Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (1281. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30.243
Cevap
143
Favori
931.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12791280128112821283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu saçma sapan yerlerde oyun 5 saniye donuyor yiyorlar o arada beni aynı sorunu yaşayıp çözmüş olan var mı?
  • ajora ıle oynuyorum yanımda dh lı fakesı var yuhh arkadaş

bi ara şaşırmadım değil hani
  • bu ney yaw hainlere bak arkadaş kafayı yiyecem sağlam bir liste yapılsa da onlarsız güzel bir tag ayarlasak
    fotoğrafları burda esen ve psikopat yazıorlar. 2.olana kadar desteklediler büyüttük birbirimizi sonra psikopat gelince esen bizi yiyip onunla devam ediyor.. bi bilsem kim oldugunu çok güzel sözler söyleyecem

Agar.io Oynuyoruzz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozmonot271 -- 23 Temmuz 2015; 16:04:43 >
  • Link alabilir miyim deminki linke giremiyorum.
  • arkadaşlar dh k0z TM benim bilginize ffa ve exp te görürseniz beraber olalım lütfen
  • Oda KODUNU atar mısınız?
  • Beyler ben bi süre ara vericem kro nikli birini görürseniz feedlemeyin fakedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu iki vatandaş kimdir ?

Agar.io Oynuyoruzz!
  • http://agar.io/#EZ4LB buyrun link dh den adamlar 4 kişilik takım kurmuşlar daha yardım da kabul etmiyorlar. Adamlara yardım ettim yediler.
  • Herkese merhaba arkadaşlar,

Forumda yeni, Agar.io da ona nazaran daha eskiyim. Nickime aldanıp kendini beğenmiş demeyin, oyunu çok sevdiğim için biraz ondan öyle seçtim :)

Bir kaç sayfa okuma şansım oldu bu konuyu. Sanırım hem kendi aranızda farklı tag kullanan arkadaşlar var, hemde sizlerin tagını kullanmasına rağmen sizleri yiyenler var, umarım kesin bir çözüm bulursunuz da, sinir sitres yaratan şu oyunda, daha fazla sitres olmassınız :)

Oyunda kullandığım nickim masterofagar.

Herkese iyi forumlar.

Saygılar.
  • Buralarda bir yerde dhli arkadaşların olması gerekmiyor mu?başladığımda 4 tane vardı top 10da bir anda kayboldular:D
    Agar.io Oynuyoruzz!
  • "DH SİR STALİN" feed yaparken o kadar yaklaşma her seferinde öldün sonda da orada mayına çarpıp parçanı versen yine alamayacaklardı hadi onu da geçtim direkt adamın üstüne bölünsen yine almıştın.Ek olarak "DH YASİN" anlık kasma sebebiyle seni ordan yanlışlıkla yedim kusura bakma..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrc92 -- 23 Temmuz 2015; 16:58:39 >
  • DH Destek niye yedin ki şimdi?
    ŞİMDİ DE DH BIÇAK YEDİ SÜPERİZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanyavuz -- 23 Temmuz 2015; 17:09:33 >
  • Evet beyler geldim tekrar. Nerdesiniz? :) Nickim forum ismiyle aynı.
  • Ulan şu oynadığım OBAMA bu forumdansa yazsın sağlam küfür edicem.
    10-13 bin arası parçayı nasıl kaptırdın be gerizekalı ?
    Ulan varya bi bölünmeyi öğrenemediniz şu oyunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanyavuz

DH Destek niye yedin ki şimdi?
    ŞİMDİ DE DH BIÇAK YEDİ SÜPERİZ

Hocam tavsiyem var kendi güncel tag haricinde kimseye güvenme eğer çok zor durumda kalırsan değişik türde güncel taglı arkadaşlar var onlarla devam edebilirsin şu netten şekilli nick yazmaya tıklayıpta alınmış DH yazılarına asla güvenme bende oynadım o DH yazısı ile güvenen arkadaşlar oldu yapılmaması gerekti ama yaptılar. Boşa çıkarmadım ama güvenlerini sonrasında güncel tagı verdi bir arkadaşım sağolsun varolsun.. şimdi ise güncel tagı olmayanları seve seve yiyorum sende öyle yap güvenme sonra buraya niye yediniz yazarsın ama adam burdan bile değildir..

• Bölünerek oynayarak bu masslara 2 kişi bile rahat ulaşılabiliyor spartacus çok keyifli oyundu hocam çıkış vakti...
    Diğer dh lileri senden koruyamadım bir türlü niye yiyorsun güncel taglı olanları?
    Agar.io Oynuyoruzz!

• quote:

Orijinalden alıntı: aozen55

Bölünerek oynayarak bu masslara 2 kişi bile rahat ulaşılabiliyor spartacus çok keyifli oyundu hocam çıkış vakti...
    Diğer dh lileri senden koruyamadım bir türlü niye yiyorsun güncel taglı olanları?
    Agar.io Oynuyoruzz!

İzliyordum depci yi geçtim belki gerçek değildir ama teknobomb hocamı yiyecekti nerdeyse insan biraz yardımcı olur gidersin ara mahallenin dönerci burağına kaptırırsın odayı.. :)

• Dh-Kral nasıl desem etmedigim küfürü bırakmadım 2 defa tek basıma leaboard'a girdikten sonra yedi PRO Hain.

• 
Sayfa: önceki 12791280128112821283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.