- 23 Temmuz 2015; 11:36:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

RASKOLNİKOV yani YSNSLN bu forumda en düzgün, dürüst, güvenilir oynayan adamların başında gelir.
    Hain olabilmesi için önce hainlik yapması gerek, lütfen söylemlerinize dikkat edin.
    Bu adamla buradaki tüm oyuncular oynamıştır.

@Filmadamı @ysnsln

dostum saolasın.dün gece baktım isyancı diye tanımadıgım biriyle ortak olduk adam iyi oynuyordu dh lıları ben yemiyordum o yiyordu.ondan sonra dh tagını cıktım bilerek ki forumda zaten vay su beni yedi vay bu beni yedi muhabbeeti cok döndügü için.neyse bunlar seferber oldular baya kişi almaya calıstı sv yi dh tan vermedim.en son bu konusan arkadas kaldı.yazmıs söyle yedim böyle yedim.halbuki yalan ss attıım odanın kapanıs ss ni :) aklınca beni hayin ilan ediyor.ben cogunlukla tagsız girip 1 cilerin elinden alırım sv yi.sonra tekrar dagıtır cıkarım.diyor ki bizden aldı büyüdü : cyber vardı o benm kardeşim olur onu görünce girdim o beni büyüttü sonra cıktı.yenilgiyi hazmedemiyor arkadaslar.kaç kişi denedi almayı dh den vermedik ya zorlarına gitmiş arkadasların.benm nickim ( raskolnikov ) bu seni yiycem etcem diyen arkadaslar her zaman yiyebilirler.beni bilen bilir.peekay kardeşim sana da teşekkür ederim.aslında foruma yazmak istemiyorum ama coluk cocuk muhabbeti cok dönüyor.neyse isteyen beni yiyebilir.ben bile bile dh li yemem benm oyun stilim bölünerek oynamak oldugu için arayan kaynayan elbet oluyor.beni cok yiyorlar ben cıkıp burda yaygara kopar mıyorum.neyse iyi oyunlar

• Gecende Greece ball oldum Ottoman empire Turkey bide Azerbaycan üçlüsü takıldı pesime bırakmıyor özellikle Ottoman olan öldürene kadar düşmedi yakamdan

• Lan varya iyi gittiğimiz oyunda bağlantı kesildi :(
  • Tag almak için ne yapmam gerekiyor.
    mFm
  • THIS IS ANGARA T kullanıcısına yanıt
    aynen son 1-2 saattir sürekli kasıyor ve 10sn laglar var :/
  • dh asosyal buradaysa bana ulasabilir mi ?
  • Kod atın oynayalım

• Dh-ibreak çok iyi gidiyorduk dostum sadece en son 'w at' diye birine gittik orda mayıncıgı patlatmak için bölündün ama neden feedlemedin beni anlamadım adam üstüne atlamadan ...Neyse res geldi swye zaten

-------HayalPerest--------
  • Proaktive burdaysa ben ½mv² nickiyle girdim hocam az önce iyi takımdı.
  • ------

Eski taglı yeni taglı diye ayırmayın insanın içinde olacak içinde taga bakmıyor bu ...Tag istedim gönderen bile olmadı kafamda bir hain listesi var o nicklerde babam gelse beslemem adam gibi iş yapanı,bileni oynatın baktınız siz bolununce sizden parca koparmaya calısıyor yardım etmiyor yiyin gitsin ezin kafasını...

------

HayalPerest

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8DD1B5BB3 -- 23 Temmuz 2015; 13:27:47 >
  • Oyuna girilmiyor çöktü heralde
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanyavuz -- 23 Temmuz 2015; 14:26:37 >
  • Bende giremedim VPN acınca girdi.Oynayacak var ise beraber oynayabiliriz.Ben europeda oynarım Kaan YAVUZ nickim.
  • DH NAC niye saldırdı bize bu ketçap ve profesyonel? - Coupe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KayıtOlmayaÜsenenMisafir -- 23 Temmuz 2015; 14:35:38 >
  • link atın girelim
  • agar.io/#GJHXJ
  • 
Sayfa: önceki 12781279128012811282
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.