Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (1277. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.243
Cevap
143
Favori
931.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12751276127712781279
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Asosyal? naptın hacı sen ya emeklerimi hiç ettin valla.
  • sybercomp S kullanıcısına yanıt
    Facebook ile bağlanırsan level atladıkça daha büyük başlıyorsun
  • kod atar mısınız serveri?
  • agar.io/#PYF7S ilk 10'u alalım.
  • Ben nasıl bizim bu dh odasına girebilirim?
    Devamlı kullanılan bir yer var mı?
    Agar.io Oynuyoruzz!
  • ya abicim nasıl bir hata yapıyorsunuzda minnacık adamlar odayı ele geçiriyor :)))
  • BİRİLERİ kodu atabilir mi?
  • PROVİTAMİN ABİ SENİNLE AYNI RENK OLAN ADAMI BEN 2 SAATİR SEN DİYE GÖZ GÖRE BESLEMİŞİM YEMİN EDİYORUM DA DEMİN FARKETTİM.KORKTUM YA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taııbuv -- 22 Temmuz 2015; 22:02:14 >
  • provitamin pm atarmısın ?
  • Suat Asd S kullanıcısına yanıt
    AYYILDIZ- Suat kardeş dün baya oynadık yine oynamak isterim seninle mümkünmü acaba müsaitmisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oxygen61

Kardeş o hain ben değilim beliriyim dedim

sonunda 61 olmayan oxygen hain dostum baya da milleti yemişliği var her oyunda. Nickini değiştirsen iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xurkan

AYYILDIZ- Suat kardeş dün baya oynadık yine oynamak isterim seninle mümkünmü acaba müsaitmisin?

Müsaitim hocam adam gibi oda arıyorum party odaları sarmıyor az kişi oluyor çünkü sen oda bul dhli olan sonra buraya yaz kimler var ama dh tagı yeni olanlardan olsun eski taglarla oynamayı sevmiyorum gerçekten..
  • betyler igirn
    http://agarz.com/ dh agarz ı ço şturoy ypacazz
    Hocam taglarla ilgili fazla bilgim yok fakat ben de server arıyorum. Benim tag yeniyse öyle server bulmaya çalışıyorum siz de bulursanız haberim ola da girelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xurkan

Hocam taglarla ilgili fazla bilgim yok fakat ben de server arıyorum. Benim tag yeniyse öyle server bulmaya çalışıyorum siz de bulursanız haberim ola da girelim.

tamam bende arıyorum zaten benim tag gibi işte seninkide olabilir ama eski olanlara girmemeye çalışalım..
  • 1den 10. sıraya kadar dhli olanlar var hainde vardır büyük ihtimal sadece DH Condrad için girebilirim..
  • Mrfuun, Arrow yeni taglerle sahnedeler. Gorurseniz feedlemeyin, kucukken baslarini ezin... Bozkurt da kimse oyunun icine etti.
  • yalnız kurt styla 3. sıraya kadar çıktım daha iyisi olmazdı herhalde iyi olanlar hep yardımlaşıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Tamam bulayım o zaman ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suat Asd

1den 10. sıraya kadar dhli olanlar var hainde vardır büyük ihtimal sadece DH Condrad için girebilirim..

link at bir yere girelim hocam
  • 
Sayfa: önceki 12751276127712781279
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.