Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (1278. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.243
Cevap
143
Favori
931.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12761277127812791280
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen hocam linkle girelim bir yere beraber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F1CDACDF1 -- 22 Temmuz 2015; 23:35:18 >
  • Dh cyber ve forumdan olmayan isyanci siz nasil.bir hainmissiniz cozemedim 1 2 defa yanlislikla dedim ama surekli bolunup bilerek yoyorsunuz sizi bitirmeye oynuyorum şuan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dh cilerin hazin sonu. beşe iki verdiler oyunu. izleme modundaydım
    Agar.io Oynuyoruzz!
  • lan arkadaş o kadar söylüyoruz eski tagları beslemeyin olanları görüyorsunuz ya S nickli arkadaş biranda nasıl temizleyebiliyor odayı siz açıklayın şunu Allah aşkına gidip saf gibi eski tagları besliyorsunuz valla ben tüm eskileri yiyorum açıkçası asosyal hocamla baya yedik eski taglıları ama demekki diğer ileri zekalılar gidip eski tagleri besliyorki S nickli arkadaş biranda odayı ele geçiriyor. Yapılan emeğe yazık vallahi diyecek söz bulamıyorum başka..
  • gl in buna beyler
    http://agarz.com/

• quote:

Orijinalden alıntı: Mitralyoz16

quote:

Orijinalden alıntı: Suat Asd

1den 10. sıraya kadar dhli olanlar var hainde vardır büyük ihtimal sadece DH Condrad için girebilirim..

link at bir yere girelim hocam

hocam party modları sevmiyorum açıkcası malesef..
  • bu isyancı ve dh taglı cybere cok pis ayar oldum
  • geliyorum arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SadiceOyun

spartacus ve ako55 0dan aldık galiba nerdiyse. Sonra sırayla yanlışıkla yutulup durdunuz Sonra ako55 uzun süre gelmedi. Spartacus ile götürüyoduk. Oyun mu laglı yoksa benden mı kaynaklı bilmiyom ama arada cok kastı. Ufak tefek hatalarım oldu. Sonda spartacus neyle ugraşıyor diye 2 space attım karşıdakiler baya büyüktüler sonra o anda bir karmaşa oldu. Ben aşa götürmeme ragmen yukarı cıkıyordu. 1/4ümü vermişim o ara. Sonra yine iyiyiz dedim ben spartacuse aktardım ama oda yetmedi adamlar yine bizden büyük cıktı malisef. Tek space ile aldılar. Arkadaşlar son zamanlarda sizde de lag oluyor mu?

Güzel oyundu ikinizin de eline sağlık. çıkış yapmak zorunda kaldım yoksa devam etmek isterdim

Bu arada lütfen w tuşunu çok az kullanın. Emeğimiz %80 eriyor. Çoklu bölünerek şişirin. Hem zararsız hemde avlanmak kolay. Haritayı daha uzaktan görmek de cabası. Bir ara 500 massdan 5000 mass yaptınız beni sadece feedle yazık günah

• quote:

Orijinalden alıntı: aozen55

quote:

Orijinalden alıntı: SadiceOyun

spartacus ve ako55 0dan aldık galiba nerdiyse. Sonra sırayla yanlışıkla yutulup durdunuz Sonra ako55 uzun süre gelmedi. Spartacus ile götürüyoduk. Oyun mu laglı yoksa benden mı kaynaklı bilmiyom ama arada cok kastı. Ufak tefek hatalarım oldu. Sonda spartacus neyle ugraşıyor diye 2 space attım karşıdakiler baya büyüktüler sonra o anda bir karmaşa oldu. Ben aşa götürmeme ragmen yukarı cıkıyordu. 1/4ümü vermişim o ara. Sonra yine iyiyiz dedim ben spartacuse aktardım ama oda yetmedi adamlar yine bizden büyük cıktı malisef. Tek space ile aldılar. Arkadaşlar son zamanlarda sizde de lag oluyor mu?

Güzel oyundu ikinizin de eline sağlık. çıkış yapmak zorunda kaldım yoksa devam etmek isterdim

Bu arada lütfen w tuşunu çok az kullanın. Emeğimiz %80 eriyor. Çoklu bölünerek şişirin. Hem zararsız hemde avlanmak kolay. Haritayı daha uzaktan görmek de cabası. Bir ara 500 massdan 5000 mass yaptınız beni sadece feedle yazık günah

Dh cyber ve tagsiz isyankar ikisini bitirmeye ugrasiyoruz ama diger tagli dhlilerde bilerek bizi yiyo hain cyberi bitirelim

• aozen55 kullanıcısına yanıt
    bilmiyordum hocam w ile azaldıgını. Ögrendim sayenizde. Genelde space ile atılırımda genelde olaylara uzak kalınca arkayı kollayan kişi oldum (:
  • gençler yardım bi serverde eski taglılar ve birkaç çakma taglı DHciler geçirdi, büyütmüyorlar da isancı cyber hightskor falan var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lombardooo -- 23 Temmuz 2015; 0:38:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lombardooo

gençler yardım bi serverde eski taglılar ve birkaç çakma taglı DHciler geçirdi, büyütmüyorlar da isancı cyber hightskor falan var

Bende onu diyorum işte destek.lazim

• insan savar haindir kim feedlediyse sayesinde kesin olan serveri bitti eski taglıları feedliyin daha boyle olsun.....
  • Böyle Bir şey olamaz ya eski tagliydi anlamıştım. Küçükken adamı yedim ama kim verdiyse adamın içine spacelemiş. adam saçma sapan bir adamla takım olup bütün dhlileri dağıttı.
  • AYYILDIZ- Beyler özür diliyorum insancanavarı haininin ortağının içine ben bölünerek yenildim. Kusura bakmayın.
  • Bu zt bütün türk oyuncuları bünyesine alıyor herhalde. şuan bir serverda kendi aralarında kapışıyorlar. keyifli bir savaş oluyor
  • gördüğüm en iyi iki oyuncu, türkler içinde. sık sık izleme modundayım
    Agar.io Oynuyoruzz!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Filmadamı

beyler gönlünüz rahat olsun daha küçükken bizden feed dilenen ve feedlediğimiz raskolnikovu serverda sadece 3 kişi kaldığımızda hallettim ben onun yancısı isyan ve raskolnikov kalmıştık onların ikiside 16 bölünmüş beni arıyorlardı ben ise mayın yiyerek büyümeye çalışıyordum ben 1000 scoreda onlar ise 10000 diler onları görür görmez kaçacak yer aradım bi de baktım birleşiyorum birleştiğim gibi raskolnikovun ona space attım bi daha bida sonra yancısı ona verirken önüne geçtim kütlesini aldım ve rasko yu bititrdim ve yancısını ise tek space ile tahtalıköye yollayıp serveri kapattım

ne kadar da heycanlanmış :D kardeş sen spiker olmalıymışsın okurken ben heycanlandım :))
  • kurti_55 K kullanıcısına yanıt
    bide hayal dünyasıyla uyduruyor adam gerçegini yaşasa kalbten gider
  • 
Sayfa: önceki 12761277127812791280
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.